Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΚΚΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
Η απόφαση της πλειοψηφίας της ΟΜΥΛΕ, να σταματήσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις, με πρόσχημα το πάγωμα της εγκατάστασης της COSCO για 15 ημέρες, αποτελεί μια αρνητικότατη εξέλιξη. Δεν είναι ελιγμός που διευκολύνει τη συγκέντρωση δυνάμεων στην πάλη για να ακυρωθεί η σύμβαση και ιδιωτικοποίηση του λιμανιού, αλλά διευκολύνει τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς να παραδοθεί το λιμάνι στην COSCO. Δεν είναι τυχαίο ότι τα συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ διαπραγματεύονταν με τη κυβέρνηση κρυφά και χωρίς να ενημερώνουν τους εργαζόμενους.

Είναι εμπαιγμός και εξαπάτηση των εργαζομένων ο διάλογος που έστησε η κυβέρνηση, υποτίθεται σε μηδενική βάση, αλλά με βάση τη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση της ΝΔ με την COSCO.
Οι εργαζόμενοι στο λιμάνι του Πειραιά, στα Ναυπηγεία και στη Ζώνη πρέπει να αξιοποιήσουν την εμπειρία ότι δεν υπάρχει ιδιωτικοποίηση που να μη θίγει τα στοιχειώδη εργασιακά τους δικαιώματα. Για να μην προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση χρειάζεται αποφασιστικός και ενιαίος αγώνας για λιμάνια και ναυπηγεία αποκλειστικά δημόσια που να βρίσκονται στην υπηρεσία των αναγκών του ελληνικού λαού. Καμία διαπραγμάτευση με κανέναν, κατάργηση της σύμβασης. Να καταργηθούν οι νόμοι των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που παραδίδουν τα λιμάνια, τα ναυπηγεία και τις υποδομές της χώρας στο ιδιωτικό κεφάλαιο.
ΑΘΗΝΑ 17/10/2009 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΣ ΛΕΕΙ
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.
ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,
ΕΜΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ,
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΜΑΣ.
ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,
ΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
ΣΤΟ apopsignomi.blogspot.com
ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ,
ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ.
ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ
ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ.

ΕΡΕΤΡΙΑ

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ
ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ.
ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕΝ,
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ,
Σ' ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ
ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ
Η ΕΡΕΤΡΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ
ΣΤΟ "ΚΑΛΟ ΤΗΣ" ΓΗΠΕΔΟ.
ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ
ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΚΠΑΣΙΔΗ

Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

7ος ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 1 - 2
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΗΤΤΕΣ
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ,
Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ
ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΕΒΛΕΠΕ ΚΟΡΥΦΗ!!

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ
Ο ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ.
ΚΕΡΔΙΣΕ
ΚΑΙ ΤΟΝ
ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ
ΜΕ 3 - 1
ΕΦΘΑΣΕ ΕΤΣΙ
ΤΟΥΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ.
ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ
ΜΕ 4 - 1
ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΪ
ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟΥΡΑ.
ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ 4 - 0
ΕΡΕΤΡΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 - 0 ΤΕΛΙΚΟ
ΛΗΛΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝ 3 - 1
ΕΝ. ΔΙΡΦΥΩΝ-ΔΡΟΣΙΑ 4 - 1 ΤΕΛΙΚΟ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!
Στην σημερινή πραγματικότητα που βιώνουν οι οικογένειες μας έρχονται να προστεθούν και οι νέες εξελίξεις στην εκπαίδευση. Πραγματικότητα που έχει να κάνει με την συνολική επίθεση που δεχόμαστε εμείς και οι γονείς μας στο δικαίωμα της εργασίας, της μόρφωσης, της υγείας συνολικά της ζωής μας.
Δεν έχουμε αυταπάτες! η σημερινή πραγματικότητα διαμορφώνεται από την πολιτική της Ε.Ε. και που συνδιαμορφωτές της δεν είναι άλλοι από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Είναι οι ίδιοι που εφαρμόζουν στην Ελλάδα την πολιτική της και που τώρα μπροστά στην κρίση την επιταχύνουν. Συνεχίζουν δηλαδή, για να μην πληγούν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου, με οξυμένη ένταση την εκμετάλλευσης του λαού.
Οι μεγάλοι επιχειρηματίες ’’τρίβουν τα χέρια τους’’ με την νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές με την απρόσκοπτη συνέχιση δηλαδή της πολιτικής που εκφράζει τα συμφέροντα τους. Εμείς και οι οικογένειες μας θα βρεθούμε μπροστά σε νέα δεινά αφού οι κατευθύνσεις της νέας κυβέρνησης δεν είναι άλλες από την στρατηγική της Ε.Ε.. Δηλαδή γενικευμένη εφαρμογή των ελαστικών σχέσεων(περισσότερα 3ήμερα και 4ήμερα, μερική απασχόληση κτλ), καθήλωση μισθών(με αυξήσεις 30 λεπτά την ημέρα), μείωση συντάξεων, αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, stage(τζάμπα εργαζόμενους δηλαδή).
Παράλληλα συνεχίζεται η πολιτική που βάζει ταφόπλακα στην Δημόσια και Δωρεάν εκπαίδευση ξεπουλώντας την στους επιχειρηματίες. Συνεχίζεται με την εφαρμογή των στρατηγικών της Μπολόνια της Λισαβόνας και του Μάαστριχ που εξειδικεύονται στην Ελλάδα και με τον Νόμο-Πλαίσιο της ιδιωτικοποίησης και την εξίσωση των πτυχίων με τα ΚΕΣ.
Η πλήρης ιδιωτικοποίηση των ιδρυμάτων ένα σκοπό έχει, να παράγει από την μία φθηνό ευέλικτο εργατικό δυναμικό και από την άλλη να πληρώνουμε ακόμα ποιο ακριβά εμείς και οι γονείς μας μία ήδη ακριβοπληρωμένη εκπαίδευση. Τελικά δηλαδή τα νέα μέτρα ένα σκοπό έχουν και άλλο ζεστό χρήμα στο μεγάλο κεφάλαιο.
Κομμάτι αυτής της πραγματικότητας είναι και το ΤΕΙ. Που σήμερα η αντεκπαιδευτική πολιτική έχει φέρει τα ιδρύματα σε διαλυτική κατάσταση με προϋπολογισμούς πείνας, με τον μεσαιωνικό εργασιακό καθεστώς των εκτάκτων καθηγητών και την ιδιωτικοποίηση τους που επιταχύνθηκε με το Νόμο για τα ΤΕΙ το καλοκαίρι.
Οι αναθέσεις των εκτάκτων καθηγητών στα τμήματα που δεν έχουν γίνει ακόμα αλλά και οι αναμορφώσεις των προγραμμάτων σπουδών που γίνονται στη βάση το τι θέλει αγορά εξυπηρετούν της προαναφερθείσες πολιτικές.
Καμία εμπιστοσύνη σε ΔΑΠ-ΠΑΣΠ είναι δεσμευμένες από τα κόμματα τους για την εφαρμογή των μέτρων στην εκπαίδευση αυτό λέει και η στάση τους όλο το προηγούμενο διάστημα.
Καλούμε τους σπουδαστές σαν παιδιά από φτωχές λαϊκές οικογένειες να πάρουν την τύχη στα χέρια τους και με οργανωμένο αγώνα και αιτήματα πάλης που να πατάνε στις ανάγκες μας για μόρφωση- δουλεία- ζωή να συντονίσουν την δράση τους με την επιτροπή αγώνα .
· Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα ΣΤΕΦ Τετάρτη 21/10 14:00 στο Προαύλιο χώρο του κυλικείου
· Σε μαζική συμμέτοχη στο πρόγραμμα κινητοποιήσεων που έχει προγραμματιστεί από την Επιτροπή Αγώνα
Απαιτούμε:
Να λυθεί άμεσα
το θέμα με τις αναθέσεις των εκτάκτων καθηγητών και να πληρωθούν οι χρωστούμενοι μισθοί τους. Να μην εφαρμοστούν οι αναμορφώσεις των προγραμμάτων σπουδών στα τμήματα.
Να μην εφαρμοστεί ο Νόμος-Πλαίσιο και ο νόμος για τα ΤΕΙ που ψηφίστηκε το καλοκαίρι. Να μην εξισωθούν τα πτυχία μας με αυτά των ΚΕΣ.
Παλεύουμε για Ενιαία Ανώτατη Εκπαίδευση πραγματικά Δημόσια και Δωρεάν που προϋπόθεση είναι διδακτικό προσωπικό με ενιαίες εργασιακές σχέσεις, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησής.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΤΕΦ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Εν αναμονή των αποφάσεων
Για τις 6 Δεκεμβρίου μετατέθηκαν οι εκλογές για πρόεδρο της ΝΔ

Στις 6 Δεκεμβρίου -λίγο πριν ξεκινήσει στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2010- φαίνεται πως θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Σήμερα, Σάββατο, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για τη συμφωνία επί της διαδικασίας της εκλογής των τεσσάρων υποψηφίων, ενώ αμέσως μετά ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου Δημήτρης Σιούφας θα ενημερώσει τον Κώστα Καραμανλή.
Ο τέως πρωθυπουργός φέρεται να έχει δεχθεί να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος μέχρι την εκλογή νέου προέδρου, αναιρώντας την αρχική πρόθεσή του να αποχωρήσει μετά το συνέδριο της 7ης Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η αλλαγή της ημερομηνίας (σ.σ. αρχικά θεωρείτο πιθανότερη ημερομηνία η 29η Νοεμβρίου) αποφασίστηκε μετά τις διαδοχικές διαβουλεύσεις που είχε ο Δημήτρης Σιούφας με τους τέσσερις υποψήφιους για την προεδρία, καθώς διαπιστώθηκε πως απαιτείται περισσότερος χρόνος για να στηθεί σωστά και αξιόπιστα ο εκλογικός μηχανισμός.
Σε περίπτωση που δεν εκλεγεί πρόεδρος από τον πρώτο γύρο (απαιτείται απόλυτη πλειοψηφία), τότε θα υπάρξει επαναληπτική διαδικασία στις 13 Δεκεμβρίου.
Όπως αναφέρει το
Βήμα, η Ντόρα Μπακογιάννη πρότεινε, κατά τη χθεσινή συνάντησή της με τον Δημ.Σιούφα, να υπάρξει εκλογή προέδρου με 42%, που είναι και ο πήχης για τις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση.
Προς το παρόν οι τέσσερις υποψήφιοι εμφανίζονται να έχουν συμφωνήσει στην εφαρμογή του μοντέλου εκλογών που πρότεινε ο πρώην υπουργός Υγείας, το οποίο μοιάζει πολύ με το μοντέλο που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ το 2007.
Το συνέδριο της 7ης Νοεμβρίου θα μετατραπεί από έκτακτο σε τακτικό και θα εγκρίνει την αλλαγή του Καταστατικού για να ακολουθήσει τέσσερις εβδομάδες αργότερα η εκλογή του νέου αρχηγού. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα 600.000 μέλη της ΝΔ που έχουν εγγραφεί από το 1974 ως το 2007, ενώ ως τις αρχές Δεκεμβρίου θα μπορούν να εγγραφούν και νέα μέλη εφόσον προταθούν από δύο παλαιότερα. Τα «εκλογικά τμήματα» θα συνδεθούν online με τη Ρηγίλλης που λίγες ημέρες νωρίτερα θα συγκροτήσει τους εκλογικούς καταλόγους, ενώ στις εφορευτικές επιτροπές θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι των υποψηφίων.

Θ. ΖΕΜΠΙΛΗΣ

Τι έγινε, κύριε Δήμαρχε;

"Πήραμε φωτιά" ένα χρόνο πριν τις εκλογές;
Ελπίζουμε να ολοκληρωθούν σύντομα τα έργα που έχετε δρομολογήσει και να ακολουθήσουν κι άλλα, αλλά και κάποια άλλα που είχε ολοκληρώσει η προηγούμενη Δημοτική αρχή να γίνουν πιο λειτουργικά.
Κύριε Δήμαρχε, μην αφήνετε στην τύχη της την επαφή σας με τους δημότες....
Είναι σημαντικό ο κόσμος να σας βλέπει στις γειτονιές, να μιλά μαζί σας και να σας θέτει τα προβλήματα και τους προβληματισμούς του για την πόλη που ζει. Αυτό φυσικά ισχύει για όλους τους εκλεγμένους, τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης.

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Και η Δήμαρχος εκεί

Στο γήπεδο της Ερέτριας βρίσκονται μεταξύ άλλων και παρακολουθούν το παιχνίδι ΕΡΕΤΡΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. η Δήμαρχος κ. Αμφιτρίτη Αλημπαντέ και από την ομάδα του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ ο προπονητής κ. Πεππές και ο κ. Περπερίδης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ!!
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ.
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ
ΣΦΥΡΙΓΜΑ
ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.
ΑΡΧΙΖΟΥΝ
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.
ΚΑΛΟ ΘΕΑΜΑ
ΚΑΙ
ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τέλος οι Νομαρχίες

Δεν θα έχουμε Νομάρχη πλέον.
Θα έχουμε αιρετό Περιφερειάρχη.

Τώρα δηλαδή θα έχουμε άλλα τρεξίματα.
Θα λέμε: να εκλεγεί κάποιος από την Εύβοια. Όχι, να εκλεγεί από τη Λαμία. Όχι, να είναι από τη Φωκίδα και πάει λέγοντας.
Θα αρχίσουν πάλι τα παιχνίδια των κομμάτων.
Τέλος πάντων.
Η ουσία είναι μία. Δεν θα έχουμε το άγχος για το ποιος θα είναι ο Νομάρχης.
Εμείς πάντως έχουμε πρόταση: η ΕΥΒΟΙΑ να έχει τον δικό της υποψήφιο Περιφερειάρχη κα να στηριχθεί από όλους.

Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

Θα βρεθεί λύση

Αγωνιστικά η ομάδα τα πάει μια χαρά. Αήττητη στις 3 πρώτες αγωνιστικές με 2 νίκες και 1 ισοπαλία.
Το πρόβλημα της ομάδας είναι καθαρά οικονομικό. Θα πρέπει σύντομα να βρεθούν χορηγοί ώστε η ομάδα να συνεχίσει με τον σωστό τρόπο.
Ο κ. Ρόγκας και οι συνεργάτες του
προσπαθούν αλλά τι να προλάβουν και αυτοί; Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουν.

ΕΠΣΕ

Δύσκολα όλα τα παιχνίδια

Δεν υπάρχουν πλέον εύκολα παιχνίδια. Όλα είναι δύσκολα κα μπορεί να υπάρχουν φαβορί αλλά…
Στους 8 αγώνες της Α1 Κατηγορίας, άποψή μας είναι, θα έχουμε 4-5 νίκες των γηπεδούχων.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

Τι έγινε πάλι;

Ο Δήμαρχος Αρτάκης κ.Αναστάσιος Πρατσόλης έδωσε εντολή να φωταγωγηθεί η πόλη το βράδυ της Κυριακής.
Ακούσαμε πως θα έχει και Φιλαρμονική στην είσοδο της πόλης!!!
Κύριε Δήμαρχε, τι έχουμε;
Ποιον θα υποδεχτείς;
Γιατί δεν έστειλες ούτε ένα Δελτίο Τύπου;

Εμείς, Δήμαρχε, θα είμαστε εκεί μετά τις 20.00. Θα προλάβουμε;

Τι κοινό έχουν;

ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ
ΛΗΛΑΣ
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΔΡΟΣΙΑ
ΛΟΥΚΙΣΙΑ
ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Η ερώτηση είναι απλή.
Τι κοινό έχουν αυτές οι ομάδες;
Υπάρχουν κι άλλες αλλά δεν τις αναφέρουμε για να μην κουράσουμε.
Την απάντηση δεν θα τη βρείτε στη ξηρά ούτε και στη θάλασσα.
Ψάξτε στον αέρα!!!

Καλημέρα, Πρόεδρε

Γεμίσαμε σάλια

Πρόεδρε, έτσι είναι το σωστό. Να μιλάς «στον υπάλληλο» για να σου λέει πάντα καλά λόγια.
Με αυτόν τον τρόπο είσαι στο απυρόβλητο.
Το αστείο είναι πως κάποια στιγμή θα πρέπει να βρούνε το θάρρος «οι υπάλληλοι» να πούνε για τα αφεντικά τους.
Εγώ πάντα το έγραφα και στο παρελθόν.
Μέχρι το Δεκέμβριο θα έρθει η δικαίωση για μας και τότε θα μάθουν ΟΛΟΙ όλη την αλήθεια.
Μέχρι τότε «υπάλληλοι και αφεντικά» ας «ζουν το μύθο τους».

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΡΤΑΚΗ

ΣΦΥΡΙΖΕΙ
Ο κ. ΣΕΓΚΟΣ
ΑΥΡΙΟ
ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ.
ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
...και για να δουμε ποιοί θα μιλήσουν!!

Κύριε «Καθηγητά»

Έχει πλάκα ο άνθρωπος

Γυρίζει δεξιά κι αριστερά και λέει πως τον αντιγράφουν!!!
Τι να αντιγράψουν από σένα «κύριε καθηγητά»;
Εσύ γράφεις κάπου – κάπου.
Τέλος πάντων.
Μαζέψου κάπως πάντως, γιατί ανήκεις σε αυτούς που τους πέταξαν έξω με τις κλωτσιές.
Έτσι δεν είναι, «κύριε καθηγητά»;

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΝΙΚΗ
ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ
ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ,
ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ.
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ;
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΚΟΡΔΑ
ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ",
ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ,
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!

ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ

ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥΡΑ,
ΑΠΟ 16.00 ΜΕΧΡΙ 17.45 ΣΗΜΕΡΑ
ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΤΥ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙ;

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.
(ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΑΣ….ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ!)
ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΕΡΕΤΡΙΑ

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΗ ΕΞΕΔΡΑ,
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ,
ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ,
ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ,
ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ
ΤΟΝ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ;

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΩΡΕΟΙ – ΚΥΜΗ

«Η Βασίλισσα πάει να πάρει το στέμμα της στο ΝΕΟ ΠΥΡΓΟ»!!
Αυτό μου είπε ο φίλος από τη Κύμη όταν τον ρώτησα πώς βλέπει το παιχνίδι.
ΩΡΕΟΙ: Μπορεί να μην τα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα στους 3 αγώνες που έδωσαν αλλά παλεύουν όλα τα παιχνίδια.
Θα είναι γεμάτο το γήπεδο και η ομάδα του βορρά παίζει δυνατά.
Θα θελήσουν να πάρουν τη νίκη και να καμαρώσουν αφού θα έχουν κερδίσει τους πρώτους βαθμούς. Θα τα καταφέρουν;
ΚΥΜΗ: Με προπονητή τον κ. Ντόβολη πλέον η ΚΥΜΗ θα αγωνιστεί για να πετύχει την 4η νίκη στο πρωτάθλημα και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο αγώνας θα γίνει τη Κυριακή στις 16.00.
Διαιτητής ο κ. Πάνος με βοηθούς τους κ. Πίκουλα και Ρόγκα.
Κάθε Πέμπτη στον Άγιο Παντελήμωνα Στομίου Οξυλίθου η Θεια Λειτουργία, μετά Θειου Κηρύγματος.

Κάνουμε γνωστό στους ευσεβείς και φιλακόλουθους Χριστιανούς ότι κατά την διάρκεια όλου του έτους, τελείται ο Όρθρος και η Θεια Λειτουργία στον Ιερόν Ναού Του Αγίου Παντελεήμονος Στομίου, στην Παραλία Οξυλίθου, κάθε εβδομάδα και ημέρα Πέμπτη από ώρα 7:15΄π.μ. έως 9:30΄ π.μ..
Κατά την διάρκεια της Λειτουργίας, εκτίθεται προς προσκυνήσει Ιερό τμήμα από χαριτόβρυτο Άμφια Του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου του Νέου Ομολογητού και Θαυματουργού, δωρηθέν εκ του Ιερού Πανελλήνιου Προσκυνήματος, του Οσίου Ιωάννου Του Ρώσσου από το Προκόπι Ευβοίας.
Ακόμη αξίζει να σημειωθεί, πως θα πραγματοποιούνται ομιλίες, όσον αφορά στην ερμηνεία και ανάλυση της της Θειας Λειτουργίας, καθώς και της Κυριακάτικης Ευαγγελική Περικοπή, υπό του Αιδεσιμολογιώτατου εφημερίου μας, π. Γεωργίου Νάνου.

Παρακαλούμε τους ευσεβείς Χριστιανούς, να προσέλθουν να προσευχηθούν και να μετέχουν των Αχράντων Μυστηρίων και στην Ακρόαση Του Λόγου Του Θεού.

Σημείωση:Προσοχή !. Υπάρχει η περίπτωση κάποιες από τις ημέρες να μεταβληθούν λόγω εορτής η μνημοσύνου, για κάθε πληροφορία τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα του εφημερίου π. Γεωργίου Νάνου: 2222046777 , 2222046666 η 694 555 3 555 η 69 99 59 0000

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.
ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,
ΑΛΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ:
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ.
ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ,
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ ΠΙΚΡΑ!!!!
ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ,
ΓΡΑΨΤΕ ΤΕΛΟΣ!!!

Εθνική Ανδρών

Στη 16η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης

Τη 16η θέση για το μήνα Οκτώβριο καταλαμβάνει η Ελλάδα στην Παγκόσμια Κατάταξη Εθνικών Ομάδων (FIFA Coca-Cola Ranking), σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποχώρησε τέσσερις σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2010, βρίσκονται στις εξής θέσεις: Ουκρανία (22η, +3), Ιρλανδία (34η, +4), Βοσνία/Ερζεγοβίνη (42η, +4), Σλοβενία (49η, +5).
Οι πρώτες δέκα θέσεις:1.Βραζιλία2.Ισπανία3.Ολλανδία4.Ιταλία5.Γερμανία (-1)6.Αργεντινή (+2)7.Αγγλία8.Κροατία (+1)9.Γαλλία (+1)10.Πορτογαλία (+7)
Η επόμενη βαθμολογία θα ανακοινωθεί από την FIFA στις 20 Νοεμβρίου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Στο γήπεδο των Ψαχνών δεν θα πρέπει να πέφτει καρφίτσα.
Οι κάτοικοι των Ψαχνών θα πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα και να μην βλέπουν κομματικά, παραταξιακά ή δεν ξέρω κι εγώ πώς βλέπουν την όλη προσπάθεια.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούν να πάνε τον ΗΡΑΚΛΗ ψηλά και να μην ξαναπαίξει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Εμείς κάτι έχουμε στο νου μας και θα το προσπαθήσουμε σύντομα.

Άποψή μας

Έχουμε άποψη και πάντα τη γράφουμε.
Μπορεί να είναι λάθος, αλλά είναι η άποψή μας.
Εμείς δεν τηλεφωνούμε σε παράγοντες, προπονητές, διαιτητές κλπ. για να ρουφιανεύουμε άλλους.
Επαναλαμβάνουμε:
όποιος θέλει αποδείξεις, ας θυμηθεί την ιστορία της Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Ποιοι ήταν με ποιους και γιατί.

ΑΛΙΒΕΡΙ

ΑΠΟΒΛΗΤΑ σε ΧΑΔΑ

Γιατί μας φάνηκε περίεργο;
Πρώτη φορά συναντά κανείς φορτηγά να μεταφέρουν απόβλητα σε ΧΑΔΑ σε ΧΥΤΑ στα όρη και τα βουνά;
Συνελήφθηκαν χθες στο Αλιβέρι οδηγοί φορτηγών να μεταφέρουν απόβλητα στη χωματερή της περιοχής.
Τους εντόπισαν πολίτες οι οποίοι και κάλεσαν την αστυνομία. Έγιναν μηνύσεις αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι.
Πού πήγαν άραγε αυτά τα απόβλητα;
Ήταν επικίνδυνα;
Πώς γινόταν η μεταφορά χωρίς παραστατικά;
Δεν έπρεπε να έχει τα απαραίτητα έγγραφα το φορτηγό;
Φίλες και φίλοι, μόνο ο αυστηρός έλεγχος των φορτηγών στους δρόμους θα αποτρέψει τον κίνδυνο.
Θα πρέπει να δημιουργηθούν ομάδες ελέγχου οι οποίες καθημερινά θα ελέγχουν όλα τα φορτηγά.
Αν θέλετε να βάλουν όλοι μυαλό, κάντε το.
Αν δεν θέλετε, συνεχίστε έτσι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Άρχισαν οι δηλώσεις

Οι εφημερίδες «σέρνουν το χορό» και θα ακολουθήσει η κυβέρνηση.
Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριε Παπανδρέου, ξέρατε την κατάσταση. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Όχι φόρους και τα γνωστά.
Είχατε πει πως έχετε τις λύσεις. Λέγατε πως υπάρχουν τα χρήματα. Τι άλλαξε τώρα;
Θα σας τιμωρήσει ο λαός
αν προσπαθήσετε να κάνετε το άσπρο μαύρο
.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Λαικές αγορές

Αυτό που συμβαίνει στους χώρους όπου λειτουργούν λαικές αγορές είναι απίστευτο.
Όσα σκουπίδια «βγάζει» όλη η Χαλκίδα, τα «βγάζει» η λαική.!!
Κύριοι, τι λέει ο κανονισμός;
Πότε θα εφαρμοστεί;
Γιατί δεν μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση;
Υπάρχουν λόγοι;
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ
ΕΙΝΑΙ
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΥΣΚΕΨΗ.
Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΕΙ,
ΔΕΝ Θ' ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ
ΣΗΜΕΡΑ,
ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ
ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!
...μπορεί κάτι να μάθουμε και να το γράψουμε απόψε!!!

Α1 Κατηγορία

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ – ΕΥΒΟΙΚΟΣ

Να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να απολαύσουν θέαμα όσοι βρεθούν στο γήπεδο και να κερδίσει ο καλύτερος.
Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ:
Σίγουρα το φαβορί. Δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό αλλά, επειδή στο γήπεδο παίζουν ποδοσφαιριστές δύο ομάδων, ποτέ μη λες ποτέ.
Για τον Α.Ο.Χ. δεν υπάρχουν δικαιολογίες για απουσίες κλπ. Αυτή η ομάδα πρέπει να μην δίνει σημασία στο ποιοι παίζουν αφού έχει πολλούς ισάξιους ποδοσφαιριστές.
Η διαχείριση των ποδοσφαιριστών αυτών είναι το ζητούμενο. Αν γίνει σωστά, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
ΕΥΒΟΙΚΟΣ: Ψάχνει να βρει τον εαυτό του. Θέλει ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να αρχίσει να ανεβαίνει ψυχολογικά η ομάδα. Δύσκολο να το πάρει στο στάδιο αλλά όχι ακατόρθωτο.
Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 16.00 με διαιτητή τον κ. Ψύχουλα και βοηθούς τους κ.κ. Παμφίλη και Πασχαλίδη.

Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝ ΟΧΙ ΦΕΤΟΣ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, Ν' ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Α1 ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΟΓΚΑ, ΑΛΛΑΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ "ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ" ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
Η Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΤΙς 16.00.


Παράγοντες

Μην ακούτε ρουφιανιές
Κύριοι, να ξέρετε πως με ψιθύρους και ρουφιανιές κανείς δεν μπόρεσε να πάει μπροστά την ομάδα του.
Αυτοί «που γλείφουν» για τους γνωστούς λόγους, δεν είναι αυτοί που θέλουν το καλό της ομάδας σας.

Αυτό το ξέρετε εσείς οι παράγοντες αλλά θέλετε και λίγη δημοσιότητα.

ΕΠΣΕ

Άντε να δούμε

Εμείς μπορούμε να παρακολουθούμε από μακριά και ψύχραιμα τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.
Κατανοούμε τις προθέσεις της ΕΠΣΕ και τις προσπάθειες αλλά αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν θα κάνεις.
Λέτε να αρχίσουν να σπάζουν και αυγά στην ΕΠΣΕ;

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ – ΕΥΒΟΙΚΟΣ

Εντολή Προέδρου

Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Χ. κ. Ταρνανάς έδωσε εντολή, ώστε να «μπλοκαριστεί» το ατού του ΕΥΒΟΙΚΟΥ και να τον παίξουν μαν του μαν!!!
Ο προπονητής κ. Μιχάλης Βλάχος τρελάθηκε με την παρέμβαση του Προέρου και ησύχασε μετά την εξήγηση.
Ο Πρόεδρος εννοούσε να παίξουν μαν του μαν τον προπονητή του ΕΥΒΟΙΚΟΥ και φίλο του κ. Γρηγόρη Μάλιαρη!!!!
Να πούμε και κανέναν αστειάκι.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Τα πάει καλά

Ο προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών κ. Πριόνας ξέρει τι να κάνει απέναντι στην ΈΝΩΣΗ Μηδέας.
Γενικά ξέρει τι κάνει όταν έχει να κάνει με την όποια «ΕΝΩΣΗ».

Ορκισμένοι να κερδίσουν οι ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ, για να αποδείξουν σε όλους εμάς πως αυτοί μιλούν στο γήπεδο.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ,
ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΚΗΣ
ΕΧΕΙ ΓΕΙΡΕΙ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΟΣ
Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!!!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

ΚΥΡΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΞΟΔΟ.

ΝΕΑ ΛΑΜΨΑΚΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΕ, ΑΝ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ
ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΡΙΔΗ,
ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟ!!!

Α.Ο.Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ

" ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ"
ΣΤΟΝ Α.Ο.Ν.Α. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ
ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ

ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ Ο κ. ΣΤΟΥΠΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ,
ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ.
ΚΥΡΙΕ ΣΤΟΥΠΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΗΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ
ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.
ΚΥΡΙΕ ΣΤΟΥΠΑ,
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ
ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΙΟ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ,
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Ο ΣΠΥΡΟΣ "ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ"
ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
"ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ".

ΕΠΣΕ

Η ΕΔ/ΕΠΣΕ όρισε τους παρακάτω Διαιτητές και Βοηθούς για τους αγώνες Νέων της 17ης Οκτωβρίου 2009

11:00 Αυλωναρίου
ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΚΑΡΥΣΤΟΣ / ΜΑΡΜΑΡΙ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΤ. - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κ. - ΝΤΟΥΡΑΣ ΕΥΣΤΡ.
11:30 Μακρυκάπας

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ/ΑΤΤΑΛΗ - ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΡΟΥΜΠΗΣ ΣΤ. - ΤΣΑΛΟΥΜΑΣ ΓΕΩΡ. - ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚ.
11:00 Πισσώνα

ΑΕΤΟΙ ΔΙΡΦΥΩΝ / ΠΙΣΣΩΝΑΣ - ΑΛΚΙΜΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ
ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΔΗΜ. - ΠΡΙΟΝΑ ΠΑΝ. - ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΗΜ.
11:00 Τσαλίκη-Παπίλα
ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ - ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ
ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΑΡ. - ΝΕΓΡΗΣ ΛΑΖ. - ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΩΝ.
11:00 Κύμης

ΚΥΜΗ - ΚΡΙΕΖΑ
ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡ. - ΚΑΝΤΑΡΗΣ ΚΩΝ. - ΜΗΤΡΟΛΙΟΣ ΙΩΑΝ.
ΑΛΙΒΕΡΙ
ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!!!!!
ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ,
ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ
ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ;
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ
ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ
ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ!!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
Οικονομικά ζητήματα και διοικητική μεταρρύθμιση στη συνάντηση Ραγκούση-ΕΝΑΕ

Συνεχίζονται οι συναντήσεις της νέας ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών με φορείς. Την Πέμπτη ο κ. Ραγκούσης συναντήθηκε με την ηγεσία της ΕΝΑΕ με την οποία εξέτασε οικονομικά θέματα, καθώς και το ζήτημα της διοικητικής μεταρρύθμισης.
Ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ κ. Δράκος τόνισε ότι έλαβε τη δέσμευση του υπουργού για μελλοντικές συναντήσεις, όπως και τη συνδρομή του κ. Ραγκούση για συναντήσεις και με άλλους υπουργούς προκειμένου να λυθούν επείγοντα θέματα.
Σχετικά με τη Διοικητική Μεταρρύθμιση, ο κ. Δράκος υπενθύμισε τις σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις για αιρετό περιφερειακό συμβούλιο, με αιρετό πρόεδρο της περιφερειακής αυτοδιοίκησης και δομές περιφερειακές- διοικητικές.
«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τις Προγραμματικές Δηλώσεις οι οποίες θα ακολουθήσουν θα γίνουν σαφέστερες οι προθέσεις της κυβέρνησης για δύο ζητήματα, το πότε και αν θα λήξει μέσα σε αυτή τη νομαρχιακή-αυτοδιοικητική περίοδο η υπόθεση της Διοικητικής Μεταρρύθμισης και εάν το 2010 πάμε με το καινούριο σύστημα σε εκλογές» σημείωσε.
Υπενθυμίζεται ότι η νέα ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς της αρμοδιότητάς του.
Την Τετάρτη συναντήθηκε με το προεδρείο της ΚΕΔΚΕ, αλλά και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη με τον οποίο συζήτησε θέματα εκλογικού νόμου και διαφάνειας.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

"ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ"
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ,
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ Θ' ΑΝΤΕΞΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ,
ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ,
ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΝ.
ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ
ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ.
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΡΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΚΑΙ Ο ΛΗΛΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ "ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ"

Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ
ΕΧΕΙ 3 ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ!!
ΜΕ ΠΟΡΟ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ).
ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ- ΛΟΥΚΙΣΙΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ
ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.
ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΨΗΛΑ;

Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ

Ψυχραιμία
και δουλειά

Η ομάδα των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ θα πρέπει σύντομα να βρει τον εαυτό της.
Η απουσία του βασικού της τερματοφύλακα λόγω τραυματισμού επηρέασε την ομάδα.
Η αξία και η προσφορά του είναι γνωστή σε όλους.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που σήκωνε όλη την ομάδα στις πλάτες του.
Αυτό που χρειάζεται τώρα η ομάδα των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ είναι η ψυχραιμία και η τόνωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών.
Διοίκηση και προπονητής εκεί πρέπει να ρίξουν το βάρος.

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Αύριο Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 20.00 το βράδυ συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Κύμης με ένα θέμα στην Ημερήσια Διάταξη:
1.Έγκριση ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης οικονομικού έτους 2008.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν βάζουν μυαλό

Κάποιοι κύριοι και κάποιες κυρίες δεν σέβονται την παράταξη.
Δεν σέβονται το κόμμα που τους έδωσε τα πάντα.
Η Ν.Δ. θα βρει το δρόμο της αλλά εσείς θα πρέπει να πάτε στα σπίτια σας, γιατί εσείς την φτάσατε εδώ που τη φτάσατε.
Το μόνο που σας απασχολούσε ήταν ο εαυτούλης σας και γι` αυτό σας τιμώρησε ο λαός.
Είναι πολύ όμως το να βγαίνετε εσείς και να μας λέτε πώς πρέπει να εκλεγεί ο Πρόεδρος του κόμματος.
Ας τελειώνουμε με το θέμα αυτό. Κάντε στην άκρη να αναλάβουν νέοι άνθρωποι με όραμα και ιδέες. Δεν μιλάω για τον Πρόεδρο του κόμματος αλλά για τους κατά καιρούς βολεμένους.
Γελάει ο κόσμος όταν σας ακούει να μιλάτε στα τηλεπαράθυρα.
Υπάρχει ένα καταστατικό το οποίο ψηφίστηκε. Αυτό θα τηρηθεί στο ακέραιο. Το Συνέδριο θα αποφασίσει και όχι εσείς.

ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Οι σταυροί των υποψηφίων

Κεδίκογλου 1812
Περλεπέ 687
Πιπεργιάς 383
Παπαγεωργίου 376
Σπανός 230
Καλαμακίδη 97
Ανδρέου 75
Καμαριώτης 34

ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Τι σταυρούς πήραν οι υποψήφιοι;


Η κ. Περλεπέ σάρωσε και μέσα στη Χαλκίδα αφού συγκέντρωσε 6.217 σταυρούς.
Την ακολούθησαν:
Ανδρέου 3.149
Κεδίκογλου 2.919
Παπαγεωργίου 2.854
Καλαμακίδη 2.453
Καμαριώτης 2.114
Πιπεργιάς 1985
Σπανός 1814
Σύντροφοι, υπήρχε, ΝΑΙ ή ΟΧΙ, γραμμή;

ΛΙΧΑΔΑ

Καταστροφή

Για μια ακόμη φορά η φωτιά κατέστρεψε δάσος στη περιοχή.
Η ΔΕΗ ήταν η αιτία.
Από κολώνα της ΔΕΗ
έγινε το κακό. Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν.
Μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να τελειώσει αυτό το θέμα;
Μήπως θα πρέπει να γίνει υπόγειο το δίκτυο της ΔΕΗ;

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Κάτι τρέχει

Η ομάδα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ έχει ως στόχο το πρωτάθλημα.
Για να πετύχει τον στόχο της θα πρέπει να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα.
Δεν πρέπει να υπάρχει γκρίνια, ούτε ο ένας να υποτιμά ή να μειώνει την προσωπικότητα του άλλου.
Κύριοι, σεβασμός. Ο καθένας έχει το ρόλο του, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να θίγει τον άλλον.
Σταματάμε εδώ.

Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣH ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Μαντουδίου στα πλαίσια της προσπάθειας για την ανάπτυξη της περιοχής στηρίζει κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα που έχει σαν στόχο την ανάπτυξη του τόπου και την δημιουργία θέσεων εργασίας.
Είμαστε θετικοί στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και της πλειοψηφίας των Μαντουδιανών για την εγκατάσταση φυσικού αερίου της ΤΕΡΝΑ ΑΕ και της ΝΑΥΣ ΑΕ ΛΕΙΒΑΔΑΡΑΣ, οι οποίοι επανειλημμένα έχουν στηρίξει την
ομάδα μας.
Κίνητρο μας είναι η αγάπη για τον τόπο αυτό που τόσα χρόνια μαστίζεται από την φτώχεια και την ανεργία και η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και την νεολαία της μόρφωσης, της προοπτικής και όχι την νεολαίας της αδιαφορίας, ..της κατρακύλας και του «δεν βαριέσαι αδελφέ»
ΤΟ Δ.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ

ΕΠΣΕ

Καλά τα είπε

Ο Πρόεδρος κ. Παπακωνσταντίνου καλά τα είπε.
Αυτή είναι η πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί για να πάει λίγο μπροστά το ποδόσφαιρο στην Εύβοια.
Κύριε Πρόεδρε, κανόνες υπάρχουν και καλά κάνατε και τους θυμίσατε. Θα πρέπει όμως να εφαρμοστούν.
Η ΕΠΣΕ θα πρέπει να μην κάνει ούτε βήμα πίσω,
αν θέλει να πετύχει κάτι. Χάρες, φιλίες και τα σχετικά θα πρέπει να πάνε στην άκρη.
Κύριε Πρόεδρε, κύριοι της διοίκησης της ΕΠΣΕ, ξέρετε καλά τι συμβαίνει αφού παρακολουθείτε το ποδόσφαιρο.
Μακάρι να τολμήσετε και να προχωρήσετε στην τήρηση των κανονισμών για όλους και για όλα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Δύσκολη έξοδος

Δύσκολο το παιχνίδι του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών με την ΕΝΩΣΗ ΜΗΔΕΑΣ αλλά η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ είναι για τα δύσκολα.
Αν δεν κάνω λάθος, ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει δύο εκτός έδρας αγώνες. Ένας την Κυριακή με την ΕΝΩΣΗ ΜΗΔΕΑΣ και την 5η αγωνιστική θα πάει στο ΔΗΛΕΣΙ, ενώ την 7η θα υποδεχτεί στα Ψαχνά τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.
Αν η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ πάει καλά σε αυτά τα 3 παιχνίδια, τότε θα ψάχνουμε να βρούμε εισιτήριο για να πάμε στο γήπεδο,
αφού σίγουρα θα αρχίσουν να πηγαίνουν όλοι για να παρακολουθούν τα παιχνίδια από κοντά.

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ

3 τα ρόπαλα

Έχετε παρατηρήσει κάτι;
Στην κατηγορία αυτή και στον 7ο Όμιλο, όπου αγωνίζονται οι ομάδες της Εύβοιας,
υπάρχουν 3 ομάδες με «ρόπαλο».
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ και ο ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

Κύριε Δήμαρχε

Ο κ. Πρατσόλης Αναστάσιος είναι ο Δήμαρχος της Αρτάκης. Όλοι περίμεναν να έχει μεγάλα προβλήματα αλλά μάλλον κατάφερε να τα «στείλει» σε άλλους.
Η αντιπολίτευση δεν ακολούθησε τον σωστό δρόμο και έτσι ο Δήμαρχος παρά το ότι δεν είχε όλους τους Συμβούλους της παράταξής του, αφού 3 δήλωσαν ανεξάρτητοι, κατάφερε να ισορροπήσει και να έχει τον κόσμο με το μέρος του.

Εμείς τα λέγαμε αλλά δεν μας άκουγαν οι κύριοι της αντιπολίτευσης.

Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

«Δώστε» ενημέρωση

Κύριε Καθαροσπόρη, γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση της ΔΕΥΑΧ για τα έργα, για τα προβλήματα και ό,τι άλλο υπάρχει;
Η ΔΕΥΑΧ σίγουρα έχει πολλά «να πει» στους πολίτες. Να ξέρουν για το νερό και για την αποχέτευση.
Κύριε Καθαροσπόρη, μήπως πρέπει να υπάρχει ενημέρωση για όλα;

ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ

Έρχονται χρήματα

Τώρα είναι ώρα όλοι να αποδείξουν πως αυτά που έλεγαν τα εννοούσαν.
Ο Δήμαρχος Κονιστρών κατηγορούσε την κυβέρνηση της Ν.Δ. και τον Περιφερειάρχη, γιατί πίστευε πως δεν του έδιναν χρήματα για κομματικούς λόγους.Τώρα ήρθε η ώρα οι κομματικοί του φίλοι να δώσουν τα χρήματα που ζητούσε ο Δήμαρχος.

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ



ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΤΗ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΑΠΟ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ
ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.
ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ 14.00, ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ

Βρέθηκε, βρέθηκε!!!

Βρέθηκε το πρόσωπο που θα είναι ο αντίπαλος του σημερινού Δημάρχου κ. Μπουροδήμου Γιάννη.
Έτσι λένε οι πληροφορίες μας αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς,
δεν πιστεύουμε πως θα καταφέρει να κερδίσει τον κ. Μπουροδήμο.
Θα έχουμε λεπτομέρειες, θα κάνουμε και σχόλια αλλά ας περιμένουμε λίγο. Νωρίς είναι ακόμη.

ΠΙΣΣΩΝΑΣ

Ο κ. ΤΡΙΚΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΣΣΩΝΑ
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ
Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ.
ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ;
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ
ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ "ΞΕΧΑΣΑΝ" ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΚΑΙ Θ' ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.

ΑΡΕΘΟΥΣΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.

Α.Ο. ΚΥΜΗΣ

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ.
ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ή ΟΧΙ ΤΟΥ κ. ΣΑΛΑΠΑΤΑ
ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ,
ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΝΕ;;
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΚΑΒΑΛΗΣ

Ο κ. ΓΚΑΒΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ,
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ,
ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
ΚΥΡΙΕ ΓΚΑΒΑΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ
ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ
ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ,
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.

MEN'S ART στην Αρτάκη


ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

ΚΑΙ Ο κ. ΦΩΤΑΚΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ
ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ
ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΠΡΑΤΣΟΛΗΣ.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
Ο κ. ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ.
ΔΗΛΩΣΕ ΗΔΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Γρίπη

Συνεδριάζει
η Επιτροπή Πανδημίας Γρίπης
Κλείνουν κι άλλα σχολεία

Συνεδρίαζει σήμερα η Επιτροπή Πανδημίας Γρίπης υπό τη νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας και μετά το τέλος της συνεδρίασης, η υπουργός, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, αναμένεται να προχωρήσει σε δηλώσεις.
Τα πράγματα όλο και δυσκολεύουν καθώς κλείνουν κι άλλα σχολεία εξαιτίας των κρουσμάτων γρίπης.
Κλειστά θα παραμείνουν από σήμερα και για μια εβδομάδα δύο τμήματα β΄και γ΄Γυμνασίου σε σχολείο στη Ζάκυνθο.
Λουκέτο έχει μπει από την Τετάρτη και σε τμήμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πανοράματος Θεσσαλονίκης.
Παρόλα αυτά πάντως οι αρμόδιοι διαβεβαιώνουν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.
ΝΤΟΡΑ Η ΕΚΛΕΚΤΗ

Α.Ο. ΚΥΜΗΣ

Ο κ. ΝΤΟΒΟΛΗΣ
ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ
ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ.
Η ΚΥΜΗ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΑΦΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 2 - 0
ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ
ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΩΡΕΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Κουράγιο

Τα θερμά μας συλληπητήρια στον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Χαλκιδέων κ. Πετράκη, ο οποίος έχασε τον άνθρωπό του.
Η σύζυγός του έδινε μάχη για τη ζωή εδώ και κάποιους μήνες αλλά, δυστυχώς, δεν κατάφερε να νικήσει την επάρατο νόσο.
Η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 4.00 το απόγευμα στον Αγ. Ταξιάρχη.
Κύριε Πετράκη, κουράγιο και να βρείτε τη δύναμη εσείς και τα παιδιά σας να συνεχίσετε, έχοντας πάντα στο μυαλό σας τη μάνα και σύζυγο.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
κ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,
ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑ.
ΟΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ,
ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΚΕΙ.
ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΦΥΣΙΚΑ
ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΛΟΙ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ.
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ.



ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

«Ήμουν σκεπτικός...»
Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στα μπαράζ, παραδέχεται ο Ρεχάγκελ


Κάνοντας τον απολογισμό της πορείας της Εθνικής στα προκριματικά ο Ότο Ρεχάγκελ στάθηκε στο γεγονός οτι η Ελλάδα δεν μπόρεσε να νικήσει την Ελβετία, λέγοντας πως εκεί κρίθηκε η πρόκριση. Ωστόσο, τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να παρουσιάσει πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στους αγώνες μπαράζ.
Όσον αφορά στο ματς με το Λουξεμβούργο, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε στις απουσίες της Εθνικής και στο γεγονός πως το Λουξεμβούργο έπαιξε αμυντικά.
«Είμαστε δεύτεροι και αυτό οφείλεται στο ότι χάσαμε και στα δύο ματς με την Ελβετία. Ήταν δύο αποτελέσματα που δεν υπολογίζαμε. Ένα από τα δύο παιχνίδια, αυτό στην έδρα μας, έπρεπε να το κερδίζαμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρεχάγκελ. Για το ματς με το Λουξεμβούργο, είπε:
«Ήταν ένας αντίπαλος που ήταν δύσκολος για μας και για όλη την κατάσταση που επικρατούσε. Έπαιζαν πολύ πίσω και μας δυσκόλεψαν πολύ. Ήταν πολύ σημαντικό ματς για μας, μπορούσαμε να χάσουμε τα πάντα σήμερα. Είχαμε πολλούς τραυματίες παίκτες και ο Κατσουράνης ήταν άρρωστος. Όλα αυτά συντέλεσαν στο να μην κάνουμε τόσο καλό παιχνίδι».Τέλος, ο Ρεχάγκελ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλια για τους πιθανούς αντιπάλους:
«Δεν μπορείς να πεις τι επιθυμία έχεις. Τη Δευτέρα θα γίνει η κλήρωση και όταν μάθουμε τον αντίπαλο θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα. Η Ελλάδα πρέπει να παίξει στη συνέχεια, δηλαδή στα μπαράζ καλύτερα από ό,τι στο ματς με το Λουξεμβούργο.»

Εκ των προτέρων ήμουν σκεπτικός, επειδή ήταν ένα παιχνίδι τα πάντα ή τίποτα για μας. Ο αντίπαλος έπαιξε πολύ αμυντικά, με 10 παίκτες πίσω και όταν είναι 20 παίκτες στο μισό γήπεδο είναι δύσκολο να βρεις διαδρόμους για την εστία. Καταφέραμε να προηγηθούμε με 2-0 και έλπιζα ότι θα κυριαρχούσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ιδίως όταν είχαμε την αριθμητική υπεροχή».Καταλήγοντας, ο Ρεχάγκελ, τόνισε:
«Όταν μια ομάδα είναι πίσω πρέπει να παίζεις γρήγορα, με τη μία, με καλή κυκλοφορία. Επαιξε ρόλο και η ψυχολογία. Επρεπε να αλλάξουμε την ομάδα, είχαμε και απουσίες, περιμέναμε ως το τέλος τον Κατσουράνη που αρρώστησε. Αν θέλουμε να προκριθούμε στο παγκόσμιο Κύπελλο, πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ό,τι στο δεύτερο ημίχρονο».

Γκι Χέλερς: «Μακάρι να περάσει η Ελλάδα»
Ο τεχνικός του Λουξεμβούργου, Γκι Χέλερς, ευχήθηκε με τη σειρά του η Ελλάδα να προκριθεί στα τελικά.
«Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για τη νίκη της και την 2η θέση
. Της εύχομαι να περάσει. Μπορεί να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ. Την περιμένουν όμως δύο δύσκολα ματς.» Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την οργάνωση της ομάδας μας. Δεχθήκαμε όμως δύο ανότητα γκολ. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και μείναμε με 10 παίκτες παλέψαμε. Παρόλα αυτά δεν καταφέραμε κάτι».
Για τα σκληρά μαρκαρίσματα και τον τρόπο παιχνιδιού του Λουξεμβούργου, σχολίασε:
«Η Ελλάδα ήξερε πως παίζουμε και αν δεν ήξερε μπορούσε να το δει από το DVD. Δεν έχουμε την ίδια ποιότητα με την Εθνική μας και έτσι αντιπαρατάσσουμε την δύναμη και το πάθος».
με πληροφορίες: www.sport.gr