Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο με υγεία.
Όπως κάθε Σαββατοκύριακο έτσι και σε αυτή την νέα περίοδο, θα πηγαίνουμε χαλαρά και όχι με τους ρυθμούς των καθημερινών.
Θα έχουμε την εξέλιξη των αγώνων και ίσως κάποια θέματα ενημέρωσης από την επικαιρότητα.
Αναβλήθηκε ο αγώνας ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ - ΖΑΡΑΚΕΣ και ο λόγος της αναβολής δεν έγινε γνωστός. Εμείς έχουμε την άποψη πως η επιτροπή διαιτησίας δεν μπόρεσε να βρει τον.... απαραίτητο αριθμό διαιτητών και περάσαμε στην εύκολη λύση της αναβολής αγώνα. Ποιος όμως θα βγει να το πει αυτό;
Φανταστείτε πόσες ακόμη μεταγραφές θα πρέπει να γίνουν, με διαιτητές από άλλους συνδέσμους, για να βγούνε τα πρωταθλήματα. Πάντως "οι κομμένοι" διαιτητές από την ΕΠΣΕ, δεν ορίσθηκαν ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού δεν ζήτησαν συγνώμη, από το ΔΣ!!! Την καλημέρα μας στα μέλη της επιτροπής Καμπούρη, Βρακά και Χουλιαρά, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν, δέχθηκαν "τον αποκεφαλισμό" συναδέλφων τους, επειδή το ζήτησε η κεφαλή της ΕΠΣΕ!!!!!
Αυτό που από σήμερα σταματάμε, βάζουμε δηλαδή τελεία και παύλα, είναι η προσπάθεια της φίμωσής μας, από μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ και μέλη του προσωπικού. Εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε τις απόψεις μας χωρίς καμία απολύτως διαφοροποίηση και τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουν οι αρχές και αν χρειασθεί η δικαιοσύνη.
Το τελευταίο μας σχόλιο για το θέμα, θα είναι πως εμείς δεν λαμβάνουμε υπόψιν μας το εξώδικο και αυτό είναι πάγια τακτική μας. Δεν απαντάμε σε εξώδικα και δεν θα βάλουμε στην ζυγαριά κανέναν από τους κυρίους ή τις κυρίες που το υπέγραψαν.
Εμείς βάζουμε στην ζυγαριά, αυτούς που υπογράφουν για την ποινική δίωξη και φίμωσή μας και χωριστά ο καθένας θα μας βρει απέναντί του.
Ας προχωρήσουν λοιπόν και προχωράμε κι εμείς.
Ελπίζουμε πως δεν θα μας κατηγορήσουν, επειδή θα περάσουμε επιθετικά για να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας.
Δεν θέλουμε να παρεξηγηθεί κανείς, γιατί αυτοί μας ζήτησαν να γίνουμε "καλοί" όπως κι αυτοί.
Πάψαμε λοιπόν να είμαστε "κακοί" όπως μας έλεγαν και γίναμε "καλοί" όπως μας ζήτησαν και θα γίνουμε σαν κι αυτούς, δηλαδή θα κάνουμε μηνύσεις προς κάθε κατεύθυνση, αλλά όχι για ψύλλου πήδημα.
Όταν θα διαπιστώνουμε πως κάποιοι οργανώνουν μια κατάσταση εναντίον μας, όταν κάποιοι χρησιμοποιούν την θέση τους για να βολεύουν τον εαυτό τους και ανθρώπους οι οποίοι θα γίνουν όργανά τους, θα χρησιμοποιούν δημόσιο χρήμα και θα απειλούν.
Καλό Σαββατοκύριακο