Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Σχολή ποδοσφαίρου για γυναίκες.....

 - Ο προπονητής κ. Γιάννης Μωυσιάδης διευθύνει μια νέα σχολή ποδοσφαίρου η οποία έχει να κάνει αποκλειστικά με το να διδαχθούν ποδόσφαιρο νεαρά κορίτσια.
Δεν έχουμε κάτι αντίστοιχο στην Χαλκίδα και γενικότερα στην Εύβοια, οπότε ο κ. Μωυσιάδης πρωτοπορεί στο κομμάτι αυτό και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.
Εμείς με τον δικό μας τρόπο, θα ...

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε, σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ της 1-6-2022, την σύνθεση του νέου Δ.Σ. που προέκυψε μετά από συγκρότηση σε σώμα. 
 
1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΙΣΜΠΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ.
2. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 
3. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4. ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΚΡΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ...

....συνεχίζει ο Ελευθερίου στην ΑΕ ΧΑΛΚΊΔΑΣ

 - Ο Παναγιώτης Ελευθερίου συνεχίζει και για την περίοδο 2022 - 2023 στον πάγκο της ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, αφού έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αντώνη Γεραντώνη.
Να του ευχηθούμε καλή συνέχεια και ότι καλύτερο ...

Επαγγελματική διαιτησία: Η αποδόμηση της «εξυγιασμένης» ΕΠΟ κορυφώνεται

Χρήστος Υφαντής
στο https://athlosnews.gr/
Η θεσμοθέτηση, με απόφαση μόνο του Υφυπουργού Αθλητισμού, της «επαγγελματικής διαιτησίας», τροπολογία στην οποία εντάχθηκε και η πλήρης λειτουργική, διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια της ΚΕΔ/ΕΠΟ, είναι «το κερασάκι στην τούρτα» στη διαδικασία αποδόμησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από το έσχατο ίχνος ανεξαρτησίας, όπως αυτή περιγράφεται στο καταστατικό της και στα καταστατικά των FIFA/UEFA και διεθνώς αναγνωρίζεται με τον τίτλο «Ρήτρα Ανεξαρτησίας».
Πλέον, στην ευθύνη και στην αρμοδιότητα της ΕΠΟ δεν έχει απομείνει καμία από τις βασικές λειτουργίες που συγκροτούν την Ρήτρα Ανεξαρτησίας, όλες έχουν απωλεσθεί και τις διαχειρίζονται άλλοι φορείς, πολιτειακοί κυρίως, η Ομοσπονδία έχει απομείνει απλώς να επικυρώνει και να νομιμοποιεί ποδοσφαιρικά επιλογές τρίτων, ακριβώς για να αποκτήσουν την επιβαλλόμενη ποδοσφαιρική νομιμοποίηση. Έτερον ουδέν!
Σε αυτό το πλέγμα των αρμοδιοτήτων, που η ΕΠΟ απώλεσε, προστίθεται, τώρα, «το ιερό δισκοπότηρο» της ποδοσφαιρικής ανεξαρτησίας, η καρδιά του σκληρού πυρήνα του αυτοδιοίκητου, δηλαδή ο έλεγχος της διαιτησίας στις δύο ανώτερες κατηγορίες.
Θα ακολουθήσει, να είστε βέβαιοι, η μεταφορά της ευθύνης για την παραγωγική διαδικασία της διαιτησίας στην Ένωση Διαιτητών (είναι επιθυμία και αυτή των FIFA/UEFA), όσο και αν η ΕΠΟ επιχειρεί να την ακυρώσει, να την εξαφανίσει από το καταστατικό της.
Είχαν προηγηθεί η συγκρότηση των δικαστικών και δικαιοδοτικών οργάνων την οποία...

....στην άκρη εμείς

 - Κάνουμε το καλύτερο κατά την άποψή μας, γιατί ούτε το χειρότερο σενάριο θέλουμε να επιβεβαιωθεί, αλλά ούτε και να γίνουμε εμπόδιο, στα σχέδια και τους τρόπους που κάποιοι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν, για να πετύχουν τον στόχο.
Δεν συμφωνούμε με κάποιες πρακτικές, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή, από το να...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 05/06/2022 και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, ο αγώνας μπαράζ μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και η διεκδίκηση του αθλητικού της στόχου να στεφτεί με επιτυχία.
Θα πρέπει όλοι μας , φίλαθλος κόσμος , φορείς κλπ. να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε την προσπάθεια της πρωταθλήτριας ομάδας μας, ώστε από τη νέα ....

....η άποψή μας

 - Διαβάσαμε πως ο Γκέρσι Τόρα δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και όλα δείχνουν πως θ΄ ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές.
Το χειρότερο για την ομάδα θα είναι ν΄ αποχωρήσει κι ο Δημήτρης Βαλκάνος ο προπονητής της ομάδας.
Ο κ. Βαλκάνος έχει προτάσεις, αλλά θα περιμένει λίγο ακόμη για να δει τι θα γίνει διοικητικά με την Ερέτρια.
Θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα, αν δεν μείνει ο κύριος Βαλκάνος. Για να στηθεί μια ομάδα από την αρχή, δεν είναι κάτι το ...

Γειά σου πρόεδρε....

 - Τελικά το γέλιο κάνει καλό;
Αν πραγματικά κάνει καλό, εγώ τελευταία γελάω πολύ με κάποιους γκαφατζήδες.
Δεν γνωρίζω τι λέει ο πρόεδρος, αλλά οι δικοί του κάνουν περίεργα πράγματα.
Άλλος ψάχνει να πουλήσει την ομάδα, άλλος ψάχνει να δώσει δελτία στις....

Γιώργο, βουρ για "ανοδος live"

 - Γιώργο κάνε κάτι γιατί χανόμαστε.
Δεν μπορεί να περιμένει άλλο ο Αντώνης. Έχει να σε δει 2 μήνες και αντιδρά περίεργα.
Κλείσε τραπέζι στο "άνοδος" για να μην μας βρει η "κάθοδος"!!!!!
Είναι και περίοδος....

Μεταγραφή παράγοντα

 - Γιατί να ψάξουμε το πως και το γιατί; 
Η ουσία είναι μία. Ο Γιώργος Σέγκος από τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ βρέθηκε στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, χωρίς όμως ν΄ αλλάξει και καθήκοντα.
Γενικός αρχηγός ήταν....

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

 - Τα νέα από την Ερέτρια δεν είναι καλά και όλα δείχνουν πως η ομάδα θα βρεθεί και πάλι σε διοικητικό αδιέξοδο, αλλά αυτή την φορά δύσκολα θα κρατήσει και ποδοσφαιριστές από το ρόστερ που είχε.
Για να αποφύγει τα δυσάρεστα ....

....αλλάζει στρατόπεδο;;;;

 
- Ποιος πρόεδρος ομάδας η οποία θα έχει συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία, είναι έτοιμος να αλλάξει ομάδα και να πάει για ομάδα η οποία φιλοδοξεί να είναι στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ;;;;
Λέτε να ενώσουν δυνάμεις ....

Θεέ μου....

 - Δεν του είπα τίποτα, αλλά μόλις μου έστειλε τη αφίσα και είδα πως θα περιγράψει τον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ κόπηκαν τα πόδια μου.
Μανώλη το σκέφτηκες καλά; Θυμάσαι τι έπαθε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όταν πήγες και παρακολούθησες τον αγώνα μπάσκετ με ΜΟΝΑΚΟ;;;;;
Μήπως πρέπει ο πρόεδρος να σου καλύψει τα έξοδα μα πας διήμερη εκδρομούλα;;;
Ξανασκέψου....

Τοκπασίδης & Σταθαράς

 - Έχουμε την εντύπωση πως  ο συνεργάτης πλέον του Τοκπασίδη, δεν είναι η πρώτη φορά που θα καθίσει στον πάγκο του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Πρέπει να υπήρξε και συνεργάτης του Αντώνη Πριόνα, ο Σταύρος Σταθαράς.
Τώρα πάντως μπορεί και ....

Μαθητής από την Στερεά Ελλάδα θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο πρόγραμμα υποτροφιών «Benjamin Franklin Transatlantic Fellows Summer Institute 2022»

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γραφείο Περιφερειάρχη

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Κώστας Γαλάνης συναντήθηκαν με τον μαθητή του 1ου Πρότυπου Γ.Ε.Λ. Χαλκίδας Σάββα Παπαϊωάννου, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο πρόγραμμα διατλαντικών υποτροφιών «Benjamin Franklin Transatlantic Fellows Summer Institute 2022».
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα, διοργάνωσε τον Μάρτιο του 2022 μαθητικό διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν 150 μαθητές. Οι 16 εξ αυτών πέρασαν στο στάδιο της προφορικής συνέντευξης και επελέγη ο Σάββας Παπαϊωάννου. Οι εκπρόσωποι της Πρεσβείας, που πραγματοποίησαν την προεπιλογή και τις συνεντεύξεις, τόνισαν ότι το επίπεδο των....

Σάκη γερά

 - Αγαπητέ Σάκη, δεν θέλω να κάνω ούτε μνημόσυνα, ούτε να γράψω λόγια παρηγοριάς.
Κάθε εμπόδιο σε καλό λέει ο λαός και αυτό είναι κανόνας.
Αυτοί που προχώρησαν τις διαδικασίες να κλείσουν το NOSTIMO δεν θα ιδρώσουν από τα σχόλια όλων μας. Απλά θα τους κρίνει ο...

Εντάσσονται στο ΕΣΠΑ τα "Πράσινα Σημεία" των Δήμων Λεβαδέων, Χαλκιδέων, Λαμιέων και Αμφίκλειας – Ελάτειας με προϋπολογισμό άνω των 3.000.000 €

 Γραφείο Περιφερειάρχη
 Λαμία, 04 Ιουνίου 2022

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αξιολόγησης, εκδόθηκε ο οριστικός πίνακας και εντάσσονται οι ακόλουθες πράξεις στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» και συγκεκριμένα στη Δράση «Δηµιουργία "Πράσινων Σηµείων" και δικτύωσή τους»:
1. «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ», με δικαιούχο τον Δήμο Λεβαδέων και με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ύψους 867.240,28 €. ....

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να προσέχετε γιατί σαν να μην μας έφταναν όλα τα υπόλοιπα, έχουμε και την ζέστη η οποία χτυπάει κατευθείαν στον εγκέφαλο κάποιων και αυτοί αρχίζουν να λένε διάφορα τρελά και απίστευτα. Το κακό είναι πως κάποιοι τσιμπάνε και τρέχουν να ανακοινώσουν τα νέα. Μετά την Κυριακή θα γράψουμε πολλά και ενδιαφέροντα γι΄ αυτούς που πιστεύουν πως μπορούν να πετούν ....

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΚΤΑΦΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟΥ


Το Σάββατο 4/6 και ώρα  9:00 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Λαζάρου στο νέο κοιμητήριο Χαλκίδας θα γίνει το μνημόσυνο εκταφής του αγαπημένου μας Γιάννη Μαρίνου.. 



Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΣΕ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ 02/06/2022

Έγκριση εναρμόνισης καταστατικού σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο ,το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης.
Επικύρωση βαθμολογιών Α΄-Β΄ και Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδ/κής περιόδου 2021-2022.
Έγκριση Οικονομικών καταστάσεων 2021 και Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής...

Ο κυρ Ανδρέας

 - Κυρ Ανδρέα ζεις, αλλά δεν μας οδηγείς, αφού δεν πείθεις κανέναν, ούτε καν τους φανατικούς ΣΥΡΙΖΑίους, αφού κι αυτοί σου γύρισαν την πλάτη.
Είναι χυδαιότητα κυρ Ανδρέα το να βρίζεις δημόσια τον πρωθυπουργό και από κάτι τέτοια, δεν θα,,

e-ΕΦΚΑ :Υποβολή αιτήσεων για τη θερινή κατασκηνωτική περίοδο

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε λειτουργία τίθεται, 2 Ιουνίου 2022, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του e-ΕΦΚΑ για την αιτιολόγηση συμμετοχής για τη θερινή κατασκηνωτική περίοδο 2022 για τα έμμεσα μέλη, ηλικίας 6 έως 16 ετών, συγκεκριμένων κατηγοριών ασφαλισμένων και συνταξιούχων του e-ΕΦΚΑ, καθώς και των παιδιών των εργαζομένων στον e-ΕΦΚΑ.

Οι αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν από 2/6/2022 (09.00 π.μ.) έως και 9/6/2022 και για τις πέντε κατασκηνωτικές περιόδους, 15 ημέρες έκαστη, για τα αντίστοιχα χρονικά διαστήματα:

- για την 1η κατασκηνωτική περίοδο (15/6/2022-30/6/2022),...

...έτσι δεν είναι;;;

 Κύριε Καραϊσκο, είσθε πρόεδρος του ΦοΔΣΑ ή όχι;
Τι θα πει έδωσα εντολή εγώ για τον Δήμο Χαλκιδέων;;;
Εσείς έχετε την ευθύνη της διαχείρισης των σκουπιδιών και όχι η κυρία Βάκα και ο Δήμος Χαλκιδέων.
Αν δεν μπορεί ο ΦοΔΣΑ ας ...

Καλησπέρα στον κύριο Μπουλούκο

 - Αγαπητέ Ντίνο, είσαι τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ για την ΕΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ και ΕΥΒΟΙΑΣ και γνωρίζεις πως αυτή την εποχή οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων δίνουν εξετάσεις και δεν πρέπει να ταλαιπωρηθούν και να φύγουν από την Χαλκίδα για να πάνε στην Λαμία για να παραλάβουν μια τιμητική διάκριση.
Καλή η προσπάθεια της ΕΑΣ να τιμήσει τα παιδιά, αλλά...

Αλέξη ακούς;;;;

 - Ο Τσίπρας πήρε το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ή όχι;
Ο πρωθυπουργός λέει στο μήνυμά του.
Αλέξη, αν δεσμευτείς δημόσια μέσα στην Βουλή πως αν ηττηθείς στις εκλογές, θα παραιτηθείς από ....

....φαπούλες

 - Ψηλά τα χέρια σηκώνουμε, αφού κάποιοι πιστεύουν πως δεν προσφέρουμε καλές υπηρεσίες στην ομάδα τους, επειδή προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να βοηθήσει. Τα καταφέρνουμε και μόνοι μας μας είπε ο τύπος και θα το δείτε. Μπράβο σας κύριοι. Εμείς το έχουμε δει σε όλους τους αγώνες μπαράζ και ζητάμε συγνώμη που μπερδευτήκαμε. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και.....

Πρεμιέρα με «διπλό»

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Εθνική ομάδα έκανε καλύτερο ξεκίνημα στο Nations League 2022-23, καθώς στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ σε επίσημο αγώνα στον πάγκο της νίκης στο «Γκουίντσορ Παρκ» του Μπέλφαστ στη Βόρεια Ιρλανδία με 1-0, στον 2ο αγώνα της League C, χάρις στο «χρυσό» γκολ του Τάσου Μπακασέτα στο 39ο λεπτό.

Με αναισθητοποιημένη ψυχολογία, η ομάδα «γαλανόλευκη» θα μεταβεί στο Κόσοβο όπου την Κυριακή (5/6) θα αντιμετωπίσει την ομάδα του βαλικού κρατιδίου, που νωρίτερα σήμερα είχε περάσει νικηφόρα (2-0) από την Κύπρο.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν το αναμενόμενο, με τους γηπεδούχους να πιέζουν ψηλά, να μην υπάρχει πρόβλημα στην ελληνική κυκλοφορία αλλά να είναι απειλητικοί, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε μεν την κατοχή αλλά επίσης....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Α. Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Ο Α. Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ψαχνιωτη προπονητή Σταύρο Σταθαρα , ο οποίος αναλαμβάνει άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Τοκπασιδη και...

Παράταση έως τις 15 Ιουλίου για την υποβολή αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παράταση έως τις 15 Ιουλίου για την υποβολή αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες δόθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Όπως, υπογραμμίζει το υπουργείο σε ανακοίνωση: Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την ενεργειακή κρίση οι οποίες δυσχεραίνουν τις οικονομικές συναλλαγές των πολιτών, σε συνδυασμό με τα τεχνικά προβλήματα στις ψηφιακές πλατφόρμες του Ελληνικού Κτηματολογίου, χορηγείται παράταση για...

....σουτάκια

 - Τελικά ο Αυγενάκης είναι καλό παιδί, αφού έδωσε την παράταση στα σωματεία για α κάνουν εγγραφή στο Μητρώο. Η προθεσμία έληγε τώρα τον Ιούνιο και τελικά πήγε μέχρι 31/12/2022. ΝΑΙ στην τροπολογία αυτή ψήφισαν η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ ενώ "ΠΑΡΩΝ" ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΜΕΡΑ25 και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. Αλήθεια ΠΑΡΩΝ τι σημαίνει; Είμαι εδώ αλλά δεν....

Δεκτή κατά πλειοψηφία η τροπολογία για την επαγγελματική διαιτησία στο ποδόσφαιρο

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεκτή κατά πλειοψηφία έγινε η τροπολογία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, περί θέσπισης Επαγγελματικής Διαιτησίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, που συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

«Ναι» ψήφισε η ΝΔ, «Παρών» ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, «Όχι» από ΚΚΕ, Ελληνική...

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Την υγειά μας να έχουμε φίλε μου κι ας μην μου λες ούτε καλημέρα. 
Μπορεί να έχεις ενοχληθεί, αλλά δεν σε κατηγορώ. 
'Εχεις το άγχος και την αγωνία σου και όλα είναι δικαιολογημένα.
Δεν έχεις καμία υποχρέωση σε μένα, γιατί εγώ ότι έκανα το έκανα γιατί το γούσταρα και όχι για ν΄ ακούσω ευχαριστώ.
Εγώ θα σε συγχαρώ δημόσια για την επιτυχία και θα γράψω πάλι δημόσια "δεν πειράζει" σε περίπτωση ....

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα. Προσελκύουμε επενδύσεις στον τόπο μας»

 ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
 
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 02 Ιουνίου 2022, τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, αλλά και επιχειρήσεις, οι οποίες προχώρησαν σε επενδύσεις εν μέσω οικονομικής και υγειονομικής κρίσης.
Τον Περιφερειάρχη συνόδευσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας Βαγγέλης Κούκουζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννης Περγαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Κώστας Γαλάνης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Νικολάου.
Ειδικότερα, επισκέφτηκαν τις επιχειρήσεις Ε.Α.Β., Παπουτσάνης ΑΒΕΕ, INTERTRADE HELLAS ΑΒΕΕ (Softex), όπου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και συνομίλησαν με τις διοικήσεις, αλλά και με εργαζομένους για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό κάθε...

....πάρτε τους

 - Την Κυριακή στις 17:00 το Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας θα ζήσει μεγάλες στιγμές, αφού όπως όλα δείχνουν θα είναι πολλοί οι φίλαθλοι που θα πάνε να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Στην πιάτσα κυκλοφορεί το σύνθημα "πάρτε τους" και μας αφορά όλους.
Οι του Παναργειακού έρχονται για την νίκη και καλά κάνουν, αλλά δεν κάνουν καλά αυτοί οι οποίοι ....

Η Δεσποτική εορτή της Αναλήψεως στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Την Πέμπτη της Αναλήψεως, 2 Ιουνίου 2022 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Αρρένων, όπου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε στη Θεία Λειτουργία επ’ ευκαιρία της Δεσποτικής εορτής της Αναλήψεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και της μνήμης του Αγίου Νικηφόρου αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του ομολογητού, κατά την οποία άγει την ονοματική του εορτή ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος και Διευθυντής του Ορφανοτροφείου, Αρχιμ. Νικηφόρος Ευσταθίου.
Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν, ο εορτάζων π. Νικηφόρος και οι Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου-Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως και αυτάδελφος του π. Νικηφόρου, Τιμόθεος Μπαϊμπάκης-Ιεροκήρυξ, Αιμιλιανός Χρήστου-Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος, Μεθόδιος Φουντούλης-Εφημέριος του..

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πάει και αυτή η εβδομάδα, όπως θα περάσουν και οι επόμενες και θα δούμε πότε θα πει ο πρωθυπουργός πως θα πάμε σε εκλογές, "για να δικαιωθεί" και ο γνωστός ραδιοφωνατζής ο οποίος μας λέει από τις αρχές του 2020 πως θα γίνουν εκλογές, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν...

Σημείο δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests), από τη Δευτέρα 30 Μαΐου έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests), από τη Δευτέρα 30 Μαΐου έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, από ώρα 09:00 έως και ώρα 15:00, στο 4ο Κ.Α.Π.Η Χαλκίδας....

Υποστηρίζουμε τον Α.Ο. Χαλκίς

Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
Ν.Π.Δ.Δ.  Δήμου Χαλκιδέων 
Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης  Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, και ώρα 17.00, ο Πρωταθλητής Εύβοιας, η ομάδα της πόλης μας , ο ΑΟ Χαλκίς θα φιλοξενήσει, για την τελευταία  αγωνιστική των μπαράζ ανόδου, την ομάδα του Παναργειακού, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.   
Καλούμε όλον τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας και της ευρύτερης περιφέρειας, να δώσει το παρών στο γήπεδο, ώστε να υποστηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας  για την νίκη και στο τέλος να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί ...

ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ-17 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/06/2022

Κλήση για προπόνηση Μικτής Ομάδας Κ-17 την Παρασκευή 03/06/2022 στο Ενωσιακό Γήπεδο και ώρα 16:30.

Κ-17

   Α/Α           ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ             ΗΛΙΚΙΑ         ΣΩΜΑΤΕΙΟ
      1         ΑΓΓΕΛΗΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ               2005         ΕΡΜΗΛΙΟΣ
      2          ΑΛΩΠΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ               2005             ΑΥΛΙΔΑ
      3         ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ               2005     ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ
      4             ΣΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                     2005             ΕΡΕΤΡΙΑ
      5                 ΓΙΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                    2005      ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ...

ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ-15 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/06/2022

Κλήση για προπόνηση Μικτής Ομάδας Κ-15 την Παρασκευή 03/06/2022 στο Ενωσιακό Γήπεδο ώρα 15:00.

Κ-15

   A/A           ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ              ΗΛΙΚΙΑ         ΣΩΜΑΤΕΙΟ
      1           ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                 2007 ΚΥΖΙΚΟΣ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ
      2    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ               2008        ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ
      3          ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ               2007          ΝΕΑΠΟΛΗ
      4             ΓΙΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                          2007          ΛΗΛΑΝΤΙΟ////

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΕΠΣ 2022-2023 
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

05/06/2022 17:00 ΔΗΜ.ΜΟΣΧΑΤΟΥ (ΠΕΙΡΑΙΩΣ) 
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ 
ΨΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 
ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 
ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 
ΚΑΤΣΑΔΗΜΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

05/06/2022 17:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΕΥΒΟΙΑΣ) ΄΄΄΄

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

...πως είπατε;;;;;;

 Ένα μαγαζί που από τέσσερις άδειους τοίχους απέκτησε "ψυχή" κι έγινε σημείο αναφοράς στο Αλιβέρι με την ποιότητά του με την φινέτσα του και τον σεβασμό του σε όλο τον κόσμο, φίλους, γνωστούς και περαστικούς. Ήταν εκείνη η ψυχή που δώσαμε δουλεύοντας σκληρά μερόνυχτα.
Με χαρά, με πείσμα, με γέλια, με φωνές, με δυσκολίες, με κούραση αλλά .... 17 ολόκληρα χρόνια έδωσε δουλειά σε πολλές οικογένειες, σε δεκάδες ανθρώπων που εργάστηκαν σε αυτό αλλά και σε προμηθευτές. Αμέτρητες οι προσφορές και ανυπολόγιστη η ....

...γελάστε τώρα και καλό βράδυ να έχετε

 - Κάμουν την δουλειά τους και κάνουμε την δική μας δουλειά. Αυτοί με αξιώματα κι εμείς απλοί θνητοί, όπως και οι περισσότεροι. 
Δεν μας ενδιαφέρει καμία απολύτως θέση και κανένα απολύτως αξίωμα, αλλά δεν θα δηλώσουμε και παραίτηση από την ζωή, γι΄ αυτό θα συνεχίσουμε στον χώρο της ενημέρωσης και θα στηρίζουμε τους ανθρώπους που έχουμε σε εκτίμηση, τους ανθρώπους στους οποίους χρωστάμε....

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

 - Τις ευχές μας στην διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και καλή δύναμη, αλλά να μην ξεχνούν πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι καταδικασμένος να είναι πρωταγωνιστής.
Η μετριότητα δεν έχει σχέση με αυτή την ομάδα και θα πρέπει οι διοικούντες να φροντίσουν ώστε ο ΗΡΑΚΛΗΣ να γεμίσει το ρόστερ του με καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές και φυσικά να δώσει χώρο και σε .....

Στα δίχτυα της ΑΑΔΕ 100 επιχειρήσεις με παράνομο λογισμικό ταμειακών

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται ο έλεγχος των προϊόντων, που εμπλέκονται στο κύκλωμα, που είχε εντοπίσει το 2019 από τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ, και το οποίο χρησιμοποιούσε παράνομα λογιστικά για να αλλοιώσει το περιεχόμενο των αποδείξεων και τιμολογίων, μέσω των φορολογικών μηχανισμών.

Στο κύκλωμα φέρονται να εμπλέκονται στις 100 επιχειρήσεις, καθώς και η επιχείρηση κατασκευής, διάθεση και διαχείριση του ως άνω λογισμικού, η οποία για την παράθεση των φορολογικών στοιχείων λάμβανε ποσοστά προμήθεια ανάλογα με το ύψος της απόκρυψης. 
Εκτιμάται ότι η συνολική καθαρή αποκρυβείσα φορολογητέα ύλη ανέρχεται σε 25...

...μικρά, μικρά

 - Μεγάλε, αφού θέλεις να γελάσουν με τα όσα εκπέμπεις οι γνωστοί  ακροατές σου, θα ήταν καλό να τους βάζεις ν΄ ακούσουν αυτά που έλεγες για την ΤΕΡΝΑ και τα λάδια που έπεφταν από τα βουνά και μόλις έσκασε η διαφήμιση της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ του ομίλου ΤΕΡΝΑ άλλαξες το ....

Εκκίνηση από την Βόρεια Ιρλανδία

Η προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος να αλλάξει κατηγορία στο Nations League ξεκινά από το Γουίντσορ Παρκ του Μπέλφαστ, όπου αντιμετωπίζει την Βόρεια Ιρλανδία, η οποία βρισκόταν στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας όταν καταρτίστηκε ο προκριματικός όμιλος.
Ο αγώνας στην βορειοϊρλανδική πρωτεύουσα θα είναι ο πρώτος του Γουστάβο Πογιέτ σε επίσημη διοργάνωση, μετά τα δύο φιλικά του περασμένου Μαρτίου με Ρουμανία και Μαυροβούνιο.

Η Ελλάδα στο Nations League
Είναι η τρίτη διοργάνωση του UEFA Nations League και η Εθνική Ελλάδος θέλει να προβιβαστεί στην League B. Δεν το κατάφερε στην πρώτη συμμετοχή της στη..

....σφηνάκια

 - Τις αποφάσεις μας τις έχουμε πάρει και δεν θα τις αλλάξουμε ότι κι αν συμβεί στο μέλλον. Δυστυχώς κάποιοι απέδειξαν πως δεν αξίζουν την στήριξή μας ή αν θέλετε δεν την έχουν ανάγκη ή μπορεί και να την θεωρούσαν δεδομένη. Εμείς συνεχίζουμε με αλήθειες και μόνο αλήθειες και φυσικά με τις θέσεις μας....

....φαπούλες

 - Ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος, δεν θα πρέπει να ψάχνει για λάθη και παραλείψεις ή ατυχή γεγονότα, για να πάρει κάποια δημοσιότητα. Ας βγει και να πει ο ίδιος τις δικές του θέσεις για τον δήμο για να κριθεί. Οι επιθέσεις εναντίον των δημάρχων δεν οδηγούν πουθενά και δεν θα προσθέσουν τίποτα στον προεκλογικό τους αγώνα και δεν πρόκειται να κερδίσουν ψήφο....

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της νέας σύγχρονης γέφυρας Γουβών

Αποκαταστάθηκε με τον πλέον ασφαλή τρόπο 
η κυκλοφορία επί της Εθνικής Οδού Χαλκίδας – Αιδηψού

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα,  Τετάρτη 01 Ιουνίου 2022, αυτοψία στη νέα γέφυρα Γουβών του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, η οποία ολοκληρώθηκε και παραδίδεται σε κυκλοφορία.
Τον Περιφερειάρχη συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Κώστας Γαλάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας Βαγγέλης Κούκουζας, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Μαρία Αναγνώστου, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Μεταφορών – Επικοινωνιών Δημήτρης Βουρδάνος και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για την διαχείριση της πανδημίας Covid-19 Ανδρέας Τοουλιάς.
Μαζί με τον Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά, Δημοτικούς Συμβούλους και υπηρεσιακά στελέχη ενημερώθηκαν από την κατασκευάστρια εταιρεία για τις τεχνικές...

Επιστολή σχετικά με συνεδρίαση ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΚΕ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ «ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»

Προς:    - το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας
Κοιν.:     - Τα μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας
              - Τα σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας
               - ΜΜΕ

Θέμα: Ορισμός ημερομηνίας Διοικητικού Συμβουλίου μετά τη νέα αναβολή.
Χαλκίδα, 2 Ιουνίου 2022
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι
Την Τρίτη 31/5/2022 είχε οριστεί η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με θέματα συζήτησης:
1.    Εγγραφές σωματείων
2.    Διαδικαστικά Συνεδρίου

Η συνεδρίαση αυτή, με επιστολή του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα, αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή «λόγω υποχρεώσεων κάποιων μελών» και ορίστηκε για σήμερα, Τετάρτη 1/6/2022 με τα ίδια θέματα.
Χθες, και πάλι τελευταία στιγμή, ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά από τον Πρόεδρο ότι το ΔΣ αναβάλλεται εκ νέου «λόγω προβλήματος υγείας του Γ. Γραμματέα». Από την πλευρά μας επιμείναμε ότι το ΔΣ μπορεί να πραγματοποιηθεί κανονικά αφού υπάρχει και ο Αναπληρωτής Γραμματέας που αντικαθιστά τον Γ. Γραμματέα σε περίπτωση...

....σουτάκια

 - Συγχαρητήρια στον ΔΟΑΠΠΕΧ για την ανακοίνωση στήριξης στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά πολλά πολλά συγχαρητήρια και στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ ο οποίος δεν έμεινε μόνο στην ανακοίνωση, αλλά η ομάδα θα βρεθεί στο γήπεδο την Κυριακή για να στηρίξουν και στην πράξη την ομάδα. Αυτό πρέπει να κάνουν όλες οι ομάδες ποδοσφαίρου, αλλά και....

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΕ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος προεξήρχε Ιεράς Αγρυπνίας, η οποία ετελέσθη στον Ενοριακό Ι. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου, επ’ευκαιρία της Αποδόσεως της εορτής του Πάσχα.
Στην Ιερά Αγρυπνία συλλειτούργησαν με τον Σεβασμιώτατο ο Πρωτοσύγκελλός του Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου, ο Προϊστάμενος της Ενορίας Αρχιμ. Θεοφύλακτος Τσαγκάρης και ο Διάκ. Σταύρος Καλαφάτης, ενώ συμμετείχαν και πολλοί ευλαβείς Ενορίτες, οι οποίοι, μάλιστα, είχαν την ευλογία να προσκυνήσουν και την Τιμία Κάρα του.......