Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

φαπούλες

 - Είναι ντροπή και μόνο το ότι κάποιες κυρίες το λένε. Να παραιτηθεί λένε και από Δημοτικός Σύμβουλος ο κ. Γαϊτανάρος!!! Γιατί άραγε; Είναι εκλεγμένος με την ψήφο των Δημοτών και δεν ήταν αυτός που παρακάλεσε κάποιον για να μπει στο ψηφοδέλτιο. Τον παρακάλεσαν άλλοι για να είναι υποψήφιος. Έχει λοιπόν υποχρέωση να είναι στο.... Δημοτικό Συμβούλιο και να δίνει την μάχη του για το καλό των δημοτών.

- Η κυρία που λέει τις μπούρδες της δεξιά κι αριστερά και η οποία διαφημίζει τα πανηγυράκια που στήνει και προβάλλει συνεχώς τον εαυτούλη της στο fb καλά θα κάνει να δικαιολογήσει τις σπατάλες που έγιναν με την υπογραφή της και να πάψει να κρύβεται πίσω από την δήμαρχο. Εμείς δεν ξεχνάμε πως δεν ήταν μέλος της παράταξης, αλλά απέναντι και έλεγε πολλά εναντίον της παράταξης της δημάρχου το 2019. Φυσικά μετά έκανε την κωλοτούμπα για να έχει θέση στην εξουσία.

- Μπορεί να προσπαθεί να μην τσαλακώσει την εικόνα της και να δείχνει ήρεμη και σοβαρή, αλλά εμείς ξέρουμε καλά πως μόνο οι θεσούλα και ο μισθός την ενδιαφέρει και γι΄ αυτό είναι υπάκουη. Όταν θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, τότε να δούμε τι θα πει.

- Καλά θα κάνει πάντως να παραιτηθεί από τις θέσεις που έχει, γιατί στην πράξη δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως.