Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Από τον Παναιτωλικό για το 2-2
«Ωραία χρονιά θα περάσουμε» πρώτη ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στη Β' Εθνική

Μία ημέρα μετά το 2-2 ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Παναιτωλικό στην έναρξη της 2ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής, η ΠΑΕ του Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του κ. Ιωαννίδη, θεωρώντας ότι αδικήθηκε από το αποτέλεσμα.«Άρχισαν τα όργανα!!!
Ευχαριστούμε την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' και Γ' Εθνικής, που 'με το καλημέρα' της νέας αγωνιστικής σεζόν απέδειξε ότι είναι αποφασισμένη να εξασφαλίσει όρους ισονομίας για όλες τις ομάδες της Β' Εθνικής κατηγορίας.
Ορίζοντας τον αγώνα έτσι ώστε η ομάδα μας να έχει τρείς μέρες ξεκούρασης από τον προηγούμενο αγώνα, έναντι επτά του αντιπάλου. Την ευχαριστούμε που δεν έλαβαν καν υπ' όψη το αίτημά μας (να μην αγωνιστεί άνευ λόγου Δευτέρα - Παρασκευή) για ορισμό του αγώνα άλλη ημέρα, θεωρώντας το προφανώς παράλογο.
Ή ίσως να μην πρόλαβε να το εξετάσει, αφού ήταν απασχολημένη με το δημοσίευμα 'για πιθανότητα στημένων αγώνων στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής' και την προσπάθεια 'να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση'. Για τον διαιτητή Ιωαννίδη και τους άξιους συνεργάτες του δεν θα κάνουμε κανένα απολύτως σχόλιο.
Είμαστε βέβαιοι ότι από αύριο δεν θα είναι στους πίνακες διαιτητών, γιατί θεωρούμε δεδομένη τη βούληση των αρμοδίων να απαλλάξουν το χώρο από παράσιτα
. Πρέπει να συγχαρούμε τους φιλάθλους μας για την εντυπωσιακή τους παρουσία, τη συμπαράσταση και βοήθεια που προσέφεραν στην ομάδα μας και (κυρίως) την ψύχραιμη αντίδρασή τους απέναντι σε μια τέτοια διαιτησία. Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε μία απορία.
Ο παρατηρητής αγώνα με το πούρο που κυκλοφορούσε στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια, τι ακριβώς ήρθε να κάνει στο Αγρίνιο; Υπηρετεί το ποδόσφαιρο και αμείβεται γι' αυτό ή μήπως ήταν εκπρόσωπος της αντιπάλου ομάδος;
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Τελικά τα πράγματα στη Β' Εθνική είναι πολύ πιο καλά οργανωμένα απ' ότι στη Γ' Εθνική. Ωραία χρονιά θα περάσουμε !!!».
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ...
ΝΑΙ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ.....

ΧΑΛΚΙΔΑ

ΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ
ΣΤΗ ΜΑΚΑΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΦΟΥΝ ΜΑΥΡΑ!!!
ΓΙΑΤΙ;
ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ;

ΛΑ.Ο.Σ.

ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ
ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ
ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ
ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΟΥΣ
ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ!!!!!
ΤΙ ΛΕΕΙ
Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ;
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ;

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Συνεδρίασε η Διακομματική Επιτροπή του Δήμου Χαλκιδέων
Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009, συνεδρίασε η Διακομματική Επιτροπή του Δήμου Χαλκιδέων, με θέμα την προεκλογική διαδικασία προβολής των κομμάτων, για τις Εθνικές Εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.
Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες οι ορισμένοι από το Δημοτικό Συμβούλιο, κ.κ. Μπάκας Ιωάννης Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ρουσσόπουλος Κώστας Αντιδήμαρχος και Μπαντούνας Γιώργος Δημοτικός Σύμβουλος. Επίσης παρευρέθησαν εκπρόσωποι της Ν.Δ. του ΠΑΣΟΚ του ΚΚΕ του ΛΑΟΣ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και των Οικολόγων Πρασίνων.
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
ανακοίνωσε την κεντρική απόφαση του κόμματος του να μην γίνει καθόλου αφισοκόλληση, ενώ ο εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., πρότεινε τη διάθεση 60 ξύλινων ταμπλό τα οποία θα μοιραστούν αναλογικά σε κάθε κόμμα, πρόταση που είχε θετική ανταπόκριση, αλλά δεν έγινε αποδεκτή λόγω της αδυναμίας κατασκευής τους τη δεδομένη στιγμή. Αποδεκτή όμως έγινε η πρόταση για το καθαρισμό των χώρων που θα γίνουν οι συγκεντρώσεις, από τα ίδια τα κόμματα. Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ δήλωσε ότι εκτός από τους χώρους που διατέθηκαν από το Δήμο με βάση τον εκλογικό νόμο θα προβούν σε εκτεταμένη αφισοκόλληση σε οποίους χώρους κρίνουν απαραίτητους, άποψη που καταδικάστηκε ομόφωνα αφού αντιβαίνει όχι μόνο τον κανονισμό Καθαριότητας αλλά και τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος αφού έκανε έκκληση να σεβαστούν τόσο τα κόμματα, όσο και οι υποψήφιοι πάνω απ’ όλα την πόλη και τους πολίτες, τόνισε ότι θα γίνει πίστη εφαρμογή του Νόμου και του Κανονισμού Καθαριότητας της πόλης προς κάθε κατεύθυνση, αφού ήδη έχει παρατηρηθεί ανεξέλεγκτη διανομή φυλλαδίων.

ΓΕΦΥΡΑ ΕΥΡΙΠΟΥ

ΠΡΩΪ ΠΡΩΪ
ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΟΣΟΥΛΑ,
ΒΓΗΚΑΝ
ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΨΑΡΙΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟ

ΛΑ.Ο.Σ

ΧΑΜΟΣ!!!

ΤΡΕΧΟΥΝ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ
"ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΡΤΙΑ"
ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
ΤΡΕΧΕΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ.
ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ
"ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ"!!
Αντίστροφη μέτρηση για τις λίστες Επικρατείας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων Επικρατείας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με τους Κώστα Καραμανλή και Γιώργο Παπανδρέου να συνεχίζουν και το Σάββατο τις προεκλογικές τους περιοδείες.
Στη ΝΔ, όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ του
Βήματος του Σαββάτου, ο Μιλτιάδης Έβερτ εξακολουθεί να φέρεται ως επικρατέστερος για να καταλάβει τη θέση του επικεφαλής της λίστας Επικρατείας.
Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες ότι δέχθηκε τελικά να διευκολύνει με την αποχώρησή του τον πρωθυπουργό, καταλαμβάνοντας τη δωδέκατη και τιμητική θέση.
Σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου θα είναι ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ.Σουφλιάς, καθώς και ο πρόεδρος της απερχόμενης Βουλής Δημήτρης Σιούφας, του οποίου το όνομα δεν ανακοινώθηκε στην Καρδίτσα.
Θέση στη λίστα φέρεται να διεκδικεί και η ευρωβουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου, όπως και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ.Αντώναρος.
Σύμφωνα, πάντως, με πηγές της ίδιας εφημερίδας, η Μ.Γιαννάκου θα διατηρήσει την έδρα της στην ευρωβουλή και τη θέση της στο Επικρατείας θα παραχωρήσει σε μιαν άλλη γυναίκα, της οποίας το όνομα γνωρίζει μόνο ο κ. Καραμανλής.
Στο ΠΑΣΟΚ η γενική περιγραφή της Ιπποκράτους για τα χαρακτηριστικά των βουλευτών Επικρατείας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι σε αυτό θα συγκεντρωθούν κάποιοι από τους υπουργούς της κυβέρνησης, εφόσον το κόμμα κερδίσει τις εκλογές και επιτύχει την αυτοδυναμία.
Πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί επικεφαλής ο Γιάννης Ραγκούσης.
Για τα υπόλοιπα ονόματα θεωρείται βέβαιο ότι στις εκλόγιμες θέσεις θα βρίσκεται κάποιο πρόσωπο με ακαδημαϊκή πορεία και διεθνές δίκτυο επαφών, ενώ συζητήσεις έχουν γίνει και με πρόσωπα που αποτελούν σταθερούς συνομιλητές του κ. Παπανδρέου και εξ' απορρήτων συμβούλους του.
Υπεθυμίζεται ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ έχει τοποθετηθεί ο Κώστας Καζάκος, ενώ του αντίστοιχου ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ηγείται ο δημοσιογράφος Βασίλης Μουλόπουλος, διευθυντής σύνταξης του Βήματος και πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ.
Στον ΛΑΟΣ επικεφαλής είναι ο τέως διοικητής της ΕΥΠ κ. Κοραντής, ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι τοποθετούν την Μαρία Πινίου-Καλή, γιατρό, διευθύντρια του Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Βήματος, θέσεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα καταλάβουν επίσης ο καθηγητής του Παντείου Ηλίας Κατσούλης, ο συγκοινωνιολόγος και συνεργάτης του Δικτύου για τη Δημόσια Συγκοινωνία και τη Βιώσιμη Κινητικότητα (ΕΠΙΒΑΤΗΣ) Νάσος Κόκκινος, ο βιολόγος-ορνιθολόγος Γιώργος Κατσαδωράκης και ιστορικά στελέχη των Οικολόγων Πρασίνων.

Σούπερ Λίγκα

Δυνατά παιχνίδια
Πολύ δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Τα φώτα δικαίως στρέφονται στην Τούμπα για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ενώ την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αρη. Η αυλαία θα ανοίξει αύριο με τρεις αγώνες.

Στο Καυταντζόγλειο, ο Ηρακλής φιλοξενεί τη Λάρισα, ενώ η Καβάλα παίζει με τον Ατρόμητο και ο Πανιώνιος με τον Αστέρα Τρίπολης. Ντέρμπι και στην Ξάνθη, την επομένη, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Πανθρακικό.
Τέλος η ΑΕΚ, που προέρχεται από τη βαριά ήττα κόντρα στην Έβερτον για το Γιουρόπα Λιγκ, φιλοξενείται στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ και θέλει τη νίκη που θα τη διατηρήσει αήττητη στο πρωτάθλημα, αλλά και να ανανεώσει την ψυχολογία της ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:
Σαββατο 19 Σεπτεμβριου
(Καβάλα) Καβαλα - Ατρομητος Αθ. 16:45 Νova
(Νέα Σμύρνη) Πανιωνιος - Αστ. Τριπολης 16:45 Σκαϊ
(Καυτανζόγλειο) Ηρακλης - Λαρισα 19:00 Νova
Κυριακη 20 Σεπτεμβριου
(Λειβαδιά) Λεβαδειακος - Εργοτελης 16:45 Νova
(Ιωάννινα) ΠΑΣ Γιαννινα - ΑΕΚ 16:45 Νova
(Ξάνθη) Ξανθη - Πανθρακικος 16:45 ΝΕΤ
(ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκος - Αρης 19:00 Νova
(Τούμπα) ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος 21:15 Νova

ΕΚΛΟΓΕΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

- ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ;
- ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ;
- ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ.
- ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.
- ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
- ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.
- ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΛΠ., ΑΛΛΑΖΩ.
- ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ
-ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΕΣΗ, ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ

ΠΑΣΟΚ

Kαρεκλοκένταυροι!
Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου
Παπακωνσταντίνου: «Βλέπουμε σε όλη τη χώρα ορισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που είχαν κάποτε κρατικές θέσεις, να ετοιμάζονται να επανακάμψουν. Λοιπόν, εμείς λέμε το πολύ απλό: θα κριθούν όλοι εκ του μηδενός και ουδείς θα τοποθετηθεί στη θέση που κατείχε και πριν», είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στον «Φλας». Υπογράμμισε ότι αυτό είναι ένα σήμα το οποίο στέλνει το ΠΑΣΟΚ σε ανθρώπους οι οποίοι νομίζουν ότι η επάνοδος του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία είναι μια ευκαιρία απλώς για να ξανακάτσουν στις ίδιες καρέκλες. «Ο κόσμος άλλα περιμένει από μας και άλλα θα δει», δήλωσε και τόνισε: «Αυτοί οι 50 άνθρωποι σε κάθε τοπική κοινωνία δεν είναι το ΠΑΣΟΚ, είναι απλώς κάποιοι καρεκλοκένταυροι του ΠΑΣΟΚ και δεν θα είναι αυτοί που θα εκφράσουν το καινούργιο ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές»
==========================
Αράξτε κύριοι. Μην στριμώχνεστε. Αν κρίνουμε από το βιογραφικό που επέβαλαν εσχάτως οι καιροί: [...] νεαρής ηλικίας όμορφη/ος σπουδαγμένος και εκτός κομματικών μηχανισμων.
Μάλλον θα πρέπει να μεταμφιεστείτε άμεσα σε… χνουδωτά παπάκια.

ΠΑΠΑΡΗΓΑ - ΠΑΓΚΑΛΟΣ

ΑΛΕΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ.
Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΜΩΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ,
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ.

ΒΛΑΣΗΣ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ,
ΑΦΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ
ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΜΑΔΑΣ.
ΚΥΡΙΕ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ
ΚΑΙ Θ' ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

ΣΠΥΡΟΣ ΔΑΡΙΒΕΡΗΣ

ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ
ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
ΑΣ ΕΡΘΕΙ Ν' ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΝΑΓΑΚΟΥ - ΤΡΑΚΟΣΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ
ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΤΟ MEGA
ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΡΩΪ
ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΕΝΑ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ κ. ΟΚΤΩΝΙΑΤΗ;
ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΟΥΝ
ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ;
ΚΩΣΤΑ ΤΙ ΛΕΣ;

ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ

ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ,
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
"ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ"

ΠΑΣΟΚ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε σήμερα το βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μπάσκετ (FIBA), Γιώργο Βασιλακόπουλο, στον οποίο εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ και την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε από τον κ. Βασιλακόπουλο, να μεταφέρει στους αθλητές, τον προπονητή και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, τα συγχαρητήριά του και τις ευχές του για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΛΑ.
ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΡΑ, ΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ,
ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ.
ΚΥΡΙΕ ΣΚΛΙΑ, ΑΚΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ;
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,
ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ κλπ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

ΕΠΣΕ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 19 & 20-9-09
Η ΕΔ/ΕΠΣΕ προέβη στις παρακάτω αλλαγές Διαιτητή και Βοηθών για τους αγώνες Πρωταθλήματος της 19ης και 20ης Σεπτεμβρίου 2009:ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αντί του Σπανού ο Βελέντζας και αντί του Παμφίλη ο Ρουμπής ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΑ, αντί του Ντουμάνη ο Μάγειρας

ΠΕΡΛΕΠΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Χαλκίδα, 19.9.2009
«Στην Κάρυστο (21/09) και στην Κύμη (22/09), η κ. Περλεπέ.»
Η υποψήφια βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ η κ. Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, μετέχοντας σε κλιμάκιο, θα μιλήσει την Δευτέρα 21/09, 7μ.μ., σε συγκέντρωση στην Κάρυστο και την Τρίτη 22/09, επίσης 7μ.μ., στην Κύμη.
Η κ. Περλεπέ καλεί τους πολίτες των περιοχών αυτών να λάβουν μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις και να αγωνιστούν για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Τις επόμενες ημέρες η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει τις προεκλογικές της εξορμήσεις και στον υπόλοιπο νομό, ενώ τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία της στο ξενοδοχείο LUCY της Χαλκίδας, στις 7.30μ.μ.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ.
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ,
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ
ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΛΠ.
ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ
ΠΩΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ;
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗ
Ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!

ΑΡΤΑΚΗ - ΚΥΜΗ

ΜΑΤΣΑΡΑ ΑΥΡΙΟ
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΚΗΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΝ,
ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!
ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

ΛΑ.Ο.Σ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ

ΕΙΠΕ: "-Είμαι σταθερός και ακλόνητος ιδεολογικά. Δεν έχω παράδοση στο να μεταπηδώ από το ένα κόμμα στο άλλο. Μάχομαι ως αντιπρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. στην Εύβοια από τότε που υπάρχει ΛΑ.Ο.Σ."

ΣΧΟΛΙΟ-apopsignomi.blogspot.com
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗ. ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΛΑ.Ο.Σ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!
ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

MEN'S ART στην Αρτάκη


Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 - 9 - 2009
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δήλεσι - Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Θήβα
Ενωση ΠΑΜ Μιδέας - Χαλκίδα 3-0 α.α
Κρανίδι - Λουκίσια
Ηρακλής Ψαχνών - Πανελευσινιακός
Βρασιές - Παναυπλιακός Ηρακλής
Ολυμπιακός Λουτρακίου - Πόρος
Πέλοψ Κιάτου - Αστέρας Μαγούλας

ΕΠΣΕ

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

ΕΠΣΕ

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

ΕΠΣΕ

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
2ος ΟΜΙΛΟΣ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο κ. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ,
ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ κ. ΧΑΛΙΩΤΗ,
ΣΚΛΑΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΣΕΡΡΑ.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ

ΘΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ
ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ.
ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ.
ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΩΡΑ 16.30

Ευρωμπάσκετ 2009

Εθνική Ελλάδας: Συγχαρητήρια από Γιαννάκη

"Έσπασαν" τα τηλέφωνα των διεθνών και των υπολοίπων μελών της ελληνικής αποστολής μετά την πρόκριση της Εθνικής στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, με νίκη 76-74 στην παράταση επί της Τουρκίας.
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος τηλεφώνησαν στους παλιούς Φώτση, Σπανούλη, Ζήση και Μπουρούση να τους συγχαρούν.
Όλοι παρακολούθησαν από την τηλεόραση στην Ελλάδα τον δραματικό -όπως εξελίχτηκε- προημιτελικό και το σίγουρο είναι πως θα ήθελαν πολύ να βρίσκονταν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ "Σπόντεκ" του Κατοβίτσε, έστω στις κερκίδες, στο πλευρό των συμπαικτών τους στην Εθνική, αφού για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες σε αυτό το Ευρωμπάσκετ.
Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Γιαννάκης τηλεφώνησε στον αρχηγό των Εθνικών Ομάδων, Γιώργο Κολοκυθά και του ζήτησε να μεταβιβάσει τα συγχαρητήριά τους σε όλους τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας.
Στον Κολοκυθά τηλεφώνησε και ο μάνατζερ της Εθνικής, Νίκος Φιλίππου για να μοιραστεί τη χαρά μαζί του, καθώς λόγω ενός προσωπικού του προβλήματος δεν μπόρεσε να παραμείνει στο πόστο του για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.
Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους Έλληνες φιλάθλουςΈξω από το κλειστό "Σπόντεκ", με νταούλια και τραγούδια, πανηγύρισαν έξαλλα για περισσότερο από μία ώρα την πρόκριση της Εθνικής στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ οι περίπου 300 Έλληνες φίλαθλοι, εκ των οποίων περισσότεροι από 150 ταξίδεψαν οργανωμένα στην Πολωνία με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων "επίσημης αγαπημένης" οι "Πελαργοί".
Η απόφαση ήταν να μην πάνε να περιμένουν στο πούλμαν της Εθνικής και καθώς διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με τους Έλληνες διεθνείς δόθηκε εντολή να παραμείνουν "αόρατοι" για να μην ενοχληθούν σε καμία περίπτωση οι παίκτες του Γιόνας Καζλάουσκας, αφού τώρα προέχει να μείνουν συγκεντρωμένοι ενόψει του ημιτελικού με την Ισπανία στις 19:30 ώρα Ελλάδας.
ΑΠΕ

Ευρωμπάσκετ 2009

Ζήσης: «Θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στον τελικό»

Στον Βασίλη Σπανούλη απένειμε τα εύσημα ο Νίκος Ζήσης για τα τρίποντα που πέτυχε στον προημιτελικό με την Τουρκία κρατώντας όπως συνηθίζει χαμηλό προφίλ για τον εαυτό του. Ο διεθνής γκαρντ θεωρεί πως η Εθνική έχει αρκετές ελπίδες με την Ισπανία στον αυριανό ημιτελικό και τόνισε:
«Θέλουμε να τα δώσουμε όλα και να περάσουμε στον τελικό». «Πανηγυρίζουμε... δεν μπορεί να μην πανηγυρίζουμε! Οι παλαιότεροι έχουμε ξαναζήσει τέτοιες στιγμές και τώρα είναι σαν να τις ξαναζούμε.
Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Ήταν ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι, με πολύ άγχος. Μπορούσαμε να κερδίσουμε ή να χάσουμε. Η καρδιά υπερίσχυσε απέναντι σε μία ομάδα από τις καλύτερες.
Κλειδί ήταν τα ριμπάουντ που παίζουν μεγάλο ρόλο σε τέτοια τουρνουά, όπως και τα μεγάλα σουτ στο τελευταίο τρίλεπτο της τέταρτης περιόδου.
Στην παράταση ελέγξαμε τον αγώνα, αλλά κάναμε πολλά λάθη. Κερδίσαμε μία θέση μέσα στις καλύτερες τέσσερις ομάδες της Ευρώπης. Αυτή η ομάδα ξεκίνησε τον Ιούλιου και κανείς δεν μας πίστευε.
Εμείς πιστεύαμε με τον νέο προπονητή μας. Φθάσαμε ως εδώ και πλέον όνειρο ένα μετάλλιο στο στήθος.
Δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα χάναμε ούτε και μετά το λέει απ του Αρσλάν.
Κοντέψαμε να το χάσουμε όταν βρεθήκαμε πίσω με έξι πόντους, το γυρίσαμε, πήγαμε στην παράταση, κάναμε λάθη από την πίεση και το άγχος, αλλά στο τέλος μέτρησαν τα καλά περισσότερο από τα λάθη. Πήγαμε στην 4άδα, είμαστε χαρούμενοι, να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα που έχει φορμαριστεί», εξήγησε ο Ζήσης.
Σχετικά για το ερχόμενο παιχνίδι με τους Ισπανούς ο Έλληνας μπασκετμπολίστας δήλωσε: «Έχουμε ξαναπαίξει με την Ισπανία στον ημιτελικό του προηγούμενου Ευρωμπάσκετ και αύριο έχουμε ακόμη μία ευκαιρία να παίξουμε δυνατά και να αποδείξουμε ότι μπορούμε. Έχουμε αρκετές ελπίδες απέναντί τους. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα και να περάσουμε στον τελικό.
Σήμερα είχαμε διαφορά εν συγκρίσει με τον αγώνα απέναντι στη Ρωσία που ήμασταν λες και πήγαμε σε προπονητικό διπλό. Είναι μεγάλο το τουρνουά, πολλοί αγώνες σε 12 μέρες και ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού να σκεφτόμασταν πως στον χιαστί θα τα δώσουμε όλα για να πάμε τετράδα.
Και στο Βελιγράδι δεν είχαμε παίξει καλά συνολικά, αλλά το θέλαμε και το πήραμε το χρυσό.
Το τρίποντο που σημείωσα ήταν σημαντικό σουτ και χαίρομαι. Ξέρω ότι έχω σκαμπανεβάσματα στο τουρνουά. Θέλω όσο τίποτα να βοηθήσω την ομάδα.
Χαίρομαι που το έκανα αλλά ουσιαστικά ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζεται ειδική μνεία. Έκανε εξαιρετική εμφάνιση.
Απέδειξε πόσο μεγάλος είναι και σε τι κατάσταση βρίσκεται».
ΑΠΕ

Ευρωμπάσκετ 2009

Σπανούλης: «Τεράστια επιτυχία για εμάς και για το ελληνικό μπάσκετ»
Μεθυσμένος από τη νίκη-πρόκριση, χειμαρώδης ήταν ο Βασίλης Σπανούλης που σημείωσε 23 πόντους με 6 τρίποντα απέναντι στην Τουρκία στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ. Μάλιστα αύριο στον ημιτελικό με την Ισπανία, ο Σπανούλης συμπληρώνει 100 συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής.
"Αυτή η πρόκριση δεν είναι μόνο μεγάλη. Είναι τεράστια για όλους τους Έλληνες. Είμαστε πάλι στους 4 καλύτερους της Ευρώπης με μια τόσο νέα ομάδα. Η Εθνική έχει επτά καινούρια πρόσωπα σε αυτό το Ευρωμπάσκετ. Είναι τεράστια επιτυχία για μας, για σας, για το ελληνικό μπάσκετ να βρισκόμαστε στην ελίτ της Ευρώπης.
Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να χάσουμε. Μίλησε πάλι η καρδιά του νικητή. Πήγαμε στην παράταση, αλλά θέλαμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη λίγο νωρίτερα από ότι έπρεπε. Σ' αυτό οφείλονται και τα παιδιαριώδη λάθη.
Τέλος καλό... όλα καλά. Κουραστήκαμε λίγο στο τέλος, τα είχαμε δώσει όλα στην κανονική διάρκεια. Παίξαμε πολύ έξυπνα, με μυαλό και καρδιά και νικήσαμε.
Λέγαμε ότι αν οι Τούρκοι πήγαιναν για σουτ, τότε μόνο θα κάναμε φάουλ στην τελευταία τους επίθεση στην κανονική διάρκεια, αλλά ο Αρσλάν έκανε λέι απ και μας το έβαλε το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτή ομάδα έχει μεγάλη καρδιά, το απέδειξε.
Συγχαρητήρια σε όλους. Όλοι έκαναν φανταστική δουλειά ο καθένας στο ρόλο του. Αυτή η ομάδα έχει ρόλους και χημεία.
Ακόμη μία φορά θέλω να πω πως αισθάνομαι πολύ υπερήφανος που είμαστε στους τέσσερις καλύτερους της Ευρώπης.
" Για την Ισπανία, ο Σπανούλης είπε: "Δεν φοβόμαστε τίποτα, αλλά ούτε κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Βήμα βήμα. Η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί του αγώνα και του τουρνουά. Διαθέτει περισσότερες προσωπικότητας και είναι η πληρέστερη ομάδα. Τη σεβόμαστε, αλλά δεν την φοβόμαστε. Θα την κοντράρουμε. Σ' έναν ημιτελικό όλα γίνονται. Οφείλουμε στους εαυτούς μας ένα καλό ματς και ας κερδίσει ο καλύτερος. Για να νικήσουμε, όμως αύριο πρέπει να κάνουμε μεγάλη εμφάνιση, καλύτερη από τη σημερινή.
" Ο Σπανούλης αύριο συμπληρώνει τις 100 συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα και σίγουρα το ιδανικό θα ήταν να τις συνδυάσει με μία πρόκριση, ό,τι έκανε δηλαδή σήμερα ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος έφτασε τις 100 και συνέβαλε ώστε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να προκριθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Ευρωμπάσκετ. "Είναι ένας αριθμός...
Η ευχή που μπορεί να συνοδεύει ένα τέτοιο γεγονός είναι μία: Να υπάρχει υγεία για να μπορέσω να συνεχίσω να προσφέρω στην Εθνική Ομάδα. Μόνο τιμή είναι για κάποιον να φορά τη φανέλα της χώρας του".
Ξεχωρίζει στιγμές, φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή, ακόμη και όταν το μπάσκετ θα έχει τελειώσει. Θυμάται μεγάλες επιτυχίες: "Σίγουρα ότι θυμάμαι πιο έντονα είναι το χρυσό στο Βελιγράδι το 2005, αλλά και το ασημένιο το 2006 στο Παγκόσμιο της Ιαπωνίας, φτάνοντας στον τελικό με μια μεγάλη νίκη. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα και στις δύο περιπτώσεις... Και δεν είναι μόνο αυτές οι στιγμές. Είναι πολλές". Φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής, σε «μικρή» Εθνική στις 4/1/1999 σε τουρνουά στο Βέσελι με αντίπαλο την Ιταλία.
Η Ελλάδα είχε επιβληθεί 82-70, ο ίδιος είχε σημειώσει 4 πόντους.
Ακολούθησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Εφήβων το 2000, το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών το 2002, η πρώτη συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση κάνοντας το "ποδαρικό" το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ακολούθησαν το χρυσό Ευρωμπάσκετ του 2005, το ασημένιο Παγκόσμιο του 2006, η τέταρτη θέση στο Ευρωμπάσκετ του 2007, η πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο.
Μια πορεία "γεμάτη" σε εθνικό επίπεδο, χωρίς απουσία. "Όσο μπορώ θα δηλώνω "παρών". Είναι τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου.
Είναι μοναδικό συναίσθημα να μπορείς να δίνεις χαρές, να μπορείς να κάνεις περήφανους τους ανθρώπους γύρω σου. Και επιπλέον η Εθνική, η συμμετοχή μας σε αυτήν, έχει δώσει πολλά σε πολλούς από εμάς".
Όσο για το γεγονός ότι πέρασε ουσιαστικά ένα ακόμη μπασκετικό "κατώφλι" δίπλα στον "κολλητό" του Νίκο Ζήση, συνοδοιπόρο του όλα αυτά τα χρόνια, ο Σπανούλης χαμογέλασε:
"Είναι πραγματικά πολύ όμορφο και το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό. Με τον Νίκο έχουμε κοινή πορεία και ελπίζω να είμαστε και οι δύο καλά και να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ανακοινώνεται ότι:
Ο Γ.Γ. Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων κ. Αθανάσιος Σκορδάς, με κατεπείγουσα εντολή του διέταξε:
α) την άμεση ανάκληση της απόφασης, που είχε εκδοθεί σχετικά με τελωνειακή υπόθεση σε εταιρία αθλητικών ειδών και
β) τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση διάπραξης τυχόν πειθαρχικών αδικημάτων.
Στην απόφασή του αυτή οδηγήθηκε λόγω πληροφοριών που περιήλθαν σε γνώση του και σε συνέχεια σχετικής έρευνας που διενήργησε, από την οποία διαπιστώθηκε ότι ο σχετικός φάκελος της υπόθεσης που τηρείται στην Υπηρεσία είχε ουσιώδεις παραλήψεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Δήλωση Πρωθυπουργού για την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, για την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ, για μια ακόμη φορά, μας κάνει υπερήφανους.
Η πρόκρισή της στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης -μετά τη σημερινή νίκη της- είναι ήδη επιτυχία, αφού της εξασφαλίζει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010.
Στους διεθνείς μας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχές μου για καλή επιτυχία στον ημιτελικό του Σαββάτου".

Εθνική Νέων

Ελλάδα-Πολωνία 0-3
Την ήττα με σκορ 0-3 γνώρισε η Εθνική Νέων στο Ρέθυμνο από την Πολωνία, στο τελευταίο της φιλικό αγώνα προετοιμασίας ενόψει της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010. Τα γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι Χόλοντα (52΄), Φιτζουκίεβιτς (59΄) και Πόντρικαλα (90΄).
Ελλάδα: Μπαταβάνης, Μαχλελής, Ποτουρίδης, Μανωλάς, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος (52΄ Τόσκας), Βασιλόγιαννης, Κοτσαρίδης (74΄ Ανάκογλου), Καρέλης, Νικλητσιώτης, Κοντοχρήστος (64΄ Αποστολόπουλος)
Μετά τη λήξη του αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης δήλωσε στο epo.gr: «Στα τελευταία φιλικά παιχνίδια παίξαμε πολύ καλά, όμως η ήττα από τους Πολωνούς μάς προβλημάτισε. Θεωρώ ότι μαθαίνεις περισσότερα και βγάζεις καλύτερα συμπεράσματα από τις ήττες. Ολοι οι παίκτες πήραν τις ευκαιρίες τους και αγωνίστηκαν. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και είμαι αισιόδοξος για την πορεία μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

ΛΑ.Ο.Σ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
Χαλκίδα, 18.09.2009
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΥΒΟΙΩΤΗ, ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

Φίλε συμπατριώτη
Έπειτα από 7 χρόνια μάχιμης παρουσίας στον ΛΑ.Ο.Σ. και αγώνα για Ελλάδα, αγώνα για τον ξεχασμένο από όλες ανεξαιρέτως τις κυβερνήσεις Νομό μας,
ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ!
Έχεις πολλούς λόγους
για να το κάνεις:
-Είμαι νέος άνθρωπος, νέος επιστήμονας και με αστείρευτη διάθεση να ΔΟΥΛΕΨΩ για να βγει η Εύβοια από το περιθώριο! Στον Νομό μας πολλοί πολιτικοί δηλώνουν την αγάπη τους για την Εύβοια, πρώτα όμως αγαπούν τον εαυτό τους! Όσοι με γνωρίζουν, όσοι ξέρουν τους αγώνες μου, αν και είμαι Ευβοιώτης, για την Κύπρο, αγώνες με τις κάννες του «Αττίλα» απέναντι να σε σημαδεύουν, γνωρίζουν πως για εμένα ο αγώνας είναι υπέρ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! Όχι υπέρ ΠΑΡΤΙΔΟΣ!
-Είμαι ένας από εσάς! Δεν είμαι γιός ούτε ανηψιός πρωθυπουργού ή βουλευτή! Είμαι ένας νέος που για να σπουδάσει (δύο πανεπιστημιακά πτυχία, συγγραφέας17 βιβλίων) δούλευε ταυτόχρονα σκληρά, όπως χιλιάδες άλλα παιδιά του λαού μας.
-Είμαι σταθερός και ακλόνητος ιδεολογικά. Δεν έχω παράδοση στο να μεταπηδώ από το ένα κόμμα στο άλλο. Μάχομαι ως αντιπρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. στην Εύβοια από τότε που υπάρχει ΛΑ.Ο.Σ.
-Στα δύο χρόνια που μεσολάβησαν από τις εκλογές του 2007, ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ, όπως συνηθίζουν άλλοι. Ήμουν διαρκώς στην Εύβοια και τα χωριά της, περιοδεύοντας κάθε μήνα από την Ιστιαία μέχρι το Κάβο Ντόρο! Και χωρίς να είμαι βουλευτής, μετέφερα στη Βουλή μέσω των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. 92 προβλήματα του Νομού μας.
-Ο ΛΑ.Ο.Σ. δίνει μάχες και τις κερδίζει γιατί πλάι στον ηγέτη Γιώργο Καρατζαφέρη μπήκαν στη Βουλή νέα παιδιά! Ποιος πατριώτης δεν γνωρίζει και δεν εκτιμά σήμερα τον Μάκη Βορίδη, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Θάνο Πλεύρη, τον Κώστα Αιβαλιώτη, τον Κυριάκο Βελόπουλο; Στηρίξτε ένα τέτοιο παιδί, έναν Ευβοιώτη, που θα παλέψει μέσα στη Βουλή για την Εύβοια!
-Στον ΛΑ.Ο.Σ. είμαστε ξεκάθαροι: Πολιτική για τον λαό, όχι μόνο για τους καρχαρίες του μεγάλου και ασύδοτου κεφαλαίου! Έξω η Τουρκία από την Ευρώπη! Έξω ΤΩΡΑ όλοι οι παράνομοι λαθρομετανάστες που έχουν κάνει την πατρίδα μας ανθρωπολογικό τσίρκο! Πάταξη της εγκληματικότητας και των κουκουλοφόρων!
Ευβοιώτες συμπατριώτες!
Για τους παραπάνω λόγους ζητώ την ψήφο σας και τη στήριξή σας! Με μια υπόσχεση: Δεν θα εξαφανιστώ την επομένη των εκλογών, όπως κάνουν άλλοι! Θα είμαι πλάι σας, σε διαρκή αγώνα για την Εύβοια, όπως κάνω συνεχώς μέχρι σήμερα!
Η απόφαση, σε εσάς!
Με ξεχωριστή εκτίμηση στον καθένα και την καθεμία από εσάς



ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ


ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

ΕΓΡΑΨΑΝ
Μοίραζε λεφτά στην εκλογική του περιφέρεια ο Μαρκόπουλος
Της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΡΑΗ
Σε μια περίοδο που το έλλειμμα εκτοξευόταν στο 7%
, τα κρατικά ταμεία ήταν άδεια από τη μηδενική αύξηση στα έσοδα και ο τουρισμός αντιμετώπιζε κρίση, ο υπουργός Τουρισμού Χρήστος Μαρκόπουλος μοίραζε αφειδώς επιχορηγήσεις στην εκλογική του περιφέρεια την Εύβοια.
Μόνο μέσα σε ένα τρίμηνο (Μάρτιος - Ιούνιος) διέθεσε το ποσόν των 267.270 ευρώ σε τοπικούς συλλόγους και έδινε επιχορηγήσεις για διάφορες δραστηριότητες, οι οποίες περισσότερο αποκαλύπτουν μια σκοπιμότητα ανάπτυξης πελατειακών σχέσεων, παρά την προβολή του τουρισμού.
Στον κατάλογο μεταξύ άλλων εμφανίζεται ο «Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας», ο οποίος εισέπραξε το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 20.000 ευρώ (μαζί με τον ΦΠΑ), ο «Δασικός Συνεταιρισμός Φύλλων - η Επανάσταση του 1821 στην Εύβοια» (επίσης 20.000 ευρώ) κ.λπ. Οι επιχορήσεις συνεχίστηκαν και μετά, για παράδειγμα στις 14 Αυγούστου χορήγησε στο «Ποδοσφαιρικό Σωματείο ΠΑΟ Πολιτικών» 5.000 ευρώ.
Ρωτήσαμε τον κ. Χρήστου Μαρκόπουλου, αν έχει δώσει αντίστοιχα ποσά σε συλλόγους άλλων νομών και ποιους. «Το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ο ΕΟΤ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων, των υποχρεώσεων και της αποστολής τους, δηλαδή την προβολή όλων των μορφών τουρισμού της χώρας, έχει επιχορηγήσει δράσεις σε όλη την επικράτεια που ανέρχονται στο ποσό των περίπου 4.000.000 ευρώ», απάντησε το γραφείο του. «Ειδικότερα επιχορηγούνται δράσεις και ενέργειες για την προβολή του λαογραφικού τουρισμού, θρησκευτικού, παραδοσιακού, πολιτιστικού, συνεδριακού, αγροτουρισμού, αθλητικού, γαστρονομικού, θαλάσσιου κ.λπ.».

Η ουσία είναι όμως ότι στο ποσόν των 4 εκατομμυρίων συμπεριλαμβάνονται μεγάλα προγράμματα προβολής, ενώ ταυτόχρονα δεν γίνεται καμία αναφορά σε άλλους νομούς, γιατί προφανώς προνομιακή μεταχείριση είχε μόνο η Εύβοια.

apopsignomi.blogspot.com - ΣΧΟΛΙΟ
Μπράβο σου ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
Μπράβο σου, κυρία Κοραή.
Τέτοια "πλάτη" στον κ. Μαρκόπουλο δεν θα μπορούσε να βάλει ούτε ο φανατικότερος οπαδός του.
Κατ`αρχήν έπρεπε να ρωτήσετε αν αυτά τα χρήματα έπιασαν τόπο ή τα έβαλαν κάποιοι στη τσέπη τους.
Το ρωτήσατε;
Πόσοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ αδιαφορούν για τον νομό τους;
Αλήθεια, πιστεύετε πως αυτό το δημοσίευμα θα κάνει ζημιά στον κ. Μαρκόπουλο;
Τον βοηθάτε, κυρία Κοραή.
Αν ρωτήσουμε εμείς πόσα πήρε η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ από το Υπουργείο Τουρισμού, θα ξεσηκωθούν και οι πέτρες.
Ο κ. Μαρκόπουλος καλά έκανε και έδωσε χρήματα στο νομό του.
Ήξερε ότι "θα του κάνατε διαφήμιση".
Αυτό κάνατε και μπράβο σας.

*ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΥΡΙΑ ΚΟΡΑΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ;
ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΑΓΝΩΜΩΝ.
ΚΑΙ Γ---Ω ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ψ. - ΒΑΤΩΝΤΑΣ
Στο γήπεδο Μακρυμάλλης ο αγώνας αυτός με διαιτητή τον κ. ΚΑΡΡΑ και βοηθούς τους κ.κ. ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟ Κ.
Δεν χωράνε προγνωστικά ή, αν θέλετε, δεν θα τολμήσουμε εμείς αφού δεν έχουμε δει τις ομάδες.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ - ΓΟΥΒΕΣ
Στο γήπεδο της Σκεπαστής με διαιτητή τον κ. ΤΣΑΪΤΑ και βοηθούς τους κ.κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ και ΠΡΙΟΝΑ.
Αν δεν κάνω λάθος, και οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί από το κύπελλο και τώρα θα ρίξουν το βάρος στο πρωτάθλημα.

ΤΡΙΑΔΑ - ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙ
Στο γήπεδο της Τριάδας ο αγώνας με διαιτητή τον κ. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και βοηθούς τους κ.κ. ΠΙΣΧΙΝΑ και ΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ.
Η ΤΡΙΑΔΑ θέλει να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα και θα επιδιώξει να πάρει τους 3 βαθμούς.

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΚΟΣΚΙΝΑ - ΜΑΡΜΑΡΙ
Το φιλόδοξο φέτος Μαρμάρι πάει αύριο στα Κόσκινα.
Για να δούμε αν θα πάρει τους 3 βαθμούς, την πρώτη αγωνιστική.

ΑΥΛΙΔΑ - ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ
Υπάρχουν φαβορί;
Πάντα υπάρχουν αλλά στην 1η αγωνιστική δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα λειτουργήσουν οι ομάδες.
Στο γήπεδο της Δροσιάς αυτό το παιχνίδι, αύριο Σάββατο, με διαιτητή τον κ. ΦΙΛΟ και βοηθούς τους κ.κ. ΒΛΑΧΟ και ΑΘΗΝΑΙΟ.

ΣΚΥΡΟΣ - ΛΗΛΑΝΤΙΟ
Οι νεοφώτιστοι του ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ θα πάνε στο γήπεδο της Κύμης για να αντιμετωπίσουν την ομάδα της ΣΚΥΡΟΥ.
Για να δούμε τι θα κάνουν τα παιδιά του κ. Ρόγκα.
Το ΛΗΛΑΝΤΙΟ δεν ήρθε για να φύγει από την Κατηγορία. Ήρθε να μείνει και ό,τι καλύτερο προκύψει.

ΑΛΑΤΣΑΤΑ - ΕΡΑΠΟΣ
Στο γήπεδο του Αλεξάνδρου αυτό το παιχνίδι.
Η ομάδα των Αλατσάτων παίζει φέτος στην Α2 Κατηγορία αλλά θέλει να ανέβει και πάλι στη νέα Α1.
Κανείς δεν ξέρει πώς θα εμφανιστεί στο γήπεδο αυτή την 1η αγωνιστική.
Η ομάδα του Έραπου δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Τηλεοπτικά

Μπορούν, αν θέλουν

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί της Εύβοιας θα προσφέρουν στον αθλητισμό, αν μεταδίδουν αγώνες των πρωταθλημάτων της Εύβοιας.
Θέλω να πιστεύω πως τουλάχιστον ο κ. Χρήστος Κιβωτός του SPACE, ο οποίος έχει και την εμπειρία, θα βρει τη λύση.

Ραδιοφωνικά

Εδώ είμαστε

Όπως είχαμε δηλώσει, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με άλλα Μέσα Ενημέρωσης και ούτε με εργαζόμενους σε αυτά.
Η ΕΠΣΕ έβαλε τους όρους, όλοι τους σεβόμαστε και με αυτούς τους όρους θα λειτουργήσουμε.
Το ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ ενδιαφέρθηκε για τις μεταδόσεις των αγώνων της ΕΠΣΕ και μόλις τελειώσουν τα διαδικαστικά θα αρχίσει το πρόγραμμά του στα αθλητικά.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμείς στην αναμονή

Εμείς είμαστε στην αναμονή και ολοκληρώνουμε την προετοιμασία μας.
Μπορεί να μην έχουμε "τη δυνατή ομάδα" αλλά δεν πειράζει.
Θα δώσουμε τη μάχη και όσο αντέξουμε.
Η ενημέρωση είναι θέμα όλων και εμείς από το επόμενο Σαββατοκύριακο θα παρουσιάσουμε κάτι καινούριο.
Μια άλλη αθλητική ενημέρωση, χωρίς να χαϊδεύουμε αυτιά.

ΕΥΒΟΙΚΟΣ - ΔΡΟΣΙΑ

Σιγουριά
Δεν θα μπορούσε να είναι σε καλύτερη κατάσταση η ομάδα του Ευβοικού Αγ. Νικολάου.
Δικές μας πληροφορίες λένε πως πάνε για μεγάλη εμφάνιση. Θέλουν να δώσουν το στίγμα τους από τη πρώτη αγωνιστική.
Η ΔΡΟΣΙΑ, μετά το στραπάτσο από τη ΚΥΜΗ στο κύπελλο, θα θελήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα αλλά η ομάδα του Γρηγόρη Μάλιαρη δεν θα χάσει.

ΠΑΟΚ - ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ

Φαβορί ο ΠΑΟΚ

Πρώτη αγωνιστική είναι και όλα μπορούν να συμβούν.
Πιστεύουμε όμως πως η εμπειρία του ΠΑΟΚ θα δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους.
Καλή η ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ αλλά δύσκολα θα μπορέσει να εμποδίσει τον ΠΑΟΚ να πάρει το τρίποντο.

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ - Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Υπάρχουν προγνωστικά;
Οι Αλιβεριώτες δεν θα το βάλουν κάτω.
Μπορεί όλοι να θεωρούν φαβορί τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ αλλά το αποτέλεσμα θα κριθεί στον αγωνιστικό χώρο.
Μέχρι στιγμής ο Α.Ο.Χ. έδωσε ένα επίσημο παιχνίδι στο κύπελλο, στο οποίο έχασε από την Καστέλα.
Ο ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ κέρδισε δύο επίσημα παιχνίδια στο κύπελλο.
Αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει ισοπαλία. Ένας από τους δύο θα κερδίσει.

Ευρωμπάσκετ 2009

Νίκη της Ελλάδας επί της Τουρκίας

Και τώρα Ισπανία... Η Εθνική μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη προημιτελικό κατάφερε στην παράταση να κάμψει την αντίσταση της Τουρκίας με 76-74 (65-65κ.α.) και στον αυριανό ημιτελικό θα τεθεί αντιμέτωπη με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.
Τα δεκάλεπτα: 14-17, 26-29, 46-47, 65-65 (κ.α.), 74-76 (παρ.)

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ
ΤΕΛΙΚΟ 74 - 76
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ 4αδα

ΕΚΛΟΓΕΣ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009

ΧΑΛΚΙΔΑ

Αυτοί που ξέρουν από εκλογικές διαδικασίες, λένε πως η Χαλκίδα "θα δώσει" περίεργα αποτελέσματα σε αυτές τις εκλογές.
Δεν ξέρω ή δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα συμβεί κάτι τέτοιο και γιατί θα συμβεί.
Η απάντηση ανθρώπου που ξέρει, λέει πως και τα δύο μεγάλα κόμματα θα πάθουν ζημιά τουλάχιστον μέσα στη πόλη της Χαλκίδας.
Χαρακτηριστικά είπε: "Το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. θα πάρουν τόσες ψήφους που θα μπορούν να χαρακτηριστούν μικροί. Η Ν.Δ. "θα πληρώσει" για τα όσα δεν έκανε η ίδια αλλά και ο Δήμαρχος κ. Ζεμπίλης, ενώ το ΠΑΣΟΚ θα πληρώσει την αλλαζονεία κάποιων οι οποίοι θεωρούν τους άλλους νάνους".
Ας περιμένουμε.

ΠΑΟ

«Φτάνει πιά...» η αντίδραση του Πατέρα στον Π. Γιαννακόπουλο

Οι κουβέντες του Παύλου Γιαννακόπουλου, τόσο μετά το τέλος του αγώνα με την Γαλατάσαραϊ, όσο και κατά τη διάρκεια της Παρασκευής έφεραν την απάντηση του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ, Νικόλα Πατέρα, ο οποίος επισήμανε φανερά ενοχλημένος «Φτάνει πιά. Ο Παναθηναϊκός διασύρεται από τη συνεχή εσωστρέφεια». Παράλληλα, ο «ισχυρός» άνδρας του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι οι «πράσινοι» έχουν ελπίδες για να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League, πως ο κόσμος δεν πρέπει να απογοητεύεται από ένα άτυχο αποτέλεσμα, ενώ σχολίασε και τις θετικές εξελίξεις στο ζήτημα του γηπέδου στο Βοτανικό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα «Πράσινα Νέα»:

- Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δήλωσε χθες μετά το παιχνίδι, ότι μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν να λέγονται Παναθηναϊκός -διευκρίνισε βεβαίως ότι αναφερόταν στους παίκτες και τον προπονητή- ξεφτίλισαν το όνομα του Παναθηναϊκού. Συμμερίζεστε την άποψη του; «Όχι δεν συμμερίζομαι την άποψη του Παύλου. Ο Παναθηναϊκός δεν “ξεφτιλίζεται” επειδή έχασε ένα αγώνα από λάθη και ατυχία, όσο και αν μας πείραξε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός διασύρεται πρώτα και πάνω από όλα από τη συνεχή εσωστρέφεια. Φτάνει πια».- Πιστεύετε ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει στο Europa League;
«Αστειεύεστε; Φυσικά και μπορεί. Πέρσι στον όμιλο του Champions League στον πρώτο γύρο είχαμε μόλις ένα βαθμό ενώ είχαμε χάσει με 3-1 από την Ανόρθωση. Όλοι μας είχαν ξεγραμμένους αλλά καταφέραμε και πετύχαμε μια συνολικά σπουδαία πορεία γιατί στα δύσκολα μείναμε ενωμένοι και γιατί η ομάδα είχε την ποιότητα να το πετύχει.
»Φέτος έχουμε ενισχυθεί ακόμη περισσότερο αγωνιστικά και γι αυτό δεν πρέπει να απογοητεύεται κανείς μας, αλλά να πιστεύει στην ομάδα όπως ο κόσμος της που χθες χειροκρότησε στο τέλος του αγώνα. Καλώ όλους τους Παναθηναϊκούς να στηρίξουν την ομάδα μας και τις προσπάθειες μας σε μια χρονιά που έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι πετυχημένη».- Σήμερα εκδόθηκε και η οικοδομική άδεια για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, πως σχολιάζετε αυτή την εξέλιξη;
«Αυτή είναι η σημαντική είδηση της ημέρας για τον Παναθηναϊκό. Η έκδοση της οικοδομικής άδειας σηματοδοτεί μια θετική εξέλιξη και ένα μεγάλο βήμα προς τα μπρος για την κατασκευή του νέου μας γηπέδου.
»Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους εργάζονται σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για την πραγματοποίηση αυτού του οράματος. Ευελπιστούμε, στο εξής όλα να προχωρήσουν απρόσκοπτα, ώστε σύντομα ο Παναθηναϊκός να μπει στο σπίτι του κάτι που θα του δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση».
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr
Αθανάσιος Νάκος
«Η ΝΔ είναι δύναμη ευθύνης»


Το in.gr απευθύνει ερωτήσεις σε υποψηφίους που διεκδικούν την ψήφο μας στις 4 Οκτωβρίου.
Ο υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Μαγνησίας Αθανάσιος Νάκος τονίζει ότι η ΝΔ «είναι η δύναμη ευθύνης» και «διαθέτει την πολιτική βούληση να εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να οδηγήσει τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης».
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ζητά πόρους και αρμοδιότητες από την κεντρική εξουσία. Τι πρέπει να αλλάξει στην ελληνική επικράτεια για να μπορούν οι νομαρχίες και οι δήμοι να γίνουν πιο ανεξάρτητες οντότητες με πραγματική εξουσία;
Τα τελευταία 5,5 χρόνια
, προτεραιότητά μας στο υπουργείο Εσωτερικών ήταν η πραγματική ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς πιστεύουμε ότι το μέλλον ανήκει στην Αποκέντρωση, προκειμένου να διαμορφώσουμε ένα αποτελεσματικό σχήμα Διοίκησης, με αυξημένη δυνατότητα ανταπόκρισης στις απαιτήσεις του πολίτη. Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων, δώσαμε προτεραιότητα στη ρύθμιση των χρεών των Δήμων.
Απαλλάξαμε τις Νομαρχίες από το βάρος των προνοιακών επιδομάτων και τις εφοδιάσαμε με σταθερούς πόρους. Αποδώσαμε στους ΟΤΑ 1.711 εκατομμύρια, αυτά που τους παρακράτησαν οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
Ανοίξαμε το δρόμο για το μέλλον της Αυτοδιοίκησης, μέσα από θεσμούς που εισάγει ο νέος Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων.
Και βέβαια, με το Πρόγραμμα «Θησέας» αναμορφώσαμε το σύστημα χρηματοδότησης και υπερδιπλασιάσαμε τους πόρους των δήμων. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη σχεδιαζόμενη Διοικητική Μεταρρύθμιση, διαμορφώνουν τις προϋποθέσεις για μία Αυτοδιοίκηση με ουσιαστικό ρόλο και αυτονομία.
Εκτός των μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί, τί άλλο πρέπει να γίνει για να αντιμετωπιστεί πιο αποτελεσματικά το θέμα της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα;
Η μετανάστευση σήμερα
είναι ένα δυναμικό διεθνές φαινόμενο, γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση και να παρεμβαίνουμε με τις αποφάσεις μας σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, ώστε να διατηρούμε το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα όλων, αλλά ταυτόχρονα να διαφυλάττουμε και την κοινωνική συνοχή.
Σε εθνικό επίπεδο, πρέπει να εντείνουμε τα μέτρα για τον περιορισμό της παράνομης μετανάστευσης, να ενισχύσουμε τη φύλαξη των συνόρων μας, να επιβάλλουμε αυστηρότερες κυρώσεις στους δουλεμπόρους και να οργανώσουμε νέους χώρους υποδοχής.
Επειδή, ωστόσο, είναι πλέον από όλους αντιληπτό ότι το ζήτημα της μετανάστευσης είναι παγκόσμιο, είναι εξίσου αναγκαίο σε ευρωπαϊκό επίπεδο να διατηρήσουμε ρόλο πρωταγωνιστή για την εφαρμογή των αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς απαιτείται κοινή ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική, η οποία θα ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα στις προκλήσεις των καιρών και στην ταχύτατη εξάπλωση του φαινομένου.
Στο πρόγραμμά σας υπάρχει πρόβλεψη να αξιοποιηθούν περαιτέρω τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών;
Η μετάβαση σε ένα νέο κράτος
αυξημένων δυνατοτήτων αποτελεί βασική στρατηγική επιλογή της Νέας Δημοκρατίας. Στο πλαίσιο αυτό, στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη στον πληρέστερο βαθμό και στο πλησιέστερο προς αυτόν επίπεδο.
Προς αυτή την κατεύθυνση, τα τελευταία χρόνια προσπαθήσαμε -και σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε- να αναβαθμίσουμε το ρόλο των ΚΕΠ, ώστε να προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες και όχι να αποτελούν απλώς μεσάζοντες μεταξύ των αρμοδίων υπηρεσιών και του πολίτη. Απώτερος σκοπός μας παραμένει να αποτελέσουν τα ΚΕΠ «υπηρεσίες μιας στάσης», όπου ο πολίτης για ορισμένες υποθέσεις του δεν θα χρειάζεται να προστρέχει σε καμία άλλη υπηρεσία.
Τι θα απαντούσατε σε έναν πολίτη αν σας ρωτούσε γιατί να επιλέξει τη ΝΔ στις 4 Οκτωβρίου;
Γιατί είναι η δύναμη ευθύνης
, που βασισμένη σε αρχές και αξίες καταξιωμένες στη συνείδηση των πολιτών και προτάσσοντας το εθνικό συμφέρον έναντι του κομματικού οφέλους, διαθέτει την πολιτική βούληση να εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει τολμηρές αποφάσεις, κάποιες φορές σκληρές αλλά απολύτως αναγκαίες, για να οδηγήσει τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και τους πολίτες σε ένα σίγουρο και ασφαλές μέλλον.
Newsroom ΔΟΛ

ΕΠΣΕ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.
ΠΑΝΤΑ ΟΙ "ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ"
ΜΑΥΡΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ!!
ΓΙΑΤΙ Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ;
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΕ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,
ΟΥΤΕ Θ' ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ
ΠΩΣ ΗΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ.
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΣΕ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
ΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ"
ΟΥΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.
ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.
ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΔΟΣΗ.
ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ,
ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ
ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ
ΚΑΙ Η ΕΠΣΕ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΔΕΙΑ.