Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ, ΖΟΥΡΑ, ΒΙΟΚΟΤ, ΕΛΙΖΑ ΑΛΚΟΤ (συμφερόντων «ΖΟΥΡΑ»)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Καταγγέλλουμε την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πέραν των άλλων, για τη ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ που υλοποιεί. Μετά από την ψήφιση του αντιασφαλιστικού πολυνομοσχεδίου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, μετά από το σχεδιασμό της να προσπαθήσει να περάσει νέο πολυνομοσχέδιο έκτρωμα το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, διαπιστώνουμε και το μένος της απέναντι στους μετανάστες. Όλα αυτά, για να πηγαίνουν όλο και περισσότερα χρήματα στις τσέπες των βιομηχάνων, εφοπλιστών, τραπεζιτών.



Συνάδελφος μετανάστρια πήγε να ανανεώσει το...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΑΡΑΚΗ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Απεβίωσε την Πέμπτη 19 Μάη ο σύντροφος και παλαίμαχος αγωνιστής Νίκος Μαζαράκης στην Αμάρυνθο Εύβοιας.
Ο σ. Νίκος Μαζαράκης γεννήθηκε το 1917 στο χωριό Καλύβια της Καρύστου.
Το 1942 εντάχθηκε στις γραμμές του ΕΛΑΣ, όπου υπηρέτησε στο 3ο Τάγμα του 7ου Συντάγματος ΕΛΑΣ Εύβοιας ως την απελευθέρωση. Πήρε μέρος σε όλες τις μεγάλες μάχες με τους Γερμανούς και τους ταγματασφαλίτες στη νότια Εύβοια, στις μάχες της Λαμπούσας, της Κακιάς Σκάλας και της Βάθειας. Πήρε μέρος επίσης στις μάχες του ηρωικού Δεκέμβρη του 1944 στην Αθήνα.
Για τη συμμετοχή του στο λαϊκό κίνημα και τον ΕΛΑΣ μετά την...

Δήμος Χαλκιδέων

Παραλία Λευκαντι 
Τίποτα δεν πάει χαμένο. Μπορεί ο κάδος να έχει...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ

Ο ευρηματικός τίτλος «Ιστιαιοπλόοι» επισφράγισε την εξαιρετική δουλειά των μαθητών του Γυμνασίου Ιστιαίας, που αποτυπώθηκε με περίτεχνο τρόπο στις σελίδες ενός καλαίσθητου και μεστού σε θέματα περιοδικού. Το περιοδικό έγραψαν, δημιούργησαν, φιλοτέχνησαν και εξέδωσαν οι μικροί μαθητές υπό την εποπτεία των....

Ενοχληθηκαν

Γιατί ενοχληθηκαν κάποιοι από την παρουσίαση μου στην συνέντευξη του κ. Στουπα; Καλοί μου άνθρωποι δυστυχώς για σας, τα όσα είπε ο κ. Στούπας δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα μας λέγατε...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΤΩΝ ΕΥΒΟΕΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών Χριστιανών ότι την Κυριακή του Παραλύτου 22 Μαΐου 2016, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Ευβοέων Αγίων και ολόκληρη η Τοπική μας Εκκλησία την σύναξη πάντων των εν Ευβοία διαλαμψάντων Οσίων, Πατέρων και Ιεραρχών.
            Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:
·      Τετάρτη 18 Μαΐου 2016
ώρα 7:30 μ.μ.: Στα προπύλαια του Ιερού Ναού, θα γίνει η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Ευβοέων Αγίων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς πληρώματος της πόλεως Χαλκίδος.
Αμέσως μετά θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν των Ευβοέων Αγίων.
·      Επιπλέον, όλη την υπόλοιπη εβδομάδα (Πέμπτη 19, Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Μαΐου), εσπέρας και πρωί θα τελούνται οι Ιερές Ακολουθίες του ....

Η απορία

Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από άνθρωπο της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, αν και πιστεύω πως αυτό το τηλεφώνημα ήταν της παρέας η οποία φαίνεται πως κάπου εκεί στην πλατεία της ΙΣΤΙΑΙΑΣ έπινε το καφεδάκι και θέλησαν να με πειράξουν. Το τηλεφώνημα ήταν μικρής διάρκειας (1΄ και 33΄΄), αφού τώρα η ομάδα έχει έξοδα και το κάθε ευρώ είναι πολύτιμο!!!!!!
Ακούω λοιπόν μια φωνή να μου λέει: "Τι σου έχει κάνει ο Γουρνάς και τον έχεις κάνει Θεό; Αυτή την απορία έχει η παρέα ανθρώπων του ΔΣ της Ιστιαίας"!!
Κύριοι, συγνώμη αλλά επειδή οι εποχές είναι επικίνδυνες...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ ΨΑΧΝΩΝ

  Με τη Χάρη του Θεού, πανηγυρίζει το Σαββατοκύριακο 21 - 22 Μαΐου 2016 η Ιερά Μονή Παναγίας της Γοργοεπηκόου Ψαχνών.
            Την παραμονή της Εορτής, Σάββατο 21 Μαΐου 2016 και ώρα 7.00 μ.μ. θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ Αρτοκλασίας και ...

24ος ΓΥΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού, θεωρώντας πρωταρχικό του μέλημα την ενίσχυση αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει σε συνεργασία με την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών, τον 24ο Ποδηλατικό Γύρο Βόρειας Ευβοίας, που θα διεξαχθεί στις 21-22 Μαΐου στην περιοχή μας.
Το Σάββατο 21 Μαΐου και ώρα 16:00 στην περιοχή της ΙΣΤΙΑΙΑΣ θα...

4η Γιορτή Ανταλλαγής Σπόρων ΣΚΟΥΝΤΕΡΙ 2016

Ενσωματωμένη εικόνα
Η ομάδα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΥΒΟΙΑΣ σας καλεί στην μεγάλη γιορτή ανταλλαγής..

Κρίμα

Τα προσωπικά του καθενός δεν πρέπει να απασχολούν κανέναν, αλλά φαίνεται πως κάποιοι θεωρούν μαγκιά το να κάνουν κουτσομπολιό και να συκοφαντούν ανθρώπους οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τους βοήθησαν.
Γνώριζα εδώ και καιρό το τι συνέβαινε, αλλά δεν ήθελα ν΄ ασχοληθώ, γιατί θα έλεγαν πως το κάνω επειδή θέλω το κακό της ομάδας τους. Λυπάμαι.
Λυπάμαι γιατί χάλασε το περιτύλιγμα και φάνηκε η πραγματική εικόνα τους.
Κρίμα. Κρίμα γιατί τσαλακώθηκαν με τον χυδαιότερο τρόπο.
"Σκότωσαν" ανθρώπους τους οποίους με δελτία....

24ος ΓΥΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ





Ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού,

θεωρώντας πρωταρχικό του μέλημα την ενίσχυση

αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων,

διοργανώνει σε συνεργασία

με την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων  Αθλητών,

τον 24ο Ποδηλατικό Γύρο Βόρειας Ευβοίας,

που θα διεξαχθεί στις 21-22 Μαϊου στην ...

Καλημέρα

Ξεκινώντας να στείλουμε τις ευχές σε όσους σήμερα γιορτάζουν. Χρόνια Πολλά να έχουν πάντα την υγεία τους και να είναι ευτυχισμένοι με τις οικογένειές τους.
Σήμερα γιορτάζει και η γυναίκα μου, η μάνα των παιδιών μου. Να είναι πάντα δυνατή και να μας αντέχει. Την αγαπάμε πολύ.
Πάμε τώρα στην καθημερινότητα.
Τα είπε χθες στην συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κ. Γιώργος Στούπας και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Τι άλλο να κάνει δηλαδή; Πως αλλιώς να τους τα πει; Το μήνυμα το έστειλε.
Μπορεί εμείς να μην συμφωνούμε με τον τρόπο, αλλά...

Φιέστα Κυπέλλου με νίκη κορυφής για ΑΕΚ στα πλέι οφ



Φιέστα Κυπέλλου με νίκη κορυφής για ΑΕΚ στα πλέι οφ Την πρώτη νίκη στα φετινά πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας σημείωσε απόψε η ΑΕΚ, που με γκολ του Μάνταλου στο 57ο λεπτό νίκησε στο ΟΑΚΑ με 1-0 τον Πανιώνιο, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής. Με....

Ο Αρης για το «break στο break», η ΑΕΚ για το 2-0 στο ΟΑΚΑ



Ο Αρης για το «break στο break», η ΑΕΚ για το 2-0 στο ΟΑΚΑ Mε δύο «break» ξεκίνησε η καταληκτική φάση των πλέι οφ στην Α1 και πλέον απομένει να φανεί αν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα... εξαργυρώσουν με τίτλο και 3η θέση αντίστοιχα την εκπληκτική εμφάνισή τους στην εδρα των αντιπάλων στην ...

Εργαστήρι Καλλιτεχνικης Παιδείας


Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΤΖΑΜΙ LIVE


Συνέχεια στα πλέι οφ με το εξ' αναβολής ΑΕΚ - Πανιώνιος



Συνέχεια στα πλέι οφ με το εξ' αναβολής ΑΕΚ - Πανιώνιος Με το παιχνίδι, εξ' αναβολής της 2ης αγωνιστικής, λόγω της διεξαγωγής του κυπέλλου, μεταξύ της ΑΕΚ και του Πανιωνίου συνεχίζεται την Παρασκευή η «μάχη» των πλέι οφ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα ...

Φωτοβολταϊκά φανάρια στο Γυμνάσιο Νέας Λαμψάκου

Στο πλαίσιο παρεμβάσεων σε δρόμους γύρω από τα σχολεία, για την προστασία των μαθητών, ο Δήμος Χαλκιδέων τοποθέτησε παλλόμενα φωτοβολταϊκά φανάρια στον δρόμο Νέας Λαμψάκου – Αγίου Νικολάου, στο ύψος...

Τελικοί αγώνες κυπέλλου γυναικών

Αγώνας   25
Παρασκευή  20/05/2016,  ωρα  16:00    
Νέοι Εργοτέλη - Αμαζόνες Δράμας   0 - 5 
τελικό 
Στον τελικό οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
         
Αγώνας  26
Παρασκευή  20/05/2016,   ωρα  18:30    ..

ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρόταση προς τα Δ.Σ. και τις Γενικές Συνελεύσεις  των ΕΛΜΕ και των Συλλόγων
 

Όλοι και όλες στις Γενικές Συνελεύσεις, των σωματείων μας, να συζητήσουμε, να  οργανώσουμε την συνέχεια της ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ πάλης μας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική!

Συμμετέχουμε στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ το Σαββατοκύριακο.
Στη Χαλκίδα, στην κινητοποίηση το Σάββατο στις 11πμ στην Πλατεία Αγοράς.

Χαιρετίζουμε τις 3ημερες μαζικές και μαχητικές απεργιακές κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις των εργαζομένων που έγιναν σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια ψήφισης των ..

ΔΟΑΠΠΕΧ

Χρήματα δεν υπάρχουν αλλά ο αθλητισμός πρέπει να είναι στις προτεραιότητες κάθε Δήμου. Θα πρέπει ο ΔΟΑΠΠΕΧ να βρει τρόπους ώστε τα γήπεδα ποδοσφαίρου, τα κλειστά γυμναστήρια, το ταρτάν στο στάδιο...

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Το στοίχημα είμαι έτοιμος να το βάλω και φυσικά πανέτοιμος για να το κερδίσω. Μπορεί πολλοί να πιστεύουν το αντίθετο και να χρησιμοποιούν διάφορα κόλπα για να το πετύχουν, αλλά να ξέρουν πως αυτό το στοίχημα...

Παιδικές χαρές

Είναι δυνατόν να μην γίνεται καμία συζήτηση για την παιδική χαρά στην πλατεία του 3ου Δημοτικού  για την οποία ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα;
Ακούμε να μιλούν για την παιδική χαρά στην πλατεία Τεγόπουλου. Κύριοι, αυτή η παιδική χαρά...

Επανέρχομαι

Αν όλα πάνε καλά και λειτουργήσει η λογική, τότε η ΙΣΤΙΑΙΑ και η ΘΗΒΑ θα βρεθούν με τουλάχιστον 13 βαθμούς η κάθε μία και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ κάπου εκεί στους 8 βαθμούς.
Θέλω να πιστεύω πως οι έμπειροι προπονητές κ.κ. Γουρνάς και Λάμπρου...

Η ΑΥΛΙΔΑ στην Α΄ Κατηγορία

Είναι δεδομένο πλέον πως η ΑΥΛΙΔΑ θα παραμείνει στην Α΄ Κατηγορία αφού όλα δείχνουν πως η πρωταθλήτρια ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ανεβαίνει στη Γ΄ Εθνική.
Τώρα δηλαδή στην Αυλίδα...

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - Α.Ο. ΘΗΒΑΣ

Την Κυριακή στις 16.30 στο γήπεδο της Ιστιαίας θα συναντηθούν η πρωταθλήτρια Εύβοιας και η πρωταθλήτρια Βοιωτίας. 
Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε πως η ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ θέλει τη νίκη και μπορεί να την κατακτήσει για να πάρει την πρώτη θέση και να ανέβει στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Φυσικά και η ΘΗΒΑ  είναι πολύ καλή ομάδα και με έναν πολύ καλό και Ευβοιώτη προπονητή τον κ. Λάμπρου.
Αυτός ο αγώνας, κατά την άποψή μας, θα πρέπει να αρχίσει και να τελειώσει ήρεμα, χωρίς τραυματισμούς και αποβολές. Επειδή ακούμε διάφορα και πολλούς να λένε πως η ισοπαλία βολεύει και τις δύο ομάδες, θα γράψουμε ξεκάθαρα...

Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων

Εκεί στο Δήμο Μεσσαπίων - Διρφύων το έχουν πάρει αλλιώς. Εφαρμόζουν το η σιωπή είναι χρυσός και πιστεύουν πως αυτό φτάνει.
Κουβέντα δεν κάνουν πλέον για τα αποδυτήρια στο γήπεδο της Τριάδας, για την κερκίδα...

Σωστή απόφαση

Συγχωρέστε με αλλά σήμερα θα συγχαρώ τον ΔΟΑΠΠΕΧ για την στάση του στο θέμα της παραχώρησης του κολυμβητηρίου για τους αγώνες Πόλο ( τελικοί κυπέλλου).
Δεν είμαι αντίθετος σε όποια αθλητική διοργάνωση αλλά δεν πιστεύω πως οι αρμόδιοι αποφάσισαν να έρθουν Χαλκίδα χωρίς να ρωτήσουν κανέναν. Συγνώμη αλλά θα γράψω πως ''μάθαν πως πηδιόμαστε και πλάκωσαν και οι γύφτοι'', που λέει και ο λαός.
Κυρία Ζλακώνη και κύριοι του ΔΟΑΠΠΕΧ,...

Δήμος Χαλκιδέων

Καθαρές ακτές θέλει ο Δήμος Χαλκιδέων και καλεί εθελοντές για να τις καθαρίζουν!!! Ωραία πράματα.
Δήμαρχε, απλά είναι τα πράγματα. Οι δημότες πληρώνουν και αυτά είναια ανταποδοτικά. Έχετε υποχρέωση να διαθέσετε τα χρήματα και για τον καθαρισμό στις παραλίες. Φροντίστε να έχετε εκεί τα...

Ραδιοφωνικά

Έχω την εντύπωση πως η περίοδος 2016 - 2017 θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τις ραδιοφωνικές αθλητικές εκπομπές. Τα είδαμε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια και η κρίση εδώ χτύπησε πολύ δυνατά και χωρίς έλεος.
Όσοι είναι στο χώρο της ενημέρωσης, καλά θα κάνουν να...

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Δεν ξεχάσαμε το θέμα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ της Ερέτριας αλλά ακόμη περιμένουμε να πάρουμε την επιβεβαίωση. Για να μην σας κουράζουμε όμως, υπάρχουν άτομα που λένε πως θα τους ενδιέφερε να αναμειχθούν στα διοικητικά της ομάδας και θα το σκεφτούν. Δεν θέλουν όμως να...

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ είναι εδώ

Ας το πάρουμε απόφαση. Ας το καταλάβουμε πρώτα εμείς οι γονείς, μετά η δημοτική αρχή και φυσικά οι σύλλογοι, οι παράγοντες και οι προπονητές. Το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλευ, ο υγρός στίβος...

ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Το Σαββατοκύριακο 21-22 Μάη η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή το νέο γύρο βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων που θα πλήξουν ακόμη περισσότερο τα ήδη πετσοκομένα λαϊκά εισοδήματα! Έρχεται νέο αντιλαϊκό νομοσχέδιο, που αφορά επιβολή νέων έμμεσων φόρων στη συντριπτική πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού που στενάζει, ιδιωτικοποιήσεις, «απελευθέρωση» των «κόκκινων» δανείων, νέες φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο.
 
Στο νέο νομοσχέδιο που θα φέρει η κυβέρνηση (σε 7500 σελίδες!!!), περιλαμβάνεται ο αυτόματος κόφτης, δηλαδή ένα αυτόματος μηχανισμός,  που έξω από κάθε κοινοβουλευτική διαδικασία, θα κόβει και θα μειώνει...

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ TV

Παρασκευή 20/05/16

15:00 Eurosport 2
Ρολάν Γκαρός

15:30 OTE Sport 6 HD
ATP 250
Νίκαια, ημιτελικά

17:00 Eurosport 2...

Σήμερα ''οι γυναίκες''

Σήμερα έχουμε τους τελικούς αγώνες ποδοσφαίρου για το ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ενωσιακό, το οποίο οποίο είναι πανέτοιμο από κάθε άλλη φορά και θα αποδειχτεί φιλόξενο, ειδικά για την ΠΑΟΚάρα.
Πιστεύουμε πως...

Κανένα θέμα

Δεν θα δώσω συνέχεια σ ένα προσωπικό θεμα. Αυτό αφορά εμένα και "τους φίλους μου". Όλα στην ώρα τους και με τον τρόπο που πρέπει και όχι με τα...

Δήμαρχος; Όχι βέβαια!!

Κύριε Αναγνώστου, είδατε χαρές που προσφέρει ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο;
Θέλατε την θέση δημάρχου!!!  Τι χαρά να σας έδινε αυτή η θέση; Να έρχεται ο καθένας και να σας ζαλίζει με τα θέλω..

Αλέξη, πήδα μας

Αγαπητέ πρωθυπουργέ, πήδα μας τώρα, γιατί όταν τολμήσεις να πας σε εκλογές η Ρόδος και το πήδημα, θα είναι πταίσμα μπροστά στην απόλαυση που θα προσφέρει μέσα από την κάλπη, σ΄ εσένα και στους συντρόφους σου, ο Ελληνικός Λαός.
Κύριε Τσίπρα δεν...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ Γεώργιος Στούπας, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 20/05/2016 και ώρα 20:45 στην συνεδριακή αίθουσα ΔΗΚΕΧ ( Αβάντων 50/ 1ος όροφος).
   Επίσης γνωρίζουμε σε όλο το φίλαθλο κοινό...

Καλημέρα

Σήμερα όλοι στο Ενωσιακό για τους τελικούς κυπέλλου Γυναικών στο ποδόσφαιρο. Από τις 16:00 μέχρι και 20:30 περίπου τα κορίτσια θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα δείτε ποδοσφαιρικό θέαμα. 
Αύριο Σάββατο παίζει ο ΑΟ ΚΥΜΗΣ τον κρισιμότατο αγώνα με τον ΦΑΡΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και την Κυριακή παίζει η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ αλλά και ο ΝΟΧ.
Πλούσιο αθλητικό 3ήμερο λοιπόν και για κάθε γούστο.
Μην ανησυχείτε όμως αφού η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ φροντίζει....

Ο Παναθηναϊκός έκανε «break» με το «καλημέρα» στο ΣΕΦ



Ο Παναθηναϊκός έκανε «break» με το «καλημέρα» στο ΣΕΦ Σε ένα παιχνίδι... λεπτομερειών ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πιο «διαβασμένος» και πέτυχε με το... καλημέρα το «break» στη σειρά των τελικών της Α1 Ανδρών, όπως το είχε πράξει και το 2013 και πάλι με τον Αργύρη Πεδουλάκη στην....

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ.

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 14/5/16 στο γήπεδο της Χαλκίδας το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πολυάθλων ΠΠ-ΠΚΒ΄. Ο Σύλλογος μας ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ κατετάγη 1ος στη Συνολική βαθμολογία σε Ανατολική Στερεά και Εύβοια κατακτώντας 7 μετάλλια .

Αναλυτικά μετάλλια πήραν οι:

Κουτουλής Χρήστος 1η θέση στα 1000μ με επίδοση 3.08.13’

Μπουλούκου Σωτηρία 2η θέση στα 60μ με επίδοση 8,3’’...

Ευχαριστώ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους για τους οποίους όταν χρειάσθηκε ήμουν δίπλα τους και για ευχαριστώ, επαναλαμβάνουν αυτά που έκαναν και στο παρελθόν, αλλά είχαν πει πως είχαν παρασυρθεί.
Κύριοι, να ξέρετε πως υπάρχει και θεός.
Δεν θα ασχοληθώ με αυτούς που "εκτελούν" συμβόλαια. Δεν έχω την...

Βροχές, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι από το βράδυ της Παρασκευής



Βροχές, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι από το βράδυ της Παρασκευής Χαλάει ο καιρός από το βράδυ της Παρασκευής από τα δυτικά της χώρας με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, τοπικές χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους. Ο ...

Δήμος Χαλκιδέων

Ακόμη και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν παντού φαντάσματα. Ο κ. Λεβέντης, απευθυνόμενος στον Δήμαρχο κ. Παγώνη, του είπε πως η εταιρία με την οποία θέλει να συνεργαστεί για...

Ραδιοφωνικά

Πριν από περίπου 2 χρόνια είχα μια συζήτηση με έναν ραδιοφωνατζή για αρκετή ώρα αν και ήταν τηλεφωνική. Είχε πει πολλά τότε και είμαι περίεργος να μάθω αν μπορεί να επαναλάβει και σήμερα τα ίδια.
Θα ήταν καλό να επαναλάβουμε εκείνη...

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ TV

Πέμπτη 19/05/16

18.30 ΟΤΕ sport7HD
Γκαζιαντέπ - Αναντολού Εφές
Turkish Basketball League, προημιτελικά, 2ος αγώνας


19:30 OTE sport4HD
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ..

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την ΔΕΥΑ Χαλκίδας θα φιλοξενηθεί, το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή 9 και 10 Ιουνίου 2016, η 27η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελλάδας.
Οι εργασίες της Συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο “Λούσυ”, στην παραλία της Χαλκίδας, αναμένεται δε να τις παρακολουθήσουν αντιπρόσωποι απο  όλες τις ΔΕΥΑ της χώρας.
 Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χαλκίδας και δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την διοίκηση της Ένωσης Δημοτικών...

Ανακοίνωση ΔΟΑΠΠΕΧ για το FINAL FOUR Κυπέλλου Ελλάδος Υδατοσφαίρισης

Σχετικά με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αφορούν τους αγώνες του  FINAL  FOUR  Κυπέλλου Ελλάδος  Υδατοσφαίρισης 2016, μεταξύ των ομάδων: Ολυμπιακός  ΣΦΠ  - Παναθηναϊκός  Α.Ο.  και Εθνικός  ΟΦΠΦ  -  Ν.Ο.  Βουλιαγμένης, ο ΔΟΑΠΠΕΧ ανακοινώνει, ότι λόγω της αυξημένης επικινδυνότητας των αγώνων, της εύκολης και μη...

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Δεν μας ενοχλούν οι αντιδράσεις κάποιων ανθρώπων που παριστάνουν πως είναι Χαλκιδάρες. Ας μπούνε όμως στον κόπο να μας εξηγήσουν γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν καταφέρει να κάνουν πράξη...

Εργασίες Συντήρησης Δημοτικού Γυμναστηρίου ΔΑΚ «Μ. Μερκούρη»

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα (9/5/16), στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ « Μ. Μερκούρη», εκτεταμένες εργασίες διαμόρφωσης και συντήρησής του, προκειμένου να πληροί τις απαιτήσεις της διοργάνωσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης U20.
Οι εργασίες αφορούν την διαμόρφωση ενός επιπλέον αποδυτηρίου αθλητών , την ριζική ανακαίνιση των λοιπών αποδυτηρίων αθλητών και διαιτητών, των WC κοινού, ....

Τα γκολάκια

Στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική όλα έχουν τη σημασία τους, ακόμη και τα γκολ που πετυχαίνει ή που δέχεται η κάθε ομάδα.
Η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ στους δύο πρώτους αγώνες με ΑΙΟΛΟ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΑΜΙΑΣ...

Νίκη της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές παρά τη διάσπαση

Υψηλό ποσοστό αποχής

Από την πρωτιά της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, την έκδοση διαφορετικών αποτελεσμάτων, αλλά και την υψηλή αποχή χαρακτηρίστηκαν οι φετινές φοιτητικές εκλογές.
Αντίθετα πάντως από τις προηγούμενες χρονιές, οι εκλογές αυτές σημαδεύτηκαν από τη διάσπαση της φοιτητικής παράταξης που πρόσκειται στη ΝΔ, την αποχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αλλά και επεισόδια που είχαν ως ...

Καλησπέρα

Καλέ μου άνθρωπε, ό,τι κι αν πεις, ό,τι κι αν κάνεις, δεν θα πω και δεν θα γράψω τίποτα. Όσο κι αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς, ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και αυτό δεν αλλάζει, ακόμη κι αν σε έχουν πείσει κάποιοι για το αντίθετο. Το παρελθόν είναι γνωστό και σε σένα και σε μένα.
Δεν ανήκω σε αυτούς που μια...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Γράφουν και λένε διάφορα για τον κ. Μητσοτάκη αλλά πάντα τα ίδια. Αυτοί που τα λένε είναι αυτοί που φανατικά στήριξαν τον Αλέξη Τσίπρα ως νέο, άφθαρτο και πάνω από όλα επαναστάτη.
Υπάρχει μια διαφορά, κυρίες και κύριοι, ανάμεσα...

Συνεχίστε

Κανένα πρόβλημα δεν δημιουργώ όπως δεν δημιούργησα και τα προηγούμενα χρόνια σε πρώην συνεργάτες μου. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου αυτό που κάνουν αυτοί.
Μπορούν να συνεχίσουν να απειλούν, να γράφουν και να λένε ότι....

Εθνική κυριαρχία

Αυτή την καραμέλα που χρησιμοποιούσε ο κ. Καμμένος κάπου την έχουν  ξεχάσει οι ΑΝ.ΕΛ. Από τότε που συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι Τούρκοι  κάνουν πάρτυ στο Αιγαίο, οι πρόσφυγες...

Καλησπέρα, κύριε Αναγνώστου

Με τον κ. Αναγνώστου δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ και φυσικά ξέρει τις απόψεις μας και ξέρει πως σε πολλά διαφωνούμε. Αυτό που ίσως δεν ξέρουν άλλοι, είναι πως είχα πάντα την άποψη πως με τον διάλογο μπορούμε να συμφωνήσουμε σε...

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΨΑΧΝΩΝ

Την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από τον Αρχιμ. Αιμιλιανό Χρήστου – Προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, τον Πρωτοπρεσβ. Νικόλαο Δανέλη – Εφημέριο του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Ψαχνών και Αρχιερατικό Επίτροπο Μεσσαπίων, τον Πρεσβ. Εμμανουήλ Νταλλαρή – Εφημέριο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Ψαχνών και τον Διάκ. Νεκτάριο Ευγενικό, μετέβη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών, όπου, κατόπιν αιτήματος της διευθύνσεως, των διδασκάλων και των διδασκομένων, τέλεσε εντός της Αίθουσας Εκδηλώσεων του Σχολείου, τη Θεία Λειτουργία για τους μαθητές του Σχολείου, κατά τις δύο πρώτες διδακτικές ώρες.
Στη Θεία Λειτουργία έψαλλαν οι εκ Ψαχνών μαθητές της...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΩΝ ΕΥΒΟΕΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ – ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Μέσα στο χαρμόσυνο κλίμα της Αναστάσεως του Χριστού άρχισαν, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, οι Εκδηλώσεις για την Εορτή των Τοπικών Αγίων της Εύβοιας και των Νήσων των Βορείων Σποράδων, στον ομώνυμο Ιερό Ναό τους στη Χαλκίδα, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
Την Τετάρτη το απόγευμα, όπως έχει καθιερωθεί κατά τα τελευταία έτη, έλαβε χώρα η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων αρκετών εκ των Ευβοέων Αγίων, τα οποία διαφυλάσσονται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους στην Ιερά Μητρόπολη, σε Ενορίες και σε Ιερές Μονές, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, με την συμμετοχή των ευσεβών χριστιανών και το ...

Κάντε το

Επειδή ακούμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να λένε πως δεν μειώθηκαν οι συντάξεις και πως κανείς συνταξιούχος δεν έχασε ούτε 1 ευρώ, ας κάνουμε κάτι απλό. Ας βγουν συνταξιούχοι και να δείξουν το...

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Δεν έχουμε νεότερα για τη συνέντευξη τύπου του Προέδρου του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, οπότε θα ισχύσει το ραντεβού για την Παρασκευή στις 20.45.
Θυμίζουμε πως ο αγώνας για το κύπελλο ποδοσφαίρου Γυναικών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τα ΧΑΝΙΑ στο Ενωσιακό θα...

Τα ίδια και τα ίδια

Τι έχει πάθει αυτή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. και φέρνει στη Βουλή όλα τα νομοσχέδια τα Σαββατοκύριακα; Γιατί όχι τις καθημερινές;
Πληροφορίες λένε πως το κάνει για να ανεβαίνει ο...

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ

Κυρίες και κύριοι του ΔΟΑΠΠΕΧ θα πρέπει να ξέρετε πως δεν έχουμε κάτι εναντίον σας και ούτε είναι κακό να γράφουμε πως δεν κάνατε κάτι στο γήπεδο Βασιλικού, δεν κάνατε κάτι στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου, δεν...

Η Σεβίλη έκανε... πλάκα και στη Λίβερπουλ για το 3ο σερί Europa League



Η Σεβίλη έκανε... πλάκα και στη Λίβερπουλ για το 3ο σερί Europa League Η Σεβίλη αναπαύεται ξανά στον γνώριμο θρόνο της, αυτόν του Europa League. Η ομάδα της Ανδαλουσίας κατέκτησε για 5η φορά το τρόπαιο, επικρατώντας 3-1 της Λίβερπουλ στον τελικό του «Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ» της Βασιλείας, παρότι βρέθηκε πίσω στο...

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - Α.Ο. ΘΗΒΑΣ

Την Κυριακή στις 16.30 στο γήπεδο της Ιστιαίας θα έχουμε έναν ακόμη αγώνα μπαράζ. Η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ θα υποδεχτεί τον Α.Ο. ΘΗΒΑΣ.
Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και θα την διεκδικήσουν στο γήπεδο. Η ΙΣΤΙΑΙΑ έχει 6 βαθμούς σε δύο αγώνες και με νίκη σφαγίζει το εισιτήριο ...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Συγνώμη αλλά οι συνεργάτες του προέδρου κ. Στούπα είχαν υποχρέωση να γνωρίζουν τα αθλητικά γεγονότα που υπάρχουν στην Εύβοια και να μην προγραμματίζουν συνέντευξη τύπου σε μέρα και ώρα που υπάρχουν σημαντικά αθλητικά γεγονότα όπως οι τελικοί κυπέλλου γυναικών στο ποδόσφαιρο.
Οι άνθρωποι της ενημέρωσης οι οποίοι θέλουν να...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η συνέντευξη τύπου του Προέδρου του Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ  Γεωργίου Στούπα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20/05/2016 στις 20:45 και όχι ...

Δήμος Χαλκιδέων

Κάποια πράγματα δεν πρέπει να ακούγονται στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων και η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον Πρόεδρο του Δ.Σ.
Κύριε Πρόεδρε, θα πρέπει να προσέχετε και να μην επιτρέπετε σε...

Καλημέρα

Μπράβο. Χίλια μπράβο στην ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ για την άνετη και μεγαλοπρεπή νίκη επί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΜΙΑΣ, τον οποίο κάποιοι μας τον παρουσιάζουν ως φαβορί. Το 3-0 ήταν βάλσαμο και η ατμόσφαιρα πολύ ωραία.
Κάποιοι από την πίκρα τους έφυγαν από το γήπεδο για να...

Στη Χαλκίδα το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας

Στη Χαλκίδα, θα διοργανωθεί 27 και 28 Μαϊου το 17ο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή (27/5) και ο τελικός μια ημέρα μετά θα αρχίσει στις 18.00.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών:...

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ & ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Σας  γνωρίζουμε τις αλλαγές στους παρακάτω αγώνες πρωταθλήματος ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ &ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ που έχουν ως εξής:
·         Ο αγώνας ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ θα ...

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Πάρτε φόρα

Κύριοι, όχι μούρη σ΄ εμάς. Πρωταθλήτρια Εύβοιας είναι η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ και όχι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, ο ΑΙΟΛΟΣ ή ο ΑΟ ΘΗΒΑΣ.
Αν μας ενδιαφέρει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο δεν παριστάνουμε τους μαλάκες.
Δεν είναι δυνατόν να λέμε πως ο ΑΟ ΘΗΒΑΣ πρέπει να κερδίσει στην ΙΣΤΙΑΙΑ κι αν προσέξει θα τα καταφέρει και διάφορα τέτοια.
Μπορεί κάποιοι να μην γουστάρουν τον Γουρνά ή τον Αναγνώστου ή την ΙΣΤΙΑΙΑ γενικότερα ή τα συμφέροντά τους να είναι στην ΘΗΒΑ, αλλά είναι εκτός τόπου και....

Γιάννης Αναγνώστου

Ο κ. Γιάννης Αναγνώστου ο άνθρωπος που πίστεψε στην ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ δήλωσε πριν από λίγο: "έχω καλή ομάδα και καλό προπονητή". Συμφωνούμε κύριε Αναγνώστου και όχι τώρα, αλλά από την αρχή του πρωταθλήματος. Ο....

ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, εφαρμόζοντας τις δεσμεύσεις περί ανανεώσεων, που είχε αναλάβει από την αρχή της θητείας της, όρισε τους νέους και νέες αντιδημάρχους Ιστιαίας-Αιδηψού.
Το σκεπτικό αυτών των ανανεώσεων βασίζεται στην αξιοποίηση όλων των στελεχών, που έχουν τις δυνατότητες και την προθυμία να προσφέρουν. Η Δήμαρχος ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους απερχόμενους αντιδημάρχους που σε μία δύσκολη περίοδο, έβαλαν τις βάσεις ενός εξαίρετου έργου, το οποίο καλούνται να συνεχίσουν οι διάδοχοί τους, με την...

Καλησπέρα σας κύριοι

Θανάσης Γουρνάς και Γιώργος Λάμπρου 
είναι οι...

Οι αγώνες σήμερα

Αγώνες μπαράζ για άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

   ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 17:00   

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ  2 - 0  τελικό
Στο 9΄ ο Χρ. Ανέστης  1 - 0...

Ο Θεός είναι ΙΣΤΙΑΙΑ

Αυτό είναι. Η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 
κρατάει το μηδέν αφού ο Μπιμπάϊ 
έπιασε...

"Ανέστη δις"!!!!

Όχι δεν μιλάμε για ΑΝΑΣΤΑΣΗ της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ αφού ποτέ δεν πέθανε, αλλά για τους Χρήστο και Βασίλη Ανέστη οι οποίοι χτύπησαν δύο φορές και ρίχνουν στο καναβάτσο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΑΜΙΑΣ.
Ο Χρήστος Ανέστης ...

Αποψή μας

Το ξέρουν όλοι αλλά ας το γράψουμε για αυτούς που ίσως να έχουν μείνει στα παλιά.
Από τους αγώνες μπαράζ ανεβαίνουν οι 2 από τις 4 ομάδες και όχι 1.
Κάποιοι θα πιστέψουν κάποια στιγμή πως η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ θα περάσει και πολύ θα θέλαμε να πάρει μαζί της στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ την ομάδα της ΘΗΒΑΣ, αφού...

Γίνε εθελοντής στον Δήμο Χαλκιδέων – Καθάρισε μαζί μας τις παραλίες μας

Έχει πλάκα να πετάς ... όχι όμως σκουπίδια

Ο Δήμος Χαλκιδέων και η Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης καλεί ευαισθητοποιημένους πολίτες, συλλόγους και σωματεία, να στηρίξουν εθελοντικά την εκστρατεία καθαρισμού των παραλιών του Δήμου, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.
Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Β. Τουχτίδης, στόχος της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα η δημιουργία δεσμών, ανάμεσα σε κοινωνικές ομάδες που ζουν και δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας.
Ξεκινάμε στις 5 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και ολοκληρώνουμε την εκστρατεία τον Σεπτέμβριο , γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών, με...

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
Σάββατο 21 Μάη 11.00 πμ στην Πλατεία Αγοράς


Το Σαββατοκύριακο 21-22 Μάη η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή το νέο γύρο επίθεσης στο λαϊκό εισόδημα, στο ασφαλιστικό, στους μισθούς! Έρχεται νέο αντιλαϊκό νομοσχέδιο, που αφορά επιβολή νέων έμμεσων φόρων στη συντριπτική πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού που στενάζει, ιδιωτικοποιήσεις, «απελευθέρωση» των «κόκκινων» δανείων, νέες φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο.
Καλούμε τους εργαζόμενους κάθε κλάδου, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τις σωματειακές επιτροπές, τις λαϊκές επιτροπές, τους νέους και τις νέες, τους άνεργους και ...

Για γέλια

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ μοιράζει δεξιά κι αριστερά κάποια χρήματα, για να έχει και μια καλή κουβέντα από διάφορα ΜΜΕ, και καλά κάνει. Εμείς γελάμε με αυτό το σκηνικό αλλά δεν κατηγορούμε κανέναν. Το χρήμα να κυκλοφορεί και δεν μας ενδιαφέρει σε ποιους πάει.
Θύμωσαν οι άλλοι γιατί...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Χαλκιδέων στο πλαίσιο των δράσεών του για τουριστική ενημέρωση των επισκεπτών και στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, προτίθεται να συμπεριλάβει στη σελίδα του στο διαδίκτυο, κατάλογο των επιχειρήσεων εστίασης και ψυχαγωγίας που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου.
Όσοι ιδιοκτήτες καταστημάτων (καφέ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης) επιθυμούν να αναγράφεται η επιχείρησή τους, στην επίσημη σελίδα του Δήμου στο INTERNET, μπορούν...

Γιατί;

Το παραμύθι σε όλο του το μεγαλείο. Παρακολούθησα χθες τον τελικό κυπέλλου και είδα τον κ. Μαρινάκη να είναι στον αγωνιστικό χώρο, να χαιρετά ποδοσφαιριστές, διαιτητές...

Παράνομη η ανακοίνωση στοιχείων οφειλετών από εισπρακτικές σε τρίτους



Παράνομη η ανακοίνωση στοιχείων οφειλετών από εισπρακτικές σε τρίτους Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έκρινε ότι είναι παράνομη η ανακοίνωση από τις εισπρακτικές εταιρείες...

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας

Ευτυχώς που ο πρόεδρος κ. Τοκπασίδης, έχει χιούμορ και μάλιστα ιδιαίτερο και δεν θυμώνει, οπότε βρίσκουμε την ευκαιρία για να τους πειράξουμε....
Πρόεδρε να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συνδέσμου, αφού δεν ...

Ενωσιακό γήπεδο

Κάποια στιγμή θα πρέπει ΟΛΟΙ να καταλάβουν πως για να προσφέρεις στον αθλητισμό, καλό είναι να αφήνεις τα λόγια και τα φρου - φρου  και να κάνεις έργα. Δυστυχώς, κάποιοι κύριοι και κάποιες κυρίες προτιμούν το παραμύθι με πολύ ''σάλτσα'' και πολλές φωτογραφίες.
Το Ενωσιακό άλλαξε όψη, όχι γιατί...

Ο συμβιβασμός

Φαίνεται πως κάποιοι δεν μετρούν σωστά την δύναμή τους και στο τέλος καταλήγουν σε συμβιβασμό, αφού όμως πρώτα σήκωσαν φωνή και έδειξαν με το δάχτυλο. Τα έβαλαν με ανθρώπους που ήξεραν πως είχαν δίκιο και τους συκοφάντησαν. Στο τέλος τι έγινε; Συμβιβάστηκαν γιατί διαπίστωσαν πως δεν μπορούν να τους αντιμετωπίσουν και πως...

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Εδώ κι ένα χρόνο έχουμε γράψει πολλά για την ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, η οποία είχε μια περίεργη περίοδο αφού ανέβηκε στην Α΄ Κατηγορία μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ και στη συνέχεια έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό αφού, κατά την άποψή μας, ''προδόθηκε''...

Ακούνε στον ΔΟΑΠΠΕΧ;

Τελικά μήπως έχουν δίκιο αυτοί που λένε και γράφουν πως ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχει ρίξει όλο το βάρος σε πανηγυράκια και διοργανώσεις που είναι στα αζήτητα και πως μοιράζει χιλιάρικα δεξιά κι αριστερά και δεν κάνουν κάτι για το ταρτάν και τα προβλήματα που υπάρχουν στο στάδιο της Χαλκίδας;
Ήρθαν από το ΣΕΓΑΣ και θέλουν να προχωρήσουν σε αναβάθμιση αγώνων ...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ


Στέλιος ΦώτηςΜέλη μας σε Εθνικές Κατηγορίες 18/5/16


Για την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, σε αγώνες Εθνικών Κατηγοριών, τα εξής μέλη μας.

Τετάρτη 18/5/16
Πρωταθλητριών ΕΠΣ...

Οι ραδιοφωνατζήδες

Αν πάρουμε τα πράγματα από την αρχή θα καταλήξουμε όλοι στο ίδιο συμπέρασμα. Θα διαπιστώσουμε πως πράγματι το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται.
Δεν φταίνε οι ραδιοφωνινοί σταθμοί, αλλά οι ραδιοφωνατζήδες οι οποίοι αντί να φροντίσουν να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους και να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, το έριξαν στην ρουφιανιά, στο κάρφωμα και στις συκοφαντίες ο ένας για τον άλλον.
Ανταγωνισμός υπάρχει, αλλά όχι ως προς την δουλειά. Υπάρχει στο ποιος θα πάει με ποιον και ποιος θα έχει περισσότερο φίλο τον πρόεδρο, τον ποδοσφαιριστή, τον προπονητή και την κάθε εξουσία.
Ο ένας ραδιοφωνατζής "ξέσκιζε" τον άλλον γιατί πίστευε πως...

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Κύριοι, αν δεν θέλετε να καταλάβετε τι γράφουμε, δεν πειράζει. Κάντε αυτό που θέλετε αλλά δεν θα θυμώσετε όταν θα γράψουμε την άποψή μας. Ο ΛΗΛΑΣ πρέπει να προχωρήσει δυνατά και οργανωμένα. Δεν είναι δυνατόν αυτή η ομάδα να βρίσκει χορηγό και να βάζει στο ταμείο της χρήματα και να λέμε ΟΧΙ, όταν όλοι μαζί οι διοικούντες δεν μπορούν...

Στα ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ο κ. Γουρνής

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Γουρνής πάντα κοντά στα σχολεία αφού υπήρξε και πρόεδρος της επιτροπής παιδείας ήταν και στα Θυρανοίξια στο παρεκκλησι του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού.
Κύριε Γουρνή δυστυχώς αυτό το σχολείο όπως και άλλα λειτουργεί σωστά γιατί το αγαπούν και το φροντίζουν ο διευθυντής του κ. Γιάννης Αρνής, οι δάσκαλοι ...

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδριάζει την Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Χαϊνά 93, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΓΕΝΙΚΑ  ΘΕΜΑΤΑ
1.  Περί  έγκρισης της υπ’ αριθμ. 8/2016 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, σχετικά με την κατανομή λειτουργικών δαπανών Β΄ δόσης έτους 2016 .
Εισηγητής: Διαμαντής Καρκαντελίδης (Αντιδήμαρχος)
2.  Περί έγκρισης απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Β΄ βαθμιας Εκπαίδευσης Δήμου ...

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ - Τοπική Ομάδα Ν. Ευβοίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ   
Κατάθεση προτάσεων και ιδεών, έως 17/5/16
  
Την Τετάρτη 18/5 καλούνται τα μέλη, ενεργά και μη, της Τοπικής Ομάδας Ν. Ευβοίας σε συνάντηση.
Η συνάντηση θα γίνει στο ξενοδοχείο Χαρά στις 20.00.
Στη συνάντηση θα παρευρεθεί και ο Περιφερειακός Συντονιστής κος Χάρης Ρήγας.
Θέματα :
- Ενημέρωση των μελών, από τα Τοπικά μέλη της ΜΕΣΥΑ, για την συνάντηση της 15/5.
- Συζήτηση επί των προτάσεων για την "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ...

ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ



Νωρίς το πρωί της Τετάρτης 18 Μαΐου 2016, πριν την έναρξη των μαθημάτων, έλαβαν χώρα τα Θυρανοίξια του νεόδμητου Παρεκκλησίου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού Χαλκίδος, το οποίο τιμάται στο όνομα του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου.

Τα Θυρανοίξια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνεπικουρούμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου, τον Αρχιμ. Χριστοφόρο Παπαθανασίου από την Ι. Μονή Αγίου Γεωργίου ΑΡΜΑ, τον Πρωτοπρεσβ. Σταμάτιο Μπασδέκη, Εφημέριο της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βασιλικού και

Ραδιοφωνικά

Τι σας έλεγα; Θα έρθει η στιγμή που οι ραδιοφωνατζήδες "του αθλητικού" θα στριμωχτούν άγρια και θα απογοητευθούν. Ένας ένας λοιπόν παρά την κάψα που έχουν για μικρόφωνο άρχισαν να κάνουν πίσω ολοταχώς. Κύριοι, δώσατε γη και ύδωρ σε παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές και τώρα ήρθε ο λογαριασμός. Ρίξατε στα πολύ χαμηλά το ίδιο το ραδιόφωνο και δεν αναφέρομαι στην ποιότητα των εκπομπών, αλλά την κάθε εκπομπή ως προϊόν και το ραδιόφωνο δεν έχει έσοδα.
Θέλατε να τα έχετε με όλους καλά. Θέλατε να λέτε πως είσθε πρώτοι και...

Στην ΙΣΤΙΑΙΑ η ΕΠΣΕ

Σήμερα από το μεσημέρι μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΕ θα είναι στην Ιστιαία και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΙΣΤΙΑΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Πρόεδρος κ. Παπακωνσταντίνου ήταν ο πρώτος που είπε πως η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ θα τερματίσει πρώτη  και θα ανέβει στη Γ΄Εθνική.
Για να δούμε αν ο...

Εκλογές το 2016

Δεν θα τις γλυτώσουμε τις εκλογές μέσα στο 2016, αφού είναι δεδομένο πως αυτή η κυβέρνηση δεν θα μπορέσει ν΄ ανταποκριθεί στα όσα δεσμέυθηκε και φυσικά θα βρεθεί αντιμέτωπη με την γενική κατακραυγή.
Το τι θα πάρει ο Αλέξης στις εκλογές το ξέρουν και ...

Μοίραζαν χαρτομάντηλα

Εντάξει ρε παιδιά. Πως κάνετε έτσι; Υπάρχουν και χειρότερα. η ΑΕΚ είχε φύγει. Είχε πάει στην Γ΄ Εθνική και έπαιζε με την Ανω - Κάτω Μαγούλα και έτσι δεν έκανε.
Χθές σε γνωστό στέκι διασκέδασης και ψυχαγωγίαςμοίραζαν λέει χαρτομάντηλα, αφού έπεφτε πολύ δάκρυ και οι καζούρα από τα χανουμάκια προς τους γαύρους δεν έλεγε να σταματήσει!!!
Ονόματα δεν γράφουμε αλλά η Λίνα κουράσθηκε να πηγαινοέρχεται...

Γουρνά, δώσε χαρά

Κύριε Γουρνά, σήμερα πρέπει να μας δώσεις μια ακόμη χαρά. Κάντο σήμερα με αντίπαλο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, γιατί την Κυριακή θέλουμε πάλι τη νίκη με αντίπαλο τη ΘΗΒΑ, αλλά δεν θα κάνουμε και πάρτυ αφού εκεί είναι ο φίλος σου κ. Λάμπρου. Εσύ ξέρεις πώς και φυσικά μπορείς αυτό το πώς να το περάσεις...

Γιατί;

Γιατί δεν θα μας κόψουν ούτε ευρώ από το χρέος οι δανειστές;
Γιατί τον κόφτη τον ψήφισαν οι του ΣΥΡΙΖΑ και ....

Έχουν ''καρύδια''

Οι ποδοσφαιριστές της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ δεν είναι ούτε παιδάκια, ούτε βουτυρόπαιδα. Είναι μαχητές και έχουν ''καρύδια'' τα οποία δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν σε κανέναν να τους τα σπάσει.
Έχουν έναν προπονητή ο οποίος δεν μιλάει αλλά .........., και φυσικά έχουν μια διοίκηση...

Ελεύθερα αφέθηκαν μέλη συμμορίας με 62 εισβολές σε σπίτια

Ελεύθερα αφέθηκαν μέλη συμμορίας με 62 εισβολές σε σπίτιαΜε τον νέο νόμο του υπουργείου Δικαιοσύνης


 Τεράστια έκπληξη προκαλεί τις τελευταίες ώρες στην ΕΛ.ΑΣ. το γεγονός ότι αφέθηκαν ελεύθερα εκ νέου τα μέλη συμμορίας που διέπραξε 62 κλοπές και διαρρήξεις στη βορειοανατολική Αττική, με λεία που εκτιμάται από την Αστυνομία στο μισό εκατομμύριο ευρώ και τα...

Άποψή μας, αρέσει δεν αρέσει

Καλά, καλά. Μη χάνετε την ψυχραιμία σας κάποιοι κύριοι. Δεν βρίσαμε κανέναν και δεν συκοφαντούμε. Αν υπάρχει σχέδιο για τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, θα το στηρίξουμε, αλλά δεν θα στηρίξουμε αυτούς που ούτε σχέδιο θέλουν, ούτε θα βάλουν το χέρι στην τσέπη. Απλά θέλουν να είναι κοντά στον Στούπα και τη διοίκηση και οι λόγοι είναι γνωστοί.
Ένα σχέδιο για να υλοποιηθεί, θέλει...

Τι έλεγαν το 2013 για τον αγωγό που χθες έστησαν φιέστα!!!!


Το μασάζ...

Γιατί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ;
Γιατί τους αρέσει το μασάζ που...

Καλημέρα

Έλα πάλι. Το ΑΕΚάκι δεν το άφησαν με παράπονο. Πήρε ένα κυπελλάκι και έφυγε ευχαριστημένο από το γήπεδο. Τώρα λέει θέλει και την 1η θέση στα play offffffff!! Of κύριοι. Πρέπει κάτι να πάρει κι ο Σαββίδης αφού κι αυτός είναι στους απέναντι. Για τον Αλαφούζο δεν το συζητάμε. Αυτός θα φτιάξει την Λεωφόρο και μετά βλέπουμε.
Πάμε τώρα στα σημαντικά και τα ουσιώδη.
Παίζει σήμερα η πρωταθλήτρια Εύβοιας, η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ με αντίπαλο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λαμίας. Εδώ δεν κέρδισε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ του Πειραιά, θα....

Πρωτάθλημα Πρωταθλητριων ΕΠΣ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

18/05/16     17:00
ΔΗΜ. ΣΤ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ
ΕΝ.ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΖΑΡΑΒΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΔΟΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ  ΑΘΗΝΩΝ
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ  ΑΘΗΝΩΝ...

Η ΑΕΚ Κυπελλούχος ξανά με επιστροφή και στην Ευρώπη!



Η ΑΕΚ Κυπελλούχος ξανά με επιστροφή και στην Ευρώπη! Κυπελλούχος Ελλάδας για 15η φορά στην Ιστορία της στέφθηκε η ΑΕΚ. Η Ενωση επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στον τελικό του άδειου ΟΑΚΑ και πανηγύρισε τον πρώτο της τίτλο μετά το 2011. Οι Μάνταλος (39'), Τζεμπούρ (51') έδωσαν προβάδισμα δύο...

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Γαμώ την ατυχία μου

Εντάξει πρόεδρε, ξέρουμε πως δεν είσαι ΠΑΟΚ, αλλά μη μας το χαλάς. Είσαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και ξέρεις πως την Παρασκευή θα είσαι κι εσύ στο Ενωσιακό όπως και όλοι οι φίλαθλοι. Είναι τιμή για την Εύβοια αφού ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ θα είναι στην ΕΥΒΟΙΑ και στο Ενωσιακό.
Κύριε Στούπα ορίσατε την συνέντευξη τύπου την Παρασκευή στις 20:00 αλλά εκείνη ...

Έρχεται η ΠΑΟΚάρα

Την Παρασκευή στο Ενωσιακό θα έχουμε τους τελευταίους αγώνες για το Κύπελλο Γυναικών στο ποδόσφαιρο. Μία από τις ομάδες και φυσικά το φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ.
Η γυναικεία ομάδα του δικέφαλου του βορρά είναι αχτύπητη....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΡΙΑΣ & ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΠΝΙΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

 Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης μας, σας ευχαριστούν θερμά για την ευγενική χειρονομία να μας δωρίσετε το πολύτιμο αρχείο (που αφορά το Ευβοικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο) του εκλιπόντος αδελφού σας Ιωάννη Καπνίση.
      Πρωταρχικός μας στόχος είναι στο άμεσο μέλλον να ...

''Η νέα Λεωφόρος''

Τελικά ο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου αφιέρωσε αρκετές ώρες χθες  για να μαζέψει χρήματα Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, επίσης του κ. Αλαφούζου. 
Η όλη προσπάθεια δεν είχε άλλον στόχο από το να μαζευτούν χρήματα για την κατασκευή του γηπέδου.
Έχουμε πληροφορίες πως ανάμεσα...

Το Κλειστό του Βασιλικού

Το θέμα μάλλον έκλεισε. Το Κλειστό του Βασιλικού δεν θα δοθεί σε χρήση μέσα στο 2016. Αυτή είναι η ουσία και δεν θα αλλάξει όσα δελτία τύπου κι αν μας στείλει ο Δήμος Χαλκιδέων.
Δυστυχώς, οι...

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-Νομαρχιακή Οργάνωση Ευβοίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Παρασκευή 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας με τη νέα της σύνθεση. Στη συνεδρίαση, μίλησε ο βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ κ. Σίμος Κεδίκογλου και έπετα από το καλωσόρισμα και την ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε, είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν όλα τα μέλη της, με ιδέες, προβληματισμούς και προτάσεις. Η ανανέωση της σύνθεσης της ΝΟ.Δ.Ε. κατά τα 2/3 του συνόλου, αλλά ...

Πειράζει;

Τι δεν καταλαβαίνουν κάποιοι στη Χαλκίδα; Γιατί αποφεύγουν το μεγάλο στοίχημα; Ακούμε διάφορα αλλά κανείς ''δεν μετράει'' το αποτέλεσμα. 
Κάθε χρόνο ομάδες όπως ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, η ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ο Α.Ο.Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ, ο ΛΗΛΑΣ και άλλες ομάδες ξοδεύουν αρκετά χρήματα και ''κόβουν'' 50-100 εισιτήρια σε κάθε αγώνα. Γιατί κανείς δεν μας λέει...

ΔΕΙΤΕ στην TV

Τρίτη 17/05/16

18:30 OTE Sport 7
Αναντολού Εφές - Γκαζιάντεπ (playoffs)
Τούρκικο πρωτάθλημα μπάσκετ

20:00 ΕΡΤ2 / EUROSPORT...

Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

Η Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ υποβιβάστηκε στη Γ΄ Κατηγορία και πιστεύουμε πως θα γίνει σύντομα η επιστροφή της στη Β΄ Κατηγορία. Οι βάσεις υπάρχουν στην ομάδα και αυτό που θα χρειαστεί είναι...

ΛΗΛΑΣ - ΔΡΟΣΙΑ 1 - 3 (junior)



 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Τι σημασία έχει το αν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υποβιβάστηκε στη Β΄ Κατηγορία; Τι σημασία έχει να ψάξουμενα βρούμε το πώς και το γιατί; Για μας τα πράγματα είναι απλά και για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σημασία έχει το αύριο και όχι το χθες.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ έχει...

"Η ανάπτυξη" των ΑΝ.ΕΛ

Θυμάστε που κάποιοι των ΑΝ.ΕΛ μιλούσαν για ψεκασμούς;
Είχαν δίκιο τελικά. Δέχθηκαν οι ίδιοι ψεκασμό και ήξεραν τι έλεγαν. Ο Καμένος μιλάει για την ανάπτυξη που ήρθε, για τα ...

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Μπορεί να μην συμφωνούμε με αυτό που πάει να γίνει αλλά εκεί που έφτασε ο ΗΡΑΚΛΗΣ μάλλον θα δοκιμάσει και τον πλήρη....

Ανακοίνωση ΕΠΟ

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Δεν έχουν κουραστεί προφανώς να διαψεύδονται όσοι κύκλοι με συγκεκριμένη στόχευση διασπείρουν φήμες για παραιτήσεις «ανθρωποθυσίες», εσωτερικές συγκρούσεις, «αδειάσματα» και εσχάτως καθαιρέσεις.

Διαψεύδονται από τους καθ’ ύλην αρμοδίους, όπως στην προκειμένη περίπτωση από τον επικεφαλής της αποστολής της FIFA και της UEFA  κ. Κουτσοκούμνη, αλλά κυρίως από ....

Γυμναστικός Κύμης

Τα ψέματα τελείωσαν. Ο ΦΑΡΟΣ Κερατσινίου είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ και με νίκη ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ πάει στην Α1 Κατηγορία του μπάσκετ και φυσικά αυτό ήταν και το όνειρο όλων.
Δύσκολος αγώνας και ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ...

Τελικός "ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ"

Ισχύοντα τελικού Κυπέλλου 2016

Ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2016 Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 17 Μαΐου 2016 με ώρα έναρξης 20:30, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής:
1. Ο αγώνας θα γίνει με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων. Άπαντες οι προσκεκλημένοι θα εισέλθουν στην εγκατάσταση από την Πύλη Α και οφείλουν να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο, καθώς...

Μας κάνουν πλάκα..

Το ΔΝΤ μας θέλει εγκλωβισμένους στο χρέος μέχρι το 2080!!!!
Θα έχουν να πληρώνουν ακόμη και τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά από 60 χρόνια!!!!!
Γιατί όλα αυτά; Για να μας λένε οι Έλληνες πολιτικοί πως κάτι έκαναν, ενώ δεν θα έχουν κάνει τίποτα και απλά θα τα πληρώσουμε αργότερα!!!! Ούστ κοπρόσκυλα.
Κύριοι για να πείτε πως κάτι κάνατε θα ....

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1      Σπάρτη                               59   ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ
2      Παναργειακός                   51
3      Παναρκαδικός                  51
4      Αιολικός                             47
5      Παμβουπρασιακός         44   
6      Λουτράκι                            41...

Ο κ. Γιάννης Αναγνώστου

Ο άνθρωπος, ο οποίος πίστεψε και ονειρεύτηκε την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ πρωταθλήτρια και στη Γ΄Εθνική, ο βασικός αιματοδότης, ο άνθρωπος μ ε τις εκρήξεις και το επιθετικό ταπεραμέντο, ο άνθρωπος που ήθελε και κατάφερε να τον φέρει προπονητή στην ομάδα τον φίλο του κ. Θανάση Γουρνά, περιμένει πως και πως να ολοκληρωθούν τα μπαράζ για να πάψει...

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ

Η ΕΠΣΕ απέδειξε πολλές φορές πως δεν έχει κόμπλεξ, ούτε παίρνει εκδίκηση για κάτι από κάποιους. Όταν κάποιος τηρεί τα συμφωνηθέντα, δεν έχει λόγο να φοβάται και φυσικά να αισθάνεται αδικημένος.
Ο Πρόεδρος κ. Παπακωνσταντίνου....

Έρχεται ο κόφτης

Αλέξη προχώρα με φόρα. Δώστα όλα Αλέξη. Δώσε το κλειδί της χώρας στους δανειστές, αφού την Εθνική κυριαρχία τους την έχουμε πουλήσει και όχι αλά παραχωρήσει.
Προσέξτε εσείς οι βουλευτές μην κάνετε κάποιο λάθος και....

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Η κάθε διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ έχει δικαιώματα και υποχρεώσεις. Κανέναν λόγο δεν έχει να δημιουργεί αντιπάλους, να αφορίζει ανθρώπους της ενημέρωσης και να χαϊδεύει αυτιά του καθενός.
Αλήθεια, δεν γνωρίζει η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ πως κανείς δεν μπορεί να...

HELLAS RALLY RAID 2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ HELLAS RALLY RAID 2016
ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ  ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ


Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το  Hellas Rally Raid 2016, που εφέτος φιλοξενήθηκε από τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού.
Στην πανηγυρική λήξη των αγώνων και την απονομή των επάθλων στους νικητές παρευρέθη η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, η οποία επεσήμανε τη συγκυρία της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την πρώτη εμφάνιση του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην Ελλάδα.
Η κ. Ευσταθίου στο σύντομο χαιρετισμό της μεταξύ άλλων τόνισε:
 «… Ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός αποτελεί μία έκφραση της σύγχρονης...