Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

φαπούλες

 - Δεν είναι για γέλια, αλλά και το γέλιο είναι απαραίτητο συστατικό για να μπορέσει ο άνθρωπος, να αντέξει λίγο παραπάνω, λίγο καλύτερα , τα πολλά προβλήματα της καθημερινότητας. Μια δόση γέλιου μας χάρισε και η απόφαση του Δήμου Ερέτριας, με εντολή Ηλία Μπουρμά, για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Χαλκιδέων την.... Κυριακή 2 Ιουνίου 2024. Δήμαρχε, αγαπητέ κύριε Γουρνή, δεν φταίτε εσείς, αλλά πείτε στην πρόεδρο του ΔΣ, να μην εισάγει στην συνεδρίαση ότι θέματα της φέρνουν.

- Καλά εκεί στην Λαμία, γιατί έδωσαν στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής την άδεια για έναν αγώνα, ο οποίος είναι καθιερωμένος και όλοι γνωρίζαμε και τον χρόνο και την διαδρομή και τους διοργανωτές; Καλά αυτή η υπηρεσία που υπέγραψε την άδεια, την υπέγραψε από το σπίτι; Παρασκευή απόγευμα και μάλιστα στις 17:00 και δεν είχαν φύγει;

- Είναι πάντως να γελάει κανείς, όταν διαπιστώνει πως η άδεια είναι γραμμένη σε έντυπο με τα στοιχεία υπηρεσίας της Χαλκίδας και όχι της Λαμίας!!! Κουμπάρε, όλα για σένα γίνονται. Το εσύ ότι πεις, θα πρέπει να γίνει το σουξέ σου. Μαθαίνουμε πάντως πως αντιπεριφερειάρχες, είναι πυρ και μανία μαζί σου.