Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!
ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 FM
&
apopsignomi.blogspot.com
ΦΕΡΝΟΥΝ
ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ
ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ
ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ - Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ
ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ
ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ,
ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο Α.Ο.Χ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΣΤΗΝ Δ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ
Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΑΕΙ ΜΕ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.
ΧΑΛΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ
ΑΠΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ
31
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Έρευνα διαπιστώνει
συγκράτηση υπεραλίευσης

Κάποιες ελπίδες αρχίζουν να αχνοφαίνονται για τους πληθυσμούς των ψαριών στις θάλασσες του πλανήτη, που χρόνια τώρα υποφέρουν από την υπεραλίευση και σταδιακά εξαφανίζονται. Μια νέα μεγάλη διεθνής επιστημονική έρευνα, η πιο πλήρης μέχρι σήμερα, με τη συνεργασία θαλάσσιων βιολόγων και οικολόγων (πράγμα ασυνήθιστο μέχρι σήμερα, καθώς οι δύο κλάδοι βρίσκονται σε χρόνια διαμάχη), διαπίστωσε ότι αποδίδουν σταδιακά τα μέτρα κατά της υπεραλίευσης και ότι πολλά θαλάσσια οικοσυστήματα δείχνουν πλέον σημάδια ελπιδοφόρας ανάκαμψης.
Τα διάφορα μέτρα (ποσοστώσεις, ζώνες απαγόρευσης, νομοθεσία για τα δίχτυα κ.α.) έχουν βοηθήσει τους αλιευτικούς πληθυσμούς να ανακάμψουν. Παρόλα αυτά, η έρευνα εφιστά την προσοχή ότι πολλά ακόμα πρέπει να γίνουν για να αποκατασταθεί η σοβαρή ζημιά που έχει γίνει μέχρι τώρα και δεν πρέπει να ανατραπούν αυτά τα μέτρα. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η πλειονότητα των αλιευτικών περιοχών έχει ακόμα προβλήματα μειωμένων πληθυσμών ψαριών και δεν διαθέτει σωστούς μηχανισμούς διαχείρισης της αλιείας.
Η διετής έρευνα, από 21 ειδικούς (με επικεφαλής τον καναδό θαλάσσιο βιολόγο Μπόρις Γουόρμ του πανεπιστημίου Νταλουζί), δημοσιεύτηκε στο περιοδικό \"Science\", σύμφωνα με το BBC και το Γαλλικό Πρακτορείο, και κάλυψε τα θαλάσσια οικοσυστήματα στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Αυστραλία.
Σύμφωνα με την μελέτη, το 63% των πληθυσμών ψαριών χρειάζονται περαιτέρω ενίσχυση για να μην καταρρεύσουν πλήρως στο μέλλον. Παρόλα αυτά, επισημαίνει ότι \"οι ωκεανοί μας δεν είναι ακόμα μια χαμένη υπόθεση\".
Στις μισές από τις συνολικά δέκα περιοχές αλιείας που εξέτασε η νέα μελέτη, διαπιστώθηκε ότι έχει μειωθεί ο βαθμός εκμετάλλευσης και εμπορικής αξιοποίησης, δηλαδή μειώθηκε το ποσοστό των ψαριών που αλιεύονται σε σχέση με το σύνολο του πληθυσμού που ζει σε αυτή την περιοχή. Η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά στα νερά της Ισλανδίας, της νότιας Αυστραλίας, του Καναδά και της Καλιφόρνιας. Αντίθετα, υπερβολική υπεραλίευση συνεχίζει να γίνεται στη Βόρεια και τη Βαλτική θάλασσα, καθώς και στο Βισκαϊκό κόλπο, δυτικά της Ισπανίας.
"Είναι μόνο μια αρχή", δήλωσαν οι επιστήμονες, αλλά εξέφρασαν την ελπίδα ότι τελικά η καταστροφική και μη βιώσιμη αλιεία μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο, αν οι κυβερνήσεις δεν εγκαταλείψουν την προσπάθεια. Πριν μόλις δύο χρόνια μια άλλη έρευνα (πάλι με επικεφαλής τον Γουόρμ) είχε προειδοποιήσει ότι μέχρι το 2048 η υπεραλίευση θα έχει προκαλέσει την κατάρρευση των αλιευτικών πληθυσμών του πλανήτη.
Η "καταστροφολογική" εκείνη εκτίμηση είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις άλλων επιστημόνων που αντέτειναν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Μετά τη νέα μελέτη, όπου οι επιστήμονες φαίνεται πλέον να καταλήγουν σε μια συναίνεση, χαριτολογώντας ο Γουόρμ, εξέφρασε πλέον την αισιοδοξία του ότι, αφού η κατάσταση δείχνει να βελτιώνεται, το 2048 ίσως τελικά καταφέρει να κάνει ένα?πάρτι με θαλασσινά.
Συνάντηση υφυπουργού
με αντιπροσωπεία
οινοπαραγωγών


Περί τους 20.000 τόνους κρασιού περσινής σοδειάς θα οδηγηθούν στην απόσταξη (θα μετατραπούν σε οινόπνευμα) σε μια προσπάθεια να απαλλαγούν οι παραγωγοί κρασιού, από τα μεγάλα αποθέματα και να πετύχουν μια καλή τιμή για τη φετινή σοδειά.
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων Μιχάλης Παπαδόπουλος δήλωσε σε αντιπροσωπεία οινοπαραγωγών με τους οποίους συναντήθηκε, ότι η υπουργική απόφαση για την απόσταξη κρίσης υπεγράφη από τον υπουργό Σωτήρη Χατζηγάκη και απομένει η συνυπογραφή του υπουργού Οικονομίας για να εφαρμοστεί η απόσταξη.
Πριν από τη συνάντηση των αμπελουργών με τον υφυπουργό κ. Παπαδόπουλο δεκάδες οινοπαραγωγοί πραγματοποίησαν συγκέντρωση μπροστά στο υπουργείο, προβάλλοντας τα αιτήματά τους.
Ο πρόεδρος της ΚΕΟΣΟΕ κ. Χρ. Μάρκου δήλωσε ότι οι παραγωγοί θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους σε περίπτωση που δεν αντιμετωπιστούν τα αιτήματά τους.
Συνάντηση υφυπουργού
με αντιπροσωπεία
οινοπαραγωγών

Περί τους 20.000 τόνους κρασιού περσινής σοδειάς θα οδηγηθούν στην απόσταξη (θα μετατραπούν σε οινόπνευμα) σε μια προσπάθεια να απαλλαγούν οι παραγωγοί κρασιού, από τα μεγάλα αποθέματα και να πετύχουν μια καλή τιμή για τη φετινή σοδειά.
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων Μιχάλης Παπαδόπουλος δήλωσε σε αντιπροσωπεία οινοπαραγωγών με τους οποίους συναντήθηκε, ότι η υπουργική απόφαση για την απόσταξη κρίσης υπεγράφη από τον υπουργό Σωτήρη Χατζηγάκη και απομένει η συνυπογραφή του υπουργού Οικονομίας για να εφαρμοστεί η απόσταξη.
Πριν από τη συνάντηση των αμπελουργών με τον υφυπουργό κ. Παπαδόπουλο δεκάδες οινοπαραγωγοί πραγματοποίησαν συγκέντρωση μπροστά στο υπουργείο, προβάλλοντας τα αιτήματά τους.
Ο πρόεδρος της ΚΕΟΣΟΕ κ. Χρ. Μάρκου δήλωσε ότι οι παραγωγοί θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους σε περίπτωση που δεν αντιμετωπιστούν τα αιτήματά τους.

Α.0. ΧΑΛΚΙΣ

ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ
ΤΟ ΟΝΟΜΑ

Κύριοι της Διοίκησης του Α.Ο.Χ., τώρα που το σήριαλ έλαβε τέλος, ας πάμε παρακάτω.
Πετύχατε το καλύτερο.
Μια ομάδα στη Δ΄Κατηγορία και μία στην Α1 Κατηγορία. Να μην χαθεί καμία από τις δύο.
Αυτή που θα είναι στην Α1 να είναι, αν θέλετε, ο τροφοδότης της πρώτης ομάδας.
Φυσικά το όνομα της πρώτης ομάδας να είναι Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και την άλλη ας την πείτε όπως θέλετε.
Μη μου πείτε πως είναι πολλά τα χρήματα, γιατί θα σας πω πως είναι περισσότερα αυτά που θα δώσετε για μεταγραφές.
Ένας καλός προπονητής για τη "μικρή" ομάδα και σωστοί άνθρωποι στο τιμόνι, θα φέρουν πολλά ταλέντα.
Σκεφτείτε το.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

Εκδήλωση



Το βράδυ της Παρασκευής στα Φύλλα του Δήμου Ληλαντίων έγινε η ετήσια καθιερωμέη εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ληλάντιου Πεδίου.
Ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Γουρνής και ο κ. Ηλίας Παπαγεωργίου μίλησαν για τον Σύλλογο αλλά και γενικότερα για το κυνήγι, τους θηροφύλακες και άλλα.
Παρόντες ο Βουλευτής κ. Λιάσκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σίμωσης Παναγιώτης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ληλαντίων και φυσικά οι κυνηγοί.
Ήταν στην εκδήλωση και μίλησε για την οδήγηση και την ασφάλεια ο γνωστός κ. Ιαβέρης, ο οποίος είπε πως έχουμε πλέον Εθνικό σχέδιο για τη γρίπη αλλά δεν έχουμε κάτι για να μειωθούν τα τροχαία.
Όπως χαρακτηριστικά είπε, οι νεκροί από τροχαία ατυχήματα είναι περισσότεροι από τα θύματα της γρίπης.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ

ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΓΟΥΡΝΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ,
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ.....

Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας

Προϋποθέσεις λειτουργίας
κέντρων θαλασσοθεραπείας
Η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με το νέο νομοθετικό πλαίσιο (υπουργική Απόφαση Αρ. 9833, ΦΕΚ Β/1055/ 2-6-2009), που καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας των Μονάδων Ιαματικής Θεραπείας των Κέντρων Ιαματικού Τουρισμού και των Κέντρων Θαλασσοθεραπείας, καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την απόκτηση του ειδικού σήματος λειτουργίας τους, ισχύουν τα ακόλουθα:
α) στις ιαματικές πηγές, όπου γίνεται χρήση ιαματικών φυσικών πόρων που περιέχουν ραδόνιο και πιθανά άλλα ραδιενεργά στοιχεία, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι ισχύοντες Κανονισμοί Ακτινοπροστασίας,
β) στα Κέντρα Ιαματικού τουρισμού και Μονάδες Ιαματικής Θεραπείας εφαρμόζονται ως προς το απασχολούμενο προσωπικό οι Κανονισμοί Ακτινοπροστασίας,
γ) για τη χορήγηση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας στις Μονάδες Ιαματικής Θεραπείας, στα Κέντρα Ιαματικού Τουρισμού και τα Κέντρα Θαλασσοθεραπείας απαιτείται, μεταξύ άλλων δικαιολογητικών, η προσκόμιση πιστοποιητικού καταλληλότητας από άποψη ακτινοπροστασίας. Το πιστοποιητικό αυτό εκδίδεται από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας με βάση ραδιολογική μελέτη, η οποία θα εκπονείται είτε από την ΕΕΑΕ ή από εξουσιοδοτημένο από αυτήν φορέα.
Τατιάνα Ρόκου -

ΕΥΒΟΪΚΗ ΠΙΣΤΗ

ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ;
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ;
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΝΣΗ;
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,
Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ
ΤΟΝ κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
ΤΗΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΕΛΗΣ

ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΕΛΗ, ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ.
Η Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΗΝ Δ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,
ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ
ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ,
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΦΤΑΙΞΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ

Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ

ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ,
ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ
ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ
ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ,
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ κ. ΤΟΚΠΑΣΙΔΗΣ,
ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ,
ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ
ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΤΙΠΗΣ

"ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ"
Ο κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΤΙΠΗΣ
ΠΑΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ Α.Ο.Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ.
ΦΥΣΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΚΗΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ
ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Ο κ. ΤΕΡΤΙΠΗΣ
ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΩΡΑ,
ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ,
ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ
1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
2009 καλή διασκέδαση

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΡΑ
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,
ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΡΟΠΟΥΣ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΚΥΡΙΕ ΖΕΜΠΙΛΗ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΠΡΓΜΑΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.

ΕΠΣΕ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣΕ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΥΒΟΙΑ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ Δ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΕΡΤΙΠΗ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Χ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗ Δ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΕΡΤΙΠΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ.
ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ
"ΤΟΥΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ"
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ
ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ 2006

ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ.......
ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΘΑ "ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕΙ"
ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ!!!

ΕΡΕΤΡΙΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΚΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ, ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ.
ΦΑΝΕΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.
ΚΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ, ΠΩΣ Ο κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
ΚΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΚΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ, ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2007.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
-ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ;
-ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΣ;
-ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΚΑΤΙ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ;
-ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ;
-ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ Ή ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ;

ΕΡΕΤΡΙΑ

Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας
Αγαπητοί φίλοι,
Συγχωρήστε με που επιμένω αλλά υπάρχει διαφωνία επί της ουσίας
και οφείλετε να το αντιληφθείτε.
Εξαγγελίες για θέματα παιδείας κάνει ο αρμόδιος Υπουργός, για θέματα υγείας ο αρμόδιος Υπουργός, για θέματα δικαιοσύνης, εξωτερικής ή εσωτερικής πολιτικής επίσης οι αρμόδιοι Υπουργοί.
Η ιδιότητα του κου Μαρκόπουλου, ως βουλευτή Ευβοίας δεν του επιτρέπει να εξαγγέλει αναστηλώσεις μνημείων της εκλογικής Περιφέρειας του, εκτός εάν θεωρείτε ότι ένα θέμα μείζονος σημασίας, όπως αυτό μπορεί να αποτελεί αντικείμενο περισσότερων του ενός υπουργείων.
Επίσης θα συμφωνήσω, το σημαντικό είναι να γίνει το έργο, αλλά η εξαγγελία θα είχε ουσιαστικό ενδιαφέρον εάν γινόταν από τον ίδιο τον Υπουργό Πολιτισμού και τους αρμόδιους Δ/ντες του Πολιτισμού, οι οποίοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα ειδικά προβλήματα του μνημείου. Τέλος ως κάτοικος της Ερέτριας, έστω και κατά τους θερινούς μήνες, θα με ενδιεφερε η δέσμευση των υπευθύνων για το οικονομικό βάρος του εγχειρήματος.
Και αυτό όχι γιατί δεν εμπιστευόμαστε τον κον Μαρκόπουλο, αλλά λόγω των επικείμενων εκλογών, οι εκλογικές δεσμεύσεις είναι πολύ εύκολες.
Χριστίδου

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΣΤΗ Δ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ
ΣΤΗΝ Α1 ΤΟΠΙΚΟ
Ο ΑΟΧ ΣΤΗΝ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ
Τελικά μόνο συγχώνευση δεν ήταν όλο αυτό το σήριαλ που εδώ και μισό χρόνο απασχολούσε τον ποδοσφαιρικό χώρο της Χαλκίδας. Η "μεταφορά" όπως μπορούμε να πούμε καλύτερα πραγματοποιήθηκε. Oi ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ θα αγωνίζονται πλέον στην Δ’ Εθνική. Όμως εδώ πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο το πώς θα ακολουθήσουν τα πράγματα φέτος.Λίγα λεπτά πριν μπει ο Αύγουστος το Δ.Σ. του ΑΟ Χαλκίς διαπραγματεύτηκε με τον Τερτίπη την ομάδα της ΑΕ Χαλκίδας χωρίς χρηματικό ποσό. Η ΑΕΧ είναι πλέον του ΑΟΧ αφού έχει το ίδιο Δ.Σ. Οι καθυστερήσεις όμως προκαλούν προβλήματα αφού η ΑΕΧ δεν μπορεί να αλλάξει τώρα ποια όνομα και έμβλημα.
Ο ΑΟΧ ΘΑ ΕΧΕΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ
Η κύρια ομάδα θα είναι αυτή της Δ’ Εθνικής. Οι τωρινοί παίχτες θα αγωνίζονται στην ομάδα της ΑΕΧ. Για ένα χρόνο η ομάδα αυτή θα έχει το όνομα και το έμβλημα της ΑΕ Χαλκίδας. Μετά από 1 χρόνο η ΑΕ Χαλκίδας θα μετονομαστεί σε ΑΟ Χαλκίς με σήμα την Αρέθουσα. Τα χρώματα της στολής δεν ξέρουμε ακόμα ποια θα είναι.Η θέση του τοπικού δεν χάνετε. Σαν όνομα ο ΑΟ Χαλκίς θα παραμείνει στο Α1 Τοπικό με ποδοσφαιριστές όμως από τις ακαδημίες.
ΙΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δεν μιλάμε για προσθήκες ατόμων στην διοίκηση. Ο Παναγιώτης Τερτίπης αποχώρησε τελείως από τα διοικητικά της πρώην ομάδας του. Απλά παρέδωσε χωρίς χρηματικό ποσό την ΑΕΧ στην διοίκηση του ΑΟΧ. Και η ομάδα της Δ’ Εθνικής και η ομάδα του Α1 Τοπικού έχουν την ίδια διοίκηση όπως την ξέραμε μέχρι χθες με πρόεδρο τον κύριο Ταρνανά και αντιπρόεδρο τον κύριο Μπούρικα.
ΑΠΟ ΑΕΧ ΣΕ ΑΟΧ
Σκοπός της ομάδας είναι από την αγωνιστική περίοδο 2010-11 η ομάδα αυτή της Δ’ Εθνικής με το όνομα ΑΕ Χαλκίδας να μετονομαστεί σε ΑΟ Χαλκίς και να γίνει η ΜΕΤΑΦΟΡΑ και νόμιμα. Δεν χάνετε ούτε ο ΑΟΧ και δεν δημιουργούνται προβλήματα αφού η διοίκηση είναι η ίδια.
ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Ο. ΜΕΝΟΥΝ
Είμαστε τώρα στην συμφωνία. Μένουν μόνο τα διαδικαστικά από την Ε.Π.Ο. Η θέση της Χαλκίδας δεν χάνεται στην Δ’ Εθνική. Για φέτος θα ‘χουμε την ομάδα του ΑΟΧ που ξέρουμε, σαν ΑΕΧ στην Δ’ Εθνική και θα είναι η κύρια ομάδα που μετά από ένα χρόνο θα λέγεται και ΑΟ Χαλκίς. Θα υπάρχει και ομάδα ΑΟΧ για ένα χρόνο στο Α’ Τοπικό που θα αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές που είναι στις ακαδημίες.
Τίποτα δεν χάνετε. Όλα αυτά ισχύουν σαν διαδικαστικά και μόνο. Αν μπορεί να αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες θα το δημοσιεύσουμε. Ο ΑΟΧ υπάρχει προς το παρόν σαν ΑΕΧ και βλέπουμε. Περιμένουμε τη ΕΠΟ και ο ΑΟΧ ξεκινάει μια μεγάλη επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες.

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

προς ΑΝΑΝΓΩΣΤΡΙΑ

Κυρία Χριστίδου, δεν υπάρχει διαφωνία επί της ουσίας.
Αυτό που έχει σημασία είναι το έργο να γίνει.
Τώρα αν ο κ. Μαρκόπουλος ή οι Σύμβουλοί του, όπως λέτε, βιάστηκαν να κάνουν εξαγγελίες αντί του αρμόδιου Υπουργού, ας αφήσουμε να τους διαψεύσουν ή να τους επιβεβαιώσουν τα γεγονότα.
Ο κάθε πολιτικός κρίνεται από τα λεγόμενα και τις πράξεις του.

Αναγνώστρια για θέατρο Ερέτριας

Αρμόδιος για τις εξαγγελίες
ο κ. Σαμαράς

Θα διαφωνήσω με την άποψη σας σχετικά με το αρχαίο Θέατρο Ερέτριας.
Για την ανάδειξη και την αναστήλωση των μνημείων αποκλειστικά υπεύθυνο είναι το Υπουργείο Πολιτισμού, και εν προκειμένω ο κος Σαμαράς.
Είτε αρέσει είτε όχι στους συμβούλους του κου Μαρκόπουλου, οι οποίοι μάλιστα δεν διαθέτουν και τα κατάλληλα προσόντα, ανάλογες εξαγγελίες πρέπει να κάνει μόνο ο αρμόδιος Υπουργός, ώστε να φέρει και το βάρος της ευθύνης σε περίπτωση αποτυχίας. Τα υπόλοιπα είναι τσαρλατανισμοί και δηλώνουν έλλειψη πολιτικής σκέψης και λόγου, επαναλαμβάνω όχι από τον κατά τα άλλα συμπαθή κον Μαρκόπουλο, αλλά από τον περίγυρό του.

Φιλικά
Χριστίδου

ΑΥΞΗΣΕΙΣ στα εισιτήρια του ΟΣΕ

Αυξήσεις έως 33%
από την 1η Αυγούστου
στα εισιτήρια του ΟΣΕ

Συγκεκριμένα, αυξάνονται κατά 33% για τα απλά τρένα, κατά 13% για τα Intercity και κατά 7% για τα express.
Οι αυξήσεις αυτές θα επαναληφθούν ανά τρία οκτάμηνα.
Αμετάβλητες θα παραμείνουν οι τιμές στα εισιτήρια του Προαστιακού, καθώς η προηγούμενη αναπροσαρμογή είχε γίνει το 2006.
Στις εμπορευματικές μεταφορές θα εφαρμοστεί το σύστημα των ελεγχόμενων εκπτώσεων, που δεν θα υπερβαίνει το 50% από το 80% που ισχύει σήμερα, ενώ θα γίνει αύξηση των κομίστρων κατά 5%.
Έτσι, αναμένεται ενίσχυση των εσόδων κατά 70% (12 εκατ. ευρώ το 2010 και 28 εκατ. ευρώ το 2011).
Οι αυξήσεις των εισιτηρίων εκτιμάται ότι θα αποφέρουν στα ταμεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επιπλέον 5,4 εκατ. ευρώ το 2009, 22,75 εκατ. το 2010 και 39 εκατ. ευρώ το 2011.
Παράλληλα, με την αναθεώρηση του συνόλου των δρομολογίων αναμένεται να μειωθεί το κόστος κατά 21% το 2009 και κατά 52% το 2010 και το 2011.

Άνθρωποι και ανθρωπάκια

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα κάνουμε «μασάζ στα αφτιά σας» σήμερα.

Κάποιοι ΚΥΡΙΟΙ μας έχουν ζαλίσει, για να μην το γράψω όπως το αισθάνομαι.
Μας πρήξανε οι ηθικοί και αυτοί που μόνο για το καλό του τόπου, το καλό του αθλητισμού, το καλό του περιβάλλοντος, το καλό όλων σας θέλουν.
Είναι αυτοί οι οποίοι καθημερινά διαδίδουν διάφορα.
Είναι αυτοί οι οποίοι «είναι γυμνοί» και, για να καλύψουν τη γύμνια τους, φαντασιώνονται.
-Άνθρωποι, οι οποίοι έβγαζαν στο σφυρί ποδοσφαιριστές, δελτία, σήματα και κατηγορίες, παριστάνουν τους καλούς και τους ηθικούς.
Ποιοι, αυτοί οι οποίοι γλείφουν σήμερα εκεί που έφτυναν χθες.
Αυτοί οι οποίοι μας έβριζαν όταν τους λέγαμε πως είναι ανίκανοι να πάνε την ομάδα στη Δ΄Κατηγορία και μας βρίζουν και σήμερα που δικαιωθήκαμε.
Αυτοί οι οποίοι κάθε μέρα έκλειναν συμφωνίες, έβαζαν υπογραφές και «αγόραζαν» ποδοσφαιριστές λες και αγόραζαν ένα κιλό φασόλια ή φακές.
Αυτοί από τους οποίους εμείς κάθε μέρα ζητούσαμε χρήματα.
Ζητούσαμε δηλαδή από αυτούς που ζητούσαν!!!
Το μίσος που είχαν εναντίον μας, τέτοιες ευκαιρίες έψαχναν. Να κάνουμε το λάθος και να μας στείλουν αδιάβαστους.
Κύριοι, τελεία και παύλα.
Αν έχετε ανδρισμό, δώστε το Ο.Κ. να τα γράψουμε όλα και θα αποφασίσουν οι αρμόδιες αρχές για τα υπόλοιπα.
Θα ήταν καλό αυτό για όλους.
Το αστείο τελείωσε εδώ.
Εμείς δεν βάλαμε το χέρι σε κανένα συρτάρι καμίας επιχείρησης του δημοσίου, για να καταχραστούμε χρήματα του Ελληνικού κράτους.
Αυτοί που είναι «κοντά σας», είναι γνωστό σε όλους πως άπλωσαν το χεράκι τους.
Άνθρωποι
οι οποίοι λένε δημόσια πως δωροδοκήθηκαν ποδοσφαιριστές, πως υπάρχουν εξαφανισμένα δελτία, πως κυκλοφορούν χιλιάδες ευρώ «μαύρα», μας κάνουν φροντιστήριο για ηθική και για αξιοπρέπεια.
-Άνθρωποι, οι οποίοι είναι σε θέσεις στο Δημόσιο, μπερδεύονται σε τέτοια πάρε – δώσε μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους.
-Άνθρωποι, οι οποίοι δεν διστάζουν να αναφέρονται στις οικογένειές μας, την ώρα που συμμετέχουν στα κοινά για το χαρτζιλίκι των παιδιών τους.
-Άνθρωποι, οι οποίοι λειτουργούν στο παρασκήνιο, χωρίς να δίνουν λόγο, και είναι μέσα σε όλα, αναλαμβάνουν εργολαβικά το δικό μας «θάψιμο» για να μην είμαστε εμπόδιο σε κάποιους παράγοντες.
-Ας τελειώνουμε.
«Ο μάγκας», που γράφει πως έχω σκάφος και πήρα επιδότηση, είναι ένας κοινός συκοφάντης, άμυαλος και φυσικά δειλός.Τον προκαλούμε να πάει αύριο στον Εισαγγελέα και να δώσει τα στοιχεία του σκάφους και της επιδότησης.
Δέχομαι να μαστιγωθώ μπροστά στην πόρτα των γραφείων του Blog του κ. Αποστολίδη, στο οποίο αναρτήθηκε η συκοφαντία, αν έχω την όποια σχέση με αυτή την υπόθεση.
Είναι τόσο δειλοί όμως, που δεν θα κάνουν τίποτα.
-Ας τελειώνουμε.
-Εμένα με λένε ΠΟΠΗ. Έχει κανένας κανένα πρόβλημα;
Εγώ μπορεί να είμαι η μεγαλύτερη πουτ….Δεν είμαι κρυφή όμως.
-Με ξέρουν όλοι,
είμαι στην εφημερίδα, είμαι στο γραφείο μου, είμαι στο ραδιόφωνο. Όποιος θέλει μπορεί να με συναντήσει και να μου μιλήσει.
-Μας ανακαλούν στην τάξη(!!!), αυτοί οι οποίοι μπήκαν στο γήπεδο ως δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, παράγοντες κλπ., ξυλοκόπησαν ποδοσφαιριστές, έκαναν και άλλα, διασύρουν παράγοντες και φυσικά πληρώνουν από τη τσέπη τους για να παριστάνουν τους κάποιους.
-Ας τελειώνουμε.
Όποιος θέλει ας κρίνει τη δουλειά μας.
Γράφουμε ψέματα;
Συκοφαντούμε;Στη δικαιοσύνη. Να τιμωρηθούμε.
Πολύ σύντομα θα αποδείξουμε πως «τα φερέφωνα» επιβιώνουν επειδή τους χρειάζονται αυτοί που θέλουν να ελέγχουν τον αθλητισμό, την πολιτική, την αυτοδιοίκηση κ.α.
-Φίλες και φίλοι αναγνώστες,
ας τελειώνουμε.
Υπάλληλοι του Δημοσίου και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα οι περισσότεροι εισπράττουν το χαρτζιλίκι τους (και καλά κάνουν), για να εκτελούν συμβόλαια.
Νομίζουν πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.
Το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, είναι δικό του θέμα.
Το τι κάνει στη προσωπική του ζωή, αφορά τον ίδιο.
Όσοι ασχολούνται με τα κοινά, κρίνονται από τους πολίτες.
Εμείς, που ασχολούμαστε με την ενημέρωση, κρινόμαστε καθημερινά από όλους εσάς.
Ενοχλούν τα νούμερα που κάνουμε. Λυπούμαστε αλλά θα κάνουμε και μεγαλύτερα.
-Ας τελειώνουμε.

Το ξαναγράφουμε.
Παράγοντες, άρχοντες, άνθρωποι των ΜΜΕ, οι οποίοι καθημερινά διαδίδουν διάφορα, ας δώσουν το Ο.Κ. να προχωρήσουμε σε θέματα που τους αφορούν.
Όχι σε στυλ κουτσομπολιού. Στον αέρα, δημόσια και με στοιχεία.
Όχι για την προσωπική τους ζωή αλλά για τη θέση που υπηρετούν στα κοινά.
Έχετε κουράγιο;
Έχετε ψυχή;
Ελάτε όποτε θέλετε, όπου θέλετε.
Βολεμένοι,
ελάτε και θα γελάσει κάθε πικραμένος.
Φερέφωνα, αρχίζουν τα γλέντια.

Σας περιμένουμε
…τώρα τελείωσα κι ας μην είμαι η Πετρούλα
«Εισηγήτρια η κυρία Περλεπέ
στο 2ο Συνέδριο
Απόδημων Ρεθυμνιωτών»


Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Απόδημου Ελληνισμού, κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, θα βρίσκεται στην Κρήτη από 6 έως 13 Αυγούστου 2009 όπου θα συμμετέχει στο 2ο Συνέδριο Απόδημων Ρεθυμνιωτών που διοργανώνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου και η Κοινότητα Απόδημων Ρεθυμνιωτών.
Η κυρία Περλεπέ στις 8 Αυγούστου θα εισηγηθεί για θέματα που αφορούν στους «Απόδημους και την Τουριστική Ανάπτυξη».

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διαμόρφωση Τοπικού Προγράμματος
«Leader του Π.Α.Α»
Πεδινών Περιοχών Κεντρικής Εύβοιας
Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ Α.Ε., ο συλλογικός αναπτυξιακός φορέας του Νομού μας που από την ίδρυσή του έχει πρωτοστατήσει σε δράσεις που καλύπτουν το σύνολο των φορέων της περιοχής μας, αποφάσισε από μηνών τη διαμόρφωση ενός Τοπικού Προγράμματος Ε.Π Αλ. Μπαλτατζής(Π.Α.Α) 2007-2013 του άξονα 4 Leader του Π.Α.Α του ΥΠΑΑΤ για τις πεδινές περιοχές του Νομού Εύβοιας με εξάρτηση από την Γεωργία .
Μετά την προκήρυξη από το ΥΠ.Α.Α.Τ. του Άξονα 4: «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER» ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007 – 2013 (ΠΑΑ)», η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ Α.Ε. ξεκίνησε το σχεδιασμό για την υποβολή φακέλου υποψηφιότητας σε συνεργασία με αντιπροσωπευτικούς φορείς των περιοχών της Κεντρικής Εύβοιας.
Στα πλαίσια της διαδικασίας διαβούλευσης η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ Α.Ε. καλεί κάθε ενδιαφερόμενο φορέα να δηλώσει εγγράφως μέχρι τις 14/08/2009 την απόφασή του για συμμετοχή στις διαδικασίες κατάρτισης του «Σχεδίου Τοπικού Προγράμματος LEADER του ΠΑΑ Ν. Εύβοιας» και σύστασης Ειδικού Οργάνου ως Επίπεδο Λήψης Αποφάσεων ,την Τοπική «Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος LEADER(Ε.Δ.Π. LEADER του Π.Α.Α)» Νομού Ευβοίας.
*(πληροφορίες στα τηλ.2221-0-26626, 89706, fax. 2221-0-77747Ταχ.δ/νση: Λεωφόρος Χαϊνά 89, τ.κ: 34100)
Για την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ Α.Ε.
Ο Πρόεδρος Δ.Σ και Νομάρχης Εύβοιας
Αθανάσιος Μπουραντάς

Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για ΣΕΛΜΑΝ και ΤΕΜΠΟ



Το παρών έδωσε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευβοίας Γεώργιος Ι. Παπαγεωργίου στην κινητοποίηση που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης ΣΕΛΜΑΝ σήμερα το πρωί.
Στις συζητήσεις που είχε με τους εργαζομένους
ο κ. Παπαγεωργίου εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στον αγώνα τους για την κατοχύρωση της εργασίας τους, του εισοδήματος και των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων.
Εν τω μεταξύ την Τετάρτη
συμμετείχε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Απασχόλησης μεταξύ των εκπροσώπων του Σωματείου Εργαζομένων και των εκπροσώπων της επιχείρησης ΕΒΙΟΠ-ΤΕΜΠΟ, με την υφυπουργό κ. Καλατζάκου, από την οποία και ζήτησε να αναβληθεί οποιαδήποτε ενέργεια από την εταιρία και να συνεχιστεί ο διάλογος ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

ΒΑΣΙΛΙΚΟ


ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.
ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΓΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ!!!
ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ!!!!!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ S/M ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 20!! (ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ) ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.
ΟΜΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ!!!!!
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΤΟΣ

A.O. ΧΑΛΚΙΣ-Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Η ΕΙΔΗΣΗ
"ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ"
ΑΠΟΨΕ
ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ.
Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ
ΕΝΑ ΒΗΜΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ
Δ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ


Έλεος, κύριε Παπακωνσταντίνου και όλα τα άλλα παιδιά του ΠΑΣΟΚ που έχετε επιδοθεί σε ένα "κυνήγι ψηφοφόρων", μέσα από άγνωστα παντελώς μονοπάτια και άβατες περιοχές !!!
Γιατί καταντήσατε τόσο μηδενιστές;
Τίποτα το θετικό δεν βλέπετε;
Παντού σκοτάδι, αδιαφάνεια, απραξία κ.ο.κ.;
Ακόμη και τη γρίπη προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε κομματικά;
Καλή η κριτική, δεν λέω. Αυτός είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης. Εσείς όμως το έχετε παρακάνει, γι` αυτό και δεν πείθετε.
Οι μηδενιστές ποτέ δεν έπεισαν....

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΒΟΥΛΗΣ

ΣΤΟΝ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ
ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ


Μιλώντας σήμερα στη Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Σιούφας έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Κατά τη σημερινή υπογραφή της προγραμματικής συμφωνίας που υπεγράφη μεταξύ της Βουλής των Ελλήνων και του Τηλεοπτικού και Ραδιοφωνικού Σταθμού της και του Ανοιχτού Πανεπιστημίου της χώρας, πρότεινε στον παριστάμενο κατά την υπογραφή Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο την επέκταση του Ανοιχτού Πανεπιστημίου στον Απόδημο Ελληνισμό.
Η δράση αυτή θα συμβάλει τόσο στην αναβάθμιση του κύρους του Ανοιχτού Πανεπιστημίου όσο και στην προσφορά υπηρεσιών Παιδείας στους Απόδημους Έλληνες. Επίσης, θα συμβάλει στην αμφίδρομη επικοινωνία Αποδήμων και Μητέρας Πατρίδας. Πρόκειται για μια ουσιαστική μεταρρύθμιση για το άνοιγμα του Ελληνικού Εκπαιδευτικού Συστήματος πέρα από τα σύνορα της χώρας, σε χώρες όπου υπάρχουν ελληνικές παροικίες».
Απαντώντας στην πρόταση που έκανε ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Υπουργός Παιδείας απάντησε τα ακόλουθα:
«Θεωρούμε ότι η ιδέα αυτή έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι ο Πρόεδρος του Ανοιχτού Πανεπιστημίου θα εξετάσει αυτή την ιδέα για να βρούμε το συντομότερο δυνατόν έναν τρόπο μέσα από τον οποίο το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο μπορεί να ανοιχτεί και να βοηθήσει την όσο το δυνατόν καλύτερη εξωτερική πολιτική της Παιδείας».
"Υγειονομική θωράκιση
της χώρας"

Το Εθνικό Σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης πανδημίας της νέας γρίπη, εγκρίθηκε από τη Διυπουργική Επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Στην συνεδρίαση εκτός από τον αρμόδιο υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο συμμετείχαν επίσης οι υπουργοί Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου, Άμυνας Ευάγγελος Μεϊμαράκης και Παιδείας και Θρησκευμάτων Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Το Εθνικό Σχέδιο, το οποίο όπως ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος, θα αποσταλεί στην πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας, παρουσίασε ο υπουργός Υγείας. "Επιδόθηκε το εθνικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νέας γρίπης.
Από τότε που εκδηλώθηκε το πρόβλημα η χώρα μας κινήθηκε άμεσα. Ενημέρωθηκε τόσο η κοινή γνώμη όσο και οι αρμόδιοι φορείς με στόχο την περιχαράκωση του ιού" τόνισε ο Δ.Αβραμόπουλος υπογραμμίζοντας πως "δεν υπάρχει λόγος πανικού ή ανησυχίας" καθώς "η θνησιμότητα από τη νέα γρίπη είναι εξαιρετικά χαμηλή. Δεν πρέπει να αλλάξουμε τρόπο ζωής".
"Η κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα μέτρα για την υγειονομική θωράκιση της χώρας. Μέλημα μας η διάφανη ενημέρωση της κοινής γνώμης. Σε καμία περίπτωση δεν θα αποκρύψουμε στοιχεία" πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας και τόνισε ότι με απόφαση του πρωθυπουργού θα εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός της χώρας.
Όπως ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος η άμεση ενημέρωση είναι ο πρώτος άξονας δράσης και ανακοίνωσε ότι το υπουργείο ξεκινάει πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης του πληθυσμού. Ο δεύτερος άξονας αφορά το συντονισμό του κρατικού μηχανισμού, είπε και σημείωσε ότι το Υπουργείο Παιδείας επεξεργάζεται ειδικό πρόγραμμα για αναπλήρωση ωρών και εξ αποστάσεως μάθηση εάν χρειαστεί.
Ο τρίτος άξονας είναι η προμήθεια του αναγκαίου φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού. Η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες που θα προμηθευτεί το εμβόλιο, επαναδιαβεβαίωσε ο υπουργός, σημειώνοντας όπως ότι το εμβόλιο δεν θα χρησιμοποιηθεί πριν απότην επίσημη ευρωπαϊκή κι διεθνή έγκριση χρήσης τους. Με εντολή του πρωθυπουργού αποφασίστηκε ο εμβολιασμός όλων ανεξαίρετα των κατοίκων της χώρας, τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.
Επίσης ανέφερε ότι χώρα έχει παραγγείλει επιπλέον αντιικά φάρμακα και υλικό. Ο τέταρτος άξονας περιλαμβάνει την καλή προετοιμασία και ενίσχυση του τομέα της πρωτοβάθμιας φροντίδας και με τις προσλήψεις ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού και αύξηση κλινών εντατικής θεραπείας.
Επίσης δημιουργείται δίκτυο ιδιωτικών γιατρών και φαρμακοποιών που συστρατεύονται στον εθνικό στόχο. Οσον αφορά τα περιστατικά στη χώρα μας ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή οι ασθενείς υπό καθεστώς θεραπείας είναι 15 σε όλη την Ελλάδα ενώ έχουμε και τέσσερα σοβαρά περιστατικά.
"Η πολιτεία οφείλει να έχει σχέδιο ακόμη και για το χειρότερο σενάριο και αυτό κάνει Η κυβέρνηση επαγρυπνεί. Η ζωή στην κοινωνία συνεχίζεται κανονικά" τόνισε ο υπουργός Υγείας.

ΓΡΙΠΗ

Πανικός;

Είμαστε η μόνη χώρα στην οποία όλοι μα όλοι ασχολούνται με τη Γρίπη σε τέτοιο βαθμό.
Πουθενά στον κόσμο δεν έχουμε την ίδια κατάσταση.
Εμείς εδώ στην Ελλάδα, ένα μικρό θέμα, έστω κι αν είναι τόσο σοβαρό, το κάνουμε λάστιχο και ο καθένας παριστάνει τον ειδικό και λέει ό,τι θέλει.
Φυσικά υπάρχουν και τα παπαγαλάκια κάποιων γιατρών και κάποιων φαρμακοβιομηχανιών κλπ., τα οποία έχουν συμφέροντα και θέλουν «φουσκωμένο» το θέμα.
Ξεχάστηκε η γρίπη των πτηνών και όχι μόνο.
Έτσι θα ξεχαστεί και αυτή η γρίπη, όταν θα βρεθεί κάτι άλλο.

ΧΑΛΚΙΔΑ

Κυκλοφοριακό

Κύριοι αρμόδιοι, έχει παραγίνει το κακό.
Ας γίνει κάτι εκεί στη διασταύρωση
μπροστά στο Λιμεναρχείο στην είσοδο στη παλιά γέφυρα.
Χαμός με το κυκλοφοριακό και η ουρά είναι χιλιομέτρων.
Ας υπάρχει ένας τροχονόμος εκεί
.

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Διοικούντες και μη

Φίλες και φίλοι, όλοι κάποια ομάδα αγαπάμε, κάποια ομάδα υποστηρίζουμε.
Δεν είναι κακό αυτό. Το κακό είναι όταν φτάνουμε στο σημείο να διαλύσουμε αυτή την ομάδα και να ρίχνουμε λάσπη ο ένας στον άλλον.
-Εμείς χαρακτηρίσαμε παράσιτα παράγοντες;
-Εμείς είπαμε ό,τι είπαμε για τον κ. Τερτίπη, τον κ. Μιχελή, τον κ. Γεραντώνη, τον κ. Τζαφέρο, τον κ. Τσεκούρα, τον κ. Αυλωνίτη, τον κ. Πριόνα και άλλους πολλούς;
Ποιος τα λέει όλα αυτά;
Εμείς απλά δημοσιοποιούμε αυτά που λένε οι παράγοντες.
Ο ένας αποκαλεί και χαρακτηρίζει τον άλλον με τα χειρότερα.
Ψέματα είναι;
Διοικούντες και μη έχουν ξεπεράσει τα όρια. Κρίμα.
Κρίμα γιατί είτε είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, είτε είσαι δημόσιος υπάλληλος, αυτά θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ

Κεντρική Λεωφόρος

Έχει δίκιο ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παπαγεωργίου Σπύρος όταν μιλάει για τα μεγάλα Σούπερ Μάρκετ που λειτουργούν στο κέντρο του Βασιλικού και δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα, αφού δεν έχουν πάρκινγκ.
Γαληνός – Αντλάντικ και DIA είναι στην ίδια ευθεία σε μια απόσταση 100-200 μέτρα, ακριβώς στο κέντρο της πόλης.
Τι λέει η νομοθεσία;
Γιατί ένα περίπτερο μπορεί να προκαλέσει ατύχημα και ανακαλούμε τη θέση που χωροθετήσαμε, ενώ εκεί στα μεγάλα συμφέροντα κάνουμε το κορόιδο;

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ

ΓΙΟΡΤΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009

ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Απίστευτοι τύποι

Λυπούμαστε ειλικρινά αλλά μαθήματα ηθικής και καλής συμπεριφοράς δεν θα δεχτούμε από αυτούς οι οποίοι είναι χειρότεροι.
Ανέλαβαν να διαχειριστούν συλλόγους και όλα τα κάνουν κάτω από το τραπέζι.
Τιμωρήθηκαν κάποιοι επειδή έστειλαν μήνυμα σε διαιτητή ή έκαναν κάτι μη νόμιμο. ΩΡΑΙΑ.
-Πότε θα τιμωρηθούν αυτοί που κάνουν συναλλαγές μη νόμιμες;
-Πότε θα τιμωρηθούν αυτοί που πιάνουν ποδοσφαιριστές για να παίξουν δυνατά εναντίον κάποιων αντιπάλων και να παίξουν αδιάφορα εναντίον άλλων;
-Πότε θα τιμωρηθούν αυτοί οι οποίοι διαλύουν ομάδες για να βάλουν λεφτά στη τσέπη;
-Πότε θα τιμωρηθούν αυτοί οι οποίοι «αγοράζουν και πουλάνε» συνειδήσεις;

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Δεν θα μας λυγίσουν

Προσπαθούν να μας σταματήσουν.
Προσπαθούν να μας κλείσουν το στόμα.
Εμείς συνεχίζουμε.
Ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του.
Έφτασαν στο σημείο να λένε πως έχουμε πάρει επιδότηση για σκάφος!!!
Καμία σχέση δεν έχουμε με κάτι τέτοιο. Προφανώς είναι συνωνυμία.
Ούτε αυτό δεν κατάλαβαν οι ανεγκέφαλοι;
Το apopsignomi.blogspot.com δεν έχει αφεντικά για να μας απολύσουν. Θα συνεχίσει και μάλιστα ΔΥΝΑΤΑ.
Κάντε λιγάκι υπομονή και θα δείτε πολλά.
Ας κοιτάξουν τον καθρέπτη τους και θα δούνε πολλά.

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ

Κακή εικόνα

Δυστυχώς και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ληλαντίων η εικόνα δεν είναι καλή.
Αυτά που ακούγονται δεν τιμούν κανέναν και θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν.
Ο Δήμαρχος κ. Καρυστινός χαρακτήρισε
«ΗΧΩ του κ. Παπαγεωργίου τον κ. Καρβελά».
Άναψαν τα αίματα και ανέβηκαν οι τόνοι.
Ποιο είναι το αποτέλεσμα;
Και κάτι ακόμη. Δεν είναι δυνατόν πολίτες να φωνασκούν και να απειλούν Δημοτικούς Συμβούλους. Ο Πρόεδρος κ. Κωστάλας προσπάθησε αλλά δύσκολα καταλαβαίνουν κάποιοι.




ΟΣΕ


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ
ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ.
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ;

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΑΚΗ,
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ "ΒΟΥΛΙΑΞΕ"
ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.
ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ
Ή ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο κ. ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ,
Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ;

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΟ ΜΑΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ
ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΠΕΡΣΙ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟ ΧΑΦ
ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤH ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΕΡΕΤΡΙΑ.
ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ, "ΒΟΜΒΑ"
ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ !!!!!
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 FM
ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΤΤΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣ

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ.
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ
ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.
ΕΣΥ Θ' ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ
ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΔΙΝΕΙ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΟΥ;
ΒΑΣΙΛΗ 3 ΛΟΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
1) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΤΙ.
2) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ
ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ
3) ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ
ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ
ΒΑΣΙΛΗ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

εργατικο ατυχημα;

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ;
ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΩΤΑΜΕ.

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ.
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ,
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ,
ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ.
Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ,
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ
ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
ΤΟΤΕ ΑΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
Ο ΕΝΑΣ ΘΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ

ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕ Ο κ. ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ
ΜΕ ΕΝΑ ΝΑΙ Ή ΕΝΑ ΟΧΙ.
ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΝΑΙ Ή ΤΟ ΟΧΙ.

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ

ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ Ο κ. ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ.
ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ
ΓΙΑ "ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ" ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ,
ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.
ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.

ΛΙΑΣΚΟΣ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΙΑΣΚΟ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ,
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ.
ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ "ΜΑΧΑΙΡΙΑ"
ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΤΥΧΑΝ
ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΛΑΒΑΝ,
ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ
ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΝΟΛΟ.

ΕΡΕΤΡΙΑ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ


ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΤΡΙΑ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ

Θέλετε να μάθετε τις τελευταίες μεταγραφές;
Αυτά και άλλα το απόγευμα στις 7.00
με τον Μανώλη Βέττα
στην εκπομπή ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ
στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΓΙΩΡΓΟ ΕΜΠΛΕΞΕΣ.
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝΕ.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ κ. ΤΣΑΤΣΟ ,
Ο κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΤΣΑΤΣΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝΕ ΠΟΛΛΑ.
ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ;
ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ Ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ;

ΓΡΙΠΗ

για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης

Συνεδριάζει σήμερα η Κυβερνητική Επιτροπή, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή, προκειμένου να εγκρίνει το εθνικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης.
Στη συνέχεια, το εθνικό σχέδιο θα παραδοθεί στην πολιτική και πολιτειακή ηγεσία

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΑΝ
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!
ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ.
ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ
ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΤΟ apopsignomi.blogspot.com
δεν θα κάνει διακοπές.
Οι ευχές είναι για όλους.

ΠΡΟΣΟΧΗ και σήμερα...

Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας υψηλός είναι και σήμερα ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς, εκτός των άλλων περιοχών, στην Εύβοια.
Συνιστάται λοιπόν η προσοχή
όλων και η ετοιμότητα των Πυροσβεστικών δυνάμεων.
Εν τω μεταξύ, νωρίς το πρωί τέθηκαν υπό έλεγχο οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν χθες το απόγευμα στο Αυλωνάρι και το Λοφίσκο.
Το σύστημα διεξαγωγής
του Κυπέλλου Ελλάδας

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται το σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου Hellas OnLine, περιόδου 2009-2010.
1η φάση

Θα λάβουν μέρος οι 36 ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και θα διεξαχθούν 18 απλοί αγώνες. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια των αγώνων, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι.
2η φάση
Θα λάβουν μέρος οι 18 νικήτριες ομάδες της 1ης φάσης και οι 18 ομάδες της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας. Θα διεξαχθούν 18 απλοί αγώνες στην έδρα των ομάδων που θα προκριθούν από την 1η φάση. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια των αγώνων, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι.
3η φάση
Υστερα από κλήρωση μεταξύ των 18 ομάδων που προκρίθηκαν από την 2η φάση, θα αναδειχτούν δύο ζευγάρια, τα οποία θα διαγωνιστούν σε απλούς αγώνες.
Αν το ζευγάρι προκύψει με ομάδες από την Β΄ και την Γ΄ Εθνική, ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας της Γ΄ Εθνικής.
Σε περίπτωση που το ζευγάρι προκύψει με ομάδες της ίδιας κατηγορίας, ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη.
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια των αγώνων, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι.
4η φάση
Θα λάβουν μέρος οι 16 νικήτριες ομάδες της 2ης και της 3ης φάσης και οι 16 ομάδες της Super League. Θα διεξαχθούν 16 απλοί αγώνες στην έδρα των ομάδων που θα προκριθούν από την 2η και την 3η φάση.
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια των αγώνων, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι.
5η φάση
Θα λάβουν μέρος οι 16 νικήτριες ομάδες της 4ης φάσης.
Θα διεξαχθούν 8 απλοί αγώνες στο γήπεδο της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη.
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια των αγώνων, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι.
6η φάση (Προημιτελική)
Θα λάβουν μέρος οι 8 νικήτριες ομάδες της 5ης φάσης. Θα διεξαχθούν 4 απλοί αγώνες στο γήπεδο της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη.
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα διεξαχθεί επαναληπτικός αγώνας στην έδρα του φιλοξενούμενου. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού αγώνα, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι. Το εκτός έδρας γκολ δεν θα υπολογίζεται διπλό.
7η φάση (Ημιτελική)
Θα λάβουν μέρος οι 4 νικήτριες ομάδες της 6ης φάσης. Θα διεξαχθούν 2 διπλοί αγώνες, εκ των οποίων ο πρώτος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη.
Αν βάσει των αποτελεσμάτων στους αγώνες της 7ης φάσης δεν προκύπτει ομάδα που προκρίνεται, τότε τα τέρματα τα οποία πέτυχε κάθε ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα της υπολογίζονται διπλά.
Αν και οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων στους αγώνες τους, τότε ο δεύτερος αγώνας παρατείνεται κατά δύο δεκαπεντάλεπτα ημίχρονα.
Αν ο αριθμός των τερμάτων των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια της ημίωρης παράτασης είναι ο ίδιος, τότε τα τέρματα της φιλοξενούμενης ομάδας υπολογίζονται διπλά και παίρνει αυτή την πρόκριση. Σε περίπτωση που στην παράταση δεν σημειωθεί τέρμα, τότε ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία της εκτέλεσης πέναλτι.
Τελικός
Ως έδρα του τελικού αγώνα για την περίοδο 2009-2010 ορίζεται το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.