Σάββατο 14 Μαΐου 2022

ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ σε νέο ξεκίνημα

 - Ορίσθηκε διοίκηση πρωτοδικείου στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και η οποία διοίκηση άρχισε ήδη επαφές, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη, για να ξεκινήσει τους αγώνες για το Κύπελλο Εύβοιας και το πρωτάθλημα.
Ευχόμαστε τα καλύτερα για τον ΗΡΑΚΛΗ και μακάρι να αναθέσουν την ομάδα σ΄ έναν προπονητή ο οποίος θα έχει γνώσεις και εμπειρία, ώστε να ....

...γιατρέ τα χάπια μου

 - Πόσα του δίνεις και γράφει καλά λόγια για σένα, ρωτάνε τον γιατρό κύριο Ηλιάδη, κάποιοι εκεί στα Ψαχνά.
Κύριοι, αφήστε τις κρυάδες και πάτε μια βόλτα από το ιατρείο του κυρίου Ηλιάδη, μήπως και σας βοηθήσει στην κατάσταση που είσθε!!!!
Εμένα ο γιατρός με βοηθάει πάρα ....

...ο Πόντιος

 - Τηλεφώνησε αναγνώστης, από τους γνωστούς Χαλκιδάρες και μας είπε: "Για μάθε τι δουλειά είχε ο Παναγιώτης Τοκπασίδης στους διαδρόμους των αποδυτηρίων στο Στάδιο της Χαλκίδας, μετά τον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ"....
Αγαπητέ Χαλκιδάρα, μας ξάφνιασες. 
Μην πάει το μυαλό σου σε πράγματα που για ....

ΔΟΑΠΠΕΧ - « EVRIPOSNIGHTRUN 22» Γιορτή για τον αθλητισμό

Μόλις λίγες ώρες απέμειναν για τη μεγάλη αθλητική γιορτή του Δήμου Χαλκιδέων, την έναρξη του 1ου νυχτερινού αγώνα «EVRIPOSNIGHTRUN22».
Η εκκίνηση θα γίνει μπροστά από το θερινό κινηματογράφο Rex στις 19.50 το βράδυ και ο τερματισμός στα αγάλματα, στον προβλήτα του Αγίου Νικολάου, στην  παραλία Χαλκίδας. 
Στην γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα, ζητούμε την συμμετοχή  από όλους τους δημότες μας. Από όλα τα σημεία της διαδρομής όπου περνούν οι αθλητές, να τους υποδεχθούν με χειροκρότημα και με τη φωταγώγηση του σπιτιού τους. Ένα μικρό ...

...γιατρέ, πάμε καλά;;;;;

 - Τελικά μέχρι να φτάσουμε στις Εθνικές, τις Περιφερειακές και τις Δημοτικές εκλογές, βλέπω να γελάμε μέχρι δακρύων με όλα αυτά που κυκλοφορούν.
Αφού ο Μπουροδήμος δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής, αλλά υποψήφιος δήμαρχος, τότε ο κ. Παγώνης δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, αλλά ....

ΔΟΑΠΠΕΧ - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-22, Β΄ΟΜΙΛΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνει τη διεξαγωγή αγώνων του Β ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2021-2022», στο κλειστό Δημοτικό γήπεδο Βασιλικού.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Παρασκευή 13/5/2022
Ώρα 17:00 / ΑΟ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ – ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ...

...όλα να πάνε καλά

 - Κάτι δεν μας άρεσε στους ορισμούς διαιτητών στους αγώνες μπαράζ για άνοδο στην Α΄ Κατηγορία και παραμονή στην Β΄ και επιτρέψτε μας να το γράψουμε, με σεβασμό στις ομάδες, στην Επιτροπή, αλλά και στους διαιτητές.
Στον αγώνα ΚΗΡΙΝΘΟΣ - ΕΥΒΟΪΚΟΣ Αγίου Νικολάου, ορίσθηκε ο κ. Παπακυριάκος, ο οποίος δεν είχε κα τις καλύτερες των σχέσεων με τον.....

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Οι Κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ στην Βόρεια Εύβοια συνεχίζουν με πλούσιο πρόγραμμα να μεταφέρουν το κάλεσμα της αγωνιστική συμπόρευσης με το ΚΚΕ, προετοιμάζοντας την πολιτική συγκέντρωση με τον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα την Παρασκευή 20 Μάη στις 20.30 στην πλατεία  Μαντουδίου.
Το πρόγραμμα περιοδειών και συσκέψεων των επόμενων ημερών, έχει ως εξής:

Παρασκευή 13 Μάη
7.00 σε εργαζόμενους του δήμου στην Ιστιαία και των ιχθυοκαλλιεργειών, με επικεφαλής τον Βασίλη Παπασωτηρίου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Εύβοιας

07:00 σε ξενοδοχοϋπαλλήλους στα Λουτρά Αιδηψού με επικεφαλής την  Μοσχούτα...

Δεν μας τα λέτε καλά......

 - Θα γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας και δεν θα ζητάμε την άδεια κανενός. Η διαφορά μας είναι πως δεν γράφουμε ψέματα. Αν η αλήθεια είναι συκοφαντία, υπάρχει και η δικαιοσύνη να μας κρίνει.
Ψέματα είναι πως από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έδιωξαν τον φροντιστή για τον οποίο έλεγαν τα καλύτερα;
Ψέματα είναι πως οι ποδοσφαιριστές ήταν ευχαριστημένοι μαζί του και του έλεγαν με χίλιους τρόπους....

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και να προσέχετε την υγεία σας. Αύριο είναι μεγάλη μέρα, αφού οι ΣΥΡΙΖΑίοι ψηφίζουν τον αρχηγό τους για αρχηγό και μάλιστα δεν έβαλαν έναν δεύτερο υποψήφιο έτσι για τα μάτια του κόσμου, ώστε να μην τρέχει μόνος του ο Αλέξης και να δίνει μάχη για να οδηγήσει στην κάλπη 800.000 μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να μην το λένε, αλλά τόσους ψηφοφόρους...

Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. - «EVRIPOSNIGHTRUN 22»

Χαλκίδα, 12 Μαΐου 2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

«    EVRIPOSNIGHTRUN 22»
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής στο «EVRIPOSNIGHTRUN 22,», υπήρξαν επιπλέον εκτυπώσεις αθλητικού υλικού με αποτέλεσμα την τροποποίηση του τρόπου διανομής. Συνεπώς, οι  παρακάτω συμμετέχοντες στη διοργάνωση καλούνται να προσέλθουν στο Κέντρο Εγγραφών [Αίθουσα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Δημαρχείο (οδός Βουδούρη _ Παραλία Χαλκίδας)], προκειμένου να παραλάβουν τον αριθμό και το υλικό συμμετοχής τους στον αγώνα, ως εξής: 
1) Μόνο για Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια
Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 από ώρα 16:00 έως  20:00 

2) Όλοι οι συμμετέχοντες ...

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

   ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓ. ΒΑΘ
1 ΠΙΣΣΩΝΑΣ        21 57
2 ΚΥΖΙΚΟΣ           20 47
3 ΡΟΜΑΪΚΟΣ      21 44
4 ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ 21 33...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ Ι. ΝΑΟΥ ΕΥΒΟΕΩΝ ΑΓΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών Χριστιανών ότι την Κυριακή του Παραλύτου 15 Μαΐου 2021, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Ευβοέων Αγίων και ολόκληρη η Τοπική μας Εκκλησία την σύναξη πάντων των εν Ευβοία διαλαμψάντων Οσίων, Πατέρων και Ιεραρχών.
Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:
Το Σάββατο 14 Μαΐου το απόγευμα, στις 7:00 μ.μ., Στα προπύλαια του Ιερού Ναού θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Ευβοέων Αγίων και εν ...

ΜΠΑΡΑΖ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΠΣΕ


1η αγωνιστική
Σάββατο 14/05/2022  ωρα 18:00
Γήπεδο Ψαχνών
ΚΗΡΙΝΘΟΣ - ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

2η αγωνιστική...

Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. « EVRIPOSNIGHTRUN 22» - ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ


Το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΪΟΥ, στην Χαλκίδα διεξάγεται ο ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΣ αγώνας δρόμου 
σε δημόσιο δρόμο με την επωνυμία «EVRIPOSNIGHTRUN 22». Στο πλαίσιο της ασφαλούς
διεξαγωγής του, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί σε κλειστή διαδρομή , θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα αφορούν την κίνηση σχεδόν σε όλη την πόλη .
Για το λόγο αυτό θα ισχύσουν τα παρακάτω κυκλοφοριακά μέτρα.
Από τον Κόμβο της Λιανής Άμμου προς το κέντρο.
Η κίνηση από τον κόμβο της Λιανής Άμμου με κατεύθυνση προς το κέντρο της Χαλκίδας θα εκτραπεί από ώρα 19:00 έως 22:00 . Η πρόσβαση θα είναι δυνατή από την οδό Αρεθούσης.
Από τον Κόμβο της Λιανής Άμμου & Κόμβο Αγ. Στεφάνου προς Βοιωτική ακτή και...

Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. «EVRIPOSNIGHTRUN 22» - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες για τον αυριανό (Σάββατο 14/5ου) ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ αγώνα δρόμου σε δημόσιο δρόμο «EVRIPOSNIGHTRUN 22», ότι κατά μήκος των διαδρομών για την υποστήριξη των αθλουμένων, θα υπάρχουν:
1. 4 ΣΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΝΕΡΑ, ΦΡΟΥΤΑ, ΙΣΟΤΟΝΙΚΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΕΛ [ΣΥΜΒΟΛΟ Τ]
2. 6 ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ [ΣΥΜΒΟΛΟ Π+]....

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

.....μικρά - μικρά

 -Ένας ακόμη Περιφερειακός Σύμβουλος από την παράταξη του κυρίου Γκλέτσου, δήλωσε ανεξάρτητος και έτσι όπως όλα δείχνουν μέχρι να φτάσουμε στην ώρα των εκλογών το Φθινόπωρο του 2023, οι ανεξάρτητοι θα είναι η μεγαλύτερη παράταξη μετά από αυτή του Φάνη Σπανού. Ο κ. Γκλέτσος με τις επιλογές στου στην πολιτική και με τον τρόπο....

Ο Μέσι πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο το 2021. Δέκατος ο Αντετοκούνμπο

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι, ήταν ο πιο ακριβής αθλητής στον κόσμο το 2021, με έσοδα περίπου 130 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 125 ευρώ ευρώ), σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, μπροστά από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κλείνει τη δεκάδα των... κροίσων. 

Ο 34χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην κορυφή θέση της σχετικής λίστας, απ` όπου είχε εκτοπίσει πέρυσι ο σταρ των μικτών πολεμικών τεχνών (MMA), Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Από τα 130 εκατομμύρια δολάρια του ακαθάριστου εισοδήματος του προφόρων....

...δεν φοβόμαστε

 - Λέγε ότι θες λέγε. 
Όταν γράφουμε αλήθειες, δεν φοβόμαστε κανέναν.
Στο κάτω κάτω της γραφής, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ρίχνεις το δηλητήριο εναντίον μας, γιατί προφανώς σε πονάει η αλήθεια.
Ο καλύτερος όλου του κόσμου μπορεί να είσαι, αλλά δεν έχεις τρόπους και νομίζεις πως πρέπει όλοι ν΄ ακούνε τις εντολές σου, όπως άκουγαν στο στρατό τα φανταράκια.
Άλλαξαν οι καιροί κύριε και πάνω απ΄ όλα μπαίνει η ανθρωπιά και ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπό μας.
Εσύ μπορεί να έχεις τις ανέσεις σου και τα χόμπι σου και ότι άλλο....

Βελτίωση και επέκταση κτιριακού συγκροτήματος στέγασης ΑμεΑ στα Καλύβια Δήμου Καρύστου

 Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Προγραμματική σύμβαση για την εκτέλεση της πράξης με τίτλο: «Συντήρηση - Βελτίωση κτιριακού συγκροτήματος στέγασης ΑμεΑ στα Καλύβια Δήμου Καρύστου», συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος.
Σκοπός της σύμβασης είναι ο καθορισμός νομικού πλαισίου συνεργασίας του Δήμου Καρύστου, που θα εκτελέσει το έργο και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία εξασφάλισε την απαραίτητη χρηματοδότηση ύψους 115.000 €.
Αντικείμενο του έργου είναι η εκτέλεση εργασιών συντήρησης, βελτίωσης και επέκτασης του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος Καλυβίων, το οποίο σήμερα υποστηρίζει τη....

...διαβάστε

 Κρατούμενος καταδικάστηκε σε θανατική ποινή. Περιμένοντας την εκτέλεση, ζήτησε μία τελευταία επιθυμία, στυλό και χαρτί...!!! Μετά από λίγα λεπτά, ο κατάδικος κάλεσε τον φρουρό της φυλακής και ζήτησε να παραδώσει το γράμμα στη μητέρα του.
Το γράμμα έγραφε:
"Μαμά, αν υπήρχε περισσότερη δικαιοσύνη στον κόσμο, σήμερα και οι δυο μας θα ήμασταν καταδικασμένοι και όχι μόνο εγώ. Είσαι τόσο ένοχη όσο εγώ, είσαι ένοχη για τη ζωή που χάνω.
Θυμάσαι όταν έκλεψα και έφερα ένα ποδήλατο για αγόρια;
Με βοήθησες να τον κρύψω για να μην το μάθει ο μπαμπάς και να με τιμωρήσει....

.....σφηνάκια

 - Ο ΔΟΑΠΠΕΧ το Σάββατο θα φορέσει τα καλά του και καλεί τον κόσμο στους δρόμους της Χαλκίδας για το «EVRIPOSNIGHTRUN 22». Μικροί και μεγάλοι θα τρέξουν μικρές και μεγάλες αποστάσεις στους δρόμους της Χαλκίδας και φυσικά θα δώσουν μια άλλη εικόνα στην πόλη.
Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη και οι συνεργάτες της, έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν....

Στους "8" ο Τσιτσιπάς με αντίπαλο τον Σίνερ

Ο Σίνερ στο δρόμο του Τσιτσιπά για τους «4»

 Ο Ιταλός, Γιανικ Σίνερ (νο13 στον κόσμο), θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στους «8» του Internazionali BNL D'Italia.

Ο 20χρονος τενίστας νίκησε «καθαρά» τον Φιλίπ Κραΐνοβιτς με 2-0 σετ, «σφραγίζοντας» την πρόκριση στους προημιτελικούς, όπου η Παρασκευή θ΄ αντιμετωπίζει τον Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Σίνερ πήρε πολύ εύκολα το πρώτο σετ με 6-2, αλλά στο δεύτερο έγινε μεγάλη...

Ποιος;;;;;;

 - Ποιος Γενικός Αρχηγός ομάδας ποδοσφαίρου, ξέχασε τα δελτία των ποδοσφαιριστών της ομάδας, στ΄ αποδυτήρια των διαιτητών και τα θυμήθηκε στην διαδρομή επιστροφής;;;;
Λίγο το κακό θα μας πείτε, αφού δεν τα είχε ξεχάσει κάπου πριν τον αγώνα!!!!
Υπάρχει όμως ένα ....

.....η άποψή μας

 - Αυτό το Καλοκαίρι θα πρέπει να το αξιοποιήσει η Δημοτική Αρχή του Δήμου Χαλκιδέων και ν΄ ακούσει τα προβλήματα και τις απόψεις ανθρώπων οι οποίοι στήριξαν την παράταξη της κυρίας Βάκα σε κάθε γειτονιά του Δήμου Χαλκιδέων.
Οι άνθρωποι αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα της περιοχής τους και θα πρέπει να ....

Σάκαρη στα προημιτελικά

Ασταμάτη η Σάκκαρη στη Ρώμη

Παίζοντας εξαιρετική τένις η Μαρία Σάκκαρη πήρε «καθαρή» νίκη επί της Κόκο Γκοφ (6-4, 7-5) και ταυτόχρονα το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του Internazionali BNL D'Italia.

Το νο4 της παγκόσμιας κατάταξης δικαίωσε απόλυτα τον τίτλο του φαβορί που είχε απέναντι στη νεαρή Αμερικανίδα, παίρνοντας «εκδίκηση» για την ήττα της πριν από ακριβώς έναν χρόνο (12/05/2021) στο ίδιο...

....θα είναι η έκπληξη των δημοτικών εκλογών του 2023;;;

 - Σας παρακαλούμε να κρατήσετε αυτή την ανάρτηση στο αρχείο σας και να την συζητήσουμε την ώρα που θα έχουμε τ΄ αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του 2023 στο δήμο Χαλκιδέων.
Η κυρία Μιντζιφίρη είχε πάρει στις εκλογές του 2019 περίπου 1550 ψήφους δηλαδή ....

....φαπούλες

 - Από πότε απέκτησε το δικαίωμα ο κύριος Τάσος Καλαθέρης να υποτιμά συμβούλους και συνεργάτες της δημάρχου κυρίας Βάκα και να μας λέει πως έπρεπε η δήμαρχος να συζητά και να συναποφασίζει με τους αρχηγούς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης;;;; Κύριε Καλαθέρη μιλάτε εσείς για δημοκρατία, όταν θέλετε να εφαρμόσει η δήμαρχος τις δικές σας θέσεις, όταν αυτές τις απέρριψαν οι δημότες με την ψήφο τους; Η δήμαρχος ...

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ

Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, παρευρέθηκε, προσκεκλημένος του Μουσικού Σχολείου Χαλκίδος, στη Μουσική Συνάντηση των Μουσικών Σχολείων Πειραιά και Χαλκίδος, που πραγματοποιήθηκε στην παραλία της Χαλκίδος.
Μεταξύ των παρευρεθέντων ήταν η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων κ. Δήμητρα Σακελλαράκη.
Οι μουσικές δημιουργίες και συνθέσεις των νέων μουσικών προκάλεσαν τον.....

Τι άλλο θ΄ ακούσουμε;;;;

 - Ήμουν παλιότερα ποδοσφαιριστής, άρα ξέρω από αθλητισμό, ήμουν τραπεζικός άρα ξέρω τα προβλήματα των επιχειρήσεων, ήμουν διοικητής νοσοκομείου, άρα ξέρω τα θέματα υγείας!!!!!
Αν έτσι ήταν η πολιτική και ιδιαίτερα η αυτοδιοίκηση, τότε άντε γειά.
Κύριε Τζαφέρο, δεν βρήκατε το θάρρος να πείτε την αλήθεια στους Δημότες του ....

.....σουτάκια

 - Καλοί μας άνθρωποι, έχετε κάθε δικαίωμα να κάνετε τα δικά σας σχόλια, αλλά δεν βοηθάτε με το να κρύβετε την αλήθεια. Να την λέτε ολόκληρη, γιατί μόνο έτσι βοηθάτε. Έχετε φωτογραφίες από το στάδιο Χαλκίδας και μπορείτε να τις ανεβάσετε για να αποδείξετε αν είναι αλήθεια αυτά που γράφετε. Όχι δεν είχε τον κόσμο που έπρεπε να έχει στον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ. Από ....

ότι νάναι.....

 - Τι άλλο θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε τελικά;
Κάποιοι σε δημόσιες υπηρεσίες, θα πρέπει να γνωρίζουν πως δεν είναι δυνατόν να δέχονται τον οποιονδήποτε στην υπηρεσία τους, να συζητούν μαζί του τα προβλήματα και να βγάζουν και τις απαραίτητες φωτογραφίες, χωρίς αυτός ο κάποιος να έχει κάποιο θεσμικό ρόλο.
Κύριοι δεν μπορεί κάποιος κύριος ή κάποια ....

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Σε δύο ταμπλό παίζει η Εύβοια αυτή την εποχή.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δίνει την μάχη των μπαράζ για να ανέβει στην Γ΄ Εθνική και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ επίσης την μάχη των μπαράζ για να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή ποδοσφαίρου στην Α΄ Κατηγορία Γυναικών. 
Πιστεύουμε πως το έργο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι ευκολότερο, γιατί οι αντίπαλοι δεν είναι δυνατά ονόματα και γιατί την άνοδο δεν θα την πάρει μία ομάδα, αλλά τρεις από τις επτά.
Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ παλεύουν για μια θέση, αφού από τις 4 ομάδες, μία θα είναι η πρωταθλήτρια και μεταξύ των ....

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ-ΑΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας κατάταξης Β΄κατηγορίας ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ-ΑΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ θα διεξαχθεί το Σάββατο 14/05/2022 στο ....

ΔΟΑΠΠΕΧ


 

ΔΩΡΕΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, η Πρόεδρος, κ. Αρχοντούλα Παπαδοπούλου και μέλη του Σωματείου Εθελοντών Διασωστών Δασοπυροσβεστών Βορειοκεντρικής Εύβοιας παρέλαβαν, ως δωρεά της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, δύο επαγγελματικά αλυσοπρίονα και έναν απινιδωτή, κατόπιν προτέρου αιτήματός τους.
Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, κατά την επίδοση της δωρεάς, ήταν ....

Με δεδομένα.....

 - Κύριοι δεν καταλάβατε καλά.
Εμείς δεν κάνουμε κωλοτούμπες και ούτε απαιτούμε κάτι για να λειτουργήσουμε ανταποδοτικά. Δεν μας ενδιαφέρει καμία θέση και φυσικά δεν εκτιμούμε κάποιους μόνο όταν μας εξυπηρετούν ή μας βοηθάνε.
Τα πιστεύουμε εμείς δεν τ΄ αλλάζουμε για ψύλλου πήδημα.
Όποιος πιστεύει πως ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν έχει ....

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο έρχεται και θα έχει κι αυτό αρκετό ενδιαφέρον, αφού υπάρχουν εξελίξεις σε πολλά θέματα, από την πολιτική, την αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό. Παρασκευή και 13 σήμερα, αλλά εμείς δεν τα πιστεύουμε αυτά. Να κάνουμε τον Σταυρό μας και να παρακαλάμε να μας έχει καλά ο Θεός, αφού η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Όσα χρήματα κι αν ....

ΔΟΑΠΠΕΧ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΘΛΗΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ «    EVRIPOSNIGHTRUN 22» 

Εορταστικό θα είναι το κλίμα στον 1ο ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ αγώνα σε δημόσιο δρόμο στην Χαλκίδα με την επωνυμία «EVRIPOSNIGHTRUN 22».
Τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα του «EVRIPOSNIGHTRUN 22», θα πλαισιωθεί από πολιτιστικές εκδηλώσεις, με τη συμβολή των χορευτικών τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, του Συλλόγου ...

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

....αργεί, αλλά θα σας έρθει

 - Τα μηνύματα πάντα αργούν να φτάσουν στον προορισμό τους, αλλά τελικά πάντα φτάνουν.
Υπάρχουν και παραλήπτες οι οποίοι αν και τα έχουν πάρει, πιστεύουν πως κάτι θ΄ αλλάξει στο τέλος και θ΄ αποφύγουν το άσχημο αποτέλεσμα.
Έτσι πιστεύουν πως κερδίζουν χρόνο, ενώ οι αντίπαλοί τους, δεν θα έχουν χρόνο για να κάνουν τις κινήσεις τους!!!!
Κούνια που τους κούναγε κυρίες και ....

....απουσία φίλων της

 Τι άλλο θα πρέπει να συμβεί για να γεμίσει το Στάδιο Χαλκίδας; 
Η ομάδα δίνει την μάχη των μπαράζ και αν δεν αυτοκτονήσει αγωνιστικά, τότε θ΄ ανέβει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Δεν ήταν καλό το χθεσινό αποτέλεσμα, αλλά δεν ήταν καλή και η εικόνα στην κερκίδα. Η πλειοψηφία των φιλάθλων ήταν οι ουδέτεροι και οι φίλοι της ομάδας λίγοι.
Το γήπεδο θα έπρεπε να ήταν γεμάτο κόσμο, ώστε να βοηθηθούν και οι ποδοσφαιριστές.
Αυτό δεν έγινε. Ήταν λέει εργάσιμη μέρα!!!
Έχει άλλους δύο αγώνες στην έδρα του....

....η ώρα για να γελάσουμε

 - Μεγάλε υπάρχει μια λεπτομέρεια την οποία ξεχνάς. Εμείς μπαλίτσα παίζουμε μόνοι μας και φυσικά δεν ζητάμε την εύνοια κανενός.
Όταν θα έρθει η ώρα θα δούμε ποιος θα είναι με ποιον και ποιος θα στηρίξει ποιον.
Εσύ συνέχισε να είσαι το γιουσουφάκι τους και να μην τολμάς να γράψεις ούτε για αστείο ένα σχόλιο.
Εμείς και μόνοι μας να μείνουμε, θα...

....η άποψή μας

 - Πάντα γράφαμε την άποψή μας και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Η Δημοτική Αρχή ακούει και αυτό έχει την σημασία του. 
Υπήρχε πρόβλημα σε μια διαδρομή από Βασιλικό προς Λευκαντί και αντίστροφα, αφού τα χόρτα δεν επέτρεπαν να υπάρχει ορατότητα. 
Την διαδρομή αυτή την ....

.....σφηνάκια

 - Συγνώμη κύριε, ποιος είσθε;;;;;
Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Το ξέρεις ποιος είμαι εγώ ή το εγώ δεν είμαι "το κοινό" αλλά ο τάδε, δεν θέλω να γράψω αυτό που θα ήθελα να γράψω. Λοιπόν κάποιοι αυτοδιοικητικοί, ας μαζέψουν λίγο το εγώ τους και να ξέρουν πως όταν μπαίνουν σε μια αθλητική εγκατάσταση, πρέπει  να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό στους.....

Πρόγραμμα περιοδειών και συσκέψεων προετοιμασίας της συγκέντρωσης στις 20 Μάη

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Οι Κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ στην Βόρεια Εύβοια συνεχίζουν με πλούσιο πρόγραμμα να μεταφέρουν το κάλεσμα της αγωνιστική συμπόρευσης με το ΚΚΕ, προετοιμάζοντας την πολιτική συγκέντρωση με τον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα την Παρασκευή 20 Μάη στις 20.30 στην πλατεία  Μαντουδίου.
Το πρόγραμμα περιοδειών και συσκέψεων των επόμενων ημερών, έχει ως εξής:

Πέμπτη 12 Μάη
10.00 σε Μαντούδι και  Πυροσβεστική,  Κέντρο Υγείας Μαντουδίου με επικεφαλής τον Δημήτρη Λιάσκο, μέλος του Τομεακού Γραφείου Εύβοιας

18.00 σε Αγριοβοτάνι, Γούβες, Αγδίνες Ελληνικά με επικεφαλής την  Μάρθα Μουσμουλή, στέλεχος του ΚΚΕ

18.00 σε Καμάρια, Καματριάδες με επικεφαλής τον Πέτρο Μπαλαμούτη, στέλεχος του...

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, αλλά είχα ακούσει τα καλύτερα γι΄ αυτόν. 
Αναφέρομαι στον φροντιστή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού το ζήτησε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας!!!!
Κανείς δεν είχε παράπονα από τον φροντιστή και όλοι έλεγαν τα καλύτερα, αλλά όταν λειτουργούμε κάτω από καθεστώς που θυμίζει στρατό, υπάρχουν και ....

Συνελήφθη 26χρονη-Μετέφερε με βαλίτσα πάνω από 10 κιλά ηρωίνη

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πάνω από 10 κιλά ηρωίνη και μισό κιλό κοκαΐνη έκρυβε σε βαλίτσα μία 26χρονη, η οποία συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια φέρεται να έχει ταξιδέψει σιδηροδρομικά από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη μεταφέροντας τις....

Παραιτήθηκε ο πρωταθλητής προπονητής!!!!!!


 -

Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης

 Προς: Πρόεδρο Περιφερειακού. Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας  κ. Ηλία Σανίδα
 Κοιν: Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό
 Κοιν: Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, Αξιότιμε κ.
Περιφερειάρχη, Αξιότιμοι κύριοι Σύμβουλοι,
Με την παρούσα επιστολή μου, δηλώνω την αποχώρησή μου από την Περιφερειακή Παράταξη
"Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση" με επικεφαλής τον κ. Απόστολο Γκλέτσο, της Περιφέρειας
Στερεάς Ελλάδας και την απόφασή μου να παραμείνω στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως
Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος, σύμφωνα με τις....

.....φαπούλες

 - Σχεδόν 19 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές και κάποιοι άρχισαν από τώρα τον προεκλογικό τους αγώνα κι επειδή δεν ξέρουν πως να τον κάνουν καταφεύγουν σε εξώδικα και καταγγελίες, για να έχουν τα 5΄ δημοσιότητας. Κύριοι με τέτοιους τρόπους δεν θα μπορέσετε  να κερδίσετε σταυρούς προτίμησης και ακόμη περισσότερο δεν θα ....

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ψυχραιμία

 - Σε αγώνες μπαράζ, όλα τ΄ αποτελέσματα είναι πιθανά, αφού όλες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι οι πρωταθλήτριες στους νομούς τους.
Όλοι ξέρουν πως ο τελευταίος του ομίλου πιθανότατα θα είναι ο ΑΙΟΛΟΣ και αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την 1η αγωνιστική.
Δυστυχώς μετά την χθεσινή ισοπαλία, ακολουθεί το ρεπό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κατά την άποψή μας, αυτό είναι το χειρότερο, γιατί απλά υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθούν πάνω από...

.....σουτάκια

 - Όλα πάνε καλά στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και αυτό θα αποδειχθεί και όταν έρθει η ώρα και αυτή η ώρα είναι η ώρα των εκλογών στις αρχές του 2023.  Τότε θα φανεί η δύναμη της διοίκησης της ΕΠΣ Εύβοιας, από τον αριθμό των Σωματείων που θα πάρουν μέρος στις εκλογές. Να θυμίσουμε πως στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις περίπου 100 ήταν τα σωματεία που συμμετείχαν και πάντως όχι κάτω από τα 90 και το ....

....εδώ είμαστε

 - Καλησπέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες.
Είμαστε πάλι εδώ και σιγά σιγά θα μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς. 
Ευχαριστούμε τους φίλους, οι οποίοι είναι πάντα δίπλα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα κι αν κάποιους τους ενοχλήσαμε ζητάμε συγνώμη.
Όλοι ξέρετε πως όταν τα χρόνια περάσουν τα προβλήματα κάνουν την εμφάνισή τους και πρέπει να προσέχουμε.
Θα δούμε αν ήρθε η ώρα να βάλουμε κάποιο άλλο....

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Σας ευχαριστούμε.....

 - Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για το ενδιαφέρον σας.
Το θέμα δεν είναι πόσες δυσκολίες συναντάς σε κάθε ταξίδι όταν το ξεκινάς, αλλά να ευχηθείς να έχεις μια καλή επιστροφή στην βάση σου.
Αν επιστρέψεις.....