Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Ναι αισθάνομαι δικαιωμένος στο θέμα της διαμάχης του προέδρου της ΕΠΣ Εύβοιας κυρίου Παπακωνσταντίνου με κάποιους αχάριστους και ιδιαίτερα στο θέμα της Επιτροπής Διαιτησίας.
Το αστείο ξέρετε ποιο είναι;
Το ότι δεν βγήκε κάποιος, από τους αχάριστους οι οποίοι ψήφισαν, το ξήλωμα της επιτροπής Καρατζά, Μαργαρίτη και ορισαν τους Καμπούρη, Βρακά, μετά οι ίδιοι ψήφισαν το ξήλωμα Καμπούρη, Βρακά και όρισαν εκ νέου.... τους Καρατζά, Μαργαρίτη και Φώτη και τώρα πάλι οι ίδιοι ψήφισαν το ξήλωμά τους και επανέφεραν Καμπούρη, Βρακά με την προσθήκη Χουλιαρα, να εξηγήσει τι είναι αυτό το φύγε εσύ, έλα εσύ.
Αισθάνομαι δικαιωμένος, γιατί αυτοί που κατηγορούσαν τον Παπακωνσταντίνου, για τον ορισμό Καμπούρη, Βρακά, τώρα χωρίς καμία εξήγηση τους επανέφεραν.
Θα βρούνε ποτέ την δύναμη να εξηγήσουν το γιατί και να ζητήσουν μια συγνώμη;
Εμείς θα γράψουμε κάτι που θα ακουσθεί τρελό, αλλά δεν είναι.
Ο ορισμός Καμπούρη, Βρακά έγινε, με μόνο σκεπτικό να αποδείξουν το ποιος είναι το κουμάντο στην ΕΠΣΕ.
Καμπούρης και Βρακάς είναι δεδομένο πως δεν έχουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη σε κάποιους της διοίκησης της ΕΠΣΕ, αλλά και κάποιοι της διοίκησης στους κυρίους Καμπούρη και Βρακά και γι΄ αυτό πριν ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας επιτροπής, δόθηκαν οι παραιτήσεις των μελών της και υπάρχουν υπογεγραμμένες και με ανοιχτή ημερομηνία στα συρτάρια της ΕΠΣΕ.
Ήξερε άραγε ο κύριος Παπακωνσταντίνου για τον ορισμό Καμπούρη και Βρακά στην Επιτροπή;
Ναι το ήξερε και μάλιστα πολύ νωρίτερα από όλους μας και από τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ.
Επίσης το νέο μέλος της Επιτροπής κύριος Χουλιαρας ήταν από αυτούς που έβαλαν την υπογραφή τους, ώστε να ρίξουν την τότε διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών Εύβοιας με πρόεδρο τον κ. Φανό κλπ. Επειδή εμείς δεν γνωρίζουμε τον κύριο Χουλιαρα, αλλά ξέρουμε πως είναι έντιμος, μορφωμένος και με προοπτική αξιωματικός της Αστυνομίας, πιστεύουμε πως η αποχώρησή του από την Επιτροπή, είναι θέμα χρόνου.
Φυσικά δεν πιστεύουμε πως θα παραμείνουν στην επιτροπή οι κύριοι Καμπούρης και Βρακάς, αφού σίγουρα δεν θα μπορέσουν εύκολα, να "κόψουν" διαιτητές που δεν είναι αρεστοί στο σύστημα.
Θα επανέλθουμε.