Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

σουτάκια

 - Να λέτε όσα θέλετε εναντίον μας, αλλά να ξέρετε πως δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω. Εμείς όταν έχουμε να πούμε κάτι, το γράφουμε και δεν το κρύβουμε κάτω από το χαλάκι. Αυτοί οι οποίοι πρέπει να αλλάξουν την πρακτική τους, είναι οι διπρόσωποι, οι κωλοτούμπες και αυτοί οι οποίοι λένε.... ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, για να είναι κοντά σε κάποια εξουσία.

- Θα θέλαμε να ρωτήσουμε προσωπικά τον κύριο Δημήτρη Χαρμαντά ο οποίος είναι μέλος σε δύο επιτροπές της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και πρώτος αναπληρωματικός  για το ΔΣ της Ένωσης. Αγαπητέ κύριε Χαρμαντά, μας ξέρετε; Σας ενοχλήσαμε ποτέ εμείς για οτιδήποτε;

- Υπογράψατε ένα εξώδικο και προφανώς και μήνυση εναντίον μας. Γιατί άραγε; Είσθε μέλος της Τεχνικής Επιτροπής και αναπληρωτής πρόεδρος στην Επιτροπή πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Αν θέλαμε να γράψουμε κάτι για εσάς τότε θα γράφαμε γι΄ αυτές τις δύο θέσεις στις οποίες δεν θα έπρεπε να είσθε.

- Καλός άνθρωπος μπορεί να είσθε, μπορεί να είσθε εθελοντής σε όλα, αλλά τόσο εύκολα βάζετε την υπογραφή σας σε ένα εξώδικο, σε μια μήνυση για θέμα που δεν σας αφορά και εναντίον ενός ανθρώπου που δεν ξέρετε;

- Κύριε Χαρμαντά, θα τα πούμε στα δικαστήρια τα υπόλοιπα, αλλά μέχρι τότε, καλά θα κάνετε να παραιτηθείτε από τις θέσεις σας, για λόγους που πρέπει εσείς να τους ανακαλύψετε. Αν αυτό δεν γίνει αυτή την εβδομάδα, τότε θα τους αποκαλύψουμε εμείς κι εμείς ότι γράφουμε το κάνουμε.

- Ίσως κάποιοι αναρωτηθούν, γιατί γράφουμε για τον κύριο Χαρμαντά και όχι για τους άλλους. Ο κύριος Χαρμαντάς δεν είναι στο ΔΣ της ΕΠΣΕ οπότε το θέμα δεν τον αφορούσε και απλά του είπανε υπέγραψε και υπέγραψε. Περιμένουμε.