Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

η άποψή μας

 - Δεν υπήρξα ποτέ "καλός" με καμία και κανέναν, έτσι όπως εννοούν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι "τον καλό" και απλά τον θέλουν μαλάκα.
Γούσταρα και εκτιμούσα ανθρώπους, στην πολιτική, την αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό και έγραφα την δική μου άποψη. Δεν υπήρξα μαλάκας, γιατί κανείς δεν μου επέβαλε την δική του άποψη, εκτός κι αν τύχαινε να είναι ίδια με....την δική μου. 
Οι άνθρωποι τους οποίους εκτιμούσα και στήριξα όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από το apopsignomi, δεν ήταν λίγοι και οι οποίοι όταν ήρθε η ώρα, βρέθηκαν απέναντί μου και έδειξαν αχαριστία και το χειρότερο, πάνε να βγούνε και από πάνω, ενώνοντας την φωνή τους με τους επαγγελματίες αχάριστους.
Θέλησαν να με τελειώσουν με διάφορους τρόπους και αυτό επειδή ήταν σίγουροι πως εγώ δεν θα στραφώ εναντίον τους, γιατί δεν είμαι κακός και δεν θα φτάσω στα άκρα.
Έκαναν λάθος.
Φυσικά δεν είμαι κακός, αλλά δεν θα γίνω και μαλάκας και φυσικά δεν θα γίνω ένα ακόμη θύμα τους, για να μείνουν αυτές και αυτοί στις καρέκλες τους και να αυξάνουν τα έσοδά τους, σε βάρος άλλων.
- Η κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έχει υποχρέωση να ελέγξει τα χρήματα που καταλήγουν στις τσέπες των πονηρών, χωρίς κανένα αντίκρισμα για την κοινωνία. Εγώ στήριξα σε όλη μου την ζωή αυτό το κόμμα, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό όφελος, αλλά δεν θα συνεχίσω να το κάνω, αν το κόμμα και ειδικά η κυβέρνηση, δεν προχωρήσει στον έλεγχο όσων θα αποκαλύπτουμε καθημερινά, για τα τρωκτικά, τα οποία βρήκαν τον τρόπο να αδειάζουν τα ταμεία, χρησιμοποιώντας τον κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη.
- Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Χαλκιδέων και προσωπικά η δήμαρχος κυρία Βάκα, η οποία όπως λέει δεν έχει να κρύψει κάτι, δεν έχει να φοβηθεί κάτι, αν απαντήσει αρμοδίως σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την αδικία και την άνιση μεταχείριση δημοτών.
- Ο τομέας του αθλητισμού είναι στα χειρότερά του με μαγαζάκια και παραμάγαζα. Για την ΕΠΣ Εύβοιας η οποία είναι η κεφαλή του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, θα αποκαλύψω πολλά και τα οποία θα έχουν να κάνουν και με πρόσωπα και γενικότερα με την πολιτική για το ποδόσφαιρο. Θα σταθώ στην Επιτροπή Διαιτησίας και θα αποκαλύψω πως άλλη είναι η πραγματικότητα και άλλη η εικόνα που θέλουν να μας παρουσιάσουν.
Θα αποκαλύψω πως φτάσαμε στο να πούμε το φύγε εσύ έλα εσύ και στο ποιος ουσιαστικά οδήγησε στον ορισμό της νέας επιτροπής.
Εγώ δεν λέω άλλα στους Καρατζά, Μαργαρίτη, Φώτη και άλλα στους Καμπούρη, Βρακά και Χουλιαρα. Λέω τα ίδια σε όλους γιατί απλά τους λέω την αλήθεια.
Αυτοί που κατά καιρούς τους χρησιμοποιούν, κάνουν απλά την δουλειά τους και όταν αυτό συμβεί, τους πετάνε στο ντουλάπι.