Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 2 -1




ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Η προσφυγική μνήμη καλά κρατεί και στη Νέα Λάμψακο

Στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων «προσφυγικής μνήμης» στη Νέα Λάμψακο, το πρωί του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου, ακριβώς στην επέτειο της φυγής του πρώτου κύματος από τη Λάμψακο των Στενών του Ελλήσποντου, έγιναν (στο μνημείο που έχει ανεγερθεί από το 1998, επί Κοινοτικής αρχής Πολυχρόνη Τσιτίνη) τα αποκαλυπτήρια της χάραξης του «μητρώου αρρένων» των Λαμψακηνών προσφύγων κάθε ηλικίας που αποτέλεσαν τον πυρήνα της κοινότητας των ανθρώπων που εγκαταστάθηκαν στη νέα πατρίδα.
Στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων που ......

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΜΗΣ

Στο ρελαντί...τελικό!




Με ακόμη μια άνετη νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Γυμναστικός στην φάση των ομίλων στο τουρνουά του Λουτρακίου. Τελευταίο «θύμα» του ο ΚΑΟΚ Παλαίμων, του οποίου επιβλήθηκε με σκορ 66-48.
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής η ομάδα της Κύμης έπαιξε σε όλα τα ματς με «σβηστές μηχανές», αφού....

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

 Αυτές οι εμφανίσεις θα φορεθούν πολύ..αυτό τον χειμώνα!!!!
Κι όπως συμβαίνει με ....

ΠΕΥΚΗ - ΑΟ ΚΥΜΗΣ 2 - 0

Ο ΑΟ ΚΥΜΗΣ σε φιλικό 
με μια ομάδα της ΠΕΥΚΗΣ 
(οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ΠΕΥΚΗΣ 
ήταν με....

Πέρασε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 1 - 0

Καλός αγώνας στο ΑΛΙΒΕΡΙ με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για γκόλ.
Στη φάση του πέναλτυ διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά ο διαιτητής ήταν δίπλα στη φάση.
Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, αλλά ....

Ο ΠΑΟΚ «ίδρωσε», αλλά έφυγε νικητής από τη Βέροια...



Ο ΠΑΟΚ «ίδρωσε», αλλά έφυγε νικητής από τη Βέροια... Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ σημείωσε ο ΠΑΟΚ, που με τέρματα των Βίτορ (18') και Στοχ (66') νίκησε στη Βέροια τη «βασίλισσα του βορρά» με 2-1 και.....

Κερδισαν τ΄ ΑΛΑΤΣΑΤΑ

ΑΕΧ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ 1- 2 
ΤΑ ΓΚΟΛ 
2 ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΙΩΑΝ. -ΑΛΑΤΣΑΤΑ
1 ΠΑΥΛΟΥ  -  ΑΕΧ

Α1 Οι αγώνες της Κυριακής

15/09/13  ΚΥΡΙΑΚΗ
16:00 ΠΟΔ/ΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ / ΑΙΔΗΨΟΥ
17:00 ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ - ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ / Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ
17:00 ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ / ΔΡΟΣΙΑΣ
17:00 ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ - ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ / ΔΥΣΤΟΥ

Πάλι δεύτερος ο Αλέξης

Η ΝΔ διατηρεί οριακό προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με δύο νέες δημοσκοπήσεις. Η Χρυσή Αυγή παραμένει στην τρίτη θέση με υψηλό ποσοστό, ενώ η ΔΗΜΑΡ κινείται κάτω από το όριο της εισόδου στη Βουλή. Στην παράσταση νίκης προηγείται η ΝΔ, ενώ καταλληλότερος πρωθυπουργός είναι ο Αντ.Σαμαράς.
Σύμφωνα με την έρευνα της Rass, η οποία δημοσιεύεται στον Τύπο της Κυριακής, στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά έχουν ως εξής:


  • ΝΔ 24,6%
  • ΣΥΡΙΖΑ 23,8%
  • Χρυσή Αυγή 8,3%.....

Ηρακλάρα το ήθελες και το πήρες

Αυτός είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ. Ηθελε τον αγώνα και τον πήρε. Θα μου πείτε στην παράταση. Ε  και;
Θα μπορούσε να το πάει και στα πέναλτυ, θα γράψω εγώ. Φαίνεται πως ο κ. Λάμπρου και οι ποδοσφαιριστές του ήθελαν να προσφέρουν....

Αγώνες Σαββάτου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Ηρακλής Ψαχνών - Παναιγιάλειος   1 - 1
ΠΑΡΑΤΑΣΗ
Ηρακλής Ψαχνών - Παναιγιάλειος   2 - 1 ΤΕΛΙΚΟ
Πέρασε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 
και τώρα θα υποδεχτεί την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ 


Α1 κατηγορία
   ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ - ΕΝ  ΙΣΤΙΑΙΑΣ  1 - 1 ΤΕΛΙΚΟ
 ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ  1 - 0  ΤΕΛΙΚΟ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ .Χ.  1 - 3  ΤΕΛΙΚΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ  4 - 1  ΤΕΛΙΚΟ
Ο ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ 
ΚΑΙ Θ΄ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 
ΚΗΡΙΝΘΟΣ - ΑΡΤΑΚΗ

Α1 κατηγορια
ΤΕΛΙΚΟ
13:00 ΕΥΒΟΪΚΟΣ - ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ  3 -1

«Οι εκλογές θα γίνουν όταν λέει το Σύνταγμα, όχι όποτε το θέλει ο κ.Τσίπρας»


Τέλος στα σενάρια για πρόωρες εκλογές βάζει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, εξαπολύοντας, παράλληλα, σφοδρότατη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα. «Οι εκλογές θα γίνουν όταν λέει το Σύνταγμα, όχι όποτε το θέλει ο κ.Τσίπρας» λέει σε ο κ.Σαμαράς.
Τονίζει, μάλιστα, ότι οι εκλογές σήμερα θα σήμαιναν νέα αστάθεια, νέα αβεβαιότητα και πως οι θυσίες που έγιναν ως τώρα από το λαό θα πήγαιναν χαμένες.
Ο κ.Σαμαράς σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής» αποκλείει και τα σενάρια τριπλών εκλογών τον Μάιο, σημειώνοντας πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.
Ο πρωθυπουργός εξαπολύει τα πυρά του κατά του αρχηγού της.....

ΕΥΒΟΪΚΟΣ -ΣΚΥΡΟΣ 3 - 1



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

«Ο δικός μου Βασίλης Τσιτσάνης»



Ο Γιάννης Πάριος τιμά τον Βασίλη Τσιτσάνη στο Ηρώδειο Τραγούδια του σπουδαίου Βασίλη Τσιτσάνη θα ερμηνεύσει την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Πάριος στο Ηρώδειο. Με τίτλο «Ο δικός μου Βασίλης Τσιτσάνης», ο Γιάννης Πάριος στήνει το «δικό του πάλκο», με συντροφιά τους μουσικούς του.

Νέα διορία στους φορολογούμενους για τα δικαιολογητικά στις ΔΟΥ



Νέα διορία στους φορολογούμενους για τα δικαιολογητικά στις ΔΟΥ Σε ταλαιπωρία εξελίσσεται η υπόθεση της προσκόμισης των δικαιολογητικών από τους φορολογούμενος στις ΔΟΥ, ώστε να προχωρήσει η εκκαθάριση των .....

Παναιτωλικός-Εργοτέλης (16:00), Βέροια-ΠΑΟΚ (18:15), Ολυμπιακός-Ξάνθη (20:30)


Live Παναιτωλικός-Εργοτέλης (16:00), Βέροια-ΠΑΟΚ (18:15), Ολυμπιακός-Ξάνθη (20:30) Με τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής, συνεχίζεται το επόμενο τριήμερο, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, έπειτα από τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά Μουντιάλ. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, λίγο .....

Περί τους 1.000 ελεγκτές του υπουργείου Εργασίας και της Οικονομικής Αστυνομίας ξεκινούν από αύριο, Κυριακή, σαρωτικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα για τον εντοπισμό ανασφάλιστων εργαζόμενων. Τα τσουχτερά πρόστιμα -10.550 ευρώ «στο κεφάλι»- θα επιβάλλονται επί τόπου χωρίς να δίνεται στους εργοδότες η δυνατότητα της προηγούμενης ακρόασης.
Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο .....

Άθλος

Ο ΕΥΒΟΊΚΟΣ Αγίου Νικολάου καταφέρνει κάτι απίστευτο. Ξεκίνησε αργά την προετοιμασία, αφού αργά συμπλήρωσε όπως όπως και το ρόστερ του. Αυτή λοιπόν η ομάδα κάνει έναν άθλο στα 3 πρώτα επίσημα παιχνίδια για κύπελλο και πρωτάθλημα.
Απέκλεισε τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ στην Α΄ ΦΑΣΗ και .....

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ VALETUDO RACKET


Με χαρά ανακοινώνουμε την διεξαγωγή του 2ου Πανελληνίου Τουρνουά Ξυλορακέτας, που διοργανώνεται από το Valetudo racket σε συνεργασία με τους Φίλους Ξυλορακέτας Χαλκίδας την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 στον ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ, Παραλία Αλυκών Χαλκίδας.
θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στα πλαίσια του Τουρνουά Ξυλορακέτας , τους καλύτερους παίκτες ξυλορακέτας απ όλη την Ελλάδα, ένα απ τα τελευταία μπάνια του καλοκαιριού, να ξεσκουριάσετε παίζοντας οι ίδιοι, να δείτε τους φίλους σας ....

Ανακοίνωση ΕΠΟ


Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την οδύνη της για το χαμό του Σωτήρη Αλημίση και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της προς τους συγγενείς και τους οικείους του.
Η απώλεια του Σωτήρη Αλημίση αφήνει μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο ο εκλιπών υπηρέτησε επί .....

Τελικός Νο2 για την εθνική, κόντρα στη Σλοβενία



Τελικός Νο2 για την εθνική, κόντρα στη Σλοβενία Ενα ακόμα κρίσιμο ματς για την υλοποίηση του στόχου πρόκρισης στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ 2013 δίνει η εθνική μας ομάδας (20:00, ΑΝΤ1, ΟΤΕsport3). Κόντρα στη διοργανώτρια Σλοβενία οι Ελληνες διεθνείς ψάχνουν τη νίκη που θα τους.....

Μήνυμα

Ισως να μην ήμουν ποτέ φίλος σου, ίσως ποτέ να μην σ΄ έχω βοηθήσει, ίσως να μην έκανα όσα έχουν κάνει άλλοι για σένα, αλλά ποτέ δεν σε συκοφάντησα και ποτέ δεν σε ¨χτύπησα¨ με θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, με θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σου.
Σήμερα   ΤΕΛΟΣ. Αυτό το ψέμα που κυκλοφόρησες ήταν ξεδιάντροπο. Από σήμερα θα είμαι ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Εσύ θα είσαι με αυτούς που σε.....

Άνάποδα...ο Αλέξης

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη και είχε πλάτη τον Λευκό Πύργο, αλλά και το άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου!!! Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Στο ΣΥΡΙΖΑ ξέρουν πως αν είχε πλάτη προς το....

Μιλαμε για στροφη στην τεχνη!!!

 Μετά από αυτό το μόνο που απομένει να δούμε 
είναι η ανάπτυξη στην Ελλάδα!!!
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ

Βασίλης Πίσχινας


Γιατί οι σερβιτόρες
 επιλέγουν να περνούν 
απο το σημείο όπου....

Τα νειάτα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 Τους 5 κυρίους δεξιά και αριστερά τους γνωρίζω. 
Τον νεαρούλη με το γαλάζιο μπλουζάκι δεν....

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΑΓΙΑΣΜΟΣ


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ -ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ

Για το κύπελλο Εύβοιας αυτός ο αγώνας και πραγματικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα το παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι.
Ο νικητής θα περάσει στην επόμενη φάση, όπου.....

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ποτέ μη λες ποτέ στο ποδόσφαιρο. Φαβορί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χαλκίδας, αλλά εκεί στον ΟΛΥΜΠΟ ξέρουν πως θα πρέπει να μαζέψουν βαθμούς γιατί όπως και να το κάνουμε τους θεωρούν ως αδύναμο κρίκο.
Και στον ΟΛΥΜΠΟ υπάρχει θέμα με τον.....

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ

Πιστεύω στις εκπλήξεις της πρεμιέρας, αλλά θεωρώ φαβορί τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ. Έχουν καλή ομάδα οι Αλιβεριώτες και στο γήπεδο θα υπάρχει πολύς κόσμος. Έχουν ....

ΑΥΛΩΝΑΡΙ- ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Αγώνας για το πρωτάθλημα της Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και το ΑΥΛΩΝΑΡΙ θέλει να ξεκινήσει με νίκη. Μαθαίνω πως προβληματίσθηκαν πολλοί από τα όσα είπε ¨ο ειδικός βόρειος δημοσιογράφος¨ σε ραδιοφωνική του ανταπόκριση!!
Ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε πως η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ είναι το....

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Για το κύπελλο Ελλάδος αυτός ο αγώνας στα Ψαχνά και ο ΗΡΑΚΛΗΣ θέλει την νίκη-πρόκριση για να περάσει στην επόμενη φάση.
Η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου είναι πανέτοιμη και το μόνο που περιμένει είναι η συμπαράσταση του κόσμου.
Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ δεν είναι εύκολος αντίπαλος και δεν έρχεται για χαβαλέ στα Ψαχνά. Έρχεται να πάρει την πρόκριση και πιστεύει πως θα τα καταφέρει. 
Η έδρα του ΗΡΑΚΛΗ πρέπει να είναι δυνατή και στο.....

ΕΥΒΟΊΚΟΣ-ΣΚΥΡΟΣ

Για να δούμε τι θα φέρει το καράβι από την Σκύρο και πως η ομάδα του Σταμάτη Μπαλάνου θα υποδεχθεί τους νησιώτες στον αγωνιστικό χώρο.
Πληροφορίες λένε πως στο γήπεδο θα υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι και ανάμεσά τους παράγοντες άλλων ομάδων, προπονητές και .....

Π.Α.Ο. ΚΑΝΗΘΟΥ - Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ

 Σήμερα Σάββατο 14 / 9 / 2013
Στο γήπεδο .....

Καλημέρα

Καλημέρα στον αναγνώστη, ο οποίος πρωί πρωί είχε όρεξη και έστελνε μηνύματα. Δεν κατάλαβα και πολλά, αλλά ο τρόπος σκέψης του μου άρεσε. Έχει άποψη για τις ομάδες της Εύβοιας και φαίνεται πως ξέρει πολλά.
Τώρα για το θέμα του ΕΥΒΟΪΚΟΥ και του κ. Σαλεμή, τι απάντηση να σου δώσω. Ο κ. Σαλεμής είναι στην ομάδα και αυτό είναι θετικό. Κανείς δεν πρέπει να γυρίζει πίσω, αλλά να κοιτάζει μπροστά. Στον ΕΥΒΟΪΚΟ έπαθαν και έμαθαν. Τώρα χρειάζονται όλοι. Πιστεύω πως αυτή η χρονιά θα είναι δύσκολη, αλλά οι άνθρωποι του ΕΥΒΟΪΚΟΥ θα τα ....

Ανακοίνωση ΕΠΟ

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 14/9/2013 και ώρες 10:00-13:00, οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα παραμείνουν ανοικτές για την παράδοση δελτίων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Μετεγκαθίσταται η λαϊκή του Σαββάτου

Από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου



Από το  Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, η Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου στη πόλη της Χαλκίδας μετεγκαθίσταται και θα λειτουργεί στο χώρο που ορίζεται επί

- της οδού Τράλλεων, από το ύψος της Σηλυβρίας έως και της Μ. Δοξάκη

- της οδού Κυδωνιών, από το ύψος της Σηλυβρίας έως και της Ελλ. Στρατιώτου.....

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΜΗΣ

Μπήκε στο Λουτράκι με το δεξί!


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις του ο ΓΣ Κύμης στο τουρνουά του Λουτρακίου, καθώς επιβλήθηκε στην πρεμιέρα της Ζακύνθου με 76-46! Θεωρητικά αυτός ήταν ο πιο δυνατός αντίπαλος στην φάση των ομίλων, αφού οι Επτανήσιοι παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και μάλιστα θεωρούνται από τις πιο αξιόλογες ομάδες του ομίλου....

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 
14
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013
ΩΡΑ 16.30
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
Οι φίλαθλοι πρέπει να δημιουργήσουν μια δυνατή και ζωντανή κερκίδα
και να είναι ο 12ος παίκτης.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θέλει και μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση.
Εσύ δεν θα βοηθήσεις;
Πληροφορίες λένε πως οι φιλοξενούμενοι θα έχουν.....

Σοκ με Μαυροκεφαλίδη λίγο πριν από τη «μάχη» με τη Σλοβενία



Σοκ με Μαυροκεφαλίδη λίγο πριν από τη «μάχη» με τη Σλοβενία Χωρίς τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη είναι αναγκασμένη να συνεχίσει στο υπόλοιπο του Ευρωμπάσκετ η Εθνική Ελλάδας και φυσικά ούτε λόγος δεν γίνεται για την αυριανή (14/9 22:00) «μάχη» της «γαλανόλευκης» με την οικοδέσποινα Σλοβενία. Ο /.....

ΕΥΒΟΪΚΟΣ - ΣΚΥΡΟΣ


Το «5th Olympic Classic Tour Rally» στη ΧΑΛΚΙΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Το «5th Olympic Classic Tour Rally» στη ΧΑΛΚΙΔΑ

Ένας ακόμη διεθνής αγώνας Ιστορικών Αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στη χώρα μας, με κεντρικό σημείο αναφοράς την πόλη της Χαλκίδας.

Πρόκειται για το «5ο Olympic Classic Tour Rally» που θα διεξαχθεί στις 14-15 Σεπτεμβρίου 2013 στην Αττική, τη Βοιωτία και την Εύβοια. Όπως το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του περασμένου Μαΐου έτσι και αυτός ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στο «FIA Trophy for....

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ηλεκτρονικό παράβολο για έκδοση άδειας οδήγησης



Ηλεκτρονικό παράβολο για έκδοση άδειας οδήγησης Το ηλεκτρονικό παράβολο καθιερώνει το Υπουργείο Μεταφορών για την έκδοση άδειας οδήγησης και κάρτας ψηφιακού ταχογράφου, στο πλαίσιο της προσπάθειας....

Τελικά .....δεν είναι άθεος

Η επόμενη κωλοτούμπα ποιά θα είναι Αλέξη;

ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Ο Χ Ι ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Ο Χ Ι ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΑΛ ΚΑΙ ΕΠΑΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με ένα Δημόσιο Σχολείο πληγωμένο ανεπανόρθωτα και μια σωρεία προβλημάτων και απαράδεκτων καθυστερήσεων που κινδυνεύουν να τινάξουν τις όποιες εναπομείνασες δομές δημόσιας εκπαίδευσης κυριολεκτικά στον αέρα. Παρά τις απονενοημένες διαβεβαιώσεις και τα αμήχανα δελτία τύπου που εκδίδει η κυβέρνηση η κατάσταση στην εκπαίδευση παραμένει εκρηκτική. Κανένα σχολείο δεν είναι έτοιμο να....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ....

Γιατί άραγε πολλοί προπονητές δεν πήγαν στην ΕΠΣΕ για να πάρουν το δελτίο πιστοποίησης του προπονητή;
Οι διαιτητές έχουν σαφέστατη εντολή και δεν θα .....

Με τέτοια κρίση;;;;;;;

Με τέτοια κρίση, τέτοια χαμόγελα, 
δεν μπορεί παρά να είναι ....

Κύριε Παπακωνσταντίνου και για 1΄ κάνουν κωλοτούμπες!!!


ΑΔΕΔΥ


Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου των ΔΣ των Ομοσπονδιών - μελών της, των ΔΣ των πρωτοβάθμιων σωματείων και όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν στο .....

Το παραμύθι

Αλήθεια μπορεί ένας υπουργός ή ενας βουλευτής ή ένας περιφερειάρχης ή ένας δήμαρχος να πει σε κάποιον επιχειρηματία ν΄ ανοίξει την ....

Οι ποινές σε ποδοσφαιριστές

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ  ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΑΓΩΝ/ΚΕΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. ΕΡΜΗΛΙΟΣ  1
ΒΑΘΗΣ Χ.  ΑΦΡΑΤΙ  1
ΚΟΝΑΝΑΣ Κ.  ΑΦΡΑΤΙ  1
ΚΟΡΟΜΑΝΙΔΗΣ Κ. ΑΕΚ Ν. ΠΥΡΓΟΥ   3
ΦΩΤΟΥ Κ.  ΑΙΔΗΨΟΣ   1....

Μόνο με επιταγές και πιστωτικές κάρτες οι πληρωμές στις ΔΟΥ



Μόνο με επιταγές και πιστωτικές κάρτες οι πληρωμές στις ΔΟΥ Τέλος στις πληρωμές με μετρητά στα ταμεία των εφοριών βάζει εγκύκλιος που εξέδωσε ο γενικός γραμματέας Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης. Οι φορολογούμενοι θα.....

Καταργείται η άδεια για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή στο Δημόσιο



Καταργείται η άδεια για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή στο Δημόσιο Την κατάργηση, μετά από 24 χρόνια, της ειδικής άδειας χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή που λαμβάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και η οποία ανέρχεται σε έξι ημέρες ανά....

ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Μπορεί να έχω την άποψή μου για τον ΙΚΑΡΟ Καλλιθέας, ο οποίος είναι πλέον ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, αλλά δεν μπορώ να κλείσω και τα μάτια στα όσα βλέπω να συμβαίνουν στο κλειστό της Κανήθου.
Μήπως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως αυτή η ομάδα είναι στην μεγαλύτερη κατηγορία του μπάσκετ;
Μήπως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως στην χαλκίδα υπάρχει ....

Πού πάτε , κύριε;

Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να μην γράφουμε για τον κύριο, ο οποίος με μαθηματική ακρίβεια έχει βγει στην αγορά και ψάχνει...

Δεν είμαι οπαδός του Σαμαρά

Δεν στήριξα ποτέ τον κύριο Σαμαρά και οι λόγοι είναι γνωστοί. Οφείλω όμως να παραδεχτώ πως είναι ο μόνος που έσπασε την παντοκρατορία των καρεκλοκένταυρων κομματικών συνδικαλιστών και τον παραδέχομαι.
Αν καταφέρει να αλλάξει κάποια.....

Α.Ο. ΚΥΜΗΣ

Και η ΚΥΜΗ στην Γ΄Εθνική Ερασιτεχνική. Ενισχύθηκε με πολλούς ποδοσφαιριστές και συνεχίζει με προπονητή τον κ. Βαγγέλη Ντόβολη.
Δυστυχώς και αυτή η ομάδα έχει ...

Συνεχίστε

Να ρίξουμε την κυβέρνηση.
Αυτό είναι το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ και ρίχνουν στην μάχη όλους τους γνωστούς συνδικαλιστές οι οποίοι υπηρέτησαν για χρόνια τον Σημίτη και τον Γιωργάκη και τώρα .....

ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Επιτέλους, ας αφήσουν τις εξυπνάδες και ας φροντίσουν ώστε η ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ να έχει τις ώρες και τις μέρες που χρειάζεται το ΚΛΕΙΣΤΟ της Κανήθου.
Περισσότερα, αργότερα...

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Στη Γ΄Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα καταφέρει να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή και να δώσει τη μάχη για το καλύτερο.
Δεν θα είναι στις ομάδες οι οποίες...

Δήμος Χαλκιδέων

Σχολική τσάντα, γραφική ύλη και ευχές
για τα «πρωτάκια» των οικογενειών
δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Το πρωί της Τετάρτης, 11ης Σεπτεμβρίου, άκουσαν το πρώτο τους κουδούνι ως μαθητές της Α΄ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων.
Και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, τα «πρωτάκια» (γεννηθέντα το 2007) παιδιά οικογενειών δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χαλκιδέων, παρέλαβαν την ....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΟ


Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με απόφασή της ενέκρινε ομόφωνα την υλοποίηση, και στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, της πρόβλεψης του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της FIFA για τους ....

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Α1 και Α2 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


 Οι προπονητές που θα απασχολούνται σε σωματεία της Α1,Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ένωσης μας την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014 υποχρεούνται μέχρι τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/9/2013 να υποβάλλουν στα γραφεία μας τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση δελτίου πιστοποίησης προπονητή ....

Ηρακλής Ψαχνών

Η ΣΗΜΑΙΑ της Εύβοιας είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και αναφερόμαστε στο ποδόσφαιρο.
Έχουμε τη σημαία του ποδοσφαίρου της Εύβοιας αλλά δεν έχουμε τους ανθρώπους που θα φροντίζουν κάθε Κυριακή ώστε να ανεβαίνει πιο ψηλά στον ιστό.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θέλει...

Αύριο αγωνιστική δράση

Απ΄ όλα έχει το μενού αυτό το Σαββατοκύριακο στο ποδόσφαιρο.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ παίζει στις 16.30 στα Ψαχνά νοκ αουτ αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εκτός.....

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΜΑ

Από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου ΑΡΜΑ ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013το βράδυ και με αφορμή την Μεγάλη Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, θα τελεσθεί ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ.
Στην Ιερά Αγρυπνία θα προεξάρχει και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο Αρχιμ. π. Φιλόθεος Θεοχάρης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας.....

Οι δάσκαλοι αποφάσισαν


Οι δάσκαλοι έχουν περισσότερα προβλήματα από τους καθηγητές, αλλά φαίνεται πως δεν τραβούν το σχοινί στα άκρα. Δεν θέλουν να .....

Ταξιδάκια ναι, αλλά εκπαυδευτικά

Η ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων διοργανώνει κάποια εκπαιδευτικά ταξίδια και μερικοί πέσαμε επάνω να πούμε και να γράψουμε διάφορα.  Κύριοι καλά κάνει η Ομοσπονδία και διοργανώνει αυτά τα ταξίδια. Αν τώρα από εκπαιδευτικά καταλήγουν να.....

Δήμος Κύμης- Αλιβερίου

Τι σας έγραφα χθες πρωί πρωί; Διακαιώθηκα. Ο δήμαρχος ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς με καθυστέρηση μιας μέρας, βάζοντας όμως στο ....

Καλημέρα

Παρασκευή και 13 σήμερα, αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Δεν έχουμε εκλογές κι έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να μας προκύψει Αλέξης Τσίπρασ!!
Πάντως εγώ τώρα που ένας άθεος έκανε τον σταυρό του και ασπάσθηκε ....

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ  ΕΥΒΟΙΑΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ    ΕΥΒΟΙΑΣ
 Προς:   ΠΡΩΤ/ΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΜΜΕ
                                                                                     
            Πραγματοποιήθηκε απόψε, Πέμπτη 12/9/2013, η  προγραμματισμένη από το Εργατικό  Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ σύσκεψη, όλων των πρωτοβάθμιων Σωματείων του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα του νομού μας.
    Θέμα της σύσκεψης ήταν η εντατικοποίηση και οργάνωση των  αγωνιστικών κινητοποιήσεων. Όπως είναι γνωστό, βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάληψη του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας από τα Σωματεία του......

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Άλλος για το νέο ΙΕΚ....


Βασίλης Σπανούλης


«Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε» δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, λίγο μετά το 79-75 της εθνικής μπάσκετ επί της Ισπανίας, που αποτελεί την πρώτη νίκη της Ελλάδας επί των "φούριας ρόχας" μετά από 11,5 χρόνια.
Ο ηγέτης της ομάδας, που ήταν εξαιρετικός με 20 πόντους, δήλωσε: «Προερχόμασταν από δύο άσχημα ματς στα οποία αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Περάσαμε δύσκολα, αλλά κάναμε μια μεγάλη νίκη.

»Τώρα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους, καθώς.....

Άποψή μου

Όταν παρακολουθείς έναν αγώνα ποδοσφαίρου του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ από την τηλεόραση και μάλιστα σε κάποιο ¨καφέ¨, δεν βοηθάς ούτε τον Ηρακλή ούτε τον εαυτό σου, αλλά μόνο την τσέπη του ιδιοκτήτη του "καφέ".
Αν πας στο γήπεδο τότε θα σου κοστίσει λιγότερο, θα ....

Σφυρίζει στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Ο κ. Κάμπαξης σφυρίζει για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα για το πρωτάθλημα της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ και προσέξτε ο αγώνας στα Γιάννινα θα διεξαχθεί την Δευτέρα και όλα τα βλέμματά θα είναι σ΄ αυτόν τον....

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του δήμου Αθηναίων εδώ και χρόνια, δεν ψηφίσθηκε ο προέλεγχος απολογισμού-ισολογισμού του 2012 κατά το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αθηναίων.
Συγκεκριμένα, την έγκριση του ισολογισμού-απολογισμού ψήφισαν μόνο 16 δημοτικοί σύμβουλοι, έναντι 17 που δεν υπερψήφισαν τον προέλεγχο.
Απουσίαζαν 13 δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη του κ. Καμίνη, ενώ μεταξύ των 17 που δεν υπερψήφισαν τον προέλεγχο, οι 10 ψήφισαν λευκό και ....

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ 79 - 75

Πάμε δυνατά
 ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑ
Κερδίσαμε τους Ισπανούς 
μετά από 11 χρόνια

Η Τουρκία έθεσε υποψηφιότητα για τον τελικό του Euro 2020



Η Τουρκία έθεσε υποψηφιότητα για τον τελικό του Euro 2020 Η Τουρκία υπέβαλε επίσημα υποψηφιότητα για να φιλοξενήσει στην Κωνσταντινούπολη τον τελικό του ....

Σε 48η οι δάσκαλοι

Απόφαση για 48ωρη απεργία στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ για όλο το Δημόσιο, έλαβε η ολομέλεια των προέδρων των συλλόγων των δασκάλων με το ΔΣ της ομοσπονδίας τους, σε μια μαραθώνια συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης.
Παράλληλα, οι δάσκαλοι αποφάσισαν να .....

Να κλειστεί δια βίου στη φυλακή ζητεί για τον Τσοχατζόπουλο ο εισαγγελέας



Υπό τα χειροκροτήματα δεκάδων πολιτών που παρακολουθούσαν τη δίκη, έκλεισε την αγόρευσή του ο αναπληρωτής εισαγγελέας....

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 
Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Ερέτριας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ερέτριας.
Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων, τα οποία θα υλοποιηθούν στην Άνω Βαθειά.
Σκοπός της λειτουργίας του Κέντρου για κάθε ενήλικο....

Χωρίς Παστόρε έρχεται η Παρί για το ματς στο Καραϊσκάκη



Χωρίς Παστόρε έρχεται η Παρί για το ματς στο Καραϊσκάκη Χωρίς τον Χαβιέ Παστόρε, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα η Παρί Σεν Ζερμέν, για τον αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό. Ένας πονοκέφαλος λιγότερος,  για τους «Ερυθρόλευκους», μετά ....

Τώρα γελάμε;;;

Τι έκανε ο άνθρωπος; Είπε πως υπάρχουν επιχειρήσεις οι οποίες έχουν εργαζόμενους χωρίς να τους έχουν δηλώσει και χωρίς να τους έχουν ασφαλισμένους;;;;;;
Καλέ μου άνθρωπε, τι έκανες; Ήθελες να φύγεις από την .....

Άλλαξα γνώμη.....

Ναι στην απεργία των καθηγητών, ναι και στο να απεργήσουν οι δάσκαλοι, ΝΑΙ γενικώς στην απεργία όλων των εργαζόμενων στο δημόσιο.
Άλλαξα γνώμη για έναν απλό λόγο.
Μου τηλεφώνησε γνωστός και μου είπε: ¨γιατί λες όχι; Απεργούν και ....

Η κυρία Ρεπούση

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κυρία Ρεπούση μετά τις εκλογές και με σχεδόν βέβαιο πως δεν θα είναι στην βουλή, θα έχει εκπομπή στην  τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Όχι δεν θα είναι πολιτική εκπομπή, αλλά στόχο θα εχει την κατάργηση της ΕΠΟ. Μετά την προσπάθειά της να καταργήσει τα θρησκευτικά και τ΄  αρχαία, τώρα ....

Ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να μετρήσει τις μίζες, είπε η εισαγγελέας για τον Άκη



Ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να μετρήσει τις μίζες, είπε η εισαγγελέας για τον Άκη Εισήγηση ενοχής για τους περισσότερους κατηγορούμενους στην υπόθεση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου έκανε η εισαγγελέας, κ. Αδειλίνη, συνεχίζοντας για....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....χα χα χα

Αμερικανοί επενδύουν στο Δήμο Μεσσαπίων Διρφύων!!!!!
Δεν θα δώσουμε περισσότερα στοιχεία, αλλά θα περιμένουμε να μιλήσουν ή και να γράψουν αυτοί που ξέρουν ....

Εγώ ανοίγω βεντέτες μόνο με άντρες και όχι με κάποιους που φοράνε φουρό και δεν έχουν πάει στρατό

Τη νέα φανέλα της εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 παρουσίασε η ΑΕΚ, όμως, την παράσταση έκλεψε ο «ισχυρός» άνδρας της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης.
Ο πρόεδρος, των «κιτρινόμαυρων», στο περιθώριο της εκδήλωσης στάθηκε στη κόντρα που μαίνεται με τον Ολυμπιακό για τον ΟΠΑΠ (χορηγός στη φανέλα της Ένωσης), σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:
«Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που κάνανε τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Αυτοί φοράνε φουρό. Εμείς δεν ασχολούμαστε με......

Χάλασε ο γάμος;;;;;;;

Τι έγινε κύριοι; Γιατί ακούμε πως χάλασε ο γάμος και ο κ.  Γκαγκάτσης δεν θα είναι ο Γενικός Διευθυντής του Πανηλειακού;
Κάποιος πρέπει να έβαλε το χεράκι του σίγουρα και μου τα χάλασε όλα.
Ήθελα να γράψω το γνωστό, από δήμαρχος κλητήρας και τώρα πρέπει να..... γράψω, ούτε κλητήρας;;;;;
Αυτός ο Σαρρής τα φταίει όλα. Εχει βρει το κόλπο και χτυπάει στην ψυχολογία του αντιπάλου!!!
Τελικά είναι και ψυχολόγος ο κ. Σαρρής της ΕΠΟ;
Δεν νομίζω. Μάλλον η κουμπάρα του που είναι ψυχολόγος θα βοηθάει!!!
Οι φίλοι του τέως της ΕΠΟ μήπως ξέρουν κάτι για τον κύριο Γκαγκάτση και τον Πανηλειακό;

«Η Ρεπούση λέει άλλα αντ' άλλων» τονίζει ο Γ.Μπαμπινιώτης



«Η Ρεπούση λέει άλλα αντ' άλλων» τονίζει ο Γ.Μπαμπινιώτης Επίθεση κατά της Μαρίας Ρεπούση για τις δηλώσεις της σχετικά με τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών εξαπολύει ο Γιώργος Μπαμπινιώτης, κάνοντας ....

Σκέψεις για αποχώρηση από τον ΟΠΑΠ κάνουν στον Ολυμπιακό



Σκέψεις για αποχώρηση από τον ΟΠΑΠ κάνουν στον Ολυμπιακό Σε ολική ρήξη οδηγούνται οι σχέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την ΟΠΑΠ Α.Ε., με τους πρωταθλητές να ετοιμάζονται για καταγγελία της σύμβασης και αποχώρηση από το «Στοίχημα». Οι Πειραιώτες θεωρούν ότι επικρατεί αδιαφάνεια σχετικά.....

Η κυρία Ρεπούση

Γιατί τα λέει τώρα,όλα αυτά που λέει η κυρία Ρεπούση;
Γιατί ξέρει πως δεν θα έχει άλλη ευκαιρία, αφού θα ....

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ


Την παγκόσμια κατάταξη για τον μήνα Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε η FIFA, στην οποία η Ελλάδα έχασε μία θέση σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Αυτό βέβαια δεν έχει σχέση με τα τελευταία αποτελέσματα που έφερε η Εθνική, δηλαδή με τις δύο νίκες με Λιχτενστάιν και Λετονία, αλλά με την δυναμική που έχουν αυτές οι δύο ομάδες. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια μίας θέσης στη κατάταξη.
Στις 21 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των μπαράζ, οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ (ισχυρές - αδύναµες), σύμφωνα με τη θέση τους στη....

Τι θα συμβεί με την ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ;

Σε φάση ολοκλήρωσης έχει εισέλθει ο σχεδιασμός του υπουργείου Οικονομικών και της Τράπεζας της Ελλάδος για τις συνεταιριστικές τράπεζες.
Ήδη έχει καταρτισθεί σχέδιο για τον εξορθολογισμό του κλάδου, στο πλαίσιο της ενιαίας στρατηγικής για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, στο οποίο περιγράφεται αναλυτικά το ύψος των κεφαλαίων που απαιτούνται για την καθεμία συνεταιριστική τράπεζα, ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις κεφαλαιακής επάρκειας.


Το σχέδιο αυτό θα παρουσιαστεί από την κυβέρνηση στην ...

Σαρωτικοί έλεγχοι και βαριά πρόστιμα για την καταστολή της αδήλωτης εργασίας



Σαρωτικοί έλεγχοι και βαριά πρόστιμα για την καταστολή της αδήλωτης εργασίας Σαρωτικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα από τις 15 Σεπτεμβρίου με βαριά πρόστιμα για την καταστολή της αδήλωτης εργασίας εξήγγειλε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. Κατά.....

«Τώρα ή ποτέ...» το σύνθημα της Εθνικής κόντρα στην Ισπανία



«Τώρα ή ποτέ...» το σύνθημα της Εθνικής κόντρα στην Ισπανία Βρισκόμενη με την… πλάτη στον τοίχο, η Εθνική ομάδα καλείται να επιβιώσει στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας και έπειτα από τις ήττες με Ιταλία και Φινλανδία, να κάνει μια νέα αρχή στη Β’ φάση της διοργάνωσης, όπου απόψε (18:45, OTE TV, ANT1) θα.....

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ

 Ευχαριστούμε και δημοσίως τον κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου για την βοήθειά του στην εξεύρεση εισητηρίων για την παρακολούθηση του αγώνα της Εθνικής Ποδοσφαίρου Ελλάδας την Τρίτη 10/9/2013.
      Η εμπειρία ήταν αξέχαστη, τόσο για τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του Αθλητικού Ομίλου, όσο και για τους συνοδούς τους!

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
11:36 π.μ.  12-9-2013

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Αγαπητά μας Παιδιά, η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε!
Οι καλοκαιριάτικες διακοπές αποτελούν πλέον παρελθόν. Αρχίζει και πάλι ο αγώνας σας για κατάρτιση, για μάθηση, για γνώση. Όμορφος αγώνας, κι ας απαιτεί κόπο, προσπάθεια και μελέτη. Εξάλλου τα καλά και ωφέλιμα για να τα κατακτήσουμε στη ζωή μας χρειάζεται να κοπιάσουμε.
Ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου, σε πείσμα των .....

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ


Συνάδελφοι – συναδέλφισσες,
το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών σας καλεί στη συγκέντρωση αλληλεγγύης  για την ΛΑΡΚΟ, που θα γίνει την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη στις 12 π.μ στην Παραλία Λάρυμνας απέναντι από την πύλη της ΛΑΡΚΟ, με σύνθημα:

Κάτω τα χέρια από τον ορυκτό πλούτο – ΟΧΙ κλείσιμο και ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ – ΟΧΙ απολύσεις

Η ΛΑΡΚΟ και το προϊόν που παράγει είναι στρατηγικής σημασίας. Είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη της βιομηχανίας μετάλλου για .....

Στα Γιαννινα σφυρίζει ο Κάμπαξης


Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει τη σαββατιάτικη αναμέρτηση μεταξύ Ολυμπιακού και Ξάνθης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Διαιτητής στο ματς της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα, ενώ ο Γιώργος Κομίνης από τη Θεσπρωτία θα «σφυρίξει» το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές της 4ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/9

Παναιτωλικός-Εργοτέλης (Γηπ. Παναιτωλικού, 16:00, ns2)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)....

Η κυρία Μπασινά

Διάβασα πως η κυρία Μπασινά η εκπαιδευτικός η οποία ¨παίζει¨ και στην πολιτική, έγραψε στο FB vw πως αν και είναι πλέον συνταξιούχος πήγε στον ....

Απάντηση

Πρέπει να δώσω μια απάντηση στον κύριο ο οποίος ευγενικά μου θυμίζει πως σε κάποια παρατήρησή του για το τι θα κάνει η ΕΠΣΕ με τα ραδιοτηλεοπτικά, μου είχε πει πως θα κάνει κωλοτούμπα!!!
Αγαπητέ μου, θυμάμαι την παρατήρησή σου ....

Ο κύριος Καμμένος

Εξακολουθεί να φωνάζει ο κ. Καμμένος, αλλά και άλλοι συνεργάτες του οι οποίοι κάνουν δηλώσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μιλούν φυσιολογικά και ουρλιάζουν. Τι θα κερδίσουν άραγε με τις...

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ & ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Ξεκινάει τη λειτουργία του στη Χαλκίδα το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ενηλίκων 
Ο Δήμος Χαλκιδέων και το Υπουργείο (μέσω της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) ανακοινώνουν την ίδρυση και έναρξη λειτουργίας Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Χαλκίδας, με σκοπό την εφαρμογή προγραμμάτων γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση ....

Ρίξτε τον Σαμαρά

Το ζήτησε ο Αλέξης και πρέπει να γίνει.
Δεν ξέρω αν θα το κάνουν οι καθηγητές, οι δάσκαλοι ή το εργατικό κέντρο της Εύβοιας, αλλά θα πρέπει να ικανοποιήσουμε το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα. 
Έχω την εντύπωση πως όσο οι άνθρωποι....

Πέντε προϋποθέσεις για την απονομή ελληνικού σήματος στα γαλακτοκομικά


Στην τελική φάση βρίσκεται η κατάρτιση των κριτηρίων τα οποία πρέπει να πληρούνται προκειμένου ένα γαλακτοκομικό προϊόν (παστεριωμένο γάλα, γιαούρτι, επιδόρπιο, ή τυροκομικό προϊόν) να φέρει το σήμα «ελληνικό προϊόν».
Τα κριτήρια αυτά θα ισχύουν ανά προϊόν και σύμφωνα με πληροφορίες αυτά είναι:
1. Για τη διακίνηση του γάλακτος με ελληνικό σήμα θα είναι.....

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων

Τί έγινε τελικά εκεί στα Ψαχνά με τους πρώην εργαζόμενους οι οποίοι όπως έλεγαν όλοι, δικαιώθηκαν και έπρεπε να τοποθετηθούν σε.....

Σύσκεψη την Πέμπτη για τον συντονισμό των ενεργειών κατά της αδήλωτης εργασίας



Σύσκεψη την Πέμπτη για τον συντονισμό των ενεργειών κατά της αδήλωτης εργασίας Με αφορμή την έναρξη, από την 15η Σεπτεμβρίου, της εφαρμογής του νέου πλαισίου ποινών και της διαδικασίας επιβολής του για την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία, θα πραγματοποιηθεί σήμερα υπό τον υπουργό Εργασίας ευρεία .....

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Καλή η συμπαράσταση στους καθηγητές δήμαρχε, αλλά άνευ ουσίας. Αυτά τα τελευταία χρόνια δηλώνεις συμπαράσταση σε κάθε απεργό και καλά κανεις. Ακόμη και στους δημότες οι οποίοι έχουν παράπονα από τις υπηρεσίες που .....

Σε 48ωρη απεργία 18 και 19 Σεπτεμβρίου προχωρά η ΑΔΕΔΥ



Σε 48ωρη απεργία 18 και 19 Σεπτεμβρίου προχωρά η ΑΔΕΔΥ Γενική πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη, 18 και 19 Σεπτέμβρη 2013, κατά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων δημοσίων....

Η ΕΠΣΕ συνεδριάζει σήμερα

Σ,ημερα θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΕΠΣΕ και όλοι περιμένουν τις αποφάσεις για τα ραδιοτηλεοπτικά.
Πολλές οι πιέσεις κι απ΄ ότι φαίνεται οι ....

Οι δήμαρχοι συζητούν την πρόταση της κυβέρνησης για τον εκλογικό νόμο



Οι δήμαρχοι συζητούν την πρόταση της κυβέρνησης για τον εκλογικό νόμο Ανοίγει ο διάλογος επί της πρότασης της κυβέρνησης για το νέο εκλογικό νόμο στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μετά από συνάντηση που είχαν την Τετάρτη ο υπουργός....

Δήμος Κύμης - Αλιβερίου

Δεν ξανάγινε. Ούτε ένα μήνυμα του Δημάρχου για την νέα σχολική χρονιά;
Τι συμβαίνει τελικά εκεί στο δήμο Κύμης Αλιβερίου;
Είναι δυνατόν ο κ. Θωμάς να μη στείλει προς....

Καλημέρα

Καλημέρα και ψύχραιμα.
Βάζουμε μπροστά την λογική και όχι την κακία μας.
Ας αφήσουμε αυτούς που θέλουν.....

Είσπραξη οφειλών από το Δημόσιο για την ΕΑΣ με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου



Είσπραξη οφειλών από το Δημόσιο για την ΕΑΣ με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου Υπεγράφη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία παρέχεται στην εταιρεία Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΕ, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα μέχρι την 31η Οκτωβρίου, προκειμένου να εισπράχθούν χρήματα οφειλόμενα .....

ΔΗΜΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Η Δημοτική Αρχή συμπαραστάτης
του δίκαιου αγώνα των εκπαιδευτικών
και των μαθητικών στόχων και οραμάτων


Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης παρέστη (συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, Βασίλη Γουρνή) στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού στο σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Γενικού Λυκείου Χαλκίδας,.

Η παρουσία του Δημάρχου σε σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας ....