Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

ΑΛΙΒΕΡΙ

Τ' ΑΚΟΥΣΕ Ο κ. ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ
ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ
ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ
ΚΑΙ "ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ"
ΜΑΛΛΟΝ
ΚΑΤΙ ΕΙΧΑΝ
ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ;

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΟΜΑΔΑ.
ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ, ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
ΣΤΟ ΜΙΑΟΥΛΗ, ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΗΤΤΕΣ ΣΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ,
ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΕΧΟΥΝ 2 ΝΙΚΕΣ ΣΕ 2 ΑΓΩΝΕΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ

ΕΠΣΕ

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΦΕ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΟΧΙΟΥ 1-0
ΝΕΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ - ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 2-1

ΑΧΛΑΔΕΡΗ - ΕΦΗΒΟΣ 2-3
ΔΟΞΑ ΨΑΧΝΩΝ - ΤΡΑΧΗΛΙ 1-3
Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ - ΑΡΕΘΟΥΣΑ 4-3
ΚΑΜΑΡΕΣ - ΖΑΡΗΤΡΑ
0-0

ΕΠΣΕ

Α2 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΒΑΤΩΝΤΑΣ 2-1
ΓΟΥΒΕΣ - ΒΑΣΙΛΙΚΑ 1-0
ΑΤΤΑΛΗ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 3-1
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ – ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-1
ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΕΡΑΠΟΣ 3-0
ΝΕΟΧΩΡΙ – ΣΚΥΡΟΣ 3-2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ - ΜΙΑΟΥΛΗΣ Φ. 0-1

Α.Ο.Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ.
Η ΑΡΤΑΚΗ ΠΑΙΖΕΙ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΚΑΙ Ν' ΑΝΕΒΕΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ.

ΜΗΝΥΜΑ

ΦΙΛΟΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ
ΜΑΣ ΛΕΕΙ.
ΠΡΟΣΟΧΗ.
Η ΚΥΜΗ ΑΥΡΙΟ
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
3 ΓΚΟΛ,
ΚΑΙ
ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΘΕΙ
ΚΑΝΕΝΑ!!

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

ΔΕΝ
ΕΧΕΙ
ΔΕΧΘΕΙ
ΓΚΟΛ
ΣΕ 5
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ!!!!!
ΤΕΛΙΚΑ
ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
Η ΟΜΑΔΑ
ΤΟΥ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2 - 1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3 - 1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 - 2

ΔΡΟΣΙΑ - ΛΗΛΑΣ 0 - 1

"ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ"
Ο ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ.
ΕΦΘΑΣΕ ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ
ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ,
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ.
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ
Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΩΡΕΩΝ,
ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ - ΚΥΜΗ.
Η ΔΡΟΣΙΑ
ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΥΣ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ!!

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Θέσεις και δεσμεύσεις
Μανιφέστο από την Ντόρα Μπακογιάννη για τη ΝΔ τού αύριο

Τις θέσεις της για τη ΝΔ τού αύριο αναπτύσσει μέσω του Βήματος της Κυριακής η Ντόρα Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων την ανάγκη διαλόγου για τις ιδέες και τις πολιτικές.
Η τέως υπουργός Εξωτερικών τονίζει ότι η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη ικανή να προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.
«Πρέπει να μιλήσουμε ξανά για ιδέες και πολιτικές. Και να είμαστε επίσης έτοιμοι να ακούσουμε τόσο τους πολίτες που μας έκριναν όσο και τα νέα ρεύματα και ιδέες που γεννά σήμερα η ελληνική κοινωνία».
Για το ρόλο της Νέας Δημοκρατίας ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, η τέως υπουργός σημειώνει ότι στόχος δεν είναι να περιμένει ή να εύχεται την αποτυχία της κυβέρνησης.
«Η Ελλάδα χρειάζεται έναν ανταγωνισμό προς το καλύτερο. Έναν ενάρετο κύκλο, στον οποίο θα ενθαρρύνονται η υπευθυνότητα, η σοβαρότητα και ο ρεαλισμός».
Η ίδια αναφέρεται στο σύνολο των προβλημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, στην ανάγκη αύξησης της παραγωγικότητας, σύγκρουσης με οργανωμένα συμφέροντα και μεταρρύθμισης στην Παιδεία, αντιμετώπισης με ρεαλιστικό τρόπο της μετανάστευσης και του αιτήματος των πολιτών για ασφάλεια.
«Να προτάξουμε τη δύναμη του ορθού λόγου, της ελευθερίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και του αυτονόητου απέναντι στις προκαταλήψεις, τη δημαγωγία και τα στερεότυπα.
» Έτσι βλέπω το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι θα γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, πιο αξιόπιστοι. Έτσι θα γίνουμε ξανά η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη χώρα» καταλήγει.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 2-1

ΟΜΑΔΑ Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ
"ΣΤΡΩΝΕΙ" Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ
ΚΑΛΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ
ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΥΚΑΡΙΕΣ
ΚΙ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ.
Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ
ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΝΑ "ΣΤΡΩΝΕΙ",
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ
ΠΩΣ ΑΡΓΗΣΕ
ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ
ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ
ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ.
ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΓΥΜΝΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ.
ΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΝΙΚΕΣ,
ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ.

Εθνική Γυναικών

Ελλάδα-Σκωτία 0-1

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε η Εθνική Γυναικών από τη Σκωτία στον τρίτο της αγώνα, που έγινε στο γήπεδο «Γιάννης Παθιακάκης» στα Ανω Λιόσια, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2011. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε με κοντινό σουτ η Μπίτι στο 52ο λεπτό.
Παρά την ήττα του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα, ακόμη και τη νίκη, αν είχε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, αλλά αν είχε και την απαιτούμενη τύχη.
Χαρακτηριστικότερη φάση του αγώνα αυτή του τρίτου λεπτού των καθυστερήσεων (90΄+3΄), όταν η Δήμητρα Παντελειάδου κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, ανέλαβε την εκτέλεση η ίδια, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της Σκωτσέζας γκολκίπερ Φέι.
Οκτώ λεπτά νωρίτερα (85΄) η Αναστασία Παπαδοπούλου ήταν αυτή που είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή από πλάγια θέση, πρόλαβε την έξοδο της Φέι, όμως το πλασέ που έκανε έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Σημαντική ευκαιρία απώλεσε και η Χαρούλα Δημητρίου στο 73ο λεπτό, όταν η Παντελειάδου πίεσε την Τζόουνς, που έκανε λάθος, έβγαλε τη μπάλα στην περιοχή, αλλά η Δημητρίου στο τετ α τετ με την Φέι πλάσαρε μόλις άουτ. Η γκολκίπερ των Σκωτσέζων είχε σώσει την εστία της, τόσο στο 47ο λεπτό πέφτοντας στα πόδια της Κοντομίχη, αλλά στάθηκε και τυχερή σε δύο φάσεις στο πρώτο μέρος, όταν στο ίδιο λεπτό, πρώτα η Παπαδοπούλου και στη συνέχεια η Γλυκερία Γκατζογιάννη, με σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα, επιχείρησαν να σκοράρουν, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
«Αποδείξαμε ότι η νίκη που πετύχαμε στη Βουλγαρία δεν ήταν τυχαία. Είχαμε πολύ καλή απόδοση, παλέψαμε με πάθος και δύναμη, βγήκε στο γήπεδο η δουλειά που έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη και τη νίκη, αλλά δεν είχαμε τύχη. Περιμέναμε πιο δυνατή τη Σκωτία», δήλωσε στο epo.gr η Αναστασία Παπαδοπούλου.
«Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Είχαμε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες σε σχέση με τις Σκωτσέζες για να φτάσουμε ακόμη και στη νίκη. Πάντως, έτσι όπως κύλησε ο αγώνας θα μέναμε ευχαριστημένες και με τον έναν βαθμό», είπε στο epo.gr η αρχηγός της Εθνικής Ντίνα Κατσαΐτη ενώ η Δήμητρα Παντελειάδου υποστήριξε πως «ερχόμασταν από ένα θετικό αποτέλεσμα με τη Βουλγαρία, είχαμε πίστη στους εαυτούς μας και την ομάδα, για κάτι καλό εναντίον της Σκωτίας. Το αποτέλεσμα είναι άδικο βάσει της εικόνας του αγώνας, των ευκαιριών και της απόδοσής μας. Αξίζαμε την ισοπαλία. Δεν πειράζει συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».
Η Αυστριακή διαιτητής Τάνια Σχέτ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τις Αδαμάκη, Παπαδοπούλου, Αρβανίτικη, Γκατζογιάννη, Λιτλ, Γκραντ και απέβαλε με δύο κίτρινες κάρτες την Λοβ στο 79ο λεπτό.
ΕΛΛΑΔΑ: Φαλιδά- Βλασιάδου, Κατσαΐτη, Φότη (33΄ Τσελέκογλου), Κακαμπούκη, Αδαμάκη, Αρβανίτικη (25΄ Γκατζογιάννη), Παπαδοπούλου, Παντελειάδου, Κοντομίχη (59΄ Σιδηρά), Δημητρίου.

ΣΚΩΤΙΑ: Φέι- Τζόουνς, Μπίτι, Ντίκε, Λ.Ρος, Λοβ, ΜακΜπράιντ (58΄ Γκραντ), Λιτλ, Σνέντον, Χάιμλ (82΄ Τ.Ρος), Κόρσι.

Στα γήπεδα της Εύβοιας

Κύριε Πρόεδρε, ακούστε τους
Κύριε Παπακωνσταντίνου, κύριε Πρόεδρε της ΕΠΣΕ, πολλές φορές δεν έχουν δίκιο αλλά ακούστε τους όταν λένε συγκεκριμένα πράγματα.
Είστε άνθρωπος του διαλόγου και αυτό σας τιμά.
Το θέμα με την διαιτησία έχει παραγίνει. Υπάρχουν διαιτητές οι οποίοι ανοίγουν το στόμα τους και δεν ξέρου τι λένε. Δεν λένε ψέματα παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές.
Πριν έρθουν τα χειρότερα, βάλτε τους στη θέση τους. Δεν είναι οι άρχοντες του αγώνα. Πρέπει να το πιστέψουν αυτό. Πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το ξεχνούν αυτό οι διαιτητές.
Ο κ. Φωτίου θα πρέπει να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία των αγώνων του Σαββατοκύριακου και να δίνει στη δημοσιότητα τα σχόλιά του για τον κάθε διαιτητή.
Να εκτεθούν και αυτοί όπως όλοι οι άλλοι.
Όχι άλλη ασυλία, γιατί θα έρθουν χειρότερα.

Στα γήπεδα της Εύβοιας

Συμφωνούμε αλλά...

Κύριοι της ΕΠΣΕ, δεν μπορούμε να καταλάβουμε κάτι.
Πώς είναι δυνατόν να τιμωρούμε ένα παράγοντα, έναν προπονητή ή μια ομάδα με πρόστιμο, αποκλεισμό έδρας και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και να μην τιμωρούμε έναν διαιτητή με τις ίδιες ποινές;
Γιατί φταίει ένας παράγοντας όταν λέει κάτι στον διαιτητή και δεν φταίει ένας διαιτητής όταν λέει κάτι σε έναν παράγοντα;
Γιατί δεν πρέπει να τιμωρηθεί με πρόστιμο ή αποκλεισμό ένας διαιτητής;
Γιατί ανακοινώνουμε τις τιμωρίες των παραγόντων, ποδοσφαιριστών, προπονητών και όχι των διαιτητών;
Όταν ένας διαιτητής "καταστρέφει" ένα παιχνίδι, ποια είναι η τιμωρία του;
Συμφωνούμε αλλά να τιμωρούνται ΟΛΟΙ.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0 - 1

ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ
Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ
Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ
ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ,
ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,
ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ.
Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,
ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ,
ΕΧΕΙ ΚΑΙ "ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ"
ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ!!!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ.

Εθνική Παίδων

Νορβηγία-Ελλάδα 0-1

Η Εθνική Παίδων επικράτησε με σκορ 1-0 της Νορβηγίας, στην πρεμιέρα του 9ου ομίλου για την προκριματική φάση του EURO 2010. Η ελληνική ομάδα ήταν σε γενικές γραμμές ανώτερη και δίκαια πήρε τους βαθμούς της νίκης, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς αξιοσημείωτες φάσεις, με το παιχνίδι να περιορίζεται στο χώρο του κέντρου. Αντιθέτως, στο δεύτερο ημίχρονο η εθνική μας ήταν καλύτερη και πίεσε την άμυνα των αντιπάλων. Το γκολ ήρθε στο 50΄ όταν ο Διαμαντάκος έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα του Μπγέρκε, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Φουρλάνου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε στη συνέχεια τις ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα, όμως οι νεαροί διεθνείς δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Μενάσε Μασάια από το Ισραήλ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σκόγκσρουντ (71΄) και Κουσίδη (76΄).
Νορβηγία: Μπγέρκε, Οντεγκάαρντ, Ντούρε, Γιόνασεν, Μπερίσα, Οκλαντ, Μίντσο (66΄ Ανένε), Σβένσον (77΄ Ντεσάλεν), Νίλσεν, Αασμπακ, Βάλσβικ (59΄ Σκόγκσρουντ)
Ελλάδα: Καπίνος, Φουρλάνος, Κουσίδης, Πολυχρονάκης, Αριανούτσος (53΄ Μαυριάς), Λυκογιάννης, Διαμαντάκος (75΄ Προβατίδης), Ρουγκάλας, Καραγκούνης, Γιαννιώτας (80΄ Κατίδης), Μπουγαΐδης
Μετά το τέλος του αγώνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής Λεωνίδας Βόκολος δήλωσε : «Καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Η αποστολή μας ήταν αρκετά δύσκολη λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου και της βροχής που έπεφτε σε όλη της διάρκεια του αγώνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, καθώς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έπαιξαν με ψυχή, κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες. Αυτό το ματς ανήκει πλέον στο παρελθόν και τώρα κοιτάμε τους επόμενους αγώνες. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και σοβαροί για να καταφέρουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση».

ΔΗΛΕΣΙ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα για αύριο, ανακοινώνει η ΕΜΥ και συγκεκριμένα για την περιοχή των Οινοφύτων.
Ευχόμαστε να κάνει λάθος για να γίνει ο αγώνας.
Πάντως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είναι έτοιμος να παίξει ακόμη και με καταιγίδα.
Ο κ. Πριόνας και οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι και πάνε για τη νίκη.
Άντε με το καλό, έστω και με «τον κακό μας τον καιρό»!!!
0-1 έληξε ο αγώνας μεταξύ ΑΣΤΕΡΑ ΛΗΛ. - ΜΙΑΟΥΛΗ Φ.
Το γκολ πέτυχε με πέναλτι ο Κουλοχέρης, το οποίο κέρδισε ο Τρίκας που ανετράπη.

Αγώνες Σαββάτου

Αποτελέσματα

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ – ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ
ΑΡΤΑΚΗ – ΠΑΟΚ 3-0
ΤΕΛΙΚΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α.Ο.Χ. 0-2 ΤΕΛΙΚΟ

ΔΡΟΣΙΑ – ΛΗΛΑΣ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΗΛ. – ΜΙΑΟΥΛΗΣ Φ. 0-1 ΤΕΛΙΚΟ
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ – ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-1ΤΕΛΙΚΟ
*Δεν άντεξε στην πίεσε του Α.Ο.Χ. ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ., ο οποίος πρόβαλε αντίσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

*Ο ΛΗΛΑΣ προηγείται με 1-0 της ΔΡΟΣΙΑΣ και δείχνει να θέλει πολύ να κρατήσει αυτό το αποτέλεσμα ή και να το αυξήσει.
Το γκολ του ΛΗΛΑ σημείωσε ο Γιώργου.

Αγώνες Σαββάτου

β΄ημίχρονο
(μέχρι αυτή τη στιγή)

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 2-1
ΑΡΤΑΚΗ - ΠΑΟΚ 3-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. - Α.Ο.Χ. 0-2
ΔΡΟΣΙΑ - ΛΗΛΑΣ 0-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΗΛ. - ΜΙΑΟΥΛΗΣ Φ. 0-0
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-1

Αγώνες Σαββάτου

β΄ημίχρονο
(μέχρι αυτή τη στιγμή)

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ – ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 2-1
ΑΡΤΑΚΗ – ΠΑΟΚ 3-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α.Ο.Χ. 0-0
ΔΡΟΣΙΑ – ΛΗΛΑΣ 0-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΗΛ. – ΜΙΑΟΥΛΗΣ Φ. 0-0
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ – ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-1
ΑΡΤΑΚΗ - ΠΑΟΚ 3-0
*Κρατάει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. απέναντι στον δυνατό Α.Ο.Χ., ο οποίος μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει.
Είπαμε. Η ψυχολογία σε αυτά τα παιχνίδια παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.

*Αντέχει και η ΔΡΟΣΙΑ απέναντι στον ΛΗΛΑ.

*Στο Αλιβέρι το παιχνίδι έφυγε από το κέντρο κι έτσι είχαμε τα γκολ και την αλλαγή στο σκορ. Τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί. Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη. Το προβάδισμα όμως μέχρι στιγμής το έχει ο ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ.
*Στο 47΄ο ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ έκανε το 2-0 και αμέσως μετά στο 48΄η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ μείωσε σε 2-1.

*Το γκολ του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ έκανε ο Σιλβέστρο με πέναλτι στο 48΄.

Αγώνες Σαββάτου

Άρχισε το β΄ημίχρονο

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 2-1
ΑΡΤΑΚΗ - ΠΑΟΚ 2-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. - Α.Ο.Χ. 0-0
ΔΡΟΣΙΑ - ΛΗΛΑΣ 0-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΗΛ. - ΜΙΑΟΥΛΗΣ Φ. 0-0
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-1

Αγώνες Σαββάτου

Αποτελέσματα α΄ημιχρόνου

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 1-0
ΑΡΤΑΚΗ - ΠΑΟΚ 2-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. - Α.Ο.Χ. 0-0
ΔΡΟΣΙΑ - ΛΗΛΑΣ 0-0


ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΗΛ. - ΜΙΑΟΥΛΗΣ Φ. 0-0
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-0
*Το"πάρτυ" στην Αρτάκη άρχισε λίγο πριν τη λήξη του α΄ημιχρόνου.
Για να δούμε πώς θα συνεχίσει ο Α.Ο.Ν.Α. με τον ΠΑΟΚ στο β΄ημίχρονο, αν και ο ΠΑΟΚ δεν έχει, κατά την άποψή μας, περιθώρια αντίδρασης απέναντι στην ομάδα της Αρτάκης.

Αγώνες Σαββάτου

ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 1-0
ΑΡΤΑΚΗ - ΠΑΟΚ 2-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. - Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ 0-0
ΔΡΟΣΙΑ - ΛΗΛΑΣ 0-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΗΛ. - ΜΙΑΟΥΛΗΣ Φ. 0-0
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-0
Με αυτογκολ του Οικονόμου ο ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ προηγείται της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ 1-0.
Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ έχασε το πέναλτυ, έκανε και το λάθος κι έτσι άνοιξε το σκορ υπέρ της γηπεδούχου στο Αλιβέρι.
Η βροχή εξακολουθεί να πέφτει.

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ

Στο 35΄η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ έχασε πέναλτυ και την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Ζαχαριάς και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ Πετράκης.

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ

Τίποτα το ιδιαίτερο σε αυτό το παιχνίδι μέχρι στιγμής, καθώς παραμένει το 0-0.
Γίνεται περισσότερο παιχνίδι κέντρου, χωρίς φάσεις και ευκαιρίες που θα άνοιγαν το σκορ.
Το παιχνίδι διεξάγεται κάτω από βροχή και αυτό δημιουργεί δυσκολίες και στις δύο ομάδες.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ

Με απουσίες 4 παικτών ξεκινά το παιχνίδι ο ΈΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ απέναντι στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ.
Δεν παίζουν οι Βλάχος, Κόσκερ, Κανούλης Τσατάλμπασης.
Πρόκειται για 4 βασικούς ποδοσφαιριστές στην 11άδα του Ελλήσποντου και αυτό πιθανόν να στοιχίσει στη γηπεδούχο ομάδα.
Το παιχνίδι γίνεται στο γήπεδο της Λαμψάκου.

Α.Ο.Χ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛ.

Χωρίς άγχος

Χωρίς άγχος θα αγωνιστεί ο ΟΛΥΛΜΠΙΑΚΟΣ αφού δεν έχει να χάσει τίποτα.
Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ πάντως πρέπει να παίξει σοβαρά και να μην υποτιμήσει τον αντίπαλο.
Κόσμο πολύ περίμεναν στο γήπεδο αλλά μάλλον δεν θα έχει, αφού είναι και ο καιρός!!!

ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΜΙΑΟΥΛΗΣ

Μήπως θα πρέπει να προστατευθεί το γήπεδο αυτό;
Μήπως το χόρτο θέλει προσοχή;
Συντήρηση, μας είπαν, θέλει αλλά όχι να γίνονται και κάθε Σαββατοκύριακο αγώνες.
Αν το ζητούσε ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ, θα το δίνανε;
Μια ερώτηση κάνουμε.

ΣΧΟΛΙΟ

Στην απάντηση του κ. Σκλαβούνου

Κύριε Σκλαβούνο, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ούτε υποθετικά, ούτε φαντασίες.
Ο Κανονισμός λειτουργίας ενός Δημοτικού Συμβουλίου είναι συγκεκριμένος.
Υποθετικό είναι το να λέμε εκ των προτέρων πως δεν θα μιλήσουν όλοι, άρα υπάρχει χρόνος.
Κύριε Σκλαβούνο, ζητήστε την εφαρμογή του Κανονισμού και θα δείτε πως στο τέλος θα πείτε πως έχω δίκιο.
Κύριε Σκλαβούνο, εμάς αυτό που μας ενοχλεί στις συνεδριάσεις είναι οι φωνασκίες, οι ύβρεις και όλα όσα συμβαίνουν σχεδόν πάντα.
Πάντως να ξέρετε πως εγώ δεν έχω λόγους να "μοιράσω" το χρόνο για τον κάθε Σύμβουλο.

Πολλά γκολ

Σε δύο γήπεδα της Α1 Κατηγορίας θα μπουν πολλά γκολ σήμερα.
Συνολικά σήμερα έχουμε 4 αγώνες για την Α1 Κατηγορία.
Μαντέψτε πού θα μπούνε τα γκολ και ξεκινήστε.
Το πάρτυ αρχίζει.

Κ. ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ

Απάντηση στη νέα ανάρτησή σας
(την Παρασκευή 23.10.09)

Κατ’ αρχήν αν διαφωνείται με κάποιον θα πρέπει να διαφωνείται με το νομοθέτη, που έχει θεσπίσει αυτούς τους κανόνες και όχι με μένα.
Επί του προκειμένου όλες οι προτάσεις της ανάρτησής σας ξεκινούν με το ας… και το αν…, άρα το κείμενο σας αρχίζει με μια προτροπή και το υπόλοιπο είναι υποθετικό.
Ερωτώ, πότε μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί και σε ποιο συμβούλιο αυτές οι υπερβολικές και μάλλον φανταστικές ανάγκες χρόνου ομιλίας, που να θέλουν να μιλήσουν όλοι οι σύμβουλοι, σε όλα τα θέματα και εξαντλώντας όλο τους το χρόνο;
Πιθανολογώ σφόδρα, ότι το όλο θέμα το προσεγγίζουμε από διαφορετική οπτική γωνία και δεν χρειάζεται να δώσω άλλες διευκρινήσεις, ο νοών νοείτω.


Κυριαζής Σκλαβούνος
Δημοτικός Σύμβουλος
Του Δήμου Ληλαντίων

Πάμε γήπεδο

Σε λίγο αρχίζουν οι αγώνες.
Καλό είναι να πάτε σε κάποιο γήπεδο.
Επιλέξτε έναν από τους αγώνες που γίνονται σήμερα και ξεκινήστε.
Αρχίζουν στις 16.00.
Προς κατάθεση το νομοσχέδιο
Οριστικά εκτός «Τειρεσία» όλοι όσοι εξοφλήσουν τις οφειλές τους

Την οριστική διαγραφή από τον «Τειρεσία» όλων όσοι έχουν αποπληρώσει ή εξοφλήσουν τις όφειλες τους σε ακάλυπτες επιταγές και άλλες υποχρεώσεις προς τράπεζες θα προβλέπει το ν/σ για την ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά που επεξεργάζεται το αρμόδιο υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Τα πρώτα νομοσχέδια του υπουργείου
Όπως αναφέρουν Τα Νέα του Σαββάτου, στο νομοσχέδιο εξετάζεται να περιληφθούν επίσης τα ακόλουθα μέτρα:
* Η αύξηση του χρόνου αναγγελίας στο σύστημα του Τειρεσία για ακάλυπτη επιταγή ή απλήρωτη συναλλαγματική από 8 σε 30 εργάσιμες ημέρες.
* Περιορισμός του χρόνου στέρησης της χορήγησης μπλοκ επιταγών από τις τράπεζες από 3 χρόνια που είναι σήμερα σε 2 χρόνια για όσους έχουν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις τους και δεν βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» για άλλο λόγο.
* Μείωση του χρόνου παραμονής στον Τειρεσία στο νέο καθεστώς που θα ισχύσει. Το θέμα αυτό εξετάζεται. Σήμερα η παραμονή στον Τειρεσία για σφραγισμένες επιταγές και ακάλυπτες συναλλαγματικές είναι 3 χρόνια, για διαταγές πληρωμής 4 χρόνια, για προγράμματα πλειστηριασμών 5 χρόνια και για χρέη στο Δημόσιο 5 χρόνια, κ.λπ.
* Αλλαγή των όρων για την αναγραφή στον Τειρεσία. Θα τεθεί όριο συνολικών οφειλών κάτω από το οποίο δεν θα γίνονται εγγραφές στη «μαύρη λίστα», τόσο για επιχειρήσεις όσο και για φυσικά πρόσωπα.
Επίσης, στο υπουργείο επεξεργάζονται νέα κριτήρια για την έκδοση μπλοκ επιταγών από τις τράπεζες με στόχο την προστασία της αγοράς.
Οι ιδέες που εξετάζονται και θα αποτελέσουν θέματα στον διάλογο με τους φορείς της αγοράς αφορούν μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο η έκδοση μπλοκ επιταγών να γίνεται ανάλογα με τον βαθμό κινδύνου του πελάτη.

ΕΠΣΕ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ
11-11-09:

ΕΥΒΟΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ,
Α.ΑΤΤΙΚΗ-Δ.ΑΤΤΙΚΗ,
ΡΕΠΟ: ΑΘΗΝΑ
2-12-09:
Δ.ΑΤΤΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ,
ΠΕΙΡΑΙΑΣ-Α. ΑΤΤΙΚΗ,
ΡΕΠΟ: ΕΥΒΟΙΑ
9-12-09:
ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ,
Α.ΑΤΤΙΚΗ-ΕΥΒΟΙΑ,
ΡΕΠΟ: Δ. ΑΤΤΙΚΗ
23-12-09:
ΕΥΒΟΙΑ-ΑΘΗΝΑ,
ΠΕΙΡΑΙΑΣ-Δ. ΑΤΤΙΚΗ,
ΡΕΠΟ: Α.ΑΤΤΙΚΗ
30-12-09:
ΑΘΗΝΑ-Α.ΑΤΤΙΚΗ,
Δ.ΑΤΤΙΚΗ-ΕΥΒΟΙΑ,
ΡΕΠΟ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Β' ΓΥΡΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ:
13-1-2010,
20-1-10,
3-2-10,
10-2-10
ΚΑΙ 17-2-10.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Αλλάζει η ώρα

Προσοχή.
Μη ξεχάσετε να γυρίσετε τα ρολόγια σας μία ώρα πίσω.
Αύριο με τη νέα ώρα οι αγώνες θα αρχίσουν στις 15.00.

ΑΤΤΑΛΗ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ

Θα γίνει "μάχη"

Έχουν για έδρα το γήπεδο της Μακρυκάπας. Η Μακρυκάπα θέλει να ανέβει κατηγορία και δεν θέλει να χάσει βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι.
Συνήθως τα παιχνίδια γειτονικών ομάδων είναι ντέρμπι, άσχετα με τη δυναμικότητα των ομάδων.
Διαιτητής ο κ. Κάμπαξης, με βοηθούς τους κ.κ. Παμφίλη και Καντάρη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΗΛ. - ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛ.

Για να δούμε

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε καλά και θέλει να συνεχίσει.
Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ έκανε το χειρότερο ξεκίνημα και μόλις την προηγούμενη αγωνιστική πήρε τους πρώτους βαθμούς.
Διαιτητής θα είναι ο κ . Παπακωνσταντίνου Κ., με βοηθούς τους κ.κ. Καλούδη και Τσάλλα.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ έχει 7 βαθμούς ενώ ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ 3 βαθμούς.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ

Όλα, για όλα

Θα τα δώσουν όλα οι δύο ομάδες για τους 3 βαθμούς της νίκης. Μόνο ένας όμως θα είναι ο νικητής.
Δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις.
Αν όμως χάσει βαθμούς ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ, θα δυσκολέψει την προσπάθειά του για τον τίτλο του πρωταθλητή και ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ θα μπει στο παιχνίδι.
Διαιτητής σε αυτόν τον αγώνα θα είναι ο κ. Καρράς Δ., με βοηθούς τους κ.κ. Ρόγκα και Γκουτζαμάνη.

ΔΡΟΣΙΑ - ΛΗΛΑΣ

Υπάρχει φαβορί

Ο ΛΗΛΑΣ είναι το φαβορί αλλά η ΔΡΟΣΙΑ, παρά τα προβλήματα, θα προσπαθήσει τουλάχιστον να μην χάσει.
Η ομάδα του Βασιλικού θέλει τη νίκη και θα την πάρει αν έχουν καλή απόδοση 2-3 ποδοσφαιριστές "κλειδιά". Αν αυτοί δεν τα καταφέρουν, τότε η ΔΡΟΣΙΑ έχει ελπίδες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Ψυχολογία

Η ψυχολογία θα παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό το παιχνίδι.
Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Α.Ο.Χ., ο οποίος θα προσπαθήσει να μην κάνει ντέρμπι το παιχνίδι αυτό. Θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης και να πετύχει πολλά γκολ ώστε να πάει και στον αγώνα με την ΚΥΜΗ με καλή ψυχολογία.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα το παλέχει αλλά κανείς δεν μπορεί να μαντέψει αν θα μπορέσει να αντέξει στη πίεση του Α.Ο.Χ.

ΑΡΤΑΚΗ - ΠΑΟΚ

Νέο ξεκίνημα
Η ΑΡΤΑΚΗ θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με νίκη στο γήπεδό της.
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει την ομάδα που θα μπορούσε να αντισταθεί. Έχει προβλήματα στην άμυνα και αυτό το γνωρίζουν όλοι.
Η ΑΡΤΑΚΗ σήμερα θα κάνει πάρτυ, κατά την άποψή μας, εκτός κι αν ο ΠΑΟΚ έκανε συμφωνία με "τον Θεό".


ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ

Δύσκολο παιχνίδι

Δεν θα είναι εύκολο το απόγευμα ούτε για τον ΤΑΜΥΝΑΙΚΟ ούτε για την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ.
Δύσκολο το παιχνίδι.
Αν ο ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ παίξει όπως έπαιξε με τον ΠΑΟΚ, τότε θα έχει πρόβλημα και η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Αλιβέρι.
ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΑΥΓΑ;
ΣΤΟ "ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ"
ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΧΗΓΟ;

ΑΡΤΑΚΗ

ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,
ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥΡΑ
(ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΔΡΟΣΙΑ)
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΚΗΣ.
("Α.Ο.Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ - ΠΑΟΚ")

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.
ΑΠΛΑ Η ΝΤΟΡΑ
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ
ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΗ,
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ
"ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"
ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ!!!

ΔΗΜΟΣ ΝΗΛΕΩΣ

Ευχαριστήρια επιστολή Δήμαρχου Νηλέα σε γιατρούς

ΠροςΤην Καρδιολογική Κλινική Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας
Γενικό Διευθυντή κ. Μαντά
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Διευθυντή της Καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Μαντά και τους Γιατρούς , Νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό.
Το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η καρδιολογική κλινική η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των περιστατικών εμένα προσωπικά με έσωσαν.
Το ευγαριστώ είναι μικρή λέξη όταν σώζεται ζωή.
Ιδιαίτερο ευχαριστώ νοιώθω να εκφράσω στον Γιατρό του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου Γιώργο Μοίρο και στο προσωπικό που μου προείχαν τις πρώτες βοήθειες.
Θα σας ευγνωμονώ πάντα
Ο Δήμαρχος Νηλέως
Γιάννης Περήφανος

ΔΗΜΟΣ ΝΗΛΕΩΣ

Συγχαρητήρια επιστολή στην Πυροσβεστική από το Δήμαρχο Νηλέα

Πρός Τον Διευθυντή Πυροσβεστικού Τμήματος Ιστιαίας κ. Πέγκα
Κοινοποίηση
1 .Υπουγείο Προστασίας του ΠολίτηΥπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη
2. Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μαντουδίουκ. Πέγκα,
Σήμερα που η θερινή περίοδος έχει τελειώσει, σήμερα που το αποτέλεσμα είναι απολύτως θετικό, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια.
Θερμά συγχαρητήρια στην Υπηρεσία σας, στα άτομα που τη στελεχώνουν, στην θετική σας συμβολή τόσο στην πρόληψη όσο και στην κατάσβεση.Αναμφίβολα είναι αποτέλεσμα που έχει σχέση και με την συνεργασία σας με τις άλλες Υπηρεσίες Δήμοι - Δασαρχεία Συλλόγους - Εθελοντικές Οργανώσεις κ.τ.λ. δηλαδή συνεργασία -συντονισμός του Συντεταγμένου Κράτους.
Γνωρίζετε καλά την περιοχή, τους Δήμους μας 130.000 στρέμματα πράσινο κυρίως πεύκα.Μία χρονιά ακόμα η αγωνία μας τελείωσε αφού ούτε ένα στρέμμα δεν κάηκε.κ. Πέγκα,Άκρως θετική και εξόχως σημαντική θεωρούμε και την συνεργασία μας με το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Μαντουδίου και τον Προϊστάμενο του Ψαρρό Κώστα.
Εγώ και οι συνεργάτες μου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι ακόμα και σε ώρες πέρα από το ωράριο είχαμε με τον κ. Ψαρρό, συσκέψεις γενικώς για τη καλύτερη αντιμετώπιση των πιθανών κινδύνων εκδήλωσης πυρκαγιών αλλά και στο απευκταίο την κατάσβεση.
Πολλές φορές με τον κ. Ψαρρο είχαμε συμφωνήσει σε περιπολίες και σε ενημέρωση κατοίκων.κ. Πέγκα,Χωρίς καμία αμφιβολία επίσης θεωρούμε υψηλή την Υπηρεσία των προσφέρουν οι Εποχικοί Πυροσβέστες.
Με την θέσπιση της 5ετιας και του οκταμήνου, το ηθικό τους βρίσκεται σε υψηλό βαθμό. Σίγουρα όμως η εργασιακή ανασφάλεια τους θα αρθεί, άρα θα αυξηθεί και η ενεργητικότητα - αποτελεσματικότητα τους αν το 4μήνο του χειμώνα μετακινηθούν στους Δήμους θα καταφέρουμε να :
1.Να καθαρίσουμε καλά τα φρεάτια
2.Να καθαρίσουμε τους χείμαρρους και τις παραλίες από φερτά υλικά.
3.Να καθαρίσουμε τους Δασικούς και Αγροτικούς δρόμους από πεσμένα - σπασμένα δένδρα έτσι ώστε να γίνουν βατοί.Η Υπηρεσία αυτή που θα μας προσφέρουν στο μεγάλο ζήτημα της «πολιτικής προστασίας» θα είναι σημαντική.
Η πληρωμή τους και η ασφάλιση τους γι' αυτό το κρίσιμο χειμερινό τετράμηνο μπορεί να γίνει από μέρος της κατανομής σε μας πίστωσης πολιτικής προστασίας.Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας
Με τιμή
Ο Δήμαρχος Νηλέως
Γιάννης Περήφανος

ΕΠΣΕ

ΑΓΩΝΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ- Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ- 2οςΟΜΙΛΟΣ

ΕΠΣΕ

ΑΓΩΝΕΣ - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΕΠΣΕ

ΑΓΩΝΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Κρίσιμα ματς στην 8η αγωνιστική
Επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ με ντέρμπι Ολυμπιακός-Εργοτέλης, Αρης-ΑΕΚ και ΠΑΟ-ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε, με ενισχυμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ισοπαλία στην Καβάλα, και να συνεχίσει δυναμικά την πορεία της.Πιο εύκολο έργο θα έχει ο (συγκάτοικος του στη κορυφή) Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί στον Πειραιά τον Εργοτέλη και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα για να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στην συγκομιδή του.
Σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει στην Θεσσαλονίκη με τον Αρη να υποδέχεται την ΑΕΚ, σε μία αναμέτρηση χωρίς ασφαλή προγνωστικά.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αναμετρήσεων:
Σάββατο
Τρίπολη: Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος (16:45, ΣΚΑΪ)
Καραϊσκάκη: Ολυμπιακός - Εργοτέλης (19:00, ΝΕΤ)
Νέα Σμύρνη: Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, NovaSports1)
Κυριακή
Κομοτηνή: Πανθρακικός - Λάρισα (14:30, NovaSports1)
Λιβαδειά: Λεβαδειακός - Ηρακλής (14:30, NovaSports2)
Βικελίδης: Αρης - ΑΕΚ (16:45, NovaSports1)
ΟΑΚΑ: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (19:00, NovaSports1)
Ξάνθη: Ξάνθη - Καβάλα (19:00, ΝΕΤ)

ΠΑΣΟΚ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΥΝΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Αντιλαμβάνεστε ότι είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για ένα περιφερειακό στέλεχος, να βρίσκεται σήμερα στη θέση του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Θέλω να ευχαριστήσω το Εθνικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη τιμή προς το πρόσωπό μου. Έχω συναίσθηση της ευθύνης και του δύσκολου έργου που έχουμε μπροστά μας. Το ΠΑΣΟΚ έχει αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και οφείλει να αλλάξει την πορεία της.
Βέβαια, θεωρώ ότι αυτή η τιμή προς το πρόσωπό μου αντικατοπτρίζει την τιμή στις περιφερειακές Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ που δώσανε όλα αυτά τα χρόνια τον αγώνα, όπως επίσης και στην Περιφέρεια από την οποία προέρχομαι, την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.
Όπως βλέπετε, στο ΠΑΣΟΚ ήδη κάνουμε πράξη αυτά που λέμε, ακόμη και στο επίπεδο της κομματικής μας οργάνωσης. Λειτουργούμε με αποκεντρωτική λογική, δίνουμε τις ευκαιρίες στα περιφερειακά στελέχη και στη νεότερη γενιά στελεχών να μπορέσουν να εργαστούν για το καλό του κόμματος και της πατρίδας.
Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε όλες αυτές τις προκλήσεις που πρόκειται να αντιμετωπίσω. Έχω την πίστη ότι οι σύντροφοί μου, στο σύνολό τους, θα σταθούν δίπλα μου, ούτως ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στο έργο αυτό.

Σας ευχαριστώ.

ΚΚΕ

Σκληρή αντιπαράθεση
Περίοδος έντασης στις σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με το ΚΚΕ

Ιδιαίτερα τεταμένες εμφανίζονται οι σχέσεις του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ κατά τις πρώτες εβδομάδες της νέας κυβέρνησης, με αφορμή τη σκληρή στάση που τηρεί από την πρώτη στιγμή ο Περισσός στα μέτωπα των κινητοποιήσεων.
Το θέμα φέρεται να τέθηκε από αρκετούς υπουργούς στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, την Πέμπτη, οι οποίοι επεσήμαναν ότι πρέπει να υπάρξει πολιτική απάντηση στη στάση της μετωπικής αντιπαράθεσης που φαίνεται να επιλέγει το ΚΚΕ με τη νέα κυβέρνηση.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Πεταλωτής, ερωτηθείς την Παρασκευή αν η κυβέρνηση προτίθεται να «ανοίξει μέτωπο απέναντι στο μέτωπο του ΚΚΕ», όπως φέρεται να ειπώθηκε στο Υπουργικό συμβούλιο, είπε ότι δεν γνωρίζει να ελέχθη κάτι τέτοιο.
«Τα μόνα μέτρα που παίρνουμε, είναι μέτρα πολιτικής αντιμετώπισης των καθημερινών και των μεγάλων ζητημάτων της ελληνικής κοινωνίας», είπε ο κ. Πεταλωτής. «Είμαστε ανοικτοί και επιδιώκουμε και τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και όλα τα μέτωπα, όπου υπάρχουν προβλήματα, με τις δυνάμεις της Αριστεράς» πρόσθεσε.
Από την πλευρά της, η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, συνέχισε την έντονη κριτική της απέναντι στο ΠΑΣΟΚ. «Το ΠΑΣΟΚ έχει συγκεκριμένη πολιτική, αντιλαϊκή και το έχουμε πει, πάει και τέλειωσε» δήλωσε στο ραδιοσταθμό Θέμα 989. Προέβλεψε δε έρχονται σκληρά μέτρα και προς το παρόν η κυβέρνηση «κοιτάζει να φτιάξει τη μόστρα των μέτρων».
Ως προς τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης η κα Παπαρήγα δήλωσε: «Είναι οι γιάπηδες. Κοιτάξτε, μπορεί το ύφος τους να είναι αυτό το ψυχρό των γιάπηδων, ένα ουδέτερο ύφος. Και το είδα και σε υπουργούς που μίλησαν, ένα ψυχρό, ουδέτερο ύφος, ούτε άγριο, ούτε ήπιο. Είναι αυτό που λέμε φοράνε μία μάσκα».
«Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν πάρα πολλά πτυχία, είναι από γεννησιμιού τους διαπαιδαγωγημένοι στο σύγχρονο πνεύμα μιας πολύ σκληρής και βάρβαρης πολιτικής. Είναι άτεγκτοι, δεν πιστεύω ότι έχουν κάποιες ευαισθησίες που μπορεί να έχουν απομείνει σε άλλους έστω από το παρελθόν»
πρόσθεσε η γγ του ΚΚΕ.

ΠΑΣΟΚ

Με 180 ψήφους!!!!
O Σωκράτης Ξυνίδης εξελέγη ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

Νέος γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ εξελέγη ο βουλευτής Ξάνθης κ. Σωκράτης Ξυνίδης με 180 ψήφους έναντι 126 ψήφων που συγκέντρωσε ο συνυποψήφιός του κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.
Στην ψηφοφορία ψήφισαν 374(!!!!) επί 420 εγγεγραμμένων, ενώ υπήρξαν 53 λευκά(!!!) και 15 άκυρα.
Για τη θέση του γραμματέα πρότεινε τον κ. Ξυνίδη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου
Ο 46χρονος βουλευτής Ξάνθης και νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ είναι δικηγόρος. Ο κ. Παπανδρέου τον είχε τοποθετήσει σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας το 2007.
Τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου
Στη σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ
, έγινε επίσης η εκλογή του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος. Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου εξελέγησαν κατά σειρά ψήφων οι εξής:
Κουτσούκος Ιωάννης, Μίχας Ιωάννης, Ασκούνης Κώστας, Ανδρουλάκης Νίκος, Αντωνίου Τόνια, Οικονόμου Παντελής, Κουκουλόπουλος Πάρης, Κουσελάς Δημήτρης, Όθωνας Μανώλης, Χαλάτση Έφη, Παυλίδου Μαρία, Σακελλάρης Δημήτρης, Ράπτη Συλβάνα, Κισκήρα Χρυσάνθη.

ΨΩΜΙΑΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.
ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΤΟ 1992-1993
ΣΤΟ ΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΑΦΙΕΡΩΝΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ
ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΠΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ!!

ΠΑΣΟΚ

Η υπουργός οικονομίας κ. Λούκα Κατσέλη
σε ομιλία της στο Ναυτικό Σαλόνι
διαβεβαίωσε τους σκαφάτους
ότι δεν θα εισπραχτεί η έκτακτη εισφορά
που είχε επιβάλλει
η προηγούμενη Κυβέρνηση !!!
ΑΥΤΗ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ,
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΥΤΩΝ
ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΩΝ
ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ
ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ.

ΕΠΣΕ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 24 ΚΑΙ 25-10-09
Η ΕΔ/ΕΠΣΕ προέβη στις παρακάτω αλλαγές Διαιτητών και Βοηθών για τους αγώνες Πρωταθλήματος της 24ης και 25ης Οκτωβρίου 2009:
24-10-09

Καστέλλα-Βατώντας, αντί Αθηναίου, ο Μουζεκιάρης
Νέο Βυζάντιο-Ταξιάρχης, αντί Παυλάτου, ο Αθηναίος
Ολυμπιακός Λίμνης-Ιστιαία (Παίδων), αντί Λιαγκάκη, ο Φίλος

25-10-09
Σκεπαστή-Φοίνικας Ψαχνών, αντί Τρίκκα Αν., ο Ράζος Αθ.
Κριεζά-Ληλάντιο, αντί Χουντάση, ο Δανιηλίδης
Κεραυνός Χαλκίδας-Άρτεμις Αγ. Γεωργίου, αντί Ράζου Αθ., ο Καντούρος κι αντί Κάμπαξη, ο Μουζεκιάρης
Ατρόμητος Χαλκίδας-Λιχάδα, αντί ΕΟΔ/ΕΠΟ, Πόγκας-Μακρής-Κοτσίφης
Μαντούδι-Ευβοϊκός, αντί Τρίκκα Αν., ο Ράζος Αθ.
ΓΙΩΡΓΟ,
ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ
ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ;

ΕΠΣΕ

ΑΓΩΝΕΣ - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ - Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ- 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΕΠΣΕ

ΑΓΩΝΕΣ - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΕΠΣΕ

ΑΓΩΝΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΕΠΣΕ

ΟΡΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΙΔΩΝ 24-10-09
Η ΕΔ/ΕΠΣΕ όρισε τους παρακάτω Διαιτητές για τους αγώνες Παίδων της 24ης Οκτωβρίου 2009:
10:00 Ιστιαίας

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΟΠΑ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ
ΠΑΥΛΑΤΟΣ
11:00 Λίμνης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ - ΙΣΤΙΑΙΑ
ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ
11:00 Τσαλίκη-Παπίλα

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ - ΑΡΤΑΚΗ
ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ
11:00 Δροσιάς

ΕΡΜΗΛΙΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΥΡΙΠΟΥ
ΑΘΗΝΑΙΟΣ
11:00 Καλαμακίδη

ΝΕΑΠΟΛΗ - ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ
ΡΑΖΟΣ ΑΘΑΝ.
11:00 Αμαρύνθου

ΕΦΗΒΟΣ - ΛΗΛΑΝΤΙΟ
ΚΑΝΤΑΡΗΣ
11:00 Βασιλικού

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ
ΚΑΡΡΑΣ
11:30 Ενωσιακό

ΑΛΚΙΜΟΣ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ
ΠΙΣΧΙΝΑΣ
11:30 Μαλακώντα

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΑΙΟΛΟΣ ΚΡΙΕΖΩΝ
ΜΗΤΡΟΛΙΟΣ
12:00 Νέου Πύργου

ΩΡΕΟΙ - ΦΕΑ / ΑΙΔΗΨΟΣ
ΠΑΥΛΑΤΟΣ
Ανταλλαγή ανακοινώσεων
Παραμένουν οι διαφορές των φοιτητικών παρατάξεων για το Πανσπουδαστικό Συνέδριο

Mε ανταλλαγή ανακοινώσεων συνεχίστηκαν οι προσπάθειες που κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι φοιτητικές παρατάξεις για την πραγματοποίηση του 18ου Πανσπουδαστικού Συνεδρίου μετά από χρόνια.
Η ΠΑΣΠ με ανακοίνωσή της επισημαίνει οτι «η Τεχνική Γραμματεία δεν κατάφερε να επιτελέσει το ρόλο της και να πιστοποιήσει το σύνολο των εκλογικών αποτελεσμάτων στις πανεπιστημιακές σχολές». Η παράταξη καταγγέλλει φαινόμενα τρομοκρατίας και διάθεση επιβολής των απόψεων άλλων παρατάξεων σε κάθε συνάντηση που γινόταν με σκοπό την πρόοδο των εργασιών της Τεχνικής Γραμματείας.
Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ με ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό του ζήτησε να παρέμβει προκειμένου «να μεταπείσει την ΠΑΣΠ, ώστε να συμβάλλει στη διοργάνωση Πανσπουδαστικού Συνεδρίου και την ανάδειξη Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ».
Στην επιστολή της, η ΔΑΠ αναφέρει ότι όλες οι φοιτητικές παρατάξεις έχουν συνυπογράψει την αναβίωση των αδρανούντων οργάνων του φοιτητικού κινήματος και επικαλείται παλαιότερες δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις οποίες εξέφραζε την ελπίδα για την ανασύσταση της ΕΦΕΕ, ζητώντας του σήμερα «να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια».
Η ΚΝΕ, πάντως, με ανακοίνωσή της καλεί τους αντιπροσώπους που εκλέχτηκαν στις περασμένες φοιτητικές εκλογές του Μαΐου «να δώσουν το 'παρών' στην πραγματοποίηση του Πανσπουδαστικού Συνεδρίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιά».

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Καταργούνται τα stage σε δημόσιο και ΟΤΑ
Στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

Το βράδυ, ο κ. Γ. Παπανδρέου θα παραστεί στα εγκαίνια του Εθνικού Θεάτρου.
Για τα stage
Ολοκληρώθηκε τις πρώτες απογευματινές ώρες η σύσκεψη υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο, η οποία εξέτασε την υπόθεση των Stage και στην οποία έλαβαν μέρος ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου,ενώ παραβρέθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την οποία ανέγνωσε ο κ. Πάγκαλος, το πολιτικό πλαίσιο της κυβέρνησης για τα Stage περιλαμβάνει τις εξής αποφάσεις:
α. στο εξής καταργούνται και απαγορεύονται τα Stage στο δημόσιο, ευρύτερο δημόσιο τομέα και στους ΟΤΑ.
β. στον ιδιωτικό τομέα είναι δυνατόν να λειτουργήσουν τα Stage ως μαθητεία, εφόσον ισχύουν όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις και χρηματοδοτούνται κυρίως από κοινοτικά κονδύλια.
Ερωτηθείς στο σημείο αυτό ο κ. Πάγκαλος διευκρίνισε ότι η μια πλευρά των εγγυήσεων περιλαμβάνει ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα και πρόσληψη εργαζομένων με Stage, ενώ σε ό,τι αφορά τα ασφαλιστικά είπε ότι θα ισχύσουν οι κανόνες κοινωνικής ασφάλισης, που ισχύουν για όλους, δηλαδή η τριμερής ασφάλιση με συμμετοχή εργοδοτών, κράτους και εργαζομένων.
γ. τα Stage που συνήφθησαν μετά την αναγγελία της ημερομηνίας των εκλογών είναι παράνομα, έγιναν για προφανείς ψηφοθηρικούς σκοπούς και ως εκτούτου δεν ισχύουν.
δ. Stage οποιασδήποτε διάρκειας που λήγουν δεν θα ανανεώνονται.
ε. Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για την πρόσληψη μονίμου προσωπικού το οποίο θα καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Πέραν αυτών θα προχωρήσει για την κάλυψη άμεσων και πραγματικών αναγκών στο δημόσιο, σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα και στους ΟΤΑ, όπως αυτές αντικειμενικά θα προσδιοριστούν, στην προκήρυξη θέσεων για τη σύναψη συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου. Η διαδικασία της πρόσληψης θα πραγματοποιηθεί με την ευθύνη και τον έλεγχο του ΑΣΕΠ και θα διασφαλίζει αξιοκρατία και ισονομία για όλους τους Ελληνες. Ερωτηθείς ο κ. Πάγκαλος για τα θέματα που έχουν προκύψει με τη μοριοδότηση, είπε ότι είναι θέμα που θα ληφθεί υπόψη από το ΑΣΕΠ και όσους επεξεργαστούν αυτή τη λύση.
Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη των εργαζομένων στα Stage είπε ότι κάθε Ελληνας μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Εξετάσαμε, ειπε, όλα τα νομικά και συνταγματικά πλαίσια.
Τέλος, ερωτηθείς ο κ. Λοβέρδος για τον αριθμό των απασχολουμένων με Stage, είπε ότι μετά βεβαιότητας είναι 23.000, ενώ αγνοείται ο αριθμός των όσων προσελήφθησαν με αυτά, μετά την προκήρυξη των εκλογών.
Εξάλλου, αναφερόμενος στο θέμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής τόνισε ότι "η φαυλότητα της προηγούμενης κυβέρνησης δημιούργησε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα, ως κυβέρνηση, με γενναιότητα, όπως έχουμε υποχρέωση".
Ο εκπρόσωπος επισήμανε ότι “ισχύουν οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις για να σταματήσει αυτό το απαράδεκτο καθεστώς ομηρίας των νέων συμπολιτών μας και εμπορίου ελπίδας, το οποίο δυστυχώς έως και σήμερα συνεχίζει ανερυθρίαστα η ΝΔ, όπως ακούμε από τις δηλώσεις που γίνονται κατά κόρον”.
“Κάποιοι άνθρωποι, αντί να ζητούν συγγνώμη και αντί να κρυφτούν, βγαίνουν σήμερα και μιλάνε ως υπερασπιστές αυτών των νέων ανθρώπων, τους οποίους είχαν καταστήσει ομήρους των πελατειακών τους συμφερόντων”,τόνισε ο κ. Πεταλωτής.
Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση
Στο θέμα της μοριοδότησης τόσο για τους συμβασιούχους γενικώς, όσο και για αυτούς των προγραμμάτων stage έδωσε έμφαση ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος σε δήλωσή του.
"Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βυθισμένη στο χάος των συναρμοδιοτήτων και στην ασυνεννοησία των υπουργών της εκφράζει τις αντιφατικές προθέσεις της για τη μοριοδότηση των συμβασιούχων και των προγραμμάτων stage", δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Ο πρώην Υπουργός δήλωσε επίσης ότι "πρώτο το ΠΑΣΟΚ το 2003 εφάρμοσε προγράμματα stage στο στενό δημόσιο τομέα με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Η κυβέρνηση Καραμανλή ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με τη μοριοδότησή του, καθώς επρόκειτο για προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων. Αν το ΠΑΣΟΚ ξανανοίξει το θέμα των μοριοδοτήσεων θα είναι ανακόλουθο, ανάλγητο, απέναντι στους ανέργους που θα αφήσει, αλλά θα παραβιάσει και την κοινοτική νομοθεσία, καθώς αυτή αποτελεί στοιχείο εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας". «Συνθλίβοντας τα όνειρα χιλιάδων νέων ανθρώπων δεν μειώνονται τα δημόσια ελλείμματα, φωτίζεται απλώς το έλλειμμα κοινωνικής ευαισθησίας που χαρακτηρίζει τη νέα κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Αντ. Σαμαράς.
"Η κυβέρνηση, που χειροκροτεί ο ΣΕΒ, καταλαβαίνει την αρχή της ισότητας και της δικαιοσύνης ως κάτι ανάμεσα στην εξαθλίωση της ανεργίας και στο καθεστώς της γαλέρας", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
«Ας τα ονομάσουν όπως θέλουν. Ας τα προσαρμόσουν όπως θέλουν. Μην στερήσουν, όμως, τη δουλειά από χιλιάδες νέους και νέες που βρήκαν μια ελάχιστη διέξοδο στα αδιέξοδά τους», υπογραμμίζει ο ΛΑ.Ο.Σ..
Η αντιπαράθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. για τα προγράμματα stage είναι υποκριτική, αφού και τα δύο αυτά κόμματα τα χρησιμοποίησαν ως εργαλεία πελατειακών σχέσεων. Ακόμα και οι «πέτρες» γνωρίζουν σε αυτή τη χώρα ότι κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ήταν που πρωτοεφάρμοσε τα προγράμματα stage το 1996, και κυβερνήσεις της Ν.Δ. ήταν που γενίκευσαν την εφαρμογή τους μετά το 2004, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ,
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ;
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΘΕΙ
ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ
ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ - ΚΥΜΗ
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΖΕΛΑ,
ΟΧΙ Η ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Η ΓΚΕΡΕΚΟΥ,
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.
ΚΥΡΙΕ ΤΑΡΝΑΝΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!!!
ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ....
...........ΚΟΡΜΑΡΑ

ΝΕΑ ΛΑΜΨΑΚΟΣ







ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;;;;;;
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ.
ΩΡΑ 09.40 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-10-2009
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ
ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ
ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ
ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ
ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΠΟΡΦΥΡΑ",
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!
ΓΙΑΤΙ;;;;
ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΔΙΑΦΟΡΑ;
ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ,
ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΑΜΕΣΩΣ.
ΚΥΡΙΕ ΠΙΣΧΙΝΑ.
ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ,
ΤΙ ΛΕΤΕ;

ΕΠΣΕ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 21-10-2009
• Γίνεται δεκτή η ένσταση του Μετοχίου Δ. Κατά του Εφηβου για αντικανονική συμμετοχή παίχτη στο μεταξύ τους αγώνα (χρησιμοποίηση δύο παιχτών κάτω των 20 ετών και όχι τριών, όπως ορίζει η προκήρυξη). Ο αγώνας κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ του Μετοχίου και αφαιρούνται 2 βαθμοί από την επόμενη περίοδο (2010-11) από την υπαίτια ομάδα. Ακόμη της επιβάλλεται χρηματική ποινή 200 ευρώ.
• Ο αγώνας Βυζάντιο-Νέο Βυζάντιο κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ του δεύτερου γιατί η γηπεδούχος ομάδα δεν κατήλθε να αγωνιστεί. Επιπέον επιβάλλεται στην υπαίτια ομάδα χρηματική ποινή 1000 ευρώ και της αφαιρούνται 2 βαθμοί από το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.
• Επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 ευρώ στα σωματεία: Ενωση Διρφύων, Μιαούλη Φύλλων επειδή δεν φρόντισαν για την παρουσία γιατρού στους αγώνες που ήταν γηπεδούχα.
• Επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 ευρώ στο σωματείο Ολυμπιακός Λίμνης, λόγω κακής συμπεριφοράς σύμφωνα με τον ΚΑΠ (τρεις αποβολές σε έναν αγώνα).
• Επιβάλλεται χρηματική ποινή 100 ευρώ στην Προποντίδα για τον αγώνα 10-10-2009 με ΑΟΧ.
• Επιβάλεται τιμωρία αποκλεισμού 3 μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους στον προπονητή του Αγ. Νικολάου Γρηγόρη Μάλλιαρη και χρηματική ποινή 360 ευρώ.
• Ποινή αυστηρής επίπληξης επιβάλλεται στο Νηλέα Νεοχώρίου (για τον αγώνα με Εξω Παναγίτσα)
• Καλούνται σε απολογία:ο προπονητής του Ταμυναϊκού Βαγγέλης Πεππές, ο Απόλλων Ερετριας, ο προπονητής του Αγ. Νικολάου Γρηγόρης Μάλλιαρης, ο Αμαρυνθιακός και η ΑΕΚ, καθώς και οι εκπρόσωποι τους αντίστοιχα κ.κ. Μεταξάς, Χνάρης

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 24-25/10/09
Οι αγώνες Β’ κατηγορίας της 25-10-09:
ΑΓ. ΑΝΝΑ – ΕΥΡΙΠΟΣ, ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΙΧΑΔΑ θα αρχίσουν στις 3.00. Ο τελευταίος αγώνας θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο. Στο ίδιο γήπεδο θα γίνει και ο αγώνας ΚΑΜΑΡΕΣ-ΖΑΡΗΤΡΑ της 24-10-09. Ο αγώνας Αγ. ΙΩΑΝΝΗΣ- ΑΥΛΙΔΑ Θα γίνει στο γηπ. Αλιβερίου και ο αγώνας ΠΡΟΚΟΠΙ-ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙ στο παλαιό γηπ. Προκοπίου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΚΤΩΝ
Στον 7ο όμιλο με τις Ενώσεις Αθηνών, Πειραιά, Αν. Αττικής και Δ. Αττικής
τοποθετήθηκε η Εύβοια για τους αγώνες Α’ φάσης των Πρωταθλημάτων Μικτών Ενώσεων. Φέτος, θα προκριθούν δύο ομάδες (πρώτη και δεύτερη κάθε ομίλου) στη Β’ φάση. Η κλήρωση διεξάγεται σήμερα (Παρασκευή 23 Οκτωβρίου) και η έναρξη των αγώνων έχει οριστεί για την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Εγινε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου
η κλήρωση των Γυναικείων Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου και στις 8 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα (Πανελλήνιο) όπου συμμετέχει και η ομάδα των Αβαντίδων. Θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους και η ομάδα της Χαλκίδας τοποθετήθηκε στο δεύτερο (Νότιος), μαζί με: την Καλλιθέα, τον Οδυσσέα Γλυφάδας, την Αίγινα, την Ελλάδα Ποντίων, τη Δραπετσώνα, τις Κρήσσες Ρεθύμνου και τον Εργοτέλη.
Σύμφωνα με την προκήρυξη, δημιουργείται από τη νέα περίοδο άλλη μια κατηγορία (σύνολο: 3, από 2). Στην Α’ Εθνική της επόμενης περιόδου θα αγωνίζονται οι 8 πρώτες (4 από κάθε όμιλο), του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και οι 5 πρωταθλήτριες του Περιφερειακού. Οι Αβαντίδες, αν δεν είναι στην τετράδα και καταλάβουν μια θέση από 5η έως και 8η, θα παίξουν του χρόνου στη Β’ κατηγορία.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
8/11/09: ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ
15/11/09:ΔΟΞΑ/ΑΡΤΕΜΙΣ 97- ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ
29/11/09: ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ-ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ
6/12/09: ΑΙΓΙΝΑ- ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ
13/12/09: ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ
20/12/09: ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ-ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ
10/1/2010: ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ- ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ
Ο Β’ γύρος αντίστροφα τις παρακάτω ημερομξηνίες:
17-1-10, 31-1-10, 7-2-10, 21-2-10, 28-2-10, 7-3-10 και 14-3-10.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
• Οι αγώνες πρωταθλήματος Νεων
Κύμη-Κριεζά, Κριεζά-Α. Ιωάννης , Κονίστρες-Κριεζά κατακυρώνονται υπέρ της Κύμης, του Αγ. Ιωάννη και των Κονιστρών , λόγω παραίτησησς της ομάδας των Κριεζών στην οποία επιβάλλεται συνολικά χρηματική ποινή 300 ευρώ. Ολοι οι υπόλοιποι αγώνες των Κριεζών θα κατακυρώνονται με 3-0 υπέρ των αντιπάλων.
• Ο αγώνας ΩΡΕΟΙ-ΑΙΔΗΨΟΣ/ΦΕΑ για το πρωτάθλημα Παίδων θα αρχίσει στις 12.00 και ο αγώνας Ακαδ. Ιστιαίας-ΟΠΑ στις 10.00 (24-10-2009). Ο αγώνας ΒΑΤΩΝΤΑΣ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΊ ΣΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΌ ΓΉΠΕΔΟ ΤΗΝ ΤΕΤΆΡΤΗ 28-10-09, ΏΡΑ 15.30. Ο αγώνας Νεων της 24/10/09 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ αναβάλλεται και θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/11/09, ώρα 15.00.

ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1 αγωνιστική: Γ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ (ΑΟΝΑ), Τ. ΔΗΜΟΛΙΑΝΗΣ (ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
5 αγωνιστικές: Χ. ΚΑΤΣΗΣ (ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ),
3 αγωνιστικές: Δ. ΜΑΝΩΛΗΣ (ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ), Α. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (ΑΕΚ)
2 αγωνιστικές: Δ. ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΗΣ (ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ)
1 αγωνιστική: Μ. ΠΡΑΣΙΝΟΣ (ΑΛΑΤΣΑΤΑ), Δ. ΜΕΣΑΡΤΣΙΔΗΣ (ΑΕΚ), Ν. ΣΜΠΙΛΙΡΗΣ (ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ), Α. ΠΟΥΡΝΗΣ (ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ), Ε. ΤΡΑΧΙΩΤΗΣ (ΚΡΙΕΖΑ), Α. ΣΕΧΑΪ (Ε. ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ)
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
4 αγωνιστικές: Π. ΣΙΑΝΟΣ (ΟΠΑ)
3 αγωνιστικές: Ρ. ΓΙΑΧΒΑΚ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Ν. ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ, Ν. ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ (ΛΙΜΝΗ), Δ. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ (ΣΤΑΥΡΟΣ)
2 αγωνιστικές: Γ. ΣΙΛΙΒΑΚΟΣ (ΣΤΑΥΡΟΣ)
1 αγωνιστικΉ: Χ. ΚΑΠΕΛΑΡΗΣ (ΛΙΜΝΗ)
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:-
ΥΠΟΔΟΜΗΣ
4 αγωνιστικές: Β. ΤΣΙΚΟΣ (ΚΑΡΥΣΤΟΣ), Δ. ΜΑΥΡΟΥΤΣΙΚΟΣ (ΩΡΕΟΙ)
1 αγωνιστική: Α. ΜΠΟΥΡΙΔΗΣ (ΑΛΚΙΜΟΣ), Σ. ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ (ΕΡΕΤΡΙΑ)


ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 18
Γίνεται γνωστό ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η αναγραφή των αριθμών από 1 έως 18 στις φανέλες των ποδοσφαιριστών στους αγώνες. Η διάταξη θα ισχύσει για τα πρωταθλήματα της Ενωσης από 31/10-1/11/2009

ΑΝΩΤΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
Σύμφωνα με απόφαση της ΕΠΟ στη συνεδρίαση της Παρασκευής 9-10-09 (Δ.Σ. Νο 15) όρζονται ως ανώτατα χρηματικά όρια αποζημίωσης των διαιτητών για τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, που διοργανώνονται από τις οικείες Ε.Π.Σ. τα ακόλουθα:
Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία:
Διαιτητής 40.00 ευρώ. Βοηθός διαιτητής: 30.00 ευρώ.
Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία:
Διαιτητής 35.00 ευρώ. Βοηθός διαιτητής 25.00 ευρώ.
Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία:
Διαιτητής 30.00 ευρώ. Βοηθός διαιτητής 20.00 ευρώ.
2. Η ημεραργία καθορίζεται στα 05.00 ευρώ και η χιλιομετρική αποζημίωση στα 0,30 λεπτά του ευρώ ανά χιλιόμετρο.
3. Οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων θα παρακρατούν ποσοστό από τις αποζημιώσεις των διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας όλων των κατηγοριών, για την κάλυψη μέρους των εξόδων παραγωγής, εκπαίδευσης και επιμόρφωσής τους, ως ακολούθως:
Διεθνείς αγώνες: 20.00%
Αγώνες Επαγγελματικών Κατηγοριών: 15.00% και
Αγώνες Δ’ Εθνικής και Τοπικών πρωταθλημάτων 10.00%.