Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Είναι άξια συγχαρητηρίων

 - Η Θέτιδα-Φιλίππα Γαραντζόγιαννη είναι αθλήτρια του Ευβοϊκού ΓΑΣ και Πανελλήνια πρωταθλήτρια Κ20 στο σύνθετο (7 αγωνίσματα) με ρεκόρ  5.144 βαθμών.
Ας μας επιτρέψει η Θέτιδα να σημειώσουμε πως το πείσμα της, η δυνατή καθημερινή προπόνηση, παράλληλα με το διάβασμα, αφού θα δώσει πανελλήνιες, την οδήγησαν πολύ ψηλά και φυσικά μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας έχει και ο προπονητής της.... κύριος Πέτρος Γαραντζόγιαννης ο οποίος είναι και πατέρας της.
Η Θέτιδα είναι πρώτη στην Ελλάδα και να μην ξεχνάμε πως ήταν στα χαμηλά όταν έκανε μήκος.
Προφανώς ο μπαμπάς της, ο οποίος την ξέρει καλύτερα από όλους μας, την οδήγησε στα σύνθετα, την έστρωσε στην προπόνηση και όλα τέλεια.
Όταν εμείς γράφαμε για το πως ένα σωματείο και ένας προπονητής πρέπει να δουλέψουν για να αναδείξουν αθλητές, οι περισσότεροι  μας κατηγορούσατε.
Η Θέτιδα και ο μπαμπάς της είναι η καλύτερη απόδειξη για μας.
Υπάρχει όμως ένα αλλά.
Αν δεν ήταν μπαμπάς της ο κ. Γαραντζόγιαννης, θα πρόσεχε τόσο πολύ την Θέτιδα και θα δούλευε τόσο πολύ μαζί της;
Στο στάδιο της Χαλκίδας πλέον, θα πρέπει να αλλάξουν πολλά και ιδιαίτερα στην πρακτική των σωματείων και των προπονητών.
Έχουμε πανελλήνια πρωταθλήματα, αλλά οι προπονητές δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα SUMMER CAMP που διοργανώνουν τα καλοκαίρια, προφανώς για να έχουν ένα παραπάνω έσοδο.
Φυσικά προπονούν και τα δικά τους παιδιά και τα παιδιά των διοικούντων ή των φίλων τους.
Να μας συγχωρέσει η Θέτιδα και ο κ. Γαραντζόγιαννης για το σχόλιο, αλλά για μας είναι η μεγάλη απόδειξη, που δείχνει τι πρέπει να κάνουν όλοι οι προπονητές, αν θέλουν να ανέβει ο στίβος στην Εύβοια.