Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Καλή Κυριακή

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, να έχετε μια όμορφη Κυριακή, με υγεία. Χαλαρά και σήμερα και από αύριο, πρώτα ο Θεός, βλέπουμε.
Αμφισβήτησαν κάποιες κυρίες, πως οι περισσότεροι δρόμοι στο Ληλάντιο, έχουν γίνει φόβος και τρόμος για οδηγούς και αυτοκίνητα. Οι περισσότεροι είχαν ασφαλτοστρωθεί πρόσφατα, αλλά όπως πάντα, ο μη σωστός προγραμματισμός, έφερε νέα εργολαβία για ....την αποχέτευση.
Οι δρόμοι λοιπόν στο Λευκαντί και στο Βασιλικό, είναι κατάλληλοι μόνο για τα συνεργεία αυτοκινήτων τα οποία θα κάνουν χρυσές δουλειές.
Τα σαμαράκια, αλλά και οι λακκούβες που έχουν δημιουργηθεί, τελειωμό δεν έχουν. Δεν περιμένουμε ν΄ αλλάξει κάτι, αλλά τα γράφουμε για να μην μας δουλεύουν, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την ασφαλτόστρωση ενός δρόμου.
Την καλημέρα μας και στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, ο οποίος το παλεύει όσο μπορεί αφού τα οικονομικά είναι στο μείον, αλλά φαίνεται πως κάποιοι συνεργάτες του, έχουν ξεφύγει τελείως και πάλι θα τον βάλουν σε περιπέτεια, αφού η αντιπολίτευση ετοιμάζει επίθεση και θα καταγγείλει γεγονότα.
Καλά ξεμπερδέματα Φάνη, αν και δεν φταις εσύ για τις συμπεριφορές κάποιων.
Στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ όλα καλά;
Όχι βέβαια. Αν ήταν όλα καλά δεν θα επικοινωνούσαν άσχετοι με διαιτητές για να τους πείσουν να σφυρίξουν το Σαββατοκύριακο!!!
Αλήθεια από πότε άσχετοι μαθαίνουν πρώτοι για κάθε εισερχόμενο στην Ένωση;
Αυτό δεν ενοχλεί την εξουσία;
Δεν πρέπει να κάνουν έρευνα για το ποιος "μιλάει" πολύ;;;
Χα χα χα. Αυτός είναι κολλητός και δεν τον πειράζουμε....