Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Σάκκαρη: «Εκπλήσσομαι με τη δύναμη που έχω για να συνεχίσω»

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έκπληκτη με τα αποθέματα δύναμης που διαπίστωσε πως έχει δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη επί της Ιρίνα Μπέγκου και την πρόκριση στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης

«Το τένις που παίξαμε ήταν σε υψηλό επίπεδο, κάποιες φορές κι εγώ νιώθω ότι εκπλήσσω τον εαυτό μου με την δύναμη που έχω.. για να συνεχίσω», σχολίασε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Για την αντίπαλό της ανέφερε ότι, «έχει κάνει μεγάλες νίκες απέναντι σε δυνατές....

Με ανατροπή στον τελικό ο Τσιτσιπάς

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρώτος φετινός τελικός στο ATP Tour (και 18ος συνολικά στην καριέρα του) είναι γεγονός για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας χρειάστηκε να περάσει δια... πυρός και σιδήρου στον ημιτελικό του τουρνουά του Ρότερνταμ, απέναντι στον άγνωστο Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα (Νο 137 στην παγκόσμια κατάταξη), όμως τελικά η εμπειρία του έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να φτάσει στη νίκη με 4-6, 6-4, 6-2 σε μία ώρα και 52 λεπτά.

Ο νεαρός Τσέχος, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του στο Ρότερνταμ από τα....

Καλησπέρα πρόεδρε

 - Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και δεν θ΄ αλλάξουμε άποψη για κάποιους ανθρώπους, ακόμη κι αν οι ίδιοι επιλέξουν για οποιονδήποτε λόγο, άλλη πορεία και συμπεριφορά απέναντί μας.
Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι και ο πρόεδρος, εμείς πρόεδρο της ομάδας  της Δροσιάς τον γνωρίσαμε και πρόεδρο θα τον αποκαλούμε, κύριος Γιάννη Λάμπρου
Του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν θα του πούμε ποτέ ψέματα και φυσικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να.....

Βρείτε τις διαφορές

 - Επειδή δεν μας αρέσει να μιλούν κάποιοι για νομιμότητα, χωρίς να την εφαρμόζουν, θέλουμε να ρωτήσουμε απλά και ξεκάθαρα. 
Είναι ίδια αυτά τα δύο λογότυπα;
Αυτός που είχε την ιδέα να αλλάξει το λογότυπο της ΕΠΣΕ, ήταν το ΔΣ ή κάποιος γραφίστας;
Λοιπόν για να γράφουμε αλήθειες και για να απαντάμε στην δήθεν εφαρμογή της νομιμότητας, γράφουμε πως το νέο λογότυπο της ΕΠΣΕ δεν άλλαξε νόμιμα και αυτό μπορεί να προκαλέσει μέχρι και την έκπτωση του ΔΣ, αν συνεχιστεί, αφού συνιστά παραβίαση του καταστατικού, το οποίο είναι.....

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας(Σ.Π.Π.Ε.)

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας(Σ.Π.Π.Ε.)
(Μέλος  της Πανελλήνιας  Ένωσης  Προπονητών  Ποδοσφαίρου / Π.Ε.Π.Π.)
Δημοκρίτου 1 – Χαλκίδα 34132, Τηλ: 6944537747, e-mail: info@sppevias.gr, web: www.sppevias.gr
Προς: Μέλη του Συνδέσμου
Πέμπτη, 10/2/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: « ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ »

       Αγαπητοί συνάδελφοι, μετά από συνάντηση του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας με το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ε., όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την εφαρμογή των κανονισμών της Αρμόδιας Διοργανώτριας Αρχής, του Κ.Α.Π. και του Κανονισμού των Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και με αφορμή την χθεσινή (9/2/2022) ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Ε. οφείλουμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

·           Για τα σωματεία της Α’ Κατηγορίας :  

α) Σύμφωνα με τον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου 2021 άρθρο 5 παρ. 1 που αφορά τα πλαίσια της έκδοσης Δελτίου Πιστοποίησης και του δικαιώματος της άσκησης εργασίας του προπονητή ποδοσφαίρου ανάλογα με την κατηγορία διπλώματος για την ανώτερη κατηγορία μας (Α’) οι προπονητές πρέπει να είναι κάτοχοι διπλωμάτων τουλάχιστον UEFA B & UEFA C PLUS και οι βοηθοί αυτών κάτοχοι διπλωμάτων τουλάχιστον UEFA C., θα πρέπει να είναι κάτοχοι ταυτότητας προπονητή Ε.Π.Ο. τριετούς διάρκειας και σε ισχύ και να είναι μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ευβοίας ή άλλου Συνδέσμου....

....σιωπή, με νόημα!!!!

 - Δεν είναι περίεργη η σιωπή του προέδρου κυρίου Γιώργου Στούπα. Ποτέ δεν μιλούσε όταν δεν υπήρχε λόγος και φυσικά όταν μιλούσε, γινόταν πολύς θόρυβος, γιατί μιλούσε για την ουσία των θεμάτων του ποδοσφαίρου και όχι για να προκαλέσει ξεκατίνιασμα.
Πάντως αν θελήσει να πει κάτι, είναι....

Το αποκλειστικό!!!!

 Τελικά κάποιοι το έχουν τερματίσει...
Καλούν κάποιους για καφέ και κουβεντούλα, βγάζουν και μερικές φωτογραφίες και προχωρούν αμέσως σε ανάρτηση του θέματος και μάλιστα το χαρακτηρίζουν ως αποκλειστικό!!!!!!
Κύριοι, όταν μάθετε καλά τι σημαίνει επικοινωνία και ....

...δακρύζω γελώντας

 - Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος, όταν βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα εναντίον μας και μας χρεώνει πράγματα που δεν ισχύουν.
Πήγε ο άλλος στο καφενείο και είπε στην παρέα του πως εμείς δεν θέλουμε να πάρουν τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ το πρωτάθλημα και ν΄ ανέβουν στην Α΄ Κατηγορία!!!!!!
Έλεος κακομαθημένε κύριε. Από που προκύπτει αυτό;
Ήμασταν δίπλα στα ΑΛΑΤΣΑΤΑ όταν διεκδικούσαν την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία με πρόεδρο τον κ. Αντώνη Κωνσταντίνου και προπονητή τον κύριο....

"Πανεπιστημιακού επιπέδου" συνεδρίαση

 - Τελικά δήμαρχε κύριε Ψαθά, η ενασχόλησή σας με το ποδόσφαιρο σας έκανε πολύ καλό. Μάθατε πολλά και μέσα σε όλα και διάφορα συστήματα που οδηγούν μια ομάδα στο να πετυχαίνει γκολ!!
Αυτό το έχετε βάλε σε εφαρμογή και στην αυτοδιοίκηση και έτσι την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, επιλέξατε να κάνετε μια συνεδρίαση για την ΛΑΡΚΟ και μάλιστα στο αμφιθέατρο του ΕΚΠΑ, ώστε να χαρακτηρισθεί επιστημονικού επιπέδου!!!!!!
Είσθε ωραίος τελικά, αφού θα έρθει κόσμος στα Ψαχνά και θα γίνει και αρκετός θόρυβος, αν και....

Το 60% των ποδοσφαιριστών κινδυνεύουν να σπαταλήσουν τα χρήματα της καριέρας τους μέσα σε πέντε χρόνια από το τέλος της

Το 60% των παικτών χωρίς χρήματα 5 χρόνια μετά το τέλος της καριέρας τους

Το 60% των ποδοσφαιριστών κινδυνεύουν να σπαταλήσουν τα χρήματα της καριέρας τους μέσα σε πέντε χρόνια από το τέλος της.  Αυτό δήλωσε ο Μπεν Σμιθ, σύμβουλος επιχειρήσεων και συνεργάτης της FLM , εταιρείας διαχείρισης περιουσίας που εδρεύει στο Λονδίνο, σε συνέντευξή του στην πλατφόρμα World Football Summit.

«Στο ποδόσφαιρο, σε περιμένουν 50 ή 60 χρόνια μετά την αποχώρηση και αυτό δημιουργεί τεράστια προβλήματα όσον αφορά το εισόδημα. Τα ποσοστά εκείνων που κινδυνεύουν να δαπανήσουν όσα κέρδισαν στην καριέρα τους διαφέρουν από...

...αν μιλάμε για νομιμότητα

 
- Σήμερα θα δώσουμε μια ακόμη απάντηση σε αυτούς που μιλούν για νομιμότητα, ενώ παρανομούν .
Θα απαντήσουμε σ΄ αυτούς που μας βάζουν εμπόδια και τρικλοποδιές και λένε ψέματα σε ανθρώπους που εκτιμούμε και σεβόμαστε.
Αν αντέχουν τις αλήθειες, εμείς θα είμαστε δίπλα τους.
Αν δεν τις αντέχουν τότε θα είμαστε .....

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλό Σαββατοκύριακο και να προσέχετε τον κορονοϊό, αφού στην Εύβοια τα κρούσματα είναι πολλά. Δυστυχώς ο κορονοϊός χτύπησε και τη οικογένεια ενός φίλου και θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στον ίδιο και στην οικογένειά του και να τελειώσει σύντομα αυτή η....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Αγώνων πρωταθλημάτων Υποδομής

Κ-17 "ΡΟΥΣΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ" 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 04/12/21 11:00 ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΧ/ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗ 5-0
ΤΕΤΑΡΤΗ 23/02/22 15:30 ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΑΣ ΕΡΜΗΛΙΟΣ ΔΡΟΣΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 23/02/22 15:30 ΑΚΑΔ ΑΡΤΑΚΗΣ -ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧ/ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΒΑΤΩΝΤΑ

Κ16 "ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ" 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 24/11/21 15:00 1ος ΟΠΑ ΑΙΔΗΨΟΥ / ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ -ΑΝΑΓΕΝ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ 2-0
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/11/21 10:30 4ος ΑΘΛ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ -ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 2-1
ΤΕΤΑΡΤΗ 01/12/21 15:00 4ος ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ- ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 1-4
ΤΕΤΑΡΤΗ 08/12/21 15:00 1ος ΑΕΚ Ν.ΠΥΡΓΟΥ -Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ 3-1
ΤΕΤΑΡΤΗ 08/12/21 15:00 2ος ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ -ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ/ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΑΑ 2-3
ΣΑΒΒΑΤΟ 12/02/22 15:30 3ος Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ -ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 16/02/22 15:30 2ος Α.Ο. ΚΥΖΙΚΟΣ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ
3ος Α.Σ. ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ ΡΕΠΟ

Κ-14 "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
ΣΑΒΒΑΤΟ 04/12/21 11:00 3ος ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ -ΑΘΛ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 0-2...

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Εξασφαλίστηκε αύξηση χρηματοδότησης κατά 8.700.000€ για τη συνέχιση του έργου Ραπταίοι - Ν. Στύρα – Στύρα

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες και εξασφαλίστηκε η αναγκαία χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση των εργασιών στο νότιο οδικό άξονα της Εύβοιας.
Συγκεκριμένα, με απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, εντάχθηκε στη ΣΑΕΠ 056/2 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2022, το έργο:
«Συνέχιση του έργου Οδός Ραπταίοι - Ν. Στύρα - Στύρα (Χ.Θ 0+000 έως Χ.Θ 16+499,33)», προϋπολογισμού 24.882.072,23 €.
Αντικείμενο του έργου
Το συνολικό έργο προβλέπει την κατασκευή τμήματος μήκους 16,5 χλμ. της Επαρχιακής Οδού Λέπουρα – Κάρυστος με νέα χάραξη, προκειμένου να βελτιωθούν τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά της υφιστάμενης οδού και να παρακαμφθούν τα χωριά Στύρα και Κάψαλα, όπου εντοπίζονται κυκλοφοριακά προβλήματα...

Κορονοϊός: 17.656 νέα κρούσματα, 92 νέοι θάνατοι, 512 διασωληνωμένοι-Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

301 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 17.656 , εκ των οποίων 48 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.146.798 (ημερήσια μεταβολή +0,8%), εκ των οποίων 49,7% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 383 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.520 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 92, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 24.609 θάνατοι. Το 95,2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών...

Εθνική Ανδρών: Νέος προπονητής ο κ. Πογέτ

O κ. Γουστάβο Πογέτ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών. Ο Ουρουγουανός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έως το τέλος του 2023 με πρόβλεψη ανανέωσης έως το EURO 2024.
Ο κ. Πογέτ, γεννήθηκε στο Μοντεβιδέο στις 15 Νοεμβρίου του 1967. Ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στη θέση του μεσοεπιθετικού και έπαιξε στη Γκρενόμπλ, στη Ρίβερ Πλέιτ της Ουρουγουάης, στη Σαραγόθα και στις Τσέλσι, Τότεναμ και Σουίντον. Με τη Σαραγόθα...

.....σφηνάκια

 - Ανεξάρτητοι δήλωσαν 2 περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης του κ. Απόστολου Γκλέτσου και όλα δείχνουν πως όσο περνάει ο καιρός, θα βρεθούν κι άλλοι που θα  δηλώσουν ανεξάρτητοι. Για την Περιφέρεια υπάρχει ένα θολό τοπίο, ως προς τις υποψηφιότητες στις εκλογές του 2023. Πάντως ο μόνος που δεν ανησυχεί είναι ο Φάνης Σπανός, ενώ ο κ. Αναγνωστάκης και η....

Δ. Μιχαηλίδου: Προτεραιότητά μας η κοινωνική προστασία χωρίς αποκλεισμούς

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Οι "επενδύσεις" στην κοινωνική προστασία, μέσω ενεργητικών πολιτικών και υπηρεσιών συμπληρωματικών των επιδομάτων, πρέπει να αποτελέσουν τη βασική στρατηγική μας για τη μείωση της παιδικής φτώχειας», ανέφερε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία συμμετείχε στην πρώτη τακτική σύσκεψη για το 2022 του Εκτελεστικού Συμβουλίου της UNICEF, με θέμα τη «Μείωση της παιδικής φτώχειας, μέσω πολιτικών και προγραμμάτων».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στη σύσκεψη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της UNICEF, στην οποία συμμετείχαν 14 χώρες-μέλη του οργανισμού, η χώρα μας εκπροσωπήθηκε για πρώτη φορά....

....η άποψή μας

 - Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να χαρακτηρίζει βλάκα και ηλίθιο, έναν συνάνθρωπό του και να έχει και την απαίτηση, αυτός ο συνάνθρωπός του να τον σεβαστεί.
Όταν δεν έχεις επιχειρήματα και αποδείξεις και κάνεις επιθέσεις, για να υποκύψουν οι άλλοι στις πιέσεις σου, είναι μοιραίο να καταλήγεις σε ύβρεις και συκοφαντίες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς, πως αυτό θα....

FIFA Ranking: Η θέση της Εθνικής Ομάδας

Από την 55η θέση της παγκόσμιας κατάταξης Εθνικών Ομάδων, η οποία εκδίδεται από την FIFA, θα εκκινήσει τη χρονιά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με φόντο τους αγώνες του στο 3ο Nations League.
Στην ίδια θέση η Εθνική Ομάδα ολοκλήρωσε την προηγούμενη χρονιά, ενώ στην 54η βρίσκεται η πρώτη αντίπαλός της στο Nations League, η Βόρεια Ιρλανδία. Οι υπόλοιπες ομάδες του 2ου ομίλου ...

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Με λαμπρότητα και εκκλησιαστική τάξη τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος.
Την παραμονή, Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό Αγ. Χαραλάμπους Αφρατίου Ληλαντίων, όπου, πλαισιούμενος από Ιερείς της Χαλκίδος και των περιχώρων, χοροστάτησε στον Εσπερινό και κήρυξε τον θείο λόγο, αναφερθείς στο μαρτύριο του Αγίου Χαραλάμπους και πώς δι’ αυτού πίστεψαν στον Χριστό και έγιναν....

....φαπούλες

 - Κάποιοι δεν λένε να παραδεχθούν την αλήθεια και δεν θέλουν να καταλάβουν πως η σημερινή Δημοτική Αρχή, με δήμαρχο την κυρία Έλενα Βάκα και αντιδήμαρχο τον κ. Βασίλη Γουρνή, κάνει έργα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και δεν μπορεί να συγκριθεί με την περίοδο Παγώνη/Καθαροσπόρη την οποία ψάχναμε να βρούμε, αλλά ήταν απασχολημένη με "μεγάλα έργα" που δεν ....

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

 - Λένε πως όποιος δεν σέβεται την ιστορία μιας ομάδας και όποιος αν δεν ξέρει, δεν μπαίνει στον κόπο να ρωτήσει, δεν μπορεί να βρεθεί στο μέλλον σε στιγμές θριάμβου.
Μπορεί να δει ένα καλό όνειρο, μπορεί ν΄ ανεβάσει ψηλά την πήχη, μπορεί....

Gov.gr: Ποιες υπηρεσίες δεν θα είναι διαθέσιμες έως την Κυριακή

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υποδομών της γενικής γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17:00 έως και Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 18:00 δεν θα είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες του gov.gr που σχετίζονται με: 

   * Υπηρεσίες αυθεντικοποίησης χρηστών μέσω κωδικών Taxisnet (όπως ΗΔΙΚΑ, e-ΕΦΚΑ κ.α.),

   * Υπηρεσίες της ΓΓΠΣΔΔ, όπως Πόθεν Έσχες, Ενιαία Αρχή Πληρωμής, e-Παράβολο, και web services από το Κέντρο Διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΔΔ σε....

....σουτάκια

 - Από τις 4 πρώτες ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄ κατηγορίας οι 3 παίζουν εκτός έδρας και μόνο ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα παίξει με την ΔΡΟΣΙΑ στην έδρα του.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΣΚΕΠΑΣΤΗ η οποία είναι στην μέση της βαθμολογίας. Δύσκολη έξοδος για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αλλά η ΣΚΕΠΑΣΤΗ στον τελευταίο αγώνα με τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ έδειξε πως έχει απουσίες και προβλήματα, αλλά όταν....

Πάλι για καφέ;;;;


 - Κύριε Λάμπρου, οι τρεις σας, δεν μπορείτε να πάτε για ψάρεμα και το ρίξατε στους καφέδες. Τουλάχιστον να βρείτε κι έναν...

Υπόθεση δολοφονίας 19χρονου

-Παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές ο 20χρονος Αλβανός
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παραδόθηκε στην ελληνική αστυνομία στη συνοριακή διάβαση της Κρυσταλλοπηγής ο 20χρονος Αλβανός εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.  

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος είχε παρουσιαστεί  στην αλβανική αστυνομία όπου δήλωσε την πρόθεσή του να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση και να δικασθεί. Ο 20χρονος θα οδηγηθεί στην Θεσσαλονίκη. 

Προφυλακίστηκαν και άλλοι τρεις κατηγορούμενοι

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, μετά τις πολύωρες απολογίες τους στην 7η....

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Ευβοίας ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 11/02/2022 και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Ιστιαία για τα σωματεία της Βορείου Ευβοίας στην καφετέρια “ΑΙΓΛΗ” (πλατεία Ιστιαίας).
Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα σωματεία της Κεντρικής και Νοτίου Ευβοίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/02/2022 και την ....

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο μπάρμπα Στέλιος όταν γράφει κάτι, δεν το βγάζει από το μυαλό του και μπορεί να το αποδείξει. 
Στο θέμα με τον διαιτητή Κασομούλη και τους βοηθούς Ιωάννου και Χρυσέλη για τους αγώνες της Κυριακής, όσα είχα να γράψω τα έγραψα και δεν τα παίρνω πίσω, γιατί είναι η αλήθεια.
Αυτοί που δεν θέλουν να δούνε την αλήθεια, είναι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να καλύψουν, το δικαίωμα που έχουν δώσει σε κάποιους να χρησιμοποιούν την ....

2,5 εκατ. ευρώ, για τον Φώτη

Ο Παναθηναϊκός είπε «όχι» σε πρόταση 2 εκ. ευρώ από το MLS για τον Ιωαννίδη

Με το χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο» να έχει «κλείσει» εδώ κι ένα δεκαήμερο, ο Παναθηναϊκός δέχθηκε τα τελευταία 24ωρα πρόταση από σύλλογο του αμερικανικού MLS για τον Φώτη Ιωαννίδη, η οποία ξεπερνούσε τα 2 εκατ. ευρώ και με τα μπόνους άγγιζε τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Η πρόταση της αμερικανικής ομάδας απορρίφθηκε από τους «πράσινους», αφενός...

΄Έχουμε παραίτηση;;;;

 - Συγνώμη αλλά πρέπει να γράψουμε κάτι, για να δούμε αν αυτή την φορά θα συναντηθούμε με την αντίδρασή του.
Για ακόμη μια φορά έχουμε παραίτηση Γενικού Αρχηγού ομάδας της Εύβοιας και δεν είχαμε ανακοινώσεις, ως συνήθως, αφού η ομάδα πάντα ....

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Φεύγει ή δεν φεύγει τελικά ο κορονοϊός; Πάντως από την Εύβοια δεν λέει να φύγει αφού πάλι τα κρούσματα είναι κοντά στα 400!!!!! Ο κορονοϊός λοιπόν είναι εδώ και εδώ θα μείνει, γι΄ αυτό όσοι δεν έχουνε εμβολιασθεί, καλό είναι να το κάνουν για να προστατεύσουν την υγεία τους, αλλά και την υγεία των....

Σημείο δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests), από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 έως και την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests), από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 έως και την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, από ώρα 09:00 έως και...

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Κορονοϊός: 19.154 νέα κρούσματα, 93 νέοι θάνατοι, 516 373 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας

 373 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 19.154, εκ των οποίων 64 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.129.153 (ημερήσια μεταβολή +0,9%), εκ των οποίων 49,7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 396 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.236 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 93, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 24.507 θάνατοι. Το 95,1% είχε υποκείμενο....

Επιβράβευση του ΔΟΑΠΠΕΧ

Στη Χαλκίδα η έδρα των εθνικών ομάδων χάντμπολ

Η Χαλκίδα θα αποτελέσει την έδρα των εθνικών ομάδων χάντμπολ το προσεχές διάστημα, καθώς, όπως γνωστοποίησε σήμερα (10/2) η ΟΧΕ, τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα ανδρών και γυναικών θα δώσουν στο κλειστό της Κανήθου τα επίσημα παιχνίδια τους τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Η εθνική γυναικών θα υποδεχθεί στο «Τάσος Καμπούρης» τη Λευκορωσία (2/3) και τη Γερμανία (20/4), στο πλαίσιο του 3ου ομίλου της Β΄ προκριματικής φάσης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2022, ενώ η εθνική ανδρών θα φιλοξενήσει τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στις 16 Μαρτίου, στην πρώτη αναμέτρηση για τον α΄ γύρο....

.......φαπούλες

 - Δεν μας τρομάζει η επαναλαμβανόμενη επίθεση, από κάποιους κυρίους από τον χώρο του ποδοσφαίρου και φυσικά δεν ξέρουμε γιατί το κάνουν. 
Αν το κάνουν για να μας "κλείσουν πόρτες" ξέρουν και οι ίδιοι πως δεν θα το καταφέρουν, αφού απέτυχαν όλες οι προσπάθειές τους, μέχρι τώρα και αφού το επιθυμούν, θα απαντήσουμε κι εμείς με τον ίδιο τρόπο.
Να φροντίσουμε λοιπόν να τους βάλουμε τρικλοποδιές στην προσωπική τους ζωή και στην.....

«Ψυχική Υγεία και Διαδίκτυο: Δυσλειτουργικές συμπεριφορές στο Διαδίκτυο – Τρόποι παρέμβασης και πρόληψης»

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Αντιπεριφερειάρχης 
Κοινωνικής Μέριμνας
 Λαμία, 10 Φεβρουαρίου 2022

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
«Ψυχική Υγεία και Διαδίκτυο: Δυσλειτουργικές συμπεριφορές στο Διαδίκτυο – Τρόποι παρέμβασης και πρόληψης»

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας – Εργαστήριο Πειραματικής Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Δομή υποστήριξης δράσεων κοινωνικής ένταξης – ΓΕΦΥΡΑ», υλοποιεί δωρεάν εξ’ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα «Ψυχική Υγεία και Διαδίκτυο: Δυσλειτουργικές συμπεριφορές στο Διαδίκτυο – Τρόπο παρέμβασης και πρόληψης».
Στόχος του Προγράμματος είναι η επιμόρφωση εκατόν είκοσι (120) στελεχών των συγχρηματοδοτούμενων Κοινωνικών Δομών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την...

Θέλετε απάντηση;

 - Όταν ένας πρόεδρος σωματείου, τηλεφωνεί σε πρόεδρο άλλου Σωματείου και τυχαίνει να είμαστε δίπλα σ΄ αυτόν τον πρόεδρο που δέχεται το τηλεφώνημα, να μην ακούσουμε και τι του λέει;;;
Τι θέλει τώρα ο τρίτος που θέλει να μάθει πως....

Αγώνες Μικτών ΕΥΒΟΙΑΣ - ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 10/02/2022


ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΚΤΩΝ Κ17 ΕΥΒΟΙΑΣ - ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ....

ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ   14:00

Κ17 ΕΥΒΟΙΑΣ - Κ17 ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ  7 - 1 τελικό




 ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΚΤΩΝ Κ15 ΕΥΒΟΙΑΣ - ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ...

Αυτοψία της Δημάρχου Χαλκιδέων στα υπό εξέλιξη έργα σε Νέα Λάμψακο και Αφράτι

Στα υπό εξέλιξη έργα, που πραγματοποιούνται στη Νέα Λάμψακο και στο Αφράτι της Δ.Ε. Ληλαντίων, πραγματοποίησε αυτοψία σήμερα, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Ληλαντίων Δημήτρη Σέρρα και τον Αντιδήμαρχο Έργων Βασίλη Γουρνή.
Συγκεκριμένα, στην Κοινότητα Νέας Λαμψάκου είναι σε εξέλιξη ασφαλτοστρώσεις....

.....ερχόμαστε με σημαία την εκδίκηση.

 - Έβγαλε "διάγγελμα" ο γιατρός και μας είπε το "ερχόμαστε". Ποιοι είσθε κύριε Μαρκόπουλε; Εμείς εσάς μόνο είδαμε σε 4 τοίχους και κανέναν άλλον!!!!
Είπατε επίσης πως καταθέσατε και την κομματική σας ταυτότητα!!!
Σε ποιο κόμμα κύριε Μαρκόπουλε;;;;;;;
Θα είσθε λέτε υποψήφιος Περιφερειάρχης. Και τι έγινε δηλαδή;
Οι πολίτες της Εύβοιας είχαν εκλέξει πρώτα.....

...........σουτάκια

 - Δεν παριστάνουμε τους έξυπνους, ούτε τους γνώστες του ποδοσφαίρου, αλλά πιστεύουμε πως πέρα από την αγωνιστικότητα μιας ομάδας, πέρα από τους καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα έχει, πέρα από το να έχει έναν καλό προπονητή, θα πρέπει να έχει και την δυνατότητα να διαχειριστεί όλα αυτά και πολλά άλλα, ώστε να έχει και καλή ψυχολογία και....

Διακοπή υδροδότησης στα Φύλλα της Δ.Ε. Ληλαντίων, λόγω έκτακτων εργασιών σε αγωγό

Η Δημοτική Επιχείριση Ύδρευσης κι Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω έκτακτων εργασιών σε δίκτυο ύδρευσης στην Κοινότητα των Φύλλων της Δ.Ε. Ληλαντίων, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης σήμερα, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022, για περίπου 4 ώρες, ήτοι από τις 09:30 το πρωί έως και τη 13:30 το μεσημέρι, η οποία θα....

Προσωρινή παύση λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω εύρεσης επιβλαβούς ξένου σώματος στο χώρο της πισίνας και σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων υγιεινής, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας θα παραμείνει προσωρινά κλειστό για σήμερα Πέμπτη 10/2/22 και ώρα 18:00.
Ήδη έχουν....
 

Κύπελλο Εύβοιας

 - Είχαμε χθες και αγώνες Κυπέλλου Εύβοιας στα οποία ο ΑΟΝ Αρτάκης κέρδισε τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ με 2 -1 και στην συνέχεια θα έχουμε τον επαναληπτικό στο Αλιβέρι. Θα προκριθεί ο ΑΟΝΑ με νίκη ή ισοπαλία, ενώ θα προκριθεί ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ αν κερδίσει με οποιοδήποτε σκορ.
Θα δούμε στις  23 Φεβρουαρίου ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στην .....

Σεβασμός στους θεσμούς

-  Δύο φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο αυτοδιοικητικοί ασκούν αντιπολίτευση και μετά ψάχνουν να βρούνε ποιος τους φταίει και δεν μπορούν να πείσουν τον κόσμο.
Πήγε ο Κελαϊδίτης με τον Ψαθά στον υπουργό Κεδίκογλου για το φράγμα των Ψαχνών και λίγες μέρες μετά πήγε η  Γκόγκου και ο Κουλοχέρης στον Κελαϊδίτη!!!!!
Δεν είναι κακό να υπάρχουν συναντήσεις, αλλά τι θα .....

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ούτε καλημέρα δεν έχω με τους διοικούντες τον ΛΗΛΑ, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Θέλω η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και δεν θ΄ ασχοληθούμε καθόλου με τους διοικούντες. 
Θα προσπαθήσουμε ώστε οι ποδοσφαιριστές να έχουν καλή ψυχολογία και να δείχνουν αγωνιστικό χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο.
Κάποιοι τώρα στα δύσκολα εγκατέλειψαν την ομάδα, αλλά δεν είναι αυτοί ο ΛΗΛΑΣ. ΛΗΛΑΣ είναι τα παιδιά που είναι εκεί, ακολουθούν το πρόγραμμα προπονήσεων και δεν βάζουν όρους και ....

Κύπελλο Εύβοιας

 - Είχαμε χθες και αγώνες Κυπέλλου Εύβοιας στα οποία ο ΑΟΝ Αρτάκης κέρδισε τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ με 2 -1 και στην συνέχεια θα έχουμε τον επαναληπτικό στο Αλιβέρι. Θα προκριθεί ο ΑΟΝΑ με νίκη ή ισοπαλία, ενώ θα προκριθεί ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ αν κερδίσει με οποιοδήποτε σκορ.
Θα δούμε στις  23 Φεβρουαρίου ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στην .....

....ο προπονητής

 - Μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ με 1 - 2 και τον αποκλεισμό από το κύπελλο, ο προπονητής της ΑΕΚ κύριος Γιαννίκης, ενώ όλοι είχαν πάει στ΄ αποδυτήρια, παρέμεινε εμφανώς στενοχωρημένος στον πάγκο της ομάδας. Τι να σκεφτόταν άραγε;
Πάντως εδώ που τα λέμε, υπάρχουν και .....

Αγώνες Μικτών Κ15 & Κ17 - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

4ος Όμιλος 10/02/2022     12:00 
ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Εύβοια Κ15 - Ευρυτανία Κ15 

ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ΒΟΙΩΤΙΑΣ ....

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Αν καταλάβαμε καλά, έχουμε και ένα νέο σπορ το οποίο δεν ξέρουμε αν θα ενταχθεί στον ΣΕΓΑΣ ή στην ΕΠΟ ή σε κάποια άλλη Ομοσπονδία, αλλά πιστέψτε μας έχει πολύ ενδιαφέρον. Γεμίσαμε με "ψώνια" στην αυτοδιοίκηση, αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή. Κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι έχουνε μπλέξει τα μπούτια τους και θέλουν να γίνουν δήμαρχοι, Περιφερειάρχες και γιατί όχι και βουλευτές!!! Πάντως αυτός ο αγώνας δεν θα δοθεί σε κάποιο στάδιο ή σε κάποιο...

Αγώνες Τετάρτης 09/02/2022


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ  15:30

ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ   0 - 1 τελικό  
ΕΡΕΤΡΙΑ - ΛΟΥΚΙΣΙΑ   1 - 1 τελικό 
ΑΡΤΑΚΗ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ   2 - 1 τελικό ...

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΙΕΡΕΥΣ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΚΟΠΙ

Κατόπιν της κοιμήσεως του αοιδίμου Πρωτοπρεσβ. Νικολάου Βερνέζου, την 8η Δεκεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος διόρισε σήμερα στην κενωθείσα θέση του Πρωθιερέως του Ιερού Προσκυνήματος του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου στο Νέο Προκόπι τον Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Μάρκου-Αρχιερατικό Επίτροπο Κηρέως και άχρι τούδε Προϊστάμενο του Ι. Ναού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μαντουδίου.
Ο νέος Πρωθιερεύς π. Ιωάννης, εγεννήθη το έτος 1957 στους Κουρκουλούς της Βορείου Ευβοίας και από μικρή ηλικία είχε τον πόθο προς την Ιερωσύνη, γι’ αυτό και σπούδασε στην Ιερατική Σχολή της Τήνου και κατόπιν στην Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου......