Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - "Χτυπήστε" όσο θέλετε. Δεν πρόκειται να με πείσετε, ούτε για τις ευαισθησίες σας, ούτε για τον δήθεν εθελοντισμό σας και για τον πόνο που δήθεν έχετε για ανήμπορους συνανθρώπους μας.
Αν είχατε όλα αυτά, τότε δεν θα ήσασταν στους βολεμένους. Σε ανθρώπους δηλαδή που πήραν μια θέση και εξασφάλισαν έξτρα εισόδημα, για να βοηθάνε δήθεν συνανθρώπους.... μας και να προσφέρουν υπηρεσίες όποτε και αν γουστάρουν.
Έφτασα στα 67 μου χρόνια και ευχαριστώ τον Θεό ο οποίος με αξίωσε, να μην φτάσω στο σημείο, να ζητήσω από κάποιον πολιτικό ή αυτοδιοικητικό να βολέψει κι εμένα σε κάποια θέση.
Είναι αλήθεια πως έδωσα μάχες για το κόμμα το οποίο από μικρό παιδί στηρίζω, έδωσα μάχες για δημάρχους και περιφερειάρχες και από την επομένη της εκλογής τους, έβλεπα να βολεύουν άτομα, τα οποία δεν τους είχαν στηρίξει και άτομα τα οποία τους είχαν πολεμήσει και προεκλογικά και κατά την διάρκεια της θητείας τους.
Δεν εκφράζω παράπονο, αλλά να μην λέει ο καθένας ότι θέλει.
Αυτό που με κάνει έξω φρενών, είναι πως δεν βολεύουν άτομα που έχουν ανάγκη, αλλά άτομα τα οποία κάνουν εύκολα κωλοτούμπες, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν πολιτική και γενικώς είναι όπου φυσάει ο άνεμος.
Λοιπόν αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση.
"Χτυπήστε" όσο θέλετε, εμένα προσωπικά, αλλά να μην θυμώνετε όταν θα απαντώ με τον δικό μου τρόπο και τον οποίο τον ξέρετε καλά.
Μη βάζετε ανθρώπους να με πείσουν και να με ηρεμήσουν. Ήρεμος είμαι και δεν θα με πείσει κανείς, γιατί δεν έχω σε κανέναν πολιτικό υποχρέωση και φυσικά δεν έχουν κι αυτοί σε μένα.
Εγώ γούσταρα και τους στήριξα και δεν μετάνιωσα.
Δεν θα γίνω όμως μαλάκας στα 67 μου χρόνια.