Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Η ΕΔ/ΕΠΣΕ όρισε Διαιτητές
για τα παρακάτω φιλικά:
16-8-09
ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΑΘΕΝΟΙ
ΨΥΧΟΥΛΑΣ - ΠΑΜΦΙΛΗΣ - ΦΡΑΝΤΖΗ
ΕΡΕΤΡΙΑ - ΓΥΜΝΟΥ
ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ - ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Β. - ΣΙΜΙΤΖΗΣ ΕΥΑΓ.
ΤΡΙΑΔΑ - ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΚΑΜΠΑΞΗΣ - ΡΟΓΚΑΣ - ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ"
ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ - ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΛΑΤΣΑΤΑ
ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ - ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ - ΠΡΙΟΝΑΣ Δ.
ΔΡΟΣΙΑ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ
ΚΑΡΡΑΣ - ΠΟΓΚΑΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ Κ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ

ΔΙΔΥΜΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ
ΣΤΑ ΚΥΖΙΚΕΙΑ 2009

ΚΥΖΙΚΕΙΑ 2009

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΦΩΤΑΚΗΣ - ΤΖΕΜΑΪΛΑΣ
ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ
ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

ΑΡΤΑΚΗ-ΚΥΖΙΚΕΙΑ

Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ
ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΚΥΖΙΚΕΙΑ 2009

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ
ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ
κ. ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΟΤΗΤΑ,
ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΑΡΤΑΚΗ.

ΚΥΖΙΚΕΙΑ 2009

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ
ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ,
ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ.
ΠΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ

ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΠΑΝΑ
ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ
ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ

ΚΥΖΙΚΕΙΑ 2009
ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΜΠΑΣΗ & ΝΕΓΚΑ

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Χ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΥΣΕΙ
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ,
ΑΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ,
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ.
ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΔΥΝΑΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ.
Ο Α.Ο.Χ. ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ,
ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ.
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ 30 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ
ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ Ή ΛΙΓΟ.
ΧΡΟΝΙΑ
ΠΟΛΛΑ
ΠΑΝΤΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ΕΠΣΕ-ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Α' ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΣΑΒ. 29-8-09, 17,00:

ΒΑΣΙΛΙΚΑ-ΑΡΤΑΚΗ, γηπ. ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ
ΛΙΜΝΗ-ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ, γηπ.ΛΙΜΝΗΣ
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ-ΠΡΟΚΟΠΙ, γηπ.ΚΕΧΡΙΩΝ
ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ, γηπ.ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙΟΥ
ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γηπ.ΨΑΧΝΩΝ
ΤΡΙΑΔΑ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ, γηπ.ΤΡΙΑΔΑΣ
ΠΑΟΚ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ, γηπ.ΚΑΝΗΘΟΥ (ΚΑΛΑΜΑΚΙΔΗ)
ΑΥΛΙΔΑ-ΛΗΛΑΣ, γηπ. ΔΡΟΣΙΑΣ
ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ, γηπ.ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ-ΔΡΟΣΙΑ, γηπ.ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ
ΕΡΑΠΟΣ-ΕΡΕΤΡΙΑ, γηπ.ΜΟΥΣΤΑΚΑ/ΤΖΙΩΤΗ
ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΥΛΛΩΝ
ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ, γηπ.ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

KYΡ. 30-8-09, 17,00
ΠΑΠΑΔΕΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, γηπ.ΠΑΠΑΔΩΝ
ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ, γηπ.ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ
ΓΟΥΒΕΣ-ΩΡΕΟΙ, γηπ.ΓΟΥΒΩΝ
ΚΑΘΕΝΟΙ-ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, γηπ.ΚΑΘΕΝΩΝ
ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΒΑΤΩΝΤΑΣ, γηπ.ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ
ΚΑΝΗΘΟΣ-ΛΟΥΚΙΣΙΑ, γηπ.ΚΑΝΗΘΟΥ (ΚΑΛΑΜΑΚΙΔΗ)
ΑΕΚ ΧΑΛΚ.-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ, γηπ.ΜΟΥΣΤΑΚΑ/ΤΖΙΩΤΗ
ΚΡΙΕΖΑ-ΜΑΡΜΑΡΙ, γηπ.ΚΡΙΕΖΩΝ
ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ-ΚΥΜΗ, γηπ.ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ
ΜΟΝΟΔΡΙ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ, γηπ.ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ
ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ, γηπ.ΚΥΜΗΣ
ΝΕΟΧΩΡΙ-ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, γηπ.ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Όπου υπάρχει ελληνισμός,
μια εκκλησία αφιερωμένη στη Παναγιά


Σε κάθε γωνιά της ελληνικής γης, αλλά και όπου ζει ελληνισμός στα πέρατα της κόσμου, υπάρχει και μια εκκλησία αφιερωμένη στη Παναγιά. Χιλιάδες πιστοί συρρέουν, ειδικά το Δεκαπενταύγουστο, «το Πάσχα του καλοκαιριού», όπως το αποκαλούσε ο Φώτης Κόντογλου, για να προσευχηθούν ευλαβικά στη Χάρη της.
Τη δικιά τους Μεγαλόχαρη, την «Παναγία Σουμελά», μια μικρή και συμβολική απεικόνιση της μακρινής αλησμόνητης πατρίδας τους, έχουν οι Πόντιοι της Αμερικής και του Καναδά, στους πρόποδες των Απαλαχίων Ορέων, στο West Milford τού βορείου New Jersey. Όλα ξεκίνησαν το 1982, όταν ιδρύεται στη Νέα Υόρκη το Ιερό Ίδρυμα «Panagia Soumela Pontion Amerikis, Inc.», με σκοπό την αναβίωση τού Ιερού Προσκυνήματος τού δεκαπενταύγουστου στην «Ποντιακή Γη τού Νέου Κόσμου».
Πολλά χρόνια αργότερα, το 2005, ιδρύεται το «Holy Institution Panagia Soumela, Inc.», που προχωρά στην αγορά ενός οικοπέδου 15,4 στρεμμάτων στο West Milford τού βορείου New Jersey. Στο οικόπεδο υπάρχουν χριστιανική εκκλησία, πολιτιστικό κέντρο και ένα οίκημα. Τον περασμένο Ιουνίου το Ίδρυμα προχώρησε και σε μία δεύτερη αγορά οικοπέδου, όμορου με το υπάρχον οικόπεδο στο West Milford. Έτσι, η συνολική επιφάνεια των δύο οικοπέδων, έφτασε τα 30.8 στρέμματα.
Το ενδιαφέρον των ομογενών για το φετινό 26ο τριήμερο πανηγύρι και Ιερό Προσκύνημα, που θα διοργανώσει το Ίδρυμα «Παναγία Σουμελά» Ποντίων Αμερικής, είναι αυξημένο. Αναμένεται μεγάλη συμμετοχή ελλήνων, και μη, όχι μόνο από τη Νέα Υόρκη, αλλά και από άλλες πολιτείες, όπως η Πενσιλβάνια, το Κονέκτικατ και τη Μασαχουσέτη. Για την διευκόλυνση των προσκυνητών το Ιερό Ίδρυμα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Νέας Υόρκης «Κομνηνοί», έχουν μισθώσει τέσσερα λεωφορεία, με τα οποία την Κυριακή θα μεταφέρουν δωρεάν τους ομογενείς, από και προς τη Νέα Υόρκη.
Όπως επισημαίνει στον «Εθνικό Κήρυκα» ο πρόεδρος του Ιδρύματος Δρ. Χαράλαμπος Βασιλειάδης, οι εορταστικές εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν αύριο, και θα διαρκέσουν μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, θα αποτελέσουν σταθμό για την περαιτέρω πορεία του Ιδρύματος και για την υλοποίηση της υπόσχεσης που είχαν δώσει κατά την διάρκεια του περσινού πανηγυριού για την μετατροπή του σε πρότυπο εθνικο-θρησκευτικό, πολιτιστικό και ερευνητικό κέντρο των Ποντίων στο Νέο Κόσμο.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις, όπως αναφέρεται και στην σχετική ανακοίνωση, που καταχωρήθηκε στα ομογενειακά και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, θα ξεκινήσουν την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, στις 5 το απόγευμα με την τελετή ενάρξεως του πανηγυριού και τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με τη συνοδεία ποντιακής λύρας.
Το Σάββατο 15 Αυγούστου το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία, ενώ το απόγευμα θα ψαλλεί Μέγας Εσπερινός. Θα ακολουθήσει λιτάνευση της εικόνας, πιστό αντίγραφο της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Σουμελά, που φυλάσσεται στο ομώνυμο μοναστήρι στο όρος Βέρμιο, στο χωριό Καστανιά του νομού Ημαθίας.
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το μεγάλο ποντιακό ξεφάντωμα.
Την Κυριακή, 16 Αυγούστου, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με τον πανηγυρικό όρθρο, και Αρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Νέας Ιερσέης κ. Ευαγγέλου και συνιερουργούντος του Επισκόπου Φασιανής κ. Αντωνίου.
Θα ψαλλεί αρτοκλασία και θα τελεστεί μνημόσυνο για τους απανταχού κεκοιμημένους Ποντίους αδερφούς. Στη συνέχεια θα γίνει η λιτάνευση της εικόνας και μετά την απόλυση θα ξεκινήσει το πρόγραμμα με τους χαιρετισμούς των επισήμων και ένα πλούσιο παραδοσιακό γλέντι στην ύπαιθρο, με ποντιακή λύρα, χορευτικά συγκροτήματα και πλούσια λαχειοφόρο αγορά.
Φυσικά, οι επισκέπτες θα γευτούν και τα πολύ νόστιμα παραδοσιακά φαγητά που ετοιμάζουν κάθε χρόνο οι πόντιες νοικοκυρές, μαζί με τις πεντανόστιμες πίτες, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ιδρύματος.
ΑΠΕ/Κείμενο: Ριμπά Δ.
Πύθωνας σουλατσάριζε στα Τρίκαλα!

Ένα ξεχωριστό περιστατικό αντιμετώπισε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, καθώς κλήθηκε από κατοίκους περιοχής της πόλης των Τρικάλων να εμποδίσει τη... βόλτα σε κεντρικό δρόμο ενός φιδιού μήκους άνω των τριών μέτρων!
Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από προσπάθειες το φίδι τοποθετήθηκε σε ειδικό σάκο και μεταφέρθηκε στο δήμο Τρικάλων.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πύθωνα που ξέφυγε από τον... ιδιοκτήτη του.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


www.vasiliko.gr
......θα σας χρειασθεί

www.vasiliko.gr
......θα σας χρειασθεί

ΠΑΟΚ

Σάντος ως το 2012!
Η προσπάθεια αναγέννησης του ΠΑΟΚ και η πορεία με στόχο την κορυφή θα συνεχίσει να έχει τη σφραγίδα του Φερνάντο Σάντος. Ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του (καλοκαίρι του 2010), η διοίκηση του «δικέφαλου» ανανέωσε τη συνεργασία με τον Πορτογάλο τεχνικό μέχρι το καλοκαίρι του 2012! Στο μεταξύ, νέο πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση της Παρασκευής (14/8), καθώς ο Ολιβιέ Σορλέν αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα με την Χίρενφεϊν (20/8).
Ο Σάντος συναντήθηκε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα και εκεί αποφασίστηκε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Με τον τρόπο αυτό η διοίκηση δείχνει την εμπιστοσύνη της στον Πορτογάλο, ενώ η παρουσία και του τεχνικού διευθυντή στη συνάντηση, δείχνει ότι οι σχέσεις και η συνεργασία ανάμεσα σε Σάντος και Βρύζα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Το μόνο που απομένει, πλέον, είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Στο μεταξύ, η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (14/8) έφερε και νέο «πονοκέφαλο» στον Σάντος εν όψει του εντός έδρας αγώνα με την Χίρενφεϊν για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, που θα γίνει την Πέμπτη (20/7) στην Τούμπα. Ο Ολιβιέ Σορλέν αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.
Η παρουσία του Γάλλου μέσου στον αγώνα με την ομάδα του Τροντ Σόλιντ θα κριθεί τις επόμενες 48 ώρες και σε περίπτωση απουσίας του το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή θα γίνει μεγάλο, με δεδομένο ότι ο Γιώργος Φωτάκης έχει τεθεί νοκ-άουτ.
Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου, που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων. Ο Μουσλίμοβιτς με τον Αραμπατζή ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ πρόγραμμα θεραπείας έκαναν οι Κοντρέρας, Φωτάκης και Μπιζέρα.
Ο Μπιζέρα υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά το τέλος της προπόνησης, οι οποίες δεν έδειξαν να έχει πάθει ζημιά ο μυς του. Ετσι, όταν υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις που αισθάνεται, θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

ΕΠΟ

Πίνακες βοηθών διαιτητών Super League περιόδου 2009-2010
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνει τους πίνακες βοηθών διαιτητών πρωταθλήματος Super League της περιόδου 2009-2010:

ΕΠΟ

Πίνακες διαιτητών Super League περιόδου 2009-2010
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνει τους πίνακες διαιτητών πρωταθλήματος Super League της περιόδου 2009-2010. Σημειώνεται ότι στις 20 Αυγούστου 2009 οι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας θα παρακολουθήσουν ειδικό σεμινάριο, του οποίου οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών.

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Μια επιλογή
Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για την ομάδα της Χαλκίδας.
Προχώρησε σε πολύ καλές μεταγραφές, απέκτησε δυνατή διοίκηση, άρχισε «να ζεσταίνει» τους φιλάθλους και δεν περιμένει τίποτα άλλο από το να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η όποια άλλη θέση θα θεωρηθεί αποτυχία.
Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν διαθέτει και πολύ μεγάλη εμπειρία. Πολλά μέλη του Δ.Σ. της ομάδας για πρώτη φορά ασχολούνται με τα διοικητικά στο ποδόσφαιρο και γι` αυτό θα πρέπει να είναι ψύχραιμοι.
Οι φίλαθλοι είναι απαιτητικοί αλλά η διοίκηση πρέπει να έχει υπομονή και καθαρό μυαλό.
Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι με φοβίζει σε αυτή την ομάδα…..

ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Πάμε δυνατά
Αυτό είναι το σύνθημα και φέτος για το Αυλωνάρι.
Θέλουν να έχουν και πάλι μια καλή πορεία και ό,τι προκύψει.
Δεν αποδυναμώθηκε η ομάδα, οπότε θα είναι μια σταθερή αξία και πάλι στην Α1 της Εύβοιας.
Το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη είναι το τι θα κάνει ο Γιώργος Μπόκαρης.
Η ομάδα τον χρειάζεται αλλά ο Γιώργος θα το σκεφτεί, αφού οι υποχρεώσεις της δουλειάς είναι πολλές.

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ

Με προβλήματα
Με προβλήματα αλλά αισιόδοξα ξεκινά φέτος ο ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ.
Η ομάδα του Αλιβερίου πέρασε «μια κρίση», μετά την αποτυχία να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Έφυγε ο προπονητής κ. Ντόβολης και κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές.
Οι διοικούντες την ομάδα πήραν απόφαση να συνεχίσουν με τα παιδιά από τη περιοχή και ως στόχο έβαλαν μια αξιοπρεπή πορεία.
ΦΙΛΕ ΘΩΜΑ
Φίλε, κουράγιο
Πριν λίγες μέρες πληροφορήθηκα
πως έφυγε από τη ζωή η σύντροφος ενός πολύ καλού φίλου.
Πολιτικό πρόσωπο αλλά, πάνω από όλα, φίλος.
Ο Θωμάς είναι ένας άνθρωπος
ο οποίος ανήκει στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και υπηρέτησε το κόμμα του αλλά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ξέρει να περνάει μηνύματα και, πάνω από όλα, να γοητεύει με το λόγο του.
Εκτός από αυτά του αρέσει και να γράφει. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να έχει γράψει 3-4 βιβλία.
Κι όμως. Αυτός ο άνθρωπος λύγισε.
Λύγισε, γιατί έτσι ξαφνικά
έχασε την αγαπημένη του Όλγα. Έχασε τον άνθρωπό του.
Μέχρι τώρα είχε κερδίσει πολλές μάχες και δύσκολες ο Θωμάς. Αυτή η τελευταία τον κέρδισε.
Φίλε, κουράγιο.
Η Όλγα αν μπορούσε να σου το πει, θα σου το έλεγε δυνατά: Θωμά, κουράγιο.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
ΚΥΡΙΑ ΑΛΗΜΠΑΝΤΕ:
ΘΕΛΩ
ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ.
ΤΑ ΕΙΠΑ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ
ΚΑΙ
ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ.

ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ


ΚΥΖΙΚΕΙΑ 2009

11-13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΑΡΤΑΚΗ

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
κ. ΚΟΥΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
κ. ΤΡΙΚΚΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
κ. ΠΡΑΤΣΟΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ
ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ
ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΠΩΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΙΚΟ
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥΡΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ.
Δεν προχωρούν σε κινητοποιήσεις
Συμφωνία ΠΝΟ-εφοπλιστών για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
Κανονικά η ακτοπλοϊκή μετακίνηση των ταξιδιωτών


Σε συμφωνία κατέληξαν η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και εφοπλιστές για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας του 2009, κατά συνέπεια αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις της ΠΝΟ στα πλοία της ακτοπλοΐας, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΟΜΩΣ,
ΑΛΛΟΙ 7 ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ
ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ!!
ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ...

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ
ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ.
ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ
ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ
ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
ΠΟΛΛΟΙ!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ
ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ
Ο ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ.
ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

Κανόε καγιάκ (Παγκόσμιο)

Πρόκριση στα ημιτελικά
για τα ελληνικά πληρώματα

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν τα ελληνικά πληρώματα στα προκριματικά των αγωνισμάτων τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σπριντ που διεξάγεται στο Χάλιφαξ του Καναδά.
Στο C1 1.000μ. ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης κατέλαβε την 2η θέση (4.04.711) στην προκριματική σειρά του και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Στο C1 500μ. ο πρωταθλητής μας κατετάγη 4ος (2.07.618) και προκρίθηκε στα ημιτελικά.Στο Κ1 500μ. ο Μιχάλης Παπασάββας κατετάγη 6ος (1.56.874) στην προκριματική σειρά του και πέρασε στα ημιτελικά, ενώ στο Κ2 500μ. οι Παπασάββας-Συρίγος κατέλαβαν την 7η θέση (1.46.676) στην προκριματική σειρά τους εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά.
Τέλος στο Κ1 500μ. η Αθηνά-Θεοδώρα Αλεξοπούλου κατέλαβε την 6η θέση (2.04.877) στην προκριματική σειρά της και προκρίθηκε και αυτή στα ημιτελικά.
Newsroom ΔΟΛ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΣΤΟΝ 9,65 fm;
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;
ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ
ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ,
ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ.
ΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,
ΑΛΛΑ Η ΩΡΑ
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΣ ΠΕΖΟΥΣ.
ΓΙΑΤΙ;
ΑΥΤΗ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ
ΟΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ;

ΠΑΣΟΚ

Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΜΕ ΤΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ.
ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΑΘΗΚΕ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ.
ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.


ΠΡΟΣΟΧΗ
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ
ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.
ΦΟΡΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ,
ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΜΕ,
ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ,
ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ,
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ.
Η κ. ΡΩΜΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.

Ρύπανση των θαλασσίων οικοσυστημάτων
από τα αποτσίγαρα

Η καθημερινή ρίψη εκατομμυρίων τσιγάρων αποτελεί μια συνήθεια που προκαλεί αλόγιστη ρύπανση στο περιβάλλον και πολυάριθμες καταστρεπτικές συνέπειες για τη θαλάσσια και χερσαία πανίδα. Η πρόσφατη απαγόρευση του καπνίσματος στην Ελλάδα, έχει ήδη διογκώσει το πρόβλημα, καθώς η παντελής απουσία ενημέρωσης, περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και προληπτικών μέτρων έχουν μετατρέψει θάλασσες, παραλίες, δάση και δρόμους σε ένα απέραντο σταχτοδοχείο. Ιδιαίτερα τα επιβατηγά πλοία αποτελούν το τελευταίο διάστημα σημαντική πηγή ρύπανσης των θαλασσών. Μία προσεκτική ματιά στα καταστρώματα των πλοίων αρκεί για να δει κανείς την περισσή ευκολία και φυσικότητα με την οποία ρίπτονται τα αποτσίγαρα στο πέλαγος.
Τα απορρίμματα που σχετίζονται με το κάπνισμα ολοένα και αυξάνονται, πράγμα που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι γόπες πλέον αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο ποσοστό από τα σκουπίδια στις παραλίες. Εκτιμάται ότι παγκοσμίως 4.5 τρισ. γόπες τσιγάρων εισέρχονται στο περιβάλλον κάθε χρόνο και σημαντική συμβολή στη διαμόρφωση αυτού του αριθμού έχουν οι θαμώνες των παραλιών.
Tα αποτσίγαρα, δυστυχώς αποτελούν ακούσια τροφή για μεγάλο μέρος της θαλάσσιας πανίδας (φάλαινες, δελφίνια, ψάρια, θαλασσοπούλια και χελώνες). Οποιαδήποτε κατάποση, κυρίως από τα μικρότερα είδη, μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένη αίσθηση κορεσμού της πείνας - με αποτέλεσμα το ζώο να λιμοκτονήσει - σε τραυματισμό του στόματος, του οισοφάγου και του στομαχιού ακόμα και σε κλείσιμο του οισοφάγου ή ολόκληρου του πεπτικού συστήματος.
Aπαξ και εισέλθει το φίλτρο του τσιγάρου στον οργανισμό του ζώου, οι υπάρχουσες τοξίνες εκχύνονται στο αίμα και ερεθίζουν το πεπτικό του σύστημα. Συγκεκριμένα, και σε αντίθεση με το χαρτί και τον καπνό που βιοδιασπώνται, το φίλτρο αποτελείται από 95% συνθετικό πολυμερές οξικής κυτταρίνης, ουσία δηλαδή που διασπάται με πολύ αργούς ρυθμούς και έτσι επιβαρύνει το περιβάλλον για μακρύ χρονικό διάστημα. Ένα αποτσίγαρο μπορεί να χρειαστεί και 5 χρόνια για να διασπαστεί σε θαλασσινό νερό, ενώ παράλληλα εκχύνει στο περιβάλλον δηλητηριώδεις χημικές ουσίες όπως κάδμιο, αρσενικό και μόλυβδο.
Εάν η κατάποση προκαλέσει το θάνατο του ζώου, λόγω της μη βιοαποσυντιθέμενης φύσης των αποτσίγαρων, αυτά απελευθερώνονται εκ νέου στο περιβάλλον και καταναλώνονται από άλλα ζώα.Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι πιο εμφανές στην Ελλάδα, όπου το ποσοστό των καπνιστών είναι τεράστιο. Η χώρα μας έχει το υψηλότερο ποσοστό καπνιστών ανάμεσα στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Είναι χαρακτηριστικό, πως το 42% των Ελλήνων άνω των 14 ετών είναι συστηματικοί καπνιστές, νούμερο το οποίο είναι το υψηλότερο σε σχέση με τις 27 χώρες-μέλη της Ε.Ε.
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Ε.Ε, ο μέσος Έλληνας καπνίζει 16 τσιγάρα ημερησίως, δηλαδή 3.900.000 Έλληνες καπνιστές υπολογίζεται ότι παράγουν 62.000.000 αποτσίγαρα σε καθημερινή βάση, τα οποία ρίπτονται κατά ένα μέρος στο περιβάλλον.
Τα σκουπίδια που σχετίζονται με το κάπνισμα, αντιστοιχούν στο 45% επί του συνόλου των θαλασσίων απορριμμάτων για την περίοδο 2002-2006, για την Ελλάδα. Αυτό το ποσοστό για τη Μεσόγειο είναι αισθητά υψηλότερο από τον παγκόσμιο μέσο όρο (28%), γεγονός που συνιστά σοβαρότατο πρόβλημα.Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας του Αρχιπελάγους για τα αποτσίγαρα που βρέθηκαν σε παραλίες της Αττικής και της Ικαρίας. Ρεκόρ αποτέλεσε ο αριθμός των αποτσίγαρων που βρέθηκε στην παραλία Θέρμα της Ικαρίας, ο οποίος αντιστοιχεί σε 78 αποτσίγαρα ανά τετραγωνικό μέτρο. Οι χημικές ουσίες που εκχύνονται από τα αποτσίγαρα είναι τοξικές για τη θαλάσσια πανίδα, ενώ το εύρος ρύπανσης που προκαλεί ένα αποτσίγαρο εκτιμάται σε αναλογία 1 (αποτσίγαρο) ανά 40 λίτρα νερού.
Αυτό σημαίνει πως τα αποτσίγαρα που βρίσκονται σε ένα μόλις τετραγωνικό μέτρο στην παραλία Θέρμα, είναι ικανά να ρυπάνουν περίπου 3120 λίτρα θαλασσινού νερού.
Τα απορρίμματα στις παραλίες δεν αποδεικνύονται μόνο θανατηφόρα για τα θαλάσσια είδη, αλλά αποτελούν επίσης αντιαισθητικό θέαμα για τους τουρίστες και τους ντόπιους. Αυτό το γεγονός έχει και παράπλευρες συνέπειες, για τις τοπικές κοινωνίες, καθώς αποθαρρύνεται η πλειονότητα των τουριστών να επισκεφθεί μία βρώμικη παραλία.
Σε κάθε περίπτωση λύσεις υπάρχουν και δεν εντοπίζονται στην ενεργοποίηση τηλεφωνικών γραμμών επικοινωνίας για ενδεχόμενες καταγγελίες, ούτε σε παρεμφερή μέτρα που θάλπουν τον χαφιεδισμό. Απαιτείται αυξημένη ενημέρωση για τις βλαβερές συνέπειες του συγκεκριμένου είδους ρύπανσης και αλλαγή νοοτροπίας του νεοέλληνα πολίτη. Για το πρώτο μπορούμε να συνδράμουμε καίρια. Για το δεύτερο, η καθημερινότητα που βιώνουμε κάνει το καράβι της αισιοδοξίας μας να πλέει με άπνοια.
Σε κάθε περίπτωση, μικρές πράξεις, που στο εξωτερικό θεωρούνται αυτονόητες και αποτελούν κοινό τόπο, όπως περισσότεροι κάδοι απορριμμάτων σε παραλίες, σε κεντρικά σημεία και τουριστικές περιοχές, καθώς και ατομικά σταχτοδοχεία μπορούν να βοηθήσουν.
Τατιάνα Ρόκου

ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Β'ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΠΕ16.01, ΠΕ16.02 ΚΑΙ ΤΕ 16,
ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2009-2010 διορίζονται εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους κλάδους, ΠΕ16.01,ΠΕ16.02 και ΤΕ 16, στα Μουσικά Σχολεία και στα Σχολεία Γενικής Παιδείας, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Στους παραπάνω διοριστέους περιλαμβάνονται εκπαιδευτικοί εγγεγραμμένοι στον πίνακα του 30/μήνου, στον πίνακα του 24/μήνου, στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών με πραγματική προϋπηρεσία (άρθρο 6, παρ.2 του Ν.3255/2004) για την κάλυψη του ποσοστού 40% και στον πίνακα διοριστέων ΑΣΕΠ 2008 για την κάλυψη του ποσοστού 60%. Σύνολο 129 εκπαιδευτικοί.
Οι διοριζόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις που ανήκουν τα Μουσικά Σχολεία που διορίζονται ή στις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες διορίζονται, για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας, από 18 Αυγούστου έως και 21 Αυγούστου 2009. Ως προς τα Σχολεία Γενικής Παιδείας και των δύο βαθμίδων Εκπαίδευσης θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης, ύστερα από πρόταση του οικείου Περιφερειακού Συμβουλίου, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής που διορίστηκαν, μέχρι λήξεως του έτους για το οποίο διορίζονται.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλοι οι διοριζόμενοι εκπαιδευτικοί κατά το σχολικό έτος 2009-2010, οι διορισθέντες κατά τα δύο προηγούμενα σχολικά έτη 2007-08 και 2008-09 οι οποίοι δεν έχουν παρακολουθήσει την Α΄ Φάση του προγράμματος εισαγωγικής επιμόρφωσης και από όλους τους πίνακες (30μηνο, 24μηνο, Ενιαίο Πίνακα Διορισμών, Πίνακα Διοριστέων ΑΣΕΠ στο πλαίσιο των προβλεπομένων στο άρθρο 26 του Ν. 3699/2008) και οι διοριζόμενοι με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ θα παρακολουθήσουν την Α΄ φάση του προγράμματος εισαγωγικής επιμόρφωσης από 24 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου 2009 στα Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα (ΠΕΚ) της χώρας.
Πληροφορίες θα παρέχονται στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης και στα ΠΕΚ.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΤΑ.
ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ,
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ;
ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ;
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ;

ΑΓΡΟΤΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Για νέους που θέλουν να δημιουργήσουν επιχειρήσεις στον αγροτουρισμόΕνασχόληση με τον αγροτουρισμό και πρότυπες αγροτικές δραστηριότητες
Το Συντονιστικό Κέντρο Μ.Κ.Ο., σε συνεργασία με μικρούς καποδιστριακούς δήμους στην Πελοπόννησο, ενημερώνει τους νέους αστικών κέντρων για προγράμματα και ευκαιρίες σύνδεσης με τοπικά δίκτυα, προκειμένου να δημιουργήσουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα στον αγροτικό χώρο.
Από τον προσεχή Σεπτέμβριο, στο ECOvision
Βίκυ Καραντζαβέλου

ΕΡΕΤΡΙΑ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ.
ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ;
ΚΥΡΙΑ ΑΛΗΜΠΑΝΤΕ ΕΙΧΑΜΕ
ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ
ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ.
ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο κ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΚΛΙΑΣ,
ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ;
Από τις 342 που ελέγχθηκαν, οι 190 φοροδιαφεύγουν
Υψηλά ποσοστά παραβατικότητας
στις τουριστικές επιχειρήσεις
Περισσότερες από μία στις δύο επιχειρήσεις φοροδιαφεύγουν, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ελέγχων των συνεργείων της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥπΕΕ), του Υπουργείου Οικονομίας.
Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", από τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΥπΕΕ, προκύπτει ότι από τις 342 επιχειρήσεις που ελέγχθησαν, οι 190 βρέθηκαν να έχουν παραβεί τον νόμο (ποσοστό 56%), με τον αριθμό των παραβάσεων να φτάνει στις 2.665.
Ο υπουργός Οικονομίας, κ. Γ. Παπαθανασίου, δήλωσε χθες τι η μάχη κατά της φοροδιαφυγής εντείνεται σε όλα τα μέτωπα και ότι οι έλεγχοι που γίνονται δεν είναι τυχαίοι, αλλά υπάρχει στρατηγικός σχεδιασμός.
Αυτή την περίοδο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση από το υπουργείο και την ΥπΕΕ στους ελέγχους που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού.
Συνεργεία της ΥπΕΕ από όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις της διενεργούν ελέγχους στους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, σε επιχειρήσεις εστίασης, διασκέδασης, ενοικίασης αυτοκινήτων, σε ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα, ταχυφαγεία, σε επιχειρήσεις που παρέχουν κάθε είδους υπηρεσίες στις οργανωμένες ή μη παραλίες και σε άλλες που άμεσα ή έμμεσα δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού.
Μεταξύ αυτών που ελέγχθηκαν στο τελευταίο διάστημα, ήταν και μία επιχείρηση της Μυκόνου, η οποία πρόσφατα πραγματοποίησε εκδήλωση με γνωστούς καλλιτέχνες.
Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθησαν πάνω από 1.500 άτομα και κάθε ένα από αυτά κατέβαλε ποσό 150-250 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Υπηρεσία. Ωστόσο, από τον έλεγχο που διενήργησε κλιμάκιό της, διαπιστώθηκε ότι για τη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν εκδόθηκε κανένα φορολογικό στοιχείο (ούτε εισιτήρια ούτε αποδείξεις ταμειακών μηχανών), με αποτέλεσμα στα βιβλία της εταιρείας να μην εμφανίζεται καμία είσπραξη και κανένα έσοδο τη συγκεκριμένη μέρα.
Ο τζίρος από την εκδήλωση αυτή υπολογίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, περί τα 700.000 ευρώ και η ΥπΕΕ απέστειλε στην επιχείρηση έκθεση με το σύνολο των ευρημάτων.
Η συγκεκριμένη έκθεση θα κοινοποιηθεί και στην αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να βεβαιώσει τα πρόστιμα και να διενεργήσει τακτικό έλεγχο για να καταλογίσει το σύνολο των προβλεπόμενων προστίμων.
Ο τακτικός έλεγχος θα αφορά και τις προηγούμενες χρήσεις και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, εφόσον διαπιστωθούν οικονομικές συναλλαγές τους με την εν λόγω εταιρεία.
Τατιάνα Ρόκου

ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ

ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,
Ο κ. ΜΑΝΟΣ ΦΩΤΑΚΗΣ.
ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;
ΠΑΝΤΩΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ,
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 3 ΚΑΙ ΠΑΝΩ.
Για την Κοίμηση της Θεοτόκου
Πού θα βρίσκονται ο Πρόεδρος
και οι πολιτικοί αρχηγοί
τον Δεκαπενταύγουστο

Στην Ιθάκη θα βρεθεί για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Από τη Λευκάδα, όπου πραγματοποιεί ολιγοήμερες διακοπές ο κ. Παπούλιας θα μεταβεί στην Ιθάκη για να παραστεί στη θεία λειτουργία στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Γαρδελάκι.
Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία για την Κοίμηση της Παναγίας στον ιερό ναό Θεοτόκου της θρακικής πόλης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Κώστας Καραμανλής θα απευθυνθεί στο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών που θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο της Παλαιάς Νομικής Σχολής.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Παπανδρέου θα παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία στον ιερό ναό της Παναγίας Εκτονταπυλιανής στην Πάρο, όπου πραγματοποιεί ολιγοήμερες διακοπές.
Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα βρίσκεται στη Νέα Μάκρη.
Το Δεκαπενταύγουστο, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος θα είναι στα Χανιά, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας στην Αθαμανία Αρτας, τόπο καταγωγής του.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα μεταβεί στον Ι. Ναό Παναγίας στην Αρκίτσα του νομού Φθιώτιδας, όπου θα παρακολουθήσει την πανηγυρική θεία λειτουργία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
* Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο όρος, που θα πραγματοποιηθούν παρουσία του αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ
ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ;
ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ,
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΗ ΧΑΡΗ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ,
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ "ΟΙ ΜΟΥΝΤΖΕΣ"
ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ.
Συστάσεις για τον ιό
Ανώφελο το προληπτικό κλείσιμο των σχολείων
λόγω της νέας γρίπης, αναφέρει η ΕΕ
Είναι ανώφελο να κλείσουν προληπτικά τα σχολεία ή να αναβληθεί η επιστροφή στις τάξεις, καθώς τα παιδιά θα βρεθούν σε κάθε περίπτωση αντιμέτωπα με τον ιό της νέας γρίπης Α (H1N1) στις πρώτες συγκεντρώσεις τους, αναφέρουν οι εμπειρογνώμονες της ΕΕ σε μια σειρά συστάσεων. Κάθε χώρα παραμένει ελεύθερη να αποφασίσει τα μέτρα που θα λάβει, επισήμανε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσιάζοντας την Πέμπτη μία γνωμοδότηση που υιοθετήθηκε ομόφωνα από τους αντιπροσώπους των κρατών-μελών στη διάρκεια συνόδου της επιτροπής της ΕΕ για την υγειονομική ασφάλεια.
«Τα κράτη-μέλη δεν βλέπουν την ανάγκη, προς το παρόν, να διατάξουν προληπτικά το μαζικό κλείσιμο των σχολείων» αναφέρει η αρμόδια επιτροπή στην ανακοίνωσή της.«Συνιστούν, πάντως, το κλείσιμο σχολείων τοπικά, εφόσον διαγνωστούν κρούσματα μεταξύ των μαθητών, με στόχο να καθυστερήσει η μετάδοση του ιού» επισημαίνεται στην ανακοίνωση και συμπληρώνεται ότι «η χρησιμότητα αυτής της προσέγγισης εξαρτάται σαφώς από την ταχύτητα των ενεργειών».
Οι ειδικοί συνιστούν εξάλλου να αποφεύγονται άλλες μορφές παιδικών συγκεντρώσεων.
«Ο στόχος είναι να αποφύγουν οι γονείς να δημιουργήσουν παράλληλες δομές, στις οποίες να συγκεντρώνονται τα παιδιά σε περίπτωση που κλείσουν τα σχολεία, επειδή κάτι τέτοιο απλώς θα μετέθετε το πρόβλημα» εξήγησε ένας ειδικός.
Η επιτροπή για την υγειονομική ασφάλεια συνεχίζει τις συνεδριάσεις της ώστε να διατυπώσει συστάσεις για τον εμβολιασμό.
«Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να προβούμε σε ανακοίνωση μέσα στις ερχόμενες ημέρες» δήλωσε ο Ντένις Αμποτ, εκ των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

ΕΠΣΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ,
ΑΛΛΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟ.
ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,
ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,
ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ
ΔΗΘΕΝ ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ Ο κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;
ΚΥΡΙΟΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΕ
ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ
ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ,
ΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 FM

ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ
ΛΑΪΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ
104,1 FM


ΠΡΟΣΟΧΗ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.

ΦΟΡΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ, ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ, ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

ΜΗΝΥΜΑ


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ
ΕΙΔΗΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ.............

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,
ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.
Η ΛΥΣΗ
ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ
ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ
ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΕ,
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ Η ΕΥΒΟΙΑ
ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ
Αφορά και επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού
Νέο πρόγραμμα ενίσχυσης
για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινά η υποβολή προτάσεων για την ένταξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα νέα προγράμματα ενίσχυσης του ΕΣΠΑ.
Συνολικά θα διατεθούν 1,05 δισ. ευρώ σε περίπου 17.000 επιχειρήσεις με το ποσοστό της επιχορήγησης να κυμαίνεται από 55%-65%.
Τα προγράμματα αφορούν επιχειρήσεις στους τομείς του τουρισμού, της μεταποίησης, των υπηρεσιών και του εμπορίου.Από την 1η Σεπτεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν επενδυτικές προτάσεις για ένταξη στο πρόγραμμα.
Η σχετική προκήρυξη αναμένεται μέχρι τα τέλη Αυγούστου και αφορά υφιστάμενες επιχειρήσεις των παραπάνω κλάδων και του τομέα franchsing.
Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομίας, στο πρόγραμμα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι δημόσιοι οργανισμοί και οι θυγατρικές τους, οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού και οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με μορφή κοινοπραξίας, εταιρείας αστικού δικαίου και κοινωνίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

".......ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ"
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΙΠΕ;

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.

Η ΛΥΣΗ

ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ

ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ

ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΒΟΥΡΔΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ,
ΑΛΛΑ ΠΟΥ;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ;
ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ;
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟ;
ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!

ΒΟΥΡΔΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ,
ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΚΥΡΙΕ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟ; Η ΣΥΖΗΓΟΣ ΣΑΣ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ.
ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ
ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.
ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΜΠΟΡΕΙΣ.
ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ.
ΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ, ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ' ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟ