Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Μετά η ώρα της ΑΕΚ

Σήμερα ο χορός του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και πιστεύουμε πως σύντομα θα έχουμε και τον χορό της ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Ελπίζουμε να μην στερηθούν τον χορό τους...

Καλησπέρα, κύριε Παπακωνσταντίνου

Τελικά δεν μας απάντησε σε κάποια ερωτήματα που είχαμε θέσει, ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ. Τον καταλαβαίνουμε και δεν θα επιμείνουμε.
Ένας καλός φίλος μας είπε: ''Ο Πρόεδρος δεν θέλει να μιλήσει για παράγοντες που...

Είχα καιρό να τους δω

Αν σήμερα και αύριο βρεθώ σε κάποιο γήπεδο, θα είμαι εκεί όπου σφυρίζουν 2 διαιτητές τους οποίους ήθελα από καιρό να παρακολουθήσω να σφυρίζουν. Τους εκτιμώ και τους δύο και...

Ο κ. Δαφνής

Έχει μια αγωνία ο κ. Δαφνής για τους αγώνες των ΜΙΚΤΩΝ ΝΕΩΝ και ΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ την Τετάρτη 8/2/2017 στο Ενωσιακό με αντίπαλο τις ΜΙΚΤΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, και φοβόμαστε μην πάθει και τίποτα, αν και είναι νέος ακόμα και ξέρει να ζει με...

Απαγορευτικό από Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Κύριε Αναστασιάδη, απευθυνόμαστε σε εσάς. Δεν μπορεί να βρει εφαρμογή η απόφαση του Δ.Σ. για την παρουσία δημοσιογράφων στις προπονήσεις του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ. Θα σας γράψουμε δύο απλούς λόγους, αν και υπάρχουν περισσότεροι.
Πού θα κάνει προπόνηση η ομάδα και θα ισχύσει η απαγόρευση; Στο Στάδιο της Χαλκίδας δεν  μπορεί να ισχύσει...

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στη χοροεσπερίδα του
Α.Ο. Χαλκίς το Σάββατο 04/02 και ώρα 21:00, που θα πραγματοποιηθεί στο
Evia Palace.
Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε υπό....

Έρχεται παραίτηση

Θα σκάσει ως βόμβα αν τελικά επιβεβαιωθεί η πληροφορία. Αν δεν παραιτηθείς με δική σου πρωτοβουλία, τότε θα παραιτηθείς γιατί θα μείνεις μόνος σου.
Αυτά συμβαίνουν σε ομάδα της Εύβοιας...

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Έχουν χιούμορ τελικά οι αναγνώστες μας. Ο χρήστης έστειλε μήνυμα και ρωτάει: ''Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ μήπως έχει πάρει απόφαση για να απαγορεύσει την είσοδο σε δημοσιογράφους, που θα θελήσουν να...

Ο καλός κ. Μουζάλας

Τι είπε η υπουργάρα; Ο κ. Μουζάλας είπε πως για να πάει ο κ. Μητσοτάκης σε έναν καταυλισμό προσφύγων θα χρειαζόταν δύο διμοιρίες ΜΑΤ!!!
Κύριε Μουζάλα, εσείς είστε πραγματικά υπουργός και μάλιστα...

Ο ΣΚΑΪ και η αντικειμενικότητά του

Για 3 συνεχόμενες μέρες ο ΣΚΑΪ σε όλα τα δελτία ειδήσεων τηλεόρασης και ραδιοφώνου αναφερόταν στα όσα είπε ο Καμμένος  για έναν δημοσιογράφο, αλλά δεν είπε ούτε κουβέντα για τον άλλον δημοσιογράφο,...

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Τομεακή Επιτροπή Εύβοιας

Με αφορμή το δελτίο τύπου της Δημάρχου Ιστιαίας- Αιδηψού για την επίσκεψη 
στο ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς
 στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος «REMEDY»
Σε προηγούμενη ανακοίνωση της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ με αφορμή την συζήτηση και απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού  Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού για την έγκριση του Ευρωπαϊκού έργου (προγράμματος)  “REMEDY”,  είχε επισημανθεί: 
«Τεράστιες ευθύνες επωμίζονται και η δήμαρχος και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας – Αιδηψού  για την απόφαση που πήραν να ενισχύσουν αυτές τις αντιδραστικές,....

ΑΟ ΘΗΒΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προπώληση εισιτηρίων για τον Κυριακάτικο αγώνα ΑΟ ΘΗΒΑ -ΦΩΣΤΗΡΑΣ θα γίνετε απο Τετάρτη 1 Φεβρουαριου εως και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου  στις 12 το μεσημέρι απο τον  DELIVERY  ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ που βρίσκεται στη κεντρικη πλατεια ...

Καλημέρα

Γερά μάγκες, για να αντέξουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα είναι δύσκολο αφού γενικώς αυτός ο μήνας θα είναι από τους δυσκολότερους. Πού θα πάει όμως, θα περάσει  κι αυτός για να βγούμε από την καταιγίδα.
Έχουμε και ποδόσφαιρο σήμερα  και σίγουρα όλοι έχουν...

"Η ΜΕΔΟΥΣΑ"


ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Χορός


Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 Παναχαϊκή            16 / 36
2 Ερμιονίδα              16 / 29
3 ΠΑΟ Βάρδας        16 / 28
4 Παναρκαδικός    16 / 25...

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Γ Ερασιτεχνική 1ος όμιλος

Ομάδα Αγών Ν Ι H Γκολ Υ Γκολ Κ Ποινή Βαθμ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ 11 8 1 2 22 9 0 25
ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 11 6 1 4 16 8 0 19
ΑΟ ΑΓΙΟΥ* 10 5 1 4 14 11 0 16
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΛΤΡΩΝ 11 4 3 4 11 14 0 15...

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ- ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

B Ερασιτεχνική 1ος όμιλος

Ομάδα Αγών Ν Ι H Γκολ Υ Γκολ Κ Ποινή Βαθμ
ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ 14 13 1 0 44 8 0 40
ΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ 14 8 3 3 20 14 0 27
ΣΚΕΠΑΣΤΗ* 13 7 2 4 32 14 0 23
ΑΟ ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΓΟΥΒΩΝ 14 6 5 3 21 12 0 23
ΑΠΣ ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ 14 6 5 3 25 16 0 23....

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α Ερασιτεχνική

Ομάδα Αγών Ν Ι H Γκολ Υ Γκολ Κ Ποινή Βαθμ
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 16 12 1 3 38 9 0 37
ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ 16 10 3 3 24 12 0 33
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 16 8 6 2 27 12 0 30
ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 16 9 1 6 29 16 0 28
ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 16 9 1 6 19 18 0 28....

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Καλό Σαββατοκύριακο

Αυτό ήταν. Φτάσαμε πάλι στο Σαββατοκύριακο και αρχίζουν τα ματς. Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα πατήσει χορτάρι ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ...

Με ΜΑΤ ο κ. Αποστόλου

Ούτε βήμα δεν μπορεί να κάνει πλέον ο υπουργός κ. Αποστόλου χωρίς τα ΜΑΤ. Ο κ. Αποστόλου έχει γίνει αυτοκόλλητος...

Η ΕΠΣΕ

Φαίνεται πως η βιομηχανία των μεταγραφών πάει καλά και αυτό έφερε χρήματα στα ταμεία της ΕΠΣΕ.
Περίπου...

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Το πρωί της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα μνήμης ων Αγ. Συμεών του θεοδόχου, Άννης της προφήτιδος και των Αγ. Τριών νεομαρτύρων των Σπετσών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στον Ι. Ναό Αγίων Αποστόλων Νέας Αρτάκης, όπου τέλεσε την Θεία Λειτουργία, κατόπιν αιτήματος του Λυκείου και του θεολόγου του κ. Κωνσταντίνου Στεργίου, στα πλαίσια του μαθήματος των Θρησκευτικών.
Μετά την είσοδο των μαθητών στον Ιερό Ναό, ο Σεβασμιώτατος,...

Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων

Δήμαρχε, κύριε Ψαθά, τι θα γίνει τελικά εκεί στη Στενή; Υπάρχει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο δεν το χρησιμοποιεί κανείς, και φυσικά υπάρχει και το ''γεφύρι της Άρτας'', όπως έχει χαρακτηριστεί το έργο που άρχισε επί χούντας...

Ευχαριστήριο της ΕΛΜΕ για την εθελοντική αιμοδοσία

Χαλκίδα 2/2/2017

Την προηγούμενη Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ετήσια εθελοντική αιμοδοσία της ΕΛΜΕ Εύβοιας, στην αίθουσα τελετών του φιλόξενου 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της ΕΛΜΕ. 
Στην αιμοδοσία προσήλθαν περισσότεροι από 50 εκπαιδευτικοί και συνελέγησαν 45 μονάδες αίματος, οι οποίες προστίθενται στις 76 μονάδες που υπήρχαν από τις προηγούμενες χρονιές. 
Να σημειώσουμε ότι κάθε χρόνο οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται (πέρυσι εξυπηρετήσαμε 22 ...

Δήμος Χαλκιδέων

Έχει πάει κανείς  μια βόλτα στο Λευκαντί για να δει το χάλι στους δρόμους; Είναι περισσότερες οι λακκούβες ακόμη κι από τους κατοίκους της περιοχής.
Ακούσαμε πως κάποιος κυκλοφορεί στην περιοχή...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Δικαίωμα της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να απαγορεύει την παρουσία δημοσιογράφων στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά αυτό καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν.
Προσωπικά δεν μας ενδιαφέρει, αλλά υπάρχουν δημοσιογράφοι οι οποίοι θέλουν και μπορούν να καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ καθημερινά και αυτό δεν είναι κακό για την ομάδα.
Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου μπορεί να έχει αρκετή δουλειά τώρα με τον χορό, αλλά το γραφείο τύπου έχει συγκεκριμένη αποστολή. 
Κύριοι, ας το ξεκαθαρίσουμε. Ο κάθε....

Απειλούν οι Τούρκοι

Απειλούν οι Τούρκοι και ο Τσαβούσογλου είπε πως δεν πρέπει να προκαλεί ο Καμμένος γιατί θα συμβεί κανένα ατύχημα!!!
Καλά οι Τούρκοι δεν ξέρουν...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει και τιμά τον Άγιο ένδοξο Ιερομάρτυρα ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ τον θαυματουργό, πανηγυρίζει ο ομώνυμος του Αγίου Ιερός Ναός στο ΑΦΡΑΤΙ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί:
Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017:
ώρα 6.00 μ.μ.  Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και Ιερά Λιτανεία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
Παρασκευή 10  Φεβρουαρίου  2017:
ώρα 7.00 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία, ...

Δήμος Χαλκιδέων

''Τα πουλάκια'' που τρώνε τα σποράκια τους κελαηδάνε μια χαρά και στηρίζουν τα πάντα. Έτσι είναι η ζωή. Εμείς δεν παρεξηγούμε κανέναν.
Ρίξτε χρήμα...

Πρώτη φορά αριστερά

Αναίσθητοι είναι οι άνθρωποι κι ας παριστάνουν τους ευαίσθητους και όλα τα σχετικά. Πεθαίνουν άνθρωποι στις σκηνές, πεθαίνουν μωρά στις σκηνές και αυτοί ούτε κουβέντα δεν έχουν να πούνε. Αν πέθαινε κανείς όταν...

ΜΙΚΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Φίλες και φίλοι, ας κάνουμε όλοι ένα διάλειμμα κι ας βρεθούμε την Τετάρτη στο Ενωσιακό γήπεδο, ώστε να ενισχύσουμε τα παιδιά των ΜΙΚΤΩΝ ομάδων της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ να ξεπεράσουν το τελευταίο εμπόδιο...

Την Τετάρτη 15/2/2017

Η ΕΠΣΕ αποφάσισε και όρισε αναβληθέντες αγώνες.
Έτσι την Τετάρτη στις 15/2/2017 στις 15.30 θα παίξουν...

Καλημέρα στην ΕΠΣΕ

Κύριε Παπακωνσταντίνου, τι έγινε. Γιατί η ΑΡΤΑΚΗ, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ, η ΑΚΑΔ. ΑΡΤΑΚΗΣ 2003 και ο ΚΥΖΙΚΟΣ αναφέρονται ως σωματεία του Δήμου Μεσσαπίων; Ανήκαν στον Δήμο Αρτάκης και μετέπειτα στον Δήμο Χαλκιδέων.
Λένε κάποιοι πως το κάνατε επίτηδες ώστε σιγά - σιγά να οδηγηθεί η...

''Πλακώθηκαν'' γράψαμε

Τι δεν καταλαβαίνετε, κύριοι. Γιατί ψάχνετε να μάθετε ποιος ήταν ο προπονητής που δεν συμπεριφερόταν καλά στους ποδοσφαιριστές και πλακώθηκε με τον γενικό αρχηγό, επειδή...

Την υγειά μας να έχουμε

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν θέλουμε τίποτα άλλο, εκτός από να έχουμε την υγειά μας. Δουλειά, λεφτά, ανάπτυξη και άλλα τέτοια, μας τα εξασφάλισε ο κ. Τσίπρας και η πρώτη φορά αριστερά. 

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας  μέρα. Γιατί άραγε δεν μπορούν κάποιοι να καταλάβουν πως εμάς μας λείπουν πολλά και δεν θα χαθούμε αν δεν πάρουμε τα λίγα;
Δεν παριστάνουμε τους μάγκες, τους πρώτους,...

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος δέχθηκε στην Ιερά Μητρόπολη αντιπροσωπείες μαθητών του 1ου Λυκείου Χαλκίδος, τους οποίους συνόδευε η Καθηγήτριά του κ. Ζωή Μπούρου και του Λυκείου Βασιλικού Χαλκίδος, του οποίουθς συνόδευαν ο Διευθυντής κ. Χρήστος Κακαβάς και η θεολόγος κ. Κωνσταντίνα Γιαλού.
Ο σκοπός της επίσκεψης και των δύο αντιπροσωπειών ήταν για να ...

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

            Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 το πρωί, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την μεγάλη Δεσποτική Εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στον Ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της γενέτειράς του Βασιλικό Χαλκίδος.
Εκεί, με την συμμετοχή του Αρχιμ. Νεκταρίου Ευγενικού, του Πρωτοπρεσβ. Σταματίου Μπασδέκη – Εφημερίου της Ενορίας και του Διακ. Ευγενίου Τσάλλα χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία.
            Πριν την Απόλυση της Θείας Λειτουργίας εψάλη η Αρτοκλασία, την οποία προσκόμισαν ευλαβείς χριστιανοί, ενώ ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο ...

Η Αθηνά του ΠΙΣΣΩΝΑ

Η Αθηνούλα εκτός από σοφία έχει και τύχη, αφού της έτυχε και το φλουρί της βασιλόπιτας, που χθες έκοψε ο ΑΟ ΠΙΣΣΩΝΑ.
Είναι...

Για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο

Συναγερμός... 
Δεν ξέρω αν ο αντιπεριφερειαρχης κύριος Φάνης Σπανός θα σημάνει συναγερμό, αλλά πιστεύω πως δεν απέχει πολύ από μια τέτοια απόφαση. 
Την Τετάρτη οι αγώνες....

24o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Διδακτική επίσκεψη των Στ’1 και Στ’2 τμημάτων του σχολείου μας στο Μνημείο «Οικία Βάιλου», στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας και στο Δημαρχείο Χαλκίδας 

Την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2017 τα Στ’1 και Στ’2 τμήματα του 24ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο Μνημείο «Οικία Βάιλου», στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας και στο Δημαρχείο της πόλης μας.
Αρχικά τα παιδιά ξεναγήθηκαν από την υπεύθυνη αρχαιολόγο στο Μνημείο «Οικία Βάιλου». Εκεί ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στους μαθητές μας η συνύπαρξη αρχιτεκτονικών στοιχείων από τις ...

ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Τομεακή Επιτροπή Εύβοιας

Το περιστατικό με το θάνατο του βρέφους στη Ριτσώνα επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν στον καταυλισμό. Το τραγικό αυτό συμβάν δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Οι πρόσφυγες έχουν πρόσβαση σε μεταφραστή και πρώτες βοήθειες τις καθημερινές μέχρι τις 4 το απόγευμα και μάλιστα η πρόσβαση τους είναι ελλιπής. Τις υπόλοιπες μέρες και ώρες στηρίζονται στις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων του νοσοκομείου που έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από τις ελλείψεις στον κλάδο της ....

Ερντογάν ο κ. Ψαθάς;

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Εύβοια.
Μέλος της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Χαλκιδέων, δηλώνει πως θα συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ, αφού όπως λέει ο Δήμαρχος Μεσσαπίων Διρφύων λειτουργεί....

"Πλακώθηκαν στο ξύλο"!!!!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
Τα έχει όλα τελικά αυτή η κατηγορία, αλλά κάποιοι δαιμόνιοι, έντιμοι, ανεξάρτητοι και όλα τα σχετικά ρεπόρτερ τα καταπίνουν αμάσητα και κρατούν το στόμα τους κλειστό, για να μην τους μαλώσουν!!!!
Εμείς που είμαστε.....

Προκρίθηκε ο ΠΑΟ

Χαμός. Μόνο που δεν βγήκαν στην Ομόνοια να πανηγυρίσουν ''τα παπαγαλάκια'' του Αλαφούζου για την πρόκριση του ΠΑΟ επί του Κισσεμικού. Καλά δεν έχουν καταλάβει τίποτα; Δεν έχουν καταλάβει πως όποιος θέλει...

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΛΗΛΑΣ

Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ μέσα στο Βασιλικό πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Α΄γύρο  και τώρα είναι στην 9η θέση με 22 βαθμούς, ενώ ο ΛΗΛΑΣ στην 6η θέση με 25 βαθμούς.
Υπάρχει δρόμος ακόμη μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, αλλά....

Υμνούν τον Στουρνάρα!!!

Το ακούσαμε κι αυτό. Αρκετοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, μιλώντας στην Βουλή, υμνούσαν τον Στουρνάρα και τις απόψεις του!!! Τι άλλο θα ακούσουμε, Θεέ μου; Αυτοί που  ήθελαν να τον κρεμάσουν...

Καλή αρχή

Αλέξανδρος Τζιόλης και Τάσος Αυλωνίτης έκαναν ντεμπούτο στην σπουδαία νίκη της Χαρτς με 4-1 επί της Ρέιντζερς, αποτέλεσμα που έφερε τη Σέλτικ με +25 στην κορυφή, φτάνοντας τις 18 σερί νίκες!
Η Σέλτικ πήρε την 18η σερί νίκη στο....

Το μήνυμα

Το πήραμε το μήνυμα και ''πατάμε φρένο'' προς κάθε κατεύθυνση.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κάποιοι κύριοι πίστεψαν πως μπορούμε να καταλήξουμε στην αγκαλιά τους. Φαίνεται όμως πως...

Ο κ. Γιώργος Σίδερης

Τελικά ήταν πολύ ωραία εποχή για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Δεν ανήκουμε σε αυτούς που έλεγαν και λένε και σήμερα πως κάτι έκαναν για να πάει ψηλά ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, αλλά παρακολουθώντας αναρτήσεις του κ. Γιώργου Σίδερη...

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - Αλλάζουν όλο στον παραλιακό

 Αλλάζουν όλα στον παραλιακό της Ερέτριας. 
Τα κιόσκια, οι παράγκες και όλα ....

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ πέρασε και από τη Λάρισα, «Χ» στο Καυτανζόγλειο

Ο ΠΑΟΚ απέδειξε και στο «AEL FC Arena» ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Super League το τελευταίο διάστημα. Με τα γκολ των Μυστακίδη (9΄) και Μάτος (61΄) ο «δικέφαλος του Βορρά» πέρασε και το εμπόδιο της Λάρισας (2-0) στο πλαίσιο της....

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο χρόνος αναμονής τελείωσε. Έτσι μας είπε ένας κύριος, ο οποίος εδώ και καιρό προσπαθούσε να μας πείσει να ξεχάσουμε τις αρχές μας, να ξεχάσουμε πως δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά και τα επαγγελματικά κανενός και να γίνουμε ρουφιάνοι και...

Αγώνες Κυριακής 29/01/2017

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  15:00

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
13:45  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ   2 - 0 τελικό 
 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ  2 - 0 τελικό 
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ - ΘΗΒΑ 2 - 1 τελικό  

Ουζερί 'Το θαλάμι"

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - 15:00
ΑΠΟΛ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΑΡΤΕΜΙΔΕΣ ΑΟ ΩΡΕΩΝ  0 - 0 τελικό...

Αγώνες Σαββάτου 28/01/2017

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  15:00

Α΄ Ερασιτεχνική - 16η Αγωνιστική
ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ    2 - 1 τελικό 
ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ - ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ   1 - 0  τελικό
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ  2 - 2 τελικό...

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Στον Μπακογιάννη οι αγρότες

Αντιπροσωπεία των αγροτών της Φθιώτιδας δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ,Κώστας Μπακογιάννης. Οι εκπρόσωποι επέδωσαν ψήφισμα στον κ. Μπακογιάννη, ενώ, κατά τη συνάντηση, μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε σχέση με το κόστος παραγωγής αλλά και τις αλλαγές στο ασφαλιστικό τους.
Από την πλευρά του, ο κ. Μπακογιάννης, κάλεσε τους αγρότες να....

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Με λαμπρότητα και εκκλησιαστική τάξη πανηγύρισε η Ενορία της Νέας Λάμψάκου Χαλκίδος τον προστάτη και Πολιούχο της Άγιο Τρύφωνα, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2017, προεξάρχοντος των Ιερών Ακολουθιών του οικείου Ιεράρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
Κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό, με την συμμετοχή πολυπληθούς εκκλησιάσματος, τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος, με αφορμή της επικειμένης Εορτής της Υπαπαντής, αναφέρθηκε στην σημασία που πρέπει να δίνουμε όλοι στην πνευματική ανάπτυξη των ....

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Παραλιακό_μέτωπο_Ερέτριας
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στα Γραφεία του ΟΛΝΕ στην Χαλκίδα σύσκεψη του Δήμου Ερέτριας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μπουρμά Ηλία και υπηρεσιακούς παράγοντες, στη συνέχεια της συνεργασίας για την νομιμοποίηση, αποκατάσταση και ολοκλήρωση του έργου «Ανάπλαση....

Αποκριάτικος χορός


Συγνώμη αλλά....

Κύριοι δεν υπερασπιζομαστε κανέναν και δεν θα κάνουμε τον καλό σε κανέναν. 
Γράψαμε την άποψή μας για την ηλιθιότητα κάποιων. 
Αν αυτό δεν το καταλάβατε....

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Αυτή την Κυριακή ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει το ρεπό του, αλλά το Σάββατο έχει τον χορό του.
Οι φίλοι της ομάδας είναι βέβαιο πως θα γεμίσουν το μαγαζί και μακάρι στην συνέχεια να γεμίζουν και το στάδιο. Το γράφουμε γιατί κι επί διοίκησης Στούπα δημιουργήθηκε ....

Για παρεμβάσεις βουλευτών στο έργο της Επ.Ανταγωνισμού μιλά ο Δ.Κυριτσάκης

«Νομίζουν ότι θα εκβιάσουν την Επιτροπή»

Αίσθηση προκαλούν οι αιχμές που άφησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δημήτρης Κυριτσάκης, κάνοντας λόγο για βουλευτές που παρεμβαίνουν στο έργο της Επιτροπής και στην προσπάθειά της να ελέγξει παραβατικές συμπεριφορές στην αγορά, καταθέτοντας, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ερωτήσεις στη Βουλή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης για συγκεκριμένες εταιρίες που κάνουν καταγγελίες, τις οποίες, μάλιστα, ενημερώνουν στέλνοντάς τους τις ερωτήσεις τους.
Μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής....

Καλησπέρα σας

Ποτέ δεν είναι αργά για να καταλάβει κάποιος πως δεν αξίζει τον κόπο για κανέναν και για τίποτα να....

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  15:00

τελικό
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ  0 - 1 
Γκοοοοοοόλ με τον Αθανασίου

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές (ΝΕΟΥΣ) ...

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ-ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 13:00

ΤΕΛΙΚΟ
ΠΑΙΔΕΣ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΠΑΙΔΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ   0 - 4
Το 0 - 1 Τζαφέρης
Το 0 - 2 Μεταξάς
Το  0 - 3 Αντωνάκης
Το 0 - 4 Αντωνάκης


Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές (ΠΑΙΔΕΣ) και ...

Στην ΕΡΕΤΡΙΑ ο Μακρής

Όταν έχεις θέληση κι όταν αγαπάς το ποδόσφαιρο, προσπαθείς και τα καταφέρνεις. Είχε μείνει πίσω ο Γιάννης Μακρής μετά την αποχώρησή του από τον ΛΗΛΑ, αλλά γούσταρε να συνεχίσει το ....

Η ηλιθιότητα κάποιων

Ο καθένας έχει τις απόψεις του, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί έναν αγώνα ποδοσφαίρου για να εκτονωθεί και να βγάλει τ' απωθημένα του.
Στο γήπεδο των Ψαχνών κάποιοι το έκαναν αυτό και μάλιστα σ' ένα παιδί το οποίο δεν....

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ

Ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ με την νίκη στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ πήρε βαθμολογική ανάσα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξέφυγε από τον κίνδυνο του υποβιβασμού.
Έχει 19 βαθμούς και είναι στην 11 θέση.
Ο ΟΛΥΜΠΟΣ έχασε στην έδρα του από την ...

ΕΡΕΤΡΙΑ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ

Η ΕΡΕΤΡΙΑ έχει δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και σίγουρα θέλει νίκη για να βρει την αυτοπεποίθηση της. Έχει 30 βαθμούς και είναι στην 3η θέση.
Από την άλλη ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ έχει περάσει ,,,

ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΑΥΛΙΔΑ

Λοιπόν δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την ΚΑΣΤΕΛΛΑ και σε καμιά περίπτωση οι της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ δεν θα ήθελαν να έχουν και πάλι απώλειες.
Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ είναι στην 7η θέση με 23 βαθμούς, ενώ η ΑΥΛΙΔΑ στην 10η θέση με 20 βαθμούς.
Επειδή κάτι γράψαμε χθες και κάποιοι τσίμπησαν για τον κ. Κιαπέκο, θα φύγει ...

ΑΕΚ Χαλκίδας - ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών

Τώρα τι να γράψουμε;
Στην 4η θέση η ΑΕΚ με 28 βαθμούς και ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ σην 8η θέση με 22 βαθμούς, αλλά αγωνιστικά 28, αφού ξεκίνησε με -6 βαθμούς.
Η ΑΕΚ Χαλκίδας μετά την νίκη εκτός έδρας με τον ΟΛΥΜΠΟ θέλει να....

ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ

Τα γειτονάκια θέλουν βαθμούς και θα παλέψουν το Σάββατο για να τους πάρουν.
Στα παιχνίδια αυτά δεν υπάρχουν φαβορί.
Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ είναι σαφέστατα καλύτερη ομάδα και διεκδικεί άνοδο, αλλά ....

Βουλιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 10,2 ποσοστιαίων μονάδων δίνει στη Νέα Δημοκρατία, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis η οποία παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 15,6%, η ΝΔ 25,8%, η Χρυσή Αυγή 5,6%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη 4,9%, το ΚΚΕ 5%, το Ποτάμι 1,7%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,1%, η Ένωση Κεντρώων 2,3%, η Λαϊκή Ενότητα 1,5%, ....

ΔΡΟΣΙΑ - ΑΡΤΑΚΗ

Το Σάββατο στις 15:00 η ΔΡΟΣΙΑ θα υποδεχθεί την ΑΡΤΑΚΗ σ΄ έναν αγώνα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.
Η ΔΡΟΣΙΑ με 15 βαθμούς είναι σε πολύ δύσκολη θέση και θα επιδιώξει να πάρει ους 3 βαθμούς.
Αντίπαλός της η ΑΡΤΑΚΗ η οποία θέλει να μείνει ζωντανή στο ....

Παράταση για την υποβολή του εντύπου Ε11, έδωσε το υπουργείο Εργασίας

Με στόχο την ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής από τους υπόχρεους του εντύπου Ε11 (γνωστοποίηση στοιχείων ετήσιας κανονικής άδειας), το....

Καλημέρα

Ούτε ένα αστείο δεν μπορούμε να κάνουμε;
Δεν προλαβαίνουμε να απαντάμε στα τηλεφωνήματα από χθες το βράδυ για το θέμα του Κιαπέκου.
Τι έγινε και φεύγει;
Που θα πάει τελικά;
Γιατί φεύγει με τον ....

Αποχή συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς

Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε ότι και την Τετάρτη θα υπάρξει πανελλαδική αποχή των συμβολαιογράφων από τη .....

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Φεύγει ο κ. Κιαπεκος

Ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τον προπονητή της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ να φεύγει μαζί με τον Πρόεδρο και.....

Καταγγελία- ΨΗΦΙΣΜΑ

Καταγγέλουμε το απαράδεκτο περιστατικό που έλαβε χώρα την Παρασκευή 27/1/2017, όταν ο σπουδαστής στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βασιλικού ΟΠ, μέλος του Συνδικάτου Μετάλλου Εύβοιας και εκλεγμένο μέλος του 7μελούς μαθητικού συμβουλίου, απειλήθηκε από τη διεύθυνση της σχολής με 3ήμερη αποβολή γιατί ζήτησε το αυτονόητο: 
Να του δοθεί ο κανονισμός και το καταστατικό λειτουργίας του συλλόγου μαθητών από τη διεύθυνση για να μπορεί να έχει γνώση αυτού και να εκπροσωπήσει τα πραγματικά συμφέροντα των σπουδαστών απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο μέσα στη σχολή, όσο και στο μεροκάματο και στην πρακτική. 
Η αιτία της απειλής, όπως ισχυρίζεται η διεύθυνση, ήταν....

Στη Φωκίδα οι ΜΙΚΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αύριο Τετάρτη οι Μικτές Νέων και Παίδων της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα ταξιδεύσουν στην Φωκίδα για ους αγώνες με τις Μικτές της Φωκίδας.
Δεν είναι εύκολοι οι αγώνες, αλλά οι Μικτές της...

ΕΥΒΟΪΚΌΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η ΟΜΑΔΑ του ΕΥΒΟΪΚΟΥ στα πλαίσια  τον χειμερινών μεταγραφών καλωσορίζει στην οικογένεια  της  τους :
1. Βασίλης Μοίρας  από ΠΑΟΚ ΚΑΝΗΘΟΥ 
2. Άρης Σπρινης  από ΑΠΟΛΛΩΝ....

Αναγκαία και η χρηματοδοτική συμμετοχή του ΔΝΤ ξακαθαρίζει ο ESM

Ξεκάθαρο μήνυμα για την αναγκαιότητα πλήρους συμμετοχής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα και με χρηματοδότηση στέλνει ο ESM, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα τη χθεσινή δήλωση του επικεφαλής Κλάους Ρέγκλινγκ, βάσει της οποίας άφησε ....

Μόνος και στα χαμηλά

Ο πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ κ. Θεοδοσίου παρακολουθεί τον αγώνα της ομάδας του με την ΕΡΕΤΡΙΑ, μόνος....

Γιώργος Αγραφιώτης

Στη μάχη δεν πας ποτέ χωρίς πολεμοφόδια.
Αυτό το ακολουθεί πιστά ο κ. Γιώργος Αγραφιώτης και δεν ....

ΑΟ ΚΑΝΗΘΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΟ ΚΑΝΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ...

Π.Α.ΜΕ

Για την αναμοριοδότηση των σχολείων
και τις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών


Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας, μετά την τροποποίηση του νομοθετικού πλαισίου στο οποίο προχώρησε η κυβέρνηση (ΠΔ 111/2016 -τροποποίηση του ΠΔ 39/1998), έχει ανοίξει ένας «κύκλος» συζητήσεων σχετικά με το ζήτημα της κατάταξης των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε κατηγορίες μετάθεσης – μοριοδότησης.

Καλούνται οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών να υποβάλουν προτάσεις για τη μοριοδότηση των σχολείων, τις οποίες θα καταθέσουν στα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ. Οι προτάσεις των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, με ευθύνη των Διευθυντών Εκπαίδευσης ...

ΕΠΣΕ - ΜΙΚΤΕΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ 
ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ 
ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ 
ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ

Γερμανία: Νέα δόση μόνο με αξιολόγηση και συμμετοχή ΔΝΤ

Με το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα συνδέει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών την εκταμίευση ....

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η "Συμφωνία Αλήθειας" έχει, ήδη, υπογραφεί! Αναμένεται και η εκλογική επικύρωσή της

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από 250 και πλέον μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας και παρουσία του αντιπροέδρου του κόμματος κ. Κωστή Χατζηδάκη, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου στη Χαλκίδα, η κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλκίδας.
Η πρωτοφανής, για τέτοια εκδήλωση, σε μέγεθος και παλμό, συγκέντρωση, χαρακτηρίσθηκε από τη συγκίνηση των....

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΕΠΙΣΟΛΗ

Χαλκίδα, 31/01/2017
Προς: Ενδιαφερόμενα Μ.Μ.Ε.

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ…

Είναι μεγάλη η ανάγκη να γράψουμε δύο λόγια για ένα καταπληκτικό άνθρωπο και άριστο επαγγελματία…
Όλοι στην διοίκηση του Α.Ο. Χαλκίς, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από ...

Σφύριξα κι έληξε

Αγαπητέ φίλε, η εκτίμησή μου στο πρόσωπό σου είναι δεδομένη.
Απλά τώρα είσαι....  

Η κυρία Αυλωνίτου

Τελικά οι άνθρωποι προσφέρουν πολύ γέλιο.
Βγήκε η κυρία Αυλωνίτου στο τηλεπαράθυρο του Θωμαϊδη και μας είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπάει την διαφθορά και στο χώρο του ποδοσφαίρου!!!!!
Πιστεύει κανείς πως θα ξαναβρούμε κυβέρνηση με....

ΑΟ ΘΗΒΑΣ

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει τον εξάμηνο δανεισμό απο την Π.Α.Ε ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ τον 20χρονο αμυντικό Ευστάθιο Χατζηλάμπρο.
Ο Πρόεδρος Θανάσης Βυλλιώτης και το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ευχαριστούν ....

Ο κ. Καλυβίτης

Όταν ο κύριος Καλυβίτης έχει σηκώσει τα μανίκια και έχει δίπλα....

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τελικά κάποιοι είναι απίθανοι.
Είπαν πως η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ δεν τα έδωσε όλα για να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ και πως αυτό το έκανε για να μην έχει τραυματισμούς, κούραση και άλλα σχετικά!!!
Αλήθεια....

Έχετε μπερδευτεί;

Κύριοι έχετε μπερδευτεί πολύ. Έχετε την εντύπωση πως μ΄ ενοχλεί κάτι;
Αν μ΄ ενοχλούσε θα το "έβγαζα" στα σχόλιά μου και το ξέρετε.
Δεν υπάρχει κανέναν θέμα. Σας καταλαβαίνω απόλυτα όλους και ξέρω πως κάθε φορά που η ομάδα θα κερδίζει θα μου ρίχνετε και μια "μούντζα", ενώ όταν δεν κερδίζει δεν "θα μουντζώνετε" τον εαυτό σας, αφού εσείς είσθε....

ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΑΡΤΕΜΙΔΕΣ ΑΟ ΩΡΕΩΝ 0 - 0


Αγώνας για το πρωτάθλημα γυναικείου ποδοσφαίρου Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ
Πάντως Άγγελε ....

Ψαθάς και Κιαπεκος

Οι ωραίοι στα Μεσσάπια δίνουν τα χέρια και χαμογελούν.
Ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς Γιώργος και ο προπονητής ....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Απο την Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ ανακοινώνεται ότι :
Η προθεσμία για την κατάθεση στη γραμματεία της Ένωσης των ...

Καλημέρα

Δυστυχώς πάμε για 5η μέρα με την ίωση να μην λέει ν΄ αφήσει τα παιδιά, αλλά που θα πάει θα τα καταφέρουμε. Αντέχουμε την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ στις ιώσεις δεν θ΄ αντέξουμε;
Ο φίλος αναγνώστης ο οποίος δηλώνει ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, έχει την δική του άποψη για τις εκάστοτε διοικήσεις, αλλά δεν επιθυμεί να την δημοσιοποιήσουμε γιατί ....

Ημερομηνίες χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου 2017

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται οι ημερομηνίες της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου 2017 για όλες τις κατηγορίες ποδοσφαιριστών.

Μετεγγραφές επαγγελματιών ποδοσφαιριστών: Θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 2/1/2017 (Κυριακή 1/1/2017 ανοίγει η διαδικασία μέσω TMS) και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 31/1/2017. Την τελευταία ημέρα (31/1/2017) οι υπηρεσίες της ΕΠΟ θα δέχονται αιτήσεις μεταβολών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών έως τις 20:00.


Μετεγγραφές άνεργων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών: Θα ...

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 2 - 2


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Α.Ε.Λ. – ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ 6 - 0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ  ΑΕΛ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Με νίκη και καλή εμφάνιση συνέχισε  η ομάδα μας τους αγώνες για το  πρωτάθλημα Γ΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Ευβοίας. κερδίζοντας με 6-0 τον ΠΑΟ Κανήθου.
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και για τις δύο ομάδες η ομάδα μας από το πρώτο λεπτού του αγώνα δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο να αντισταθεί δημιουργώντας και άλλες  φάσεις και γκολ.
Το τελικό 6-0 με γκολ των Κουλοχέρη 27΄,36΄,62΄ ,65΄πέναλτι, Μάκ Κόλλια 72΄και Μικράκη 85΄ βρήκε στο τέλος του αγώνα τους αθλητές ικανοποιημένους για την ....

Στη Σκωτια ο Αυλωνίτης

Στη Χαρτς 
θα συνεχίσει την καριέρα του 
ο Τάσος Αυλωνίτης.
Του ευχόμαστε 
καλή επιτυχία και να είναι υγιής.

ΑΟ ΘΗΒΑΣ

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με 23χρονο μέσο Ιωάννη Αντωνίου. Ο Γιάννης έχει αγωνιστεί στον Π.Α.Σ. Λαμίας και στην.....

Συγνώμη κύριε

Καλέ μας κύριε, τι άραγε σας ενόχλησε;
Τίποτα δεν γράψαμε και πέσατε να μας φάτε.
Έχουμε δικαίωμα να μην συμφωνούμε με κάποιους, όπως κι αυτοί να μην συμφωνούν μ΄ εμάς.
Άλλοι έβλεπαν και έλεγαν πως στάδιο της Χαλκίδας ήταν γεμάτο από φιλάθλους και δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως κόπηκαν 150 εισιτήρια. Άφησαν μάλιστα να εννοηθεί πως ήταν πολλά διαρκείας, για τα οποία όμως η ομάδα δεν έχει πληρωθεί!!!
Το ξαναγράφουμε. Με διαρροές και κατινιές, άκρη δεν βρίσκει κανένας.
Ονόματα κύριοι. Αν έχετε στοιχεία δώστε τα στην ....

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ TV

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

18:00 COSMOTE SPORT 7 HD
Τόφας - Νταρουσάφακα
Super League Τουρκίας

19:00 Novasports 1HD
Βραβεία ΠΣΑΠ

21:00 Novasports 2HD...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ

  ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ   
Κύμη, 30/1/2017

κ. Μπενάκη, την ημέρα μνήμης κατά της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού, επιλέξατε το ΔΣ της 27-1-2016, για να επιδείξετε και πάλι την πολιτική σας μισαλλοδοξία.
κ. Πρόεδρε του ΔΣ, για μια ακόμη φορά και μάλιστα στο 1ο Δημοτικό Συμβούλιο του έτους, διακριθήκατε για την επιλεκτική ακοή σας (δεν ακούσατε τις ύβρεις του κ. Σαμαρά στον πρώην Δήμαρχο), για την με το έτσι θέλω διακοπή ομιλητών της συμπολίτευσης (κ. Βασίλη Ντόβολη), με αποκορύφωμα την αφαίρεση του λόγου- διακοπή της ομιλίας του επικεφαλής του....

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ

Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο, μετέβη με πολλή χαρά και ευλόγησε τις Αγιοβασιλόπιτες Συλλόγων, Φορέων και Ενοριών, στις οποίες προσεκλήθη.
Τό Σάββατο το απόγευμα ευλόγησε την Πϊτα του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδος και ...

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ

            Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, στον Ι. Ναό Αγίας Τριάδος στήν Πόλη της Κύμης, όπου και η έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου, ετελέσθη Αρχιερατικό Συλλείτουργο μεταξυ του οικείου Ιεράρχου, Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ και Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, συλλειτουργούντων και των δύο επιτελών Κληρικών του Μητροπολίτου Καρυστίας, Αρχιμ. Νικοδήμου ...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΩΣΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, ο Σεβασμιώτατος Επίσκοπος Μαχατσκαλά και Γκρόζνυ κ. Βαρλαάμ του Πατριαρχείου Μόσχας, από μιά περιοχή του μακρινού Καυκάσου, ο οποίος πραγματοποιεί ολιγήμερη προσκυνηματική επίσκεψη στην Ελλάδα, συνοδευομενος από μιρή ομάδα πνευματικών τέκνων του.
Ο εκ Ρωσίας Αρχιερεύς έγινε δεκτός στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ...

ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 το πρωί, στην ιστορική Βασιλική της Πολιούχου Χαλκίδος Αγίας Παρασκευής έλαβε χώρα, σύμφωνα με την παράδοση του Τόπου μας, ο επίσημος εορτασμός της Σύναξης των Τριών Ιεραρχών, με την Θεία Λειτουργία, στην οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από Ιερείς της Πόλεώς μας και συμμετείχαν οι Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνος Ζημιανίτης και της Δευτεροβάθμιας κ. Δημήτριος Κυριτσόπουλος, Διευθυντές και Καθηγητές Σχολείων της Χαλκίδος, και ...

ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ.

ΗΜΕΡΙΔΑ 28/1/2017 ΑΓ. ΚΟΣΜΑΣ
Το Σάββατο 28/1/17 στο κλειστό προπονητήριο του Αγ. Κοσμά έγινε Ημερίδα Στίβου στην οποία ο Σύλλογος μας ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ έλαβε μέρος με 26 αθλητές. 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα: στα αγόρια τη 3η θέση στα 60μ εμπόδια Παίδων κατέκτησε ο Γαραντζόγιαννης Γιώργος με χρόνο 9.06 ενώ έτρεξε και τα 60μ σε χρόνο 7.76.
Τη 5η θέση στο άλμα τριπλούν Παίδων κατέλαβε ο Μιχάλης Πότσι με ....

Ανακοίνωση Α.Ο. Ηρακλής Ψαχνών

Ανακοινώνεται η απόκτηση των κάτωθι ποδοσφαιριστών από το σωματείο μας κατά την μεταγραφική περίοδο....

Οι ιώσεις

Κάποτε οι ιώσεις θα έφταναν και στο δικό μας σπίτι.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο σήμερα δεν ....