Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Καλημέρα

 - Να κάνουμε τον σταυρό μας και να ευχαριστήσουμε τον Θεό, που και σήμερα μας επέτρεψε να δούμε το φως του ήλιου.
Κατά τ΄ άλλα ο Μητσοτάκης συνεχίζει χωρίς αντιπολίτευση και έτσι όσοι σεβόμαστε την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την υπηρετούμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, είμαστε υποχρεωμένοι να πιέζουμε την ....κυβέρνηση και να φροντίσουμε ώστε η κυβέρνηση να σεβαστεί το κόμμα, να επιστρέψει στις αρχές του και να στηριχθεί στην βάση του.
Αν η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, δεν το καταλάβει και θελήσει να συνεχίσει με άσχετους προς την ΝΔ, τότε τον ρόλο της αντιπολίτευσης, θα τον πάρει το κόμμα της ΝΔ, επίσημα ή ανεπίσημα και κόμα είναι οι φίλοι και τα μέλη της ΝΔ και όχι αυτοί που είδαν φως και μπήκαν.
Τα ίδια και χειρότερα έχουμε και στον Δήμο Χαλκιδέων, στον οποίο η Δημοτική Αρχή ξέφυγε από τις αρχές της, βάζοντας στο περιθώριο αυτούς που από την εποχή Ζεμπίλη στήριζαν αυτή την παράταξη και πέρασαν στο να έχουν το κουμάντο, άτομα που πολέμησαν με όλες τους τις δυνάμεις, αυτή την παράταξη.
Όποιος αμφιβάλλει ας περπατήσει στις γειτονιές κι ας αφήσει τις εκδηλώσεις και την παρουσία του κοντά στους κλακαδόρους.