Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

η δική μας αλήθεια

 - Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, δεν είναι δημόσια τουαλέτα για να πηγαίνει κάποιος και να φεύγει, χωρίς να δίνει λογαριασμό.
Ας καταλάβουν όλοι οι διαιτητές πως πρέπει να λειτουργήσουν ενωτικά και όχι με στόχο την διάλυση του Συνδέσμου για να κάνουν τα κέφια κάποιων.
Ανάξιος είναι όποιος προσπαθεί να διαλύσει τον Σύνδεσμο ή όποιος θέλει να τον χρησιμοποιήσει εναντίον ...της Επιτροπής διαιτησίας ή της ΕΠΣΕ.
Κυρίες και κύριοι διαιτητές, πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας.
Εμείς είναι γνωστό πως είχαμε προβλέψει πως οι διοικούντες την ΕΠΣΕ τα ήθελαν μονά ζυγά δικά τους και οδήγησαν την διαιτησία στο σημερινό χάλι σε όλα τα επίπεδα.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα των διοικούντων την ΕΠΣΕ, έπρεπε να αλλάξει η διοίκηση του Συνδέσμου πριν καιρό και να φύγουν "οι κακοί" για να έρθουν "οι καλοί".
Πριν καιρό επίσης, έπρεπε να φύγουν τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας, αφού κάποιους τους χαρακτήριζαν λαμόγια και να επανέλθουν "οι καλοί".
Έγιναν όλα αυτά και όλοι διαπιστώσαμε πως κατά την διοίκηση της ΕΠΣΕ, εύκολα τα λαμόγια γίνονται καλοί και οι καλοί λαμόγια.
Τι διαπιστώνουμε σήμερα; Διαπιστώνουμε πως όλοι είναι αποτυχημένοι και πως παίρνουν μια θέση επειδή συμφωνούν να είναι προσκυνημένοι και υπάκουοι.
Αυτό πρέπει να κλείσει εδώ και είναι λάθος το ότι όλοι προσπαθούν να διαλύσουν ή να ελέγξουν τον Σύνδεσμο Διαιτητών, για να στηρίξουν τις επιλογές τους και τις θέσεις στην Επιτροπή διαιτησίας. Για μας τα πράγματα είναι απλά, πολύ απλά.
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών είναι το Α και το Ω και όποιος θέλει να τον διαλύσει ή να τον ελέγξει για να κάνει την δουλειά του, θα μας βρει απέναντι.
Θέλετε την άποψή μας;
Αρχίστε από την Επιτροπή Διαιτησίας.
Οι διοικούντες την ΕΠΣΕ, αν πραγματικά θέλουν ανεξάρτητη την Επιτροπή Διαιτησίας θα πρέπει να κάνουν κάτι τώρα.
Πρέπει να συγκροτήσουν μια επιτροπή σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο διαιτητών και κάθε δύο χρόνια, αυτή η επιτροπή να αλλάζει, ώστε να περάσουν ως μέλη, όλοι όσοι έχουν τα απαραίτητα προσόντα σύμφωνα με τους κανονισμούς.
Αυτή την στιγμή η σύνθεση της επιτροπής έχει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό, αφού αυτοί που την όρισαν την είχαν από πριν "πυροβολήσει".
Στο κάτω κάτω της γραφής και αφού θέλετε να γράφουμε αλήθειες, όταν αποχωρείς από την ενεργό δράση ως διαιτητής, όχι με την θέλησή σου, αλλά επειδή κρίθηκες ακατάλληλος, έχει σημασία και δεν πείθεις κανέναν.
Αυτή είναι η δική μας αλήθεια και κάποιοι κύριοι της διαιτησίας να μην κρύβονται πίσω από άλλους. Εμείς αν συνεχίσουν θα γράψουμε τα ονόματά τους και θα αποκαλύψουμε την δράση τους.