Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Με το όνομά τους

 - Κύριοι του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας, για να γράφουμε αλήθειες δεν μας ξάφνιασε η επιθυμία του προέδρου κυρίου Ρέτσα, να υποβάλλει μήνυση εναντίον μας και μέλη του ΔΣ να επιχειρηματολογούν για να δικαιώσουν τον πρόεδρο.
Κύριοι κανένα πρόβλημα. Προχωρήστε όπως θέλετε.
Τον λόγο φυσικά θα τον μάθουμε όταν πάρουμε το δικόγραφο και το μελετήσουμε.
Έχουμε δηλώσει σε τακτά διαστήματα πως εμείς δεχόμαστε..... και μηνύσεις, ακόμη και άδικες.
Έχουμε όμως κάποιες απορίες.
Τόσα συκοφαντικά που γράφουν διάφοροι κατά του προέδρου και μελών του ΔΣ, γιατί δεν οδήγησαν κανέναν σε μηνύσεις;
Γιατί μηνύσεις κατά της ενημέρωσης;
Γιατί μήνυση κατά ενός ΜΜΕ;
Μιλήσαμε πολλές φορές για αχαριστία και θα ξαναγράψουμε και πάλι αν χρειαστεί, γιατί είναι άδικο ο κ. Ρέτσας να θέλει να μας εκδικηθεί, για λόγους που ο ίδιος ξέρει.
Θα του θυμίσουμε πως ήμασταν οι μόνοι που πήραμε θέση όταν το παιδί του, δέχθηκε "επίθεση" με ανακοινώσεις σωματείου και με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, αλλά και όταν η σύζυγός του ενοχλήθηκε από κάποιον κύριο και πάλι πήραμε θέση. Ούτε τότε ο κύριος Ρέτσας προχώρησε σε μηνύσεις.
Αλήθεια υπάρχει κάτι χειρότερο από το να προσβάλλουν και να συκοφαντούν την οικογένειά σου;
Σταματάμε εδώ και δηλώνουμε πως ούτε θα ενοχλήσουμε κάποιο από τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, ούτε το προσωπικό της ΕΠΣΕ, ούτε τους διαιτητές και το τελευταίο μόνο τυχαία δεν το γράφουμε.
Θα παρακαλούσαμε την μήνυση να την υπογράψουν αυτοί που θα την υπογράψουν και όχι γενικώς και αορίστως σαν ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Αυτοί οι οποίοι "γνωμάτευσαν" εναντίον μας, θα μας συγχωρέσουν, αλλά αφήνουμε στην άκρη την εκτίμηση που τους είχαμε και θα τους απαντήσουμε καταλλήλως.
Ελπίζουμε να μην παρεξηγηθούν και να διαψεύσουν πως έχουν να μιλήσουν μαζί μας από το 2023!!!!!!