Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Δεν θέλω να είμαι κακός, αλλά πρέπει να ρωτήσω, γιατί θα πάθω εγκεφαλικό με αυτά που διαβάζω.
Διάβασα ένα δελτίο τύπου της Περιφέρειας και ο Φάνης λέει πως εξασφάλισε την χρηματοδότηση του έργου "ΚΛΕΙΣΤΟ ΨΑΧΝΩΝ" καιδεν κατ'αλαβα τίποτα. 
Αυτό το έργο δεν είχε χρηματοδότηση;...
Δεν είχε δημοπρατηθεί; 
Οι εργασίες κατασκευής του είχαν σταματήσει, προφανώς γιατί δεν υπήρχαν χρήματα.
Πως είναι όμως όλα αυτά λογικά;
Το ποσόν είναι μεγάλο και πρέπει να μας πούνε, τελικά πόσο θα κοστίσει αυτό ο έργο από την αρχή μέχρι και να το παραλάβουν;
Διαβάστε τι έγραψε ο Φάνης, το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου 2024
Καλημέρα και καλή εβδομάδα με καλά νέα! Εξασφαλίσαμε από το ΠΠΑ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2021 – 2025 την αναγκαία χρηματοδότηση για την αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου Ψαχνών, το οποίο θα στεγάσει γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ, ώστε να εξυπηρετήσει τα παιδιά και τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής.
Ήταν δέσμευση, αλλά και σοβαρή οφειλή μας, η ολοκλήρωση του κλειστού, που αποζητούσε χρόνια η τοπική κοινωνία και σύντομα θα μπορούμε όλοι να το χαρούμε.
Υπογράψαμε την πρόσκληση ένταξης για τη χρηματοδότηση ύψους 1.150.000 ευρώ και συνεργαζόμαστε με τον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων για την δημοπράτηση και συνέχιση των εργασιών.
Μεριμνήσαμε, παράλληλα, να συμπεριληφθεί στη χρηματοδότηση ποσό για επιπλέον εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρο

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, για να διαβάσετε τι ειπώθηκε τον Ιούνιο του 2020 και να δείτε φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα.

Διαβάστε τι είχε πει ο Φάνης με δελτίο τύπου στις 11 Ιουνίου 2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γραφείο Περιφερειάρχη
Λαμία, 11 Ιουνίου 2020

2.071.000 € για το νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ψαχνών
Την υπογραφή του για την κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, αγώνων μπάσκετ και βόλεϊ, συνολικού εμβαδού 1.360 μ2, στο οικόπεδοτουΕθνικού Σταδίου Ψαχνών, έβαλε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. ΦάνηςΣπανός. Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, προϋπολογισμού 2.071.000€τουΠρογράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οΠεριφερειάρχης επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020, τον χώροόπου θα ανεγερθούν οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις. Παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών, Περιφερειακών Συμβούλων, τουΔημάρχου Διρφύων - Μεσσαπίων κ. Γιώργου Ψαθά, δημοτικών και τοπικώνσυμβούλων, ενημερώθηκε από τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη και τονανάδοχο για τα χαρακτηριστικά καθώς και το χρονοδιάγραμμα του έργου. Ειδικότερα, ο χώρος του Κλειστού Γυμναστηρίου Ψαχνών θα αποτελείται από:  την αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής,  το συγκρότημα των βοηθητικών χώρων, που θα εξυπηρετούν τουςαθλούμενους και τη διοίκηση (αποδυτήρια, ιατρείο για τη παροχήτωνπρώτων βοηθειών, γραφεία Διοίκησης, κ.α.)  τις κερκίδες 170 θεατών, βοηθητικούς χώρους και το κυλικείο. «Η κατασκευή του νέου Γυμναστηρίου στα Ψαχνά ήταν μια απαίτησητηςτοπικής κοινωνίας αλλά και δική μας επιθυμία. Το χρωστούσαμε στη νεολαίαμας, το οφείλαμε στον αθλητικό κόσμο. Μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση, την οποία ανυπομονούμε να παραδώσουμε, το συντομότερο δυνατόν, σταπαιδιά των Ψαχνών και της ευρύτερης περιοχής.» σχολίασε σχετικάοΠεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2018!!!!!! 

Δείτε το Δελτίο τύπου Περιφέρειας:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Χαλκίδα, 12-12-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έργα 7,7 εκατομμυρίων ευρώ για την Εύβοια
Την ένταξη πέντε νέων έργων προϋπολογισμού 7,7 εκ. ευρώ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Στερεάς Ελλάδας ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λαμία.
Τα έργα αυτά, τα οποία κρίνονται απολύτως αναγκαία και αποτελούν προϊόν διαβούλευσης έχουν ως εξής:
  • Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου Ψαχνών, προϋπολογισμού 2.071.000€
  • Ανέγερση νέου Νηπιαγωγείου Αλιβερίου, προϋπολογισμού 712.425.000€
  • Αποκατάσταση 1ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης, προϋπολογισμού 1.118.766€
  • Κατασκευή και προμήθεια εξοπλισμού Υδατοδρομίων Εύβοιας, προϋπολογισμού 1.592.500€
  • Συντήρηση εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Κεντρικής και Ανατολικής Εύβοιας με εκτέλεση χωματουργικών, τεχνικών και ασφαλτικών εργασιών για την αποκατάσταση βλαβών και βελτίωση της οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 2.176.296€
Ο Φάνης Σπανός με το πέρας του Περιφερειακού Συμβουλίου δήλωσε:
«Εντάσσουμε μεταξύ άλλων 5 νέα έργα κορυφαίας αξίας για την Εύβοια και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Έργα για τα παιδιά μας, όπως τα δύο σχολεία και το κλειστό γυμναστήριο, για την οδική ασφάλεια, αλλά και ένα εμβληματικό έργο για την ανάπτυξη, η κατασκευή των χωροθετημένων υδατοδρομίων. Καλύπτουμε υπάρχουσες ανάγκες και ταυτόχρονα ανοίγουμε νέους ορίζοντες.»