Σάββατο 16 Μαΐου 2009

ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.
ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ
ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ
ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ


Ο κ. ΤΑΡΝΑΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΟΧ ΜΕΛΟΣ.
Ο κ. ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΑΡΝΑΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. ΦΙΛΕ ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΕΣΥ;

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΛΗΛΑ
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ
ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.
ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ Ο κ. ΔΑΡΙΒΕΡΗΣ,
ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ
ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ.

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ


ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΝΟΜΑΤΑ....
ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΣΕΙΣ!!!
ΤΣΟ.....................
ΑΛΙ......................

ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α.Ε.Χ., ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ.
ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ
κ. ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ,
ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΓΟ.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.
ΣΗΜΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ
ΣΤΗΝ Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ,
ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ Δ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!
ΑΝ Ο κ. ΤΕΡΤΙΠΗΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΠΩΣ
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΡΑΔΥΑ
ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ,
ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ
Ή ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΜΠΑΡΙΤΑΣ,
Ο κ. ΜΑΛΙΑΡΗΣ ΚΑΙ 2-3 ΑΚΟΜΗ.

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

ΟΙ 5 "Φ" (ΦΙΛΟΙ)
ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ
ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
10 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,
ΛΕΝΕ ....

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

στην Ιστιαία στις 13 Μαϊου 2009

Αλεξάνδρα Κατράμη Δημοσιογράφος και μέλος του ΠΑΣΟΚ Τ.Ο. Λουτρών Αιδηψού.Υποψήφια Δήμαρχος στις εκλογές του 2006, αναπληρωματικό μέλος τηςΠεριφερειακής Επιτροπής Στερεάς Ελλάδος
Την Τετάρτη 13-05-2009 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΚυνηγετικούΣυλλόγου Ιστιαίας Ευβοίαςομιλία του στελέχους του ΠΑΣΟΚ με θέμα τις επερχόμενες εκλογές, κ.Γιώργου Ελενόπουλου, Γραμματέα του ΤομέαΜέσων Μαζικής Ενημέρωσης του κόμματος, παρουσία των βουλευτών τουΝομού Κατερίνας Περλεπέ και Γιώργου Παπαγεωργίου καθώς και του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου.
Ο αριθμός των παρευρισκομένων - οι οποίοι ήταν μόλις δεκάδες - ήτανδυστυχώς απογοητευτικός καιαντιστρόφως ανάλογος με το κλίμα νίκης που συνειδητά προσπαθούμε νακαλλιεργήσουμε σαν κόμμα.
Η συνειδητή αποχή της εκλογικής βάσης απο τις κομματικές εκδηλώσεις,δεν είναι αποκλειστικά αποτέλεσματης απαξίωσης της πολιτικής και των λειτουργών της απο τη ΝέαΔημοκρατία αλλά εντοπίζεται κυρίως στηναπογύμνωση των κομματικών μηχανισμών του ΠΑΣΟΚ απο στελέχη άξια ικανάκαι άφθαρτα ώστε να αποτελέσουνπόλο έλξης για τους πολίτες που στις επόμενες εκλογές θα κληθούν ναεκλέξουν Κυβέρνηση.
Στα πλαίσια αυτά το ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη ίσως πρόκληση της Ιστορίας του :
Να απομακρύνει τους ανίκανους, ανέντιμους και καιροσκόπους οι οποίοι ενδεδυμένοι τηντιμημένη ιδιότητα ενός αξιώματος ακόμη καιτοπικής ή νομαρχιακής επιτροπής του κόμματός μας, το οδηγούν στηναπαξίωση και το συνακόλουθο μαρασμό με ότι αυτό συνεπάγεται όχι μόνο για τις Εθνικές εκλογές, αλλά και γιατην αξιοπιστία και την ύπαρξη του ίδιου του Κινήματος.
Πέρα απο τις όποιες εξελίξεις, τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής τηςτοπικής οργανώσεως της Αιδηψού, όφειλαν ναπληροφορήσουν τουλάχιστον τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για την ομιλία.
Αντ'αυτού, υπήρξε σιγή με αποτέλεσμα τα άτομαπου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση απο την Αιδηψό να μετριούνταν... σταδάχτυλα του ενός χεριού !
Η Αλεξάνδρα Κατράμη, Δημοσιογράφος και Εκδότης της τοπικής εφημερίδας"ΑΙΔΗΨΟΣ" ως μέλος του Κινήματος, υποψήφια Δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2006 και αναπληρωματικό στέλεχος της Περιφερειακής Επιτροπήςτου Κινήματος στην Κεντρική Ελλάδα, εκφράζει την εμπιστοσύνη της στοκόμμα,στη Βουλευτή του Κινήματος Κατερίνα Περλεπέ και δηλώνει παρόν και έτοιμη να λάβει μέρος στις επερχόμενες εξελίξειςκαι να διαμορφώσει αυτές αναλαμβάνοντας δράση η οποία θα αποσκοπεί στην αποκατάσταση του κλίματος εμπιστοσύνης τηςεκλογικής βάσης στο Κίνημα.
''Για να γυρίσει ο Ήλιος θέλει δουλειά πολλή''.

ΠΡΟΣΟΧΗ
δημοσίευση από την BOPEIA EYBOIA -η εφημερίδα ώρα
7:12 μμ 0 σχόλια

ΣΧΟΛΙΟ: ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΝ ΞΑΝΑΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ;

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΛΗΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ......

ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΨΗΛΑ

την κοτσάνα του ο Τσίπρας


Ο Αλέξης Τσίπρας βγάζει μόνος του τα μάτια του.
Πήγε στο Μεσολλόγγι σε περιοδεία και ζήτησε από τον κόσμο να τιμωρήσουν το κόμμα των πλουσίων!
Μόνο που ξέχασε να μας πει το πιο σημαντικό ότι:
Ο πιο πλούσιος Έλληνας πολιτικός είναι ο Αλέκος Αλαβάνος.
Και την έχει την περιουσία του αυτός και η οικογένεια του.
Δεν την έχει δωρίσει σε ίδρυμα.
Άρα τι μας λές ρε Τσίπρα;
Άσε μας και έχουμε και την eurovision σήμερα έχουμε και σένα...
ΑΠΟ ΤΟ troktiko

Κινητοποίηση στον Αστέρα

Διαδήλωση κατά
της Λέσχης Μπίλντερμπερκ
πραγματοποίησε το ΚΚΕ
Διαδήλωση μπροστά στον Αστέρα Βουλιαγμένης πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής μέλη του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή Θανάση Παφίλη. Σημειώνεται ότι στον Αστέρα πραγματοποιείται η ετήσια συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
«Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα: Ο ελληνικός λαός να καταδικάσει με την πάλη του και με την ψήφο του στις 7 Ιούνη του εκπροσώπους του ιμπεριαλισμού, των μονοπωλίων και της ολιγαρχίας» τόνισε ο κ. Παφίλης.
Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του κατήγγειλε τα «αστικά ΜΜΕ» για το γεγονός ότι δεν πρόβαλαν την κινητοποίηση.
«Το γεγονός ότι εξαφανίστηκε από τα αστικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, δείχνει από μόνο του τη σημασία της συγκεκριμένης κινητοποίησης. Η πάλη κατά του ιμπεριαλισμού πρέπει να συνεχιστεί ακόμα πιο αποφασιστικά και να είναι πολύμορφη» τονίζει.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΛΗ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΤΟΥ
apopsignomi.blogspot.com
ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ;

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΙΟΝΑ.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΣΤΗΝ Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ
"ΠΡΟΔΩΣΑΝ" ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕ,
ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,
ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Το Ποδήλατο

Το ποδήλατο
στην Ελλάδα
Υπάρχει ένα μεταφορικό μέσο που δεν ρυπαίνει το περιβάλλον, δεν κοστίζει ακριβά, παρκάρει παντού, είναι αθόρυβο και γυμνάζει. Κι ενώ στην Ευρώπη είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο ως μέσο μετακίνησης, στην Ελλάδα εξακολουθεί να υστερεί. Ο λόγος για το ποδήλατο.
Οι περισσότεροι Έλληνες εξακολουθούν να βλέπουν το ποδήλατο σαν παιδικό παιχνίδι ή ως ... εξάρτημα για εκδρομές, σε αντίθεση με τους Ευρωπαίους που εκμεταλλεύονται στο έπακρο όλα τα πλεονεκτήματά του. Σύμφωνα με παλαιότερη έρευνα στη χώρα μας, μόλις το 5% των Ελλήνων φαίνεται πως χρησιμοποιεί το ποδήλατο για τις μετακινήσεις του.
Εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί η Καρδίτσα, στους κεντρικούς δρόμους της οποίας κινούνται εκατοντάδες ποδήλατα. Χαρακτηριστικό είναι πως περίπου το 1/4 των μετακινήσεων στην πόλη, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, από μικρούς και μεγάλους, γίνεται με ποδήλατο.
Εκτός, όμως, από τους κατόχους ποδηλάτων που κυκλοφορούν καθημερινά, ο δήμος Καρδίτσας χορηγεί σε κάθε επισκέπτη για τις δουλειές του στο κέντρο της πόλης ένα δημοτικό ποδήλατο, με την προϋπόθεση ότι θα αφήσει το αυτοκίνητο του σε έναν από τους δημοτικούς υπαίθριους χώρους στάθμευσης.
Εφόσον σταθμεύσουν οι επισκέπτες το αυτοκίνητό τους μπορούν να δανειστούν ένα από τα ποδήλατα που έχει φροντίσει ο δήμος, και στη συνέχεια, αφού κάνουν τη δουλειά τους, να το επιστρέψουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Κάτι ανάλογο συμβαίνει στα Τρίκαλα και τη Λάρισα, όπου οι δήμοι έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν πάρκινγκ για τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να αφήσουν το Ι.Χ. τους και να χρησιμοποιήσουν ποδήλατα.

Γυμνή ποδηλατοδρομία
Αντίθετα, η Θεσσαλονίκη φαίνεται πως βρίσκεται στη λίστα με τις ευρωπαϊκές πόλεις, στις οποίες η ατμοσφαιρική ρύπανση "χτυπά" κόκκινο και για το λόγο αυτό τη Δευτέρα, 18 Μαΐου, τα μέλη της ομάδας του Bike Respect θα πραγματοποιήσουν μια ξεχωριστή βόλτα στο κέντρο της πόλης. Φορώντας λευκές μάσκες που προστατεύουν από την ατμοσφαιρική ρύπανση και αφετηρία την πλατεία Αριστοτέλους, τα μέλη της ομάδας θα εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους.
Λίγες ημέρες αργότερα, την Πέμπτη, 4 Ιουνίου, θα γίνει η 2η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία από το World Naked Bike Ride (WNBR), ένα διεθνές κίνημα που ξεκίνησε από το Βανκούβερ του Καναδά και διοργανώνει σε ετήσια βάση γυμνές ποδηλατοδρομίες για την προώθηση του ποδηλάτου και της οικολογίας.
Το 2008 διοργανώθηκαν τέτοιες ποδηλατοδρομίες σε 73 πόλεις σε όλο τον κόσμο, ενώ η πρώτη φορά που έγινε γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη ήταν τον Ιούνιο του περασμένου χρόνου. Η ποδηλατοδρομία έχει ειρηνικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Ζωγραφισμένα σώματα, στολισμένα ποδήλατα, χρώματα και μουσικές είναι τα «όπλα» των ποδηλατών για φιλικότερες προς τα ποδήλατα πόλεις.
«Η Θεσσαλονίκη δεν είναι φιλική πόλη για τους ποδηλάτες.
Ακόμη και στη νέα παραλία, δεν έχει φτιαχτεί ειδικός τάπητας για τα ποδήλατα. Εδώ και 20 χρόνια δεν υπάρχει καμία υποδομή για τους ποδηλάτες», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο υπεύθυνος για την οργάνωση της γυμνής ποδηλατοδρομίας, Κώστας Τερζόπουλος.
Αντιδράσεις για τον ποδηλατόδρομο
της Θεσσαλονίκης
Ωστόσο, ο δήμος Θεσσαλονίκης προγραμματίζει έως το τέλος του χρόνου να είναι έτοιμος ο ποδηλατόδρομος, που θα καλύπτει μια διαδρομή περίπου 12 χιλιομέτρων, σε κεντρικές περιοχές της πόλης. Από τον επόμενο χρόνο, οι μετακινήσεις των κατοίκων και των επισκεπτών της Θεσσαλονίκης θα γίνονται με ποδήλατα, τα οποία θα διαθέτει δωρεάν ο κεντρικός δήμος.
Σε πρώτη φάση θα αγοραστούν περίπου 300 ποδήλατα, ενώ ο στόλος των δημοτικών ποδηλάτων αναμένεται να αυξηθεί σε περίπου 1.000.
Αντιδράσεις βέβαια για το μέρος όπου θα γίνει ο ποδηλατόδρομος υπάρχουν από τους ποδηλάτες. «Οι ποδηλατόδρομοι έπρεπε να γίνουν στα ανατολικά και τα δυτικά της Θεσσαλονίκης και να καταλήγουν στο κέντρο. Μόνο τότε θα άφηνε ο κόσμος τα αυτοκίνητά του περιφερειακά. Τώρα, ο δήμος κάνει ένα έργο που δεν πρόκειται να προσφέρει τίποτα στο κυκλοφοριακό, αφού και πάλι όλοι θα κατεβαίνουν με τα αυτοκίνητά τους», είπε ο κ. Τερζόπουλος.
Εξάλλου, με πρωτοβουλία 45 ελληνικών δήμων ιδρύθηκε το «Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Κινητικότητα και το Ποδήλατο», με σκοπό τη συμβολή του στην ανάπτυξη και επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με τη βιώσιμη κινητικότητα και το ποδήλατο.

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΚΗ


ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΚΗ


ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΚΗ


Τρίκαλα

Βραβείο
«έξυπνης» πόλης
Στις 21 πιο «έξυπνες» πόλεις του κόσμου συγκαταλέγονται και επίσημα πλέον τα Τρίκαλα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου «Building the Broadband Economy 2009», που πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη, παρουσία του δημάρχου Τρικκαίων, Μιχάλη Ταμήλου, και του Διευθύνοντος Συμβούλου της e-trikala A.E., Οδυσσέα Ράπτη, πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των 21 πιο «έξυπνων» κοινοτήτων στον κόσμο (σσ. η «εξυπνάδα τους συνίσταται στην αξιοποίηση της τεχνολογίας και τη χρήση του Διαδικτύου), από τον πρόεδρο του Δικτύου Intelligent Community Forum (ICF).
Κατά τη διάρκεια της σχετικής τελετής, ο κ. Ταμήλος υπέγραψε το συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ των 21 κοινοτήτων, στις οποίες συγκαταλέγονται 7 από τις ΗΠΑ, 4 από τον Καναδά, μία από την Ολλανδία, μία από την Αυστραλία, μία από τη Γαλλία, μία από τη Ν. Αφρική, μία από τη Σουηδία, μία από την Εσθονία, μία από τη Βραζιλία, μία από τη Μάλτα και μία από την Ταϊβάν.

Eurovision

Στον τελικό της Eurovision
Με το τραγούδι "This is our Night" και με μια εντυπωσιακή εμφάνιση που ξεσήκωσε τους θεατές στο Ολιμπίσκι Αρένα της Μόσχας , ο Σάκης Ρουβάς έφερε την Ελλάδα στον αποψινό τελικό της Eurovision.
Οι υπόλοιπες εννέα χώρες που προκρίθηκαν από τον δεύτερο ημιτελικό είναι οι: Κροατία, Αζερμπαϊτζάν, Ουκρανία, Λιθουανία, Αλβανία, Μολδαβία, Δανία, Εσθονία και Νορβηγία.
Εκτός τελικού έμεινε η Κύπρος με τη νεαρή Χριστίνα Μεταξά, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι "Firefly".
Την τελική 25αδα των διαγωνιζόμενων συμπληρώνουν οι: Γαλλία, Σουηδία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Αρμενία, Ρωσία, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Μάλτα, Γερμανία, Τουρκία, Ρουμανία, Βρετανία, Φινλανδία, Ισπανία και Ισραήλ, το οποίο θα ανοίξει και την βραδιά του τελικού στις 10.00 το βράδυ.

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΥΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΗΣ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΑ!!

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΡΝΑΝΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
ΣΕ ΛΙΓΟ
ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

ΕΣΚΑΣΕ Η ΕΙΔΗΣΗ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ!!!

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ. ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΙΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΣΜΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, Θ' ΑΝΑΓΚΑΣΘΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
ΣΗΜΙΤΗΣ: ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑ-----Σ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΕΣΥ. ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;

ΣΥΡΙΖΑ

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ;
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ;
ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ;
ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ;

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ

ΑΝ Η Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ,
ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΣΤΗΝ Δ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,
Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ
ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ;

ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΤΟΥ κ. ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ
ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ!!
ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!!

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΤΑΖΗΣ

"ΟΙ ΑΔΕΙΑΣΜΕΝΟΙ"

ΜΑΤΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ κ. ΤΕΡΤΙΠΗ Ο κ. ΠΑΠΑΝΤΑΖΗΣ. ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΨΙΜΩΣ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΑΝ ΒΓΕΙΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ. ΕΤΣΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΜΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ;
"ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ"
ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΤΑΖΗ, ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ;
ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ, ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΡΑ ΣΑΣ "ΑΔΕΙΑΣΕ"!!!
ΜΗ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΜΟΝΟΣ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΤΩΝ ΑΔΕΙΑΣΜΕΝΩΝ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ., ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΠΩΣ "ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ; ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ;
ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ;
ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ;
ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΑΝΤΩΝΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΥΨΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΠΡΙΟΝΑ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ


Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.


ΛΙΛΙΑΝ ΖΛΑΚΩΝΗ

ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΗΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΒΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΪΔΙΝΗ,
ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΩΧΗ.
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ;
ΚΥΡΙΑ ΖΛΑΚΩΝΗ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΤΟΝΟΙ!!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ








ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΣΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΑΠ' ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΖΕΜΠΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣΕ κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ

ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΟΝΤΙΤΗ,
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΛ,
ΘΑ ΒΟΗΘΑΣ
'Η ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ;

ΣΠΥΡΟΣ ΔΑΡΙΒΕΡΗΣ

ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ,
ΩΣΤΕ Ο κ. ΣΠΥΡΟΣ ΔΑΡΙΒΕΡΗΣ
ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,
ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,
ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ.

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ
ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΟΛΑ!!
ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΤΕΡΤΙΠΗ
ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ,
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ.
ΚΑΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ
ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ κ. ΤΕΡΤΙΠΗ,
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ,
ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ!!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΓΟΝΕΙΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,
ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ

ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


ΚΥΡΙΑ ΑΪΔΙΝΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ;
ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ
Η κ. ΖΛΑΚΩΝΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ;

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ, ΑΛΛΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΩΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!!
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ;
ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΕΙΣ
ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
ΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥΣ,
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ 2010, ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ.
ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ 1977.

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΝΕΙ.
ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΝΕΙ.
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ,
ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ
ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ,
ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΨΗΛΑ.

ΝΑΤΟΣ-ΝΑΤΟΣ

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΓΝΗΣΙΑ 100% ΗΤΑΝ,
ΑΣΧΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ;

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ., ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ


Το Κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 – 14:30. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2221 0 79653 – 2221 0 87111. Fax: 2221 0 85402.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ; ΥΠΑΡΧΕΙ;
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΟΛΑ!!

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΑΡΤΕ
ΜΕΡΟΣ
ΣΤΗΝ
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
ΣΤΗ
ΔΙΠΛΑΝΗ ΣΤΗΛΗ

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ
ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,
ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΛΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!
ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ
ΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.
ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ,
ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ
ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ
ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΤΖΙΡΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ
ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ
ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!!
ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ....
ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΙΛΗΣΑΝ
ΚΑΙ ΕΠΑΝΕ ΠΟΛΛΑ......

Η ΔΗΛΩΣΗ

"ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙ.
ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΛΛΟ,
ΕΓΩ ΘΑ ΦΕΡΩ ΑΥΤΟΝ,
ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΣΑ,
Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ
ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ
ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.
ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΥΝΟΥΣΑ
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ"!!!!
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!! ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ,
ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ
ΑΥΤΟΣ ΕΛΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Α.Ε.Χ.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΑ!!

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ "ΓΛΕΙΨΩ" ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ,
ΠΑΡΑ ΝΑ "ΓΛΕΙΨΩ" ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΝ
ΟΣΟ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,
ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ
ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΕΧ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΓΑΠΗ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΕΣΤΩ ΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ!!!

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ
Ο κ. ΤΕΡΤΙΠΗΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΞΕ.
ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ, ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΙΔΡΩΣΑΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ "ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ".
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ,
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ;
ΕΡΧΟΝΤΑΙ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ
ΤΟΝ ΠΡΙΟΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΙΩΝ;
ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ,
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ;
ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ Δ.Σ.
ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ 20.000ΕΥΡΩ;

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......


ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

ΛΑΡΚΟΔΟΜΗ

Μας έστειλε ο Δήμος Αρτάκης τα έγγραφα με τα οποία αποδεικνύει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το υλικό που χρησιμοποιεί για το έργο ύδρευσης.
Από το έγγραφο προκύπτει πως στο υλικό αυτό δεν υπάρχουν Βαρέα μέταλλα επιβλαβή για το περιβάλλον.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΙΔΗΨΟΥ

Χύμα στον Ευβοικό

Γέμισε βοθρολύματα ο Ευβοικός.
Λένε πως "ξέφυγαν" από τον Βιολογικό της Αιδηψού!!!
Δήμαρχε, είναι αλήθεια;
Τι λέει ο Δήμαρχος κ. Ματάκιας;
Πριν λίγες μέρες, κάποιοι μας έλεγαν πως γι` αυτή τη ρύπανση ευθυνόταν ο Δήμος Αρτάκης.
Τι λένε τώρα;

ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

ΠΑΕΙ για τουρνουά με το ΤΕΪ

Καλά γράψαμε.
Για άλλο λόγο πάει στην Κρήτη ο κ. Πριόνας. Το διασταυρώσαμε.
Πάει με ομάδα των ΤΕΙ για τουρνουά και θα παρακολουθήσει και σεμινάριο.
Είπα κι εγώ!!

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ


ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ!!!!
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΦΙΕΡΩΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ;
ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ;

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ;

ΣΕ ΛΙΓΟ....