Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΑΓΑΠΗ-ΑΓΑΠΗ-ΑΓΑΠΗ
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


apopsignomi.blogspot.com


ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ χαλαρά.....
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ 
ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ




"ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ" 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ 
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ 
ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ!!!
ΤΩΡΑ "ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ 
ΚΛΑΜΜΕΝΕΣ ΧΗΡΕΣ" 
ΚΑΙ "ΒΟΥΒΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ"!!
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΓΚΕΣ. 
Ο ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ ΕΦΥΓΕ.
 ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ 
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ 
"ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ" 
ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ 
ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ.
ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ 
Η ΛΙΣΤΑ ΟΛΩΝ 
ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ
 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ 
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ 
Ή ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ;

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ




ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ 
ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ 
ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΛΙΑΝΗΣ ΑΜΜΟΥ!!
ΟΥΤΕ ΕΝΑ 
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΚΚΙΑΤΙΚΟ ΦΩΤΑΚΙ 
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ!!!
ΓΙΑΤΙ; 
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ 
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ;
Νοσοκομείο για... κούκλες
Τα περισσότερα παιδιά αναπτύσσουν ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με τα αγαπημένα  τους παιχνίδια και δεν θέλουν να τα αποχωριστούν ακόμη και όταν αυτά χαλάσουν.
Στη Βραζιλία, ένας παλιός τεχνίτης γραφομηχανών και η οικογένεια του αποφάσισαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα δημιουργώντας ένα εργαστήριο με την ονομασία «νοσοκομείο παιχνιδιών».
Πολλά από τα τμήματα του εργαστηρίου έχουν πάρει ονομασίες κλινικών. Μέσα στο νοσοκομείο παιχνιδιών υπάρχει το ακτινολογικό τμήμα, το τμήμα Επειγόντων περιστατικών, το αναρρωτήριο και η αίθουσα αναμονής.
Οι  ιδιόμορφοι «ασθενείς» εισάγονται στην «κλινική» και σε μερικές ώρες ή ημέρες παίρνουν εξιτήριο όντας απόλυτα υγιείς.
Το 80% των παιχνιδιών που επισκευάζονται είναι παλιές κούκλες που έχουν κληροδοτηθεί από γενιά σε γενιά, από μητέρα σε κόρη και έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τους κατόχους τους.
Το νοσοκομείο παιχνιδιών επιδιορθώνει περίπου 200 κούκλες κάθε μήνα ενώ επίσης ευπρόσδεκτα είναι και τα αρκουδάκια και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.
Το κόστος δεν ξεπερνά το 20% της αξίας κάθε παιχνιδιού.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΜΠΟΥΡΤΖΙ)




ΤΟ ΜΟΝΟ
 ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ
 ΣΤΟ ΛΗΛΑΝΤΙΟ.




ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ 
ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΩΡΟ 
ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ




ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ,
ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ,
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,
"ΤΑ ΣΥΝ"
ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥ




ΟΜΟΡΦΑ 
ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ
 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ


ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ 
ΠΑΙΖΟΥΝ 
ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...........


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ 
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΑΛΟΝΙ 
ΤΟΝ ΚΑΦΕ, ΤΟ ΤΣΑΪ Ή ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟΥΣ.


*ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ 
ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 
ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, 
ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖΙ

ΚΚΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

   
Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του και τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των νεκρών ναυτεργατών του Aegean Wind. Δυστυχώς μεγαλώνει ο κατάλογος των εργαζομένων που άδικα έχασαν της ζωή τους θυσία στο βωμό της αύξησης των κερδών εφοπλιστών και βιομηχάνων.
   
Είναι απαράδεκτο πριν διενεργηθεί οποιαδήποτε έρευνα η κυβέρνηση, με τις δηλώσεις της αρμόδιας υπουργού, ουσιαστικά να αθωώνει την εταιρία, χρεώνοντας τον θάνατο τόσων εργαζομένων στην κακιά ώρα, τη στιγμή που αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των εργοδοτικών εγκλημάτων σε στεριά και θάλασσα. Η πολιτική που υπηρετεί την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του κεφαλαίου, εκτός από τη μείωση των μισθών και την περικοπή στοιχειωδών δικαιωμάτων, διαμορφώνει επικίνδυνες συνθήκες εργασίας, αποδεικνύεται άκρως επικίνδυνη ακόμα και για τη ζωή και την ακεραιότητα των εργαζομένων.
   
Το ΚΚΕ καλεί το ταξικό εργατικό κίνημα, όλους τους εργαζόμενους στα πλοία και στους άλλους εργασιακούς χώρους να δυναμώσουν την πάλη τους, να εξαναγκάσουν κυβέρνηση και εργοδότες να λάβουν ουσιαστικά μέτρα προστασίας. Να απαιτήσουν την πλήρη διαλεύκανση των αιτιών που οδήγησαν τόσους συναδέλφους τους στο θάνατο και την τιμωρία των ενόχων καθώς και την προστασία των οικογενειών των θυμάτων, ελλήνων και αλλοδαπών.

   
ΑΘΗΝΑ 26/12/2009 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟIΑΝ ΛΟΥΚΑΣ Τ.ΚΑΤΣΕΛΗ ΓIA AEGEAN WIND
Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2009

    Η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Τ. Κατσέλη με αφορμή το τραγικό συμβάν του πλοίου AEGEAN WIND στη Βενεζουέλα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
   
«Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για την απώλεια των Ναυτικών μας, Ελλήνων και αλλοδαπών και την αμέριστη συμπαράστασή μου στις οικογένειές τους».
Ομιλία στην ΕΛΔΥΚ
Μήνυμα Χριστόφια κατά των ξένων επεμβάσεων για το Κυπριακό

Εναντίον των ξένων επεμβάσεων στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού τάχθηκε ο πρόεδρος της Κύπρου Δημήτρης Χριστόφιας, μιλώντας στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).
Ο κ. Χριστόφιας τόνισε ότι η τύχη του κυπριακού λαού δεν θα πρέπει να καθορίζεται από οποιουσδήποτε εκτός Κύπρου. Ακόμη, σημείωσε ότι Κύπρος και Ελλάδα βράζουν στο ίδιο καζάνι και θα πρέπει να βγουν αλώβητες.
«Παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος είναι ισχυρός, έχουμε τη θέληση, την αποφασιστικότητα και την ευελιξία για να φθάσουμε στο τέρμα, στην Ιθάκη, στην επανένωση αυτού του δύσμοιρου τόπου. Και αυτό θα επιτευχθεί, μέσα από μια λειτουργική και βιώσιμη ομοσπονδία, η οποία να δίνει τη δυνατότητα ειρηνικής συμβίωσης με τους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας», υπογράμμισε ο Κύπριος πρόεδρος.
«Δυστυχώς η ανισότητα και η αδικία επικρατούν ακόμη και στις διακρατικές σχέσεις, έτσι για 35 ολόκληρα χρόνια, η Κυπριακή Δημοκρατία στερείται του αγαθού της ελευθερίας και της δυνατότητας να ελέγχει όλη την επικράτεια της, γιατί παράνομα η Τουρκία κατέχει μέρος του εδάφους της», πρόσθεσε ο κ. Χριστόφιας.
Ο κ. Χριστόφιας ευχαρίστησε θερμά τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη του στον αγώνα του κυπριακού λαού και διαβεβαίωσε ότι οι σχέσεις τόσο με την προηγούμενη όσο και τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση, ήταν, είναι και θα παραμείνουν άψογες.
Εξ άλλου, σημείωσε ότι η ΕΛΔΥΚ αποτελεί μέρος της αμυντικής ικανότητας και των σχεδιασμών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Συνεχίζονται οι κατολισθήσεις
Δυσοίωνες οι προβλέψεις για το άνοιγμα της Εθνικής Οδού στα Τέμπη

Ιδιαίτερα αισιόδοξο χαρακτηρίζεται από ειδικούς επιστήμονες το σενάριο για άνοιγμα της Εθνικής Οδού στο ύψος των Τεμπών σε τρεις ή τέσσερις μήνες, καθώς αφ' ενός οι κατολισθήσεις συνεχίζονται, αφ' ετέρου, δε, υπάρχει και η εμπειρία από άλλες ανάλογες καταστάσεις, όπως στη Μαλακάσα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Βήμα, όλες αυτές τις ημέρες, μία εβδομάδα μετά την καταστροφή, οι κατολισθήσεις στα Τέμπη συνεχίζονται και αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι το φαινόμενο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.
Αλλωστε σε δύο άλλες -ηπιότερες, όπως εκτιμάται- περιπτώσεις κατολισθήσεων το χρονικό διάστημα αποκατάστασης ήταν σαφώς πολύ μεγαλύτερο.
Για την αποκατάσταση της Εθνικής οδού στην περιοχή της Μαλακάσας χρειάστηκαν περίπου τρία χρόνια, ενώ στην περιοχή Παραδείσια - Τσακώνα της Εθνικής οδού Κορίνθου - Τριπόλεως - Καλαμάτας τα οδικά έργα δεν έχουν τελειώσει ακόμη.
Ώσπου να αποδοθεί στην κυκλοφορία η Εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης και η διέλευση από τα Τέμπη να είναι πάλι ασφαλής, η χώρα θα παραμένει κομμένη στα δύο, με την κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται από εναλλακτικές διαδρομές.
Έτσι, σε αυτή τη φάση το βάρος δίδεται στην ενίσχυση και βελτίωση βασικών σημείων του επαρχιακού οδικού δικτύου της περιοχής, που αναγκαστικά θα σηκώσει όλη τη διερχόμενη κίνηση.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ;

Συνελήφθη για κολπές ο μουσουλμάνος που ισχυριζόταν ότι του έσκισαν το κοράνι!


Θυμάστε τον μουσουλμάνο που έκανε άνω κάτω την Αθήνα με το σκισμένο κοράνι που υποτίθεται ότι του έσκισε ένας αστυνομικός και έγιναν διαδηλώσεις στην Αθήνα; Ε, λοιπόν ο 28χρονος Ατιγκ Μοχάμαντ από το Πακιστάν έχει συλληφθεί και κρατείται για κλοπές σε σπίτια και μάλιστα έγινε έφοδος στο σπίτι του και βρέθηκαν κοσμήματα και τιμαλφή!
Ο άνθρωπος αυτός ήταν του ...βρώμικου κόσμου με ποινικά αδικήματα στην πλάτη του όμως 
ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πριν έναν χρόνο για να γίνει πάλι μπάχαλο η Αθήνα.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα μας πει τίποτα τώρα που τον συνέλαβαν τον 28χρονο μουσουλμάνο που ισχυρίστηκε ότι το κοράνι που είχε στην τσέπη του(την πίσω ξέρετε ποια) του το έσκισε ο αστυνομικός;
Ε, όχι ρε παιδιά. Είπαμε αλλά αρκετά με το στήσιμο. Όλα τελικά αποδεικνύονται στην πορεία. Κανένας μαθητής δεν έκανε μπουρλότο την Αθήνα. Άλλοι τα έκαναν.
..

ΑΠΟ ΤΟ troktiko

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ



ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
ΑΓΑΠΗ-ΑΓΑΠΗ-ΑΓΑΠΗ
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


apopsignomi.blogspot.com


ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ χαλαρά.....
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ 
ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

ΠΑΓΚΑΛΟΣ


Α.Λοβέρδος: "Απαιτείται συνεννόηση"

   Τα μέτρα για το ασφαλιστικό θα είναι σκληρά, τονίζει ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Veto.
Σημειώνει, πως αν δεν γίνουν οι αλλαγές τότε θα υπάρξει βίαιη προσαρμογή και αυτό σημαίνει αίμα.
Σημειώνει δε χαρακτηριστικά, "ή ταν ή επί τας".
Ο κ.Λοβέρδος υπογραμμίζει πως απαιτείται συνεννόηση όλων, προκειμένου να υπάρξει δομική αλλαγή του ασφαλιστικού συστήματος με καταπολέμηση της σπατάλης, της εισφοροδιαφυγής και της μαύρης εργασίας.
Παράλληλα,προειδοποιεί ότι δεν θα γίνουν ποτέ μίνι εθελούσιες έξοδοι στον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, την Εμπορική και την Εθνική. 




ΣΧΟΛΙΟ: ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ;
 ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ;
ΚΥΡΙΕ ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΤΟ "ή ταν ή επί τας" Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ"!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ




Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΟΧΟΥΣ 
ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΚΥΜΗΣ 
ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΡΙΟΝΑ 
ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ 
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ 
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ BLOG 
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 
ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ 
ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΜΕ 
ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 
ΘΕΛΕΙ.
ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ 
ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 
ΚΑΙ ΑΛΛΟ 
ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.
ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ 
ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ 
ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 
ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ 
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΠΑΠΑΡΗΓΑ-ΚΑΝΕΛΗ


Ναυτική τραγωδία
   Τρεις Ελληνες και δύο Φιλιππινέζοι ναυτικοί βρήκαν το θάνατο και τέσσερις αγνοούνται από την πυρκαγιά που ξέσπασε ανήμερα των Χριστουγέννων στο ελληνικό φορτηγό πλοίο Aegean Wind, σύμφωνα με ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας.
    H φωτιά είχε εκδηλωθεί χθες το πρωί στο ελληνικό φορτηγό πλοίο "Aegean Wind", ενώ αυτό έπλεε 90 ναυτικά μίλια βόρεια των ακτών της Βενεζουέλας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοούμενων ναυτικών-μελών του πληρώματος του πλοίου συνεχίζονται.
   
Από την πυρκαγιά, επίσης, τραυματίστηκαν ελαφρά 5 άτομα, δύο Ελληνες ναυτικοί, δύο αλλοδαποί και μια Ελληνίδα, δόκιμη αξιωματικός. Ολοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε κοντινό νησί, για νοσηλεία.
   
Τα ξημερώματα αναμένοταν να φθάσει στην περιοχή όπου βρίσκεται το "Aegean Wind", ρυμουλκό, προκειμένου να οδηγήσει το φορτηγό πλοίο στο πλησιέστερο λιμάνι.
   
Εξάλλου, αξιωματικοί της Ακτοφυλακής της Βενεζουέλας μετέβησαν στο πλοίο για να ερευνήσουν τα αίτια της πυρκαγιάς.
    Η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έφθασαν από την πρώτη στιγμή στο ενιαίο κέντρο έρευνας, συντονισμού έρευνας και διάσωσης του Λιμενικού Σώματος, όπου και ενημερώθηκαν για την πορεία των ερευνών.
    Η κ. Κατσέλη, σε δηλώσεις της, υπογράμμισε ότι θα γίνει έρευνα σε βάθος, με πρωταρχικό στόχο τη λήψη των αναγκαίων μέτρων για την αποφυγή άλλων τέτοιων καταστάσεων στο μέλλον.
   
Ικανοποιημένος από τις ενέργειες του Κέντρου Ερευνας και Διάσωσης δήλωσε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
 

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ




ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΡΑΣ 
(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΗΛ):
 ΚΥΡΙΕ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ 
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ 
ΓΙΑ ΤΟ ΛΗΛΗΝΤΙΟ.
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΘΑ" 
ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Οδηγός επιβίωσης εν μέσω κρίσης
Τι φέρνει το 2010 για καταθέτες, επενδυτές και δανειολήπτες

Νέα δεδομένα σε καταθέσεις, επενδύσεις, δάνεια αλλά και στην κτηματαγορά φέρνει το 2010. Καθώς η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι πιεσμένη και από τις υποβαθμίσεις των διεθνών οίκων, μετοχές και ομόλογα έχουν βρεθεί στη μέγγενη των κερδοσκοπικών πιέσεων και προκαλούνται ερωτήματα για την πορεία των αγορών αλλά και ανασφάλεια στους καταθέτες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, τα σύννεφα της κρίσης φαίνεται ότι αραιώνουν στην παγκόσμια οικονομία, η ανάκαμψη όμως παραμένει εύθραυστη και οι διεθνείς αναλυτές προειδοποιούν ότι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους.
Ήδη πληθαίνουν οι εκτιμήσεις για αύξηση των επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέχρι τα τέλη του 2010, γεγονός που θα σημάνει το τέλος του φθηνού χρήματος για τα νοικοκυριά.
Όσο για την Ελλάδα, όπως τονίζουν τραπεζίτες, χρηματιστές και στελέχη της αγοράς, το μεγάλο στοίχημα για το 2010 δεν είναι άλλο από την αποτελεσματικότητα του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση τους πρώτους μήνες του νέου έτους.
 Τα όποια νέα μέτρα θα αποτελέσουν «δείγμα γραφής» των προθέσεων του οικονομικού επιτελείου, αλλά και «πυξίδα» για την προσπάθεια που γίνεται προκειμένου η ελληνική οικονομία αφενός να επανέλθει σε ανοδικούς ρυθμούς και αφετέρου να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων εταίρων.
 Σε αυτό το ευμετάβλητο κλίμα, όπως τονίζουν στελέχη της αγοράς, δημιουργούνται σημαντικές ευκαιρίες τόσο...........


ΤΣΙΠΡΑΣ - ΑΛΑΒΑΝΟΣ




ΨΑΧΝΟΥΝ
 ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ!!

ΒΛΑΣΗΣ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ




ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ 
ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑ 
Ο ΒΛΑΣΣΗΣ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ.
ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Αυξάνονται τα θύματα
Απεβίωσε ένας ακόμη ασθενής από τη νέα γρίπη

Στα πλαίσια της παρακολούθησης της πορείας της πανδημίας της νέας γρίπης (Η1Ν1) στη χώρα, το ΕΚΕΠΥ ανακοίνωσε ότι απεβίωσε ασθενής 57 ετών, παχύσαρκη, επιβεβαιωμένο κρούσμα της νέας γρίπης.
Οι νεκροί από επιπλοκές της νέας γρίπης ανέρχονται σε 60.
Πάντως, το πανδημικό κύμα της νόσου φαίνεται να έχει μπει σε φάση ύφεσης. Δεν αποκλείεται ωστόσο, να υπάρξει και δεύτερο ή ακόμη και τρίτο κύμα στη διάρκεια του χειμώνα αλλά και στις αρχές της άνοιξης.
Την τελευταία εβδομάδα τα πιστοποιημένα εργαστήρια επιβεβαίωσαν 1.336 επιπλέον κρούσματα της νέας γρίπης. Έτσι, ο συνολικός αριθμός φτάνει πλέον τα 13.899.
Από το σύνολο των δειγμάτων που ανέλυσαν τα εργαστήρια, το 48,2% ήταν θετικά στον ιό Η1Ν1 της νέας γρίπης.
Σύμφωνα με την έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, την τελευταία εβδομάδα παρατηρήθηκε μείωση και των ασθενών με συμπτώματα γρίπης που επισκέφθηκαν γιατρό. Για κάθε 1.000 ιατρικές επισκέψεις, οι περίπου 42 αφορούσαν τέτοια περιστατικά.
Σε ό,τι αφορά τα σχολεία, το ποσοστό των μαθητών που απουσιάζαν την τελευταία εβομάδα από τα μαθήματά τους λόγω γρίπης, έφτασε το 14% περίπου στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το 8% στην πρωτοβάθμια.
Από την ημέρα έναρξης του προγράμματος εμβολιασμού, υπολογίζεται ότι έχουν εμβολιασθεί περίπου 350.000 άτομα και η τηλεφωνική γραμμή 1135 έχει δεχθεί περίπου 500.000 κλήσεις.
Πληροφορίες για τα κατά τόπους κέντρα εμβολιασμού υπάρχουν στην τηλεφωνική Γραμμή Ενημέρωσης και Υποστήριξης για τη Νέα Γρίπη 1135, καθώς και στην ιστοσελίδα www.ygeianet.gov.gr, η οποία ενημερώνεται καθημερινά με νέα Κέντρα εμβολιασμού.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ


ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ 
ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ, 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ 
ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ

ΔΩΣΑΜΕ


ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ 
ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ,
 ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΖΕΜΠΙΛΗΣ
 ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΧ, 
ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ. 

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ




"ΣΕΡΙΦΗ" 
ΤΙ ΕΓΙΝΕ; 
ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ 
Ή ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ 
ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ;

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Γκερέκου
Η ανάπτυξη του Τουρισμού δεν θα γίνει εις βάρος της κοινωνικής συνοχής
Η ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να γίνει εις βάρος της κοινωνικής συνοχής αλλά και των κοινωνικών εταίρων δήλωσε η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Αντζελα Γκερέκου, σε ομιλία της σήμερα στη Βουλή, κατά συζήτηση του Προϋπολογισμού του 2010.
 Η κα Γκερέκου επεσήμανε ωστόσο ότι ο Ελληνικός Τουρισμός δεν μπορεί να μείνει με ...........

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 
ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ 
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ 
ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 
Ο ΟΠΟΙΟΣ 
"ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ";


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ



Σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση της ομάδας ενόψει Χριστουγέννων στις 15:30 στο γήπεδό μας. Οι παίκτες μας θα πάρουν τριήμερο ρεπό απο τον προπονητή τους και θα βρεθούν ξανά την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 15:30 στο γήπεδο των Φύλλων για το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τον Μιαούλη.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ


Σήμερα (χθές) διεξήχθη ο αγώνας παίδων ανάμεσα στις ΕΠΣ Ευβοιας και Αθήνας στο ενωσιακό γήπεδο στο Πέι Δοκού.Απο την ομάδα μας κλήθηκαν να αγωνιστούν απο τον τεχνικό κ. Τόγια Ευάγγελο οι Παναγιώτης Ταυταρίδης(φώτο) και Γιώργος Μπαστούλης. Ο Παναγιώτης Ταυταρίδης  αγωνίστηκε και τα 90 λεπτά και μάλιστα πέτυχε το μοναδικό γκόλ της ομάδας ενώ ο Γιώργος Μπαστούλης μπήκε σαν αλλαγή.Δυστυχώς οι παίδες μας δεν κατάφεραν να κερδίσουν και ηττήθηκαν με σκορ 1-2.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ


Οπως όλα δείχνουν ο ποδοσφαιριστής μας Στέργιος Παππάς(φώτο) χάνει την υπόλοιπη σεζόν αφου  σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών υπέστη ολική ρήξη χιαστών στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Κύμη το οποίο έληξε 1-0 υπέρ της ομάδας μας.
 Επίσης ένας ακομη ποδοσφαιριστής μας ο τερματοφύλακας  Κώστας Παπαρίδης αποκόμισε ένα χτύπημα στον αστράγαλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στη χθεσινή και τη σημερινή προπόνηση. Υπολογίζεται οτι θα μπεί σε κανονικούς ρυθμούς απο την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου ώστε στο επόμενο παιχνίδι να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG




TΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ- ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

ΑΡ. ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΩΝ & ΚΛΗΣΕΩΝ ΣΤΟ 1135
   
    Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα εμβολιασμού έναντι της πανδημίας γρίπης Η1Ν1, συνεχίζεται ο εμβολιασμός του πληθυσμού στα εμβολιαστικά Κέντρα της χώρας.
    Εχθές 23.12.2009 εμβολιάσθηκαν 2.011 άτομα και η τηλεφωνική γραμμή 1135 δέχθηκε 6.245 κλήσεις. Από τις 16.11.2009, ημέρα έναρξης του προγράμματος εμβολιασμού, μέχρι και τις 22.12.2009, έχουν εμβολιασθεί συνολικά 350.735 άτομα και η τηλεφωνική γραμμή 1135 έχει δεχθεί 497.999 κλήσεις.
    Πληροφορίες για τα κατά τόπους Κέντρα εμβολιασμού στην τηλεφωνική Γραμμή Ενημέρωσης και Υποστήριξης για τη Νέα Γρίπη 1135 καθώς και στην ιστοσελίδα www.ygeianet.gov.gr, η οποία ενημερώνεται καθημερινά με νέα Κέντρα εμβολιασμού.    

ΕΠΣΕ

ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΝΩΝ 19-20/12/09
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1 αγωνιστική:
Ν. ΤΣΑΟΥΣΗΣ (ΑΡΤΑΚΗ), Ρ, ΙΣΑΛΑΡΙ (ΠΑΟΚ), Σ. ΦΟΥΡΜΟΥΖΗΣ (ΕΡΕΤΡΙΑ),

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
7 αγωνιστικές
: ΑΝ. ΓΚΑΝΗΣ (ΦΟΙΝΙΚΑΣ)
3 αγωνιστικές: ΑΓΓ. ΗΛΙΑΣ (ΠΙΣΣΩΝΑΣ), ΑΝ. ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ (ΙΣΤΙΑΙΑ)
1 αγωνιστική: Α. ΓΙΩΡΟΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ), Π. ΠΑΡΙΣΗΣ (ΣΚΕΠΑΣΤΗ), ΑΝ. ΗΛΙΑΣ (ΠΙΣΣΩΝΑΣ), ΕΥ ΛΑΘΟΥΡΑΣ (ΚΟΣΚΙΝΑ), Γ. ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ (ΠΑΠΑΔΕΣ)

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1 αγωνιστική:
Ι. ΦΟΥΡΛΗΣ (ΚΑΘΕΝΟΙ), Σ. ΚΑΛΙΒΑΤΣΙ (ΚΑΜΑΡΙΑ), ΣΤ. ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (ΚΕΡΑΥΝΟΣ Χ.), Σ. ΚΑΛΑΪ (ΑΓΙΟΣ),

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
3 αγωνιστικές
: Ε. ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΟΣ (ΠΑΟΧ)
1 αγωνιστική: Α. ΜΑΚΑΝΤΑΣΗΣ (ΝΕΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ) 

ΕΠΣΕ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 23-12-09
Το Δ.Σ. της Ενωσής μας με την υπ' αριθμ. 40/23-12-2009 απόφαση, αφού έλαβε υπόψη του τα άρθρα 5,9,11,15 και 29 του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, επέβαλε τις παρακάτω ποινές:
• Στα σωματεία: ΑΟ Χαλκίς, Ατρόμητος Βασιλικών, Αστέρας Βατώντα, Κόσκινα, Φοίνικας Ψαχνών επιβάλλεται ποινή χρηματικού προστίμου 50.00 ευρώ λόγω μη παρουσίας γιατρού στους αγώνες 19-20/12/09 που ήταν γηπεδούχα.
• Στον εκπρόσωπο της ΚΑΝΗΘΟΥ κ. ΤΣΟΚΑΝΗ Ν. επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού 4 αγωνιστικών από τους αγωνιστικούς χώρους για τον αγώνα ΚΑΝΗΘΟΣ-ΑΡΤΕΜΙΣ.
• Στο σωματείο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ επιβάλλεται χρηματική ποινή 100 ευρώ για τον αγώνα ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ.
• Στον εκπρόσωπο: Γ. ΖΑΟΥΡΗ (Σταυρός)και στον προπονητή Ι.ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΑΟΝΑ) επιβάλλεται ποινή εγγράφου επιπλήξεως
Στα σωματεία: ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ, ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ, ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ επιβάλλεται ποινή εγγράφου επιπλήξεως.
* Στο σωματείο ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ επιβάλλεται χρηματική ποινή 50 ευρώ για ρίψη φιάλης νερού στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με την Κύμη.
• Σε έγγραφη απολογία καλούνται, τα σωματεία: Ακράτητος Κεχριών, Φοίνικας Ψαχνών, Σκεπαστή, Πισσώνας και οι παράγοντες/προπονητές: Κ. Σταματίου (Προποντίδα), Θαλασσινός (Σκεπαστή).
- Ακόμη αποφασίστηκε όπως διεξαχθεί συγκέντρωση Διαιτητών-Παραγόντων σωματείων της Β. Εύβοιας (από δήμο Κηρέως και πάνω) στις 16 Ιανουαρίου στο Δασικό Χωριό Παπάδων.

ΕΠΣΕ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ΠΟΙΝΩΝ
ΣΤΗ Δ' ΕΘΝΙΚΗ
Σε συνέχεια προφορικής ανακοίνωσης του προέδρου της Επιτροπής Δ' Εθνικής στις κληρώσεις πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, για την απόφαση του Δ.Σ./ΕΠΟ (νο 14/3-9-09) για την επιβράβευση με το ποσό των 1000 ευρώ (δύο από κάθε όμιλο) των ομάδων εκείνων που θα συγκεντρώσουν αθροιστικά το μικρότερο αριθμό ποινών Σωματείου και Παραγόντων, γίνεται γνωστό ότι σε περίπτωση που βρεθούν παραπάνω από δυο ομάδες με ίδιο αριθμό ποινών σωματείου και παραγόντων, επόμενα κριτήρια κατά σειρά είναι:
α_ όποιο σωματείο έχει χρεωθεί με λιγότερα χρηματικά πρόστιμα από κάρτες στις οικονομικές υπηρεσίες της ΕΠΟ.
β_ όποιο σωματείο έχουν χρεωθεί οι ποδοσφαιριστές του με λιγότερες κόκκινες κάρτες. 

Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ



ΦΩΤΟ ΑΠΟ evia-halkida.blogspot.com



ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ
 "ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΗΣ"
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΡΟΓΚΑ;
¨Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ"  ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, 
ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ
Καλά Χριστούγεννα,



Ευτυχισμένο Ειρηνικό
και Δημιουργικό
το Νέο Έτος 2010

Σταύρος Πετράκης

ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ




ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ
ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟ, 
ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΟΡΤΗ.

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΠΡΙΟΝΑΣ



ΦΩΤΟ ΑΠΟ evia-halkida.blogspot.com


ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,
 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ - ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ;
ΜΗΠΩΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΜΟΝΟ 
ΓΙΑΤΙ "ΕΙΔΑΜΕ" ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ κ. ΘΑΛΑΣΣΗ;
ΤΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ

ΗΛΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ




ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ 
Ο κ. ΗΛΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ
ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΓΕΡΑΝΤΩΝΗ. 
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ 
ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ.
ΚΥΡΙΕ ΘΑΛΑΣΣΗ 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΝΤΩΝΗΣ


ΕΧΕΙ ΠΑΘΟΣ Ο κ. ΓΕΡΑΝΤΩΝΗΣ 
ΚΑΙ ΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ 
ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ. 
ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΑΝΤΩΝΗ ΗΡΕΜΗΣΤΕ
 ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΗΛΙΚΙΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΜΙΚΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ




Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ 
ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ 
ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ 
ΣΤΑΘΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΓΙΑΣ.

ΜΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ-ΝΕΩΝ







ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ 
ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΕΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ 
ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΩΝ.

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ








ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ 
ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
 ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 
ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΙΟΡΤΟΥΛΕΣ 
ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΕΝΩΣΙΑΚΟ




Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ 
ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ 300;
ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ 
ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ!!
ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ 100- 150 
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ 
ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ 300, 
ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ 300 
ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ 1000!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ
 ΤΟ 2010
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΛΩΝΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ