Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Καλά κάνουν αυτοί που με παραμυθιάζουν, αφού πιστεύουν πως μασάω και πως τίποτα δεν θα αποκαλύψω.
Τώρα ήρθε η ώρα για να αντιμετωπίσουν την αλήθεια και αυτή θα είναι σκληρή και δεν μπορεί κανείς να την κρύψει.
Εγώ τα μηνύματά μου τα απευθύνω στους χρόνια φανατικούς αναγνώστες μου, αλλά δεν μπορώ να απαγορεύσω να τα διαβάζουν όλοι, ακόμη και οι αχάριστοι, ακόμη κι αυτοί που έχουν μάθει να μην εκτιμούν τίποτα.
Με ονόματα λοιπόν για να μην έχουμε και παρεξηγήσεις.
Ο πρώην κολλητός του κυρίου ....Παπακωνσταντίνου, ο κύριος Ρέτσας, ξέχασε πως ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν αυτός που τον έβαλε στα διοικητικά της ΕΠΣ Εύβοιας και αυτός που τον προωθούσε για πρόεδρο της Ένωσης. Ήρθε όμως η ώρα που ο κ. Ρέτσας, άδειασε τον φίλο του κύριο Παπακωνσταντίνου και οι λόγοι είναι γνωστοί.
Όταν ανέλαβε καθήκοντα προέδρου, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να διώξει την επιτροπή διαιτησίας η οποία είχε ορισθεί επί Παπακωνσταντίνου, με σύμφωνη γνώμη του ίδιου και των υπολοίπων και να επαναφέρει την παλιά επιτροπή.
Πριν λίγο καιρό ο κ. Ρέτσας προχώρησε και πάλι με την σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων στην αντικατάσταση της επιτροπής που ο ίδιος είχε ορίσει και την επιστροφή της επιτροπής που είχε ορισθεί επί Παπακωνσταντίνου και για την οποία ο κ. Ρέτσας και όχι μόνο έλεγε τα χειρότερα.
Αυτό πιστεύουν όλες και όλοι, αλλά επιτρέψτε μου να έχω άλλη άποψη.
Φαντάζομαι πως ο ρόλος του κυρίου Παπακωνσταντίνου ήταν σημαντικός στο να παρθεί αυτή η απόφαση, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, πως κατάφερε να οδηγήσει τον κύριο Ρέτσα σε αυτή την απόφαση.
Οι κύριοι Καμπούρης και Βρακάς, έχουν εκφραστεί για την διοίκηση Ρέτσα και όλοι ξέρουμε πως δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη. Προφανώς δέχθηκαν για να δικαιωθούν μετά τον διωγμό τους και προσωπικά είμαι σίγουρος πως θα παραιτηθούν πολύ σύντομα.
Η διοίκηση Ρέτσα, έχει βάλει στην μαύρη λίστα κάποιους διαιτητές και πιστεύει πως κάνοντας μεταγραφές διαιτητών από άλλους συνδέσμους, θα καλύψει τα κενά.
Το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω για κανέναν, αλλά θέλω να πιστεύω πως τα μέλη της νέας Επιτροπής, δεν θα γίνουν γλάστρες και δεν θα εκτελούν εντολές σε βάρος των συναδέλφων τους διαιτητών.
Οι κύριοι Χουλιαρας, Βρακάς και Καμπούρης, θα δούμε αν σταθούν στο ύψος τους και σεβαστούν την αξιοπρέπεια των συναδέλφων τους, αλλά και την δική τους.
Αύριο σας έχω δύο αποκαλύψεις. Η μία έχει να κάνει με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΕ και πρώην αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ και η άλλη με την εκτίμηση κάποιων προς την διοίκηση Ρέτσα.