Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πέμπτη σήμερα 3 Οκτωβρίου και εκτός από τον πόλεμο, πρέπει να παρακολουθούμε και τον αγώνα των υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ.
Έχει φουντώσει και αυτή η μάχη, αλλά το καλό είναι πως... αυτή δεν έχει θύματα.
Να δούμε πως θα εξελιχθεί και η μάχη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί πιστεύουμε πως ο Κασσελάκης θα δώσει τα ρέστα του και θα φροντίσει να πάνε στις κάλπες άνθρωποι οι οποίοι όχι αριστεροί δεν θα είναι, αλλά ούτε καν Συριζαίοι Κασσελακικοί!!
Τέλος πάντων κάποια στιγμή μέσα στο 2025 πιστεύουμε πως το τοπίο στην αντιπολίτευση θα έχει ξεκαθαρίσει, ώστε να αρχίσουν πάλι να ζητούν από τον Μητσοτάκη εκλογές.
Αλήθεια τι θα έλεγαν αν ο πρωθυπουργός είχε αποφασίσει να πάει σε εκλογές τώρα;
Θα τον κατηγορούσαν; Θα έλεγαν πως το έκανε επίτηδες επειδή ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ψάχνουν για αρχηγό;
Να στείλουμε την καλημέρα μας, "στους μαχόμενους" γενικώς διαιτητές και ιδιαίτερα σε αυτούς που κατέχουν κάποια θέση στον Σύνδεσμο και στην Επιτροπή και να τους πούμε πως δεν έχουν καμία απολύτως υποχρέωση απέναντί μας, γιατί απλά εμείς γράφουμε πάντα την δική μας άποψη και όχι πιθανόν αυτά που θα ήθελαν να διαβάσουν.
Δεν τους παρεξηγούμε λοιπόν, ακόμη κι όταν μας κόβουν την καλημέρα, επειδή και αυτό είναι μέσα στις συμφωνίες που κάνουν.
Να είναι καλά και τους ευχόμαστε τα καλύτερα, αλλά να μην ξεχάσουν πως εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και ούτε αρρωστημένες συμφωνίες.
Το απόγευμα περισσότερα, για το θέμα