Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

ΕΠΟ

Εθνική Ανδρών:
Εκτός αποστολής ο Γιούρκας Σεϊταρίδης

Υστερα από απόφαση του κ. Ρεχάγκελ, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής Ανδρών στο Μπιντγκόζ για τον φιλικό αγώνα με την Πολωνία (12/8/2009). Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΠΑΡΤΕ
ΜΕΡΟΣ
ΣΤΗΝ
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
ΣΤΗ
ΔΙΠΛΑΝΗ
ΣΤΗΛΗ

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ Ελληνοκυπρίων

35 χρόνια μετά

Τριανταπέντε χρόνια μετά την τουρκική εισβολή, ταυτοποιήθηκαν με τη μέθοδο DNA τα λείψανα πέντε Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων. Πρόκειται για τους Κορέλη Αντωνάκη του Μιχαήλ, Νικολάου Πανίκο του Χρυσοστόμου, Σκορδή Χριστόφορο του Γεωργίου, Παπαγιάννη Ιωάννης του Χαραλάμπους και Χατζηκυριάκο Ιωάννης του Χαραλάμπους, οι οποίοι υπηρετούσαν στο 398 Τάγμα Πεζικού.
Την στιγμή της αιχμαλωσίας των 5 Ελληνοκυπρίων στρατιωτών κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Τούρκου δημοσιογράφου Ερκίν Κονούσκεβερ, ο οποίος κατάφερε να διασώσει το φωτογραφικό υλικό παρά την σύλληψη του από τις τουρκικές δυνάμεις κατοχής.
H συγκλονιστική φωτογραφία-ντοκουμέντο που δείχνει γονατιστούς τους Ελληνοκύπριους στρατιώτες με τα χέρια πίσω από το κεφάλι, περικυκλωμένους από Τούρκους στρατιώτες, δημοσιεύθηκε τελικά στην τουρκική εφημερίδα «Μιλιέτ» και έγινε σύμβολο των επιτροπών αγνοούμενων της τουρκικής εισβολής.
Ο βοηθός του εκπροσώπου της Ελληνοκυπριακής πλευράς στην Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων Ξενοφών Καλλής, δήλωσε ότι για την ταυτοποίηση των λειψάνων ενημερώθηκαν οι οικογένειες των πέντε στρατιωτών. Ο κ. Καλλής ανέφερε ότι στον ίδιο ομαδικό τάφο βρέθηκαν τα λείψανα ακόμη 14 προσώπων, που δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Από ForeingPress

ΝΑΟΥΣΑ

Σε αποστολή
ΒΕΤΤΑΣ - ΘΑΛΑΣΣΗΣ
ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΤΤΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑ,
ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΩΝ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.
ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.
ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑ-ΛΙΖΑ (ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ)
ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ!!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΝΤΟΜΑ
ΕΝΑ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ"
"ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ
ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ"
"ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ"
"ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ
ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ";

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΠΟΙΟΙ
ΘΑ ΠΑΝΕ
ΣΤΑ "ΠΗΓΑΔΙΑ";
ΒΑΣΙΛΗ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

ΒΑΣΙΛΗ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ......
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ 'Η ΝΑ ΤΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.
ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ 'Η ΟΧΙ;
ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ.
ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΔΩ.
ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ;
ΑΠΟΔΕΙΞΗ.
ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ,
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΡΕΖΙΛΕΨΟΥΝ
ΤΗΝ Ε.Π.Σ.Ε.
ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.
Η Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ,
ΑΛΛΑ....
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ,
ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ

ΜΠΟΚΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


ΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,
ΑΛΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ
ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ.
ΜΕΧΡΙ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ,
ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ
ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΤΙΣΤΑ.
Στα λουτρά της Αιδηψού
Επώνυμοι εφοπλιστές, βιομήχανοι, πολιτικοί και άνθρωποι του πνεύματος έχουν αναζητήσει εκεί στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς, αλλά και λύση σε κάποιο πρόβλημα υγείας. Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο, τον Τσώρτσιλ, τον Ωνάση και τη Μαρία Κάλλας έως την Γκρέτα Γκάρμπο και τον Όμαρ Σαρίφ, πολλοί μεγάλοι αστέρες της διεθνούς, πολιτικής και οικονομικής σκηνής έχουν περάσει στα λουτρά της ευχάριστες ώρες χαλάρωσης. Πρόκειται για τη λουτρόπολη της Αιδηψού, η φήμη της οποίας έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα κι εδώ και πολλά χρόνια οι ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών της είναι ξακουστές σε πολλές γωνιές του πλανήτη.
Η Αιδηψός μπορεί να προσελκύσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη και να τον οδηγήσει στην αποκάλυψη των υπέροχων "μυστικών" που κρύβει στην ευρύτερη περιοχή της. Αποτελεί μοναδικό συνδυασμό του γαλάζιου και του πράσινου, ενώ το υπέδαφός της είναι πολύτιμο, ανακουφίζοντας χιλιάδες ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, το οποίο χρήζει ιαματικής θεραπείας.
Σύμφωνα με στοιχεία της οικείας δημοτικής αρχής, σήμερα, υπάρχουν περισσότερες από 80 ιαματικές πηγές στην Αιδηψό, που η θερμοκρασία τους κυμαίνεται από 28οC έως και 86οC!
Εκτός από τα ιδιωτικά υδροθεραπευτήρια, που λειτουργούν εντός ή εκτός ξενοδοχείων, με τη μορφή κανονικών λουτήρων ή πισίνας, απόκτημα για τη Λουτρόπολη αποτελεί το υδροθεραπευτήριο του Ε. Ο. Τ., που παρέχει όλες τις δυνατότητες για λουτροθεραπεία με τις σύγχρονες τεχνικές.
Την υδροθεραπεία ως μέθοδο ίασης πολλών ασθενειών- αναφέρουν τα ίδια στοιχεία- εισήγαγε ο Ιπποκράτης, στα μέσα του 5ου αιώνα. Η καινοτομία αυτή υπήρξε πολύ επιτυχής και τα Ασκληπιεία μετατρέπονται σε κανονικά ιατρεία, όπου η Λουτροθεραπεία ασκείται με σύστημα και μέθοδο και καθιερώνεται ως βασική σχεδόν ανάγκη υγιών και μη.
Το αποκορύφωμα της δόξας της, η λουτρόπολη της Αιδηψού το γνωρίζει στα χρόνια της ρωμαϊκής κυριαρχίας. Ο Πλούταρχος, στο βιβλίο του "Βίος Σύλλα", αναφέρεται διεξοδικά τόσο στις φυσικές καλλονές και στην πλουσιότατη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής της Αιδηψού όσο και στα ονομαστά συμπόσια, που σχεδόν πάντοτε συνοδεύουν τη λουτροθεραπεία. Εκεί, παράλληλα με την παράθεση εξαιρετικής ποιότητας και μεγάλης ποικιλίας εδεσμάτων, οι λουόμενοι είχαν την ευκαιρία ν' απολαύσουν και την "πνευματική τροφή", που πρόσφεραν οι ολονύκτιες συζητήσεις.
Με το ξεκίνημα του 20ου αιώνα, τα ξενοδοχεία αρχίζουν να κτίζονται το ένα μετά το άλλο. Συγχρόνως, δημιουργούνται ιδιωτικά υδροθεραπευτήρια για να καλύψουν τις ανάγκες των λουομένων καθώς και πολυτελή εστιατόρια και ταβέρνες, κέντρα διασκεδάσεως με ζωντανή μουσική και φημισμένα ορχηστρικά συγκροτήματα. Η λουτρόπολη της εποχής εκείνης είναι το σημαντικότερο κέντρο εσωτερικού και εξωτερικού τουρισμού.
Επώνυμοι εφοπλιστές, βιομήχανοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες και πνευματικοί άνθρωποι, περνούν στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς και η λουτρόπολη γίνεται γνωστή πέρα από τα ελλαδικά σύνορα. Η φήμη της είναι χαρακτηριστική την Belle Epoque. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Κωστής Παλαμάς ,η Μαρίκα Κοτοπούλη ήσαν μερικοί από τους επιφανείς επισκέπτες της.
Από το 1912 μεταφέρεται στα Λουτρά η έδρα του Δήμου και με τη συμβολή των προσφύγων της Μικράς Ασίας που έφθασαν μετά το '22, δίνεται νέα ώθηση στην ανάπτυξη της πόλης, στους τομείς της αλιείας, της γεωργίας και του εμπορίου.
Στην περίοδο της Γερμανικής Κατοχής, τα κοσμοπολίτικα λουτρά στέκονται τυχερά. Ο κατοχικός στρατός χρησιμοποιεί τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα ως καταλύματα για την υποδοχή τραυματιών και έτσι γλιτώνουν την καταστροφή.
Μεταπολεμικά, δεν αργούν να γίνουν και πάλι πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών από την ακμάζουσα Αίγυπτο, την Κύπρο, την Ευρώπη και την Αμερική. Άνθρωποι της πολιτικής, της τέχνης και του πλούτου, όπως ο Τσώρτσιλ, ο Ωνάσης, η Μαρία Κάλλας, η Γκρέτα Γκάρμπο, ο Όμαρ Σαρίφ, ο Κώστας Βάρναλης περνούν ευχάριστες ώρες διαμονής και διασκέδασης, ενώ ο Μενέλαος Λουντέμης, στην εφηβεία του, γράφει το έργο του "Καληνύχτα Ζωή", εργαζόμενος ως σερβιτόρος.
Ο Δημήτρης Ψαθάς και ο Φωκίωνας Δημητριάδης διασκεδάζουν, πειράζοντας ο ένας τον άλλο στον κήπο της Αίγλης, λίγο αργότερα. Σήμερα, η Δημοτική Πλαζ καλύπτει τις ανάγκες όλων όσοι θέλουν να συνδυάσουν τη λουτροθεραπεία με το ευεργετικό θαλασσινό νερό.
Θεραπευτικές ιδιότητες
Οι εκθέσεις των ειδικών υδρολόγων γιατρών, αλλά και άλλων επιστημόνων, που έχουν εκδοθεί μετά το 1950 καταλήγουν σε συμπεράσματα, τα οποία είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό ίδια.
Τα ιαματικά νερά της Αιδηψού ενδείκνυνται για τις εξής παθήσεις: εκφυλιστικές αρθροπάθειες (χρόνιες και παραμορφωτικές καταστάσεις), ρευματοπάθειες (χρόνιες μορφές ρευματισμών),σπονδυλοαθρίτιδες (χρόνιες και αγκυλωτικές μορφές), ριζίτιδες, οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, μετατραυματικές δυσμορφίες και αγκυλώσεις, περιφερικές νευρίτιδες (νευραλγίες-μυαλγίες), ημικρανίες, τενοντίτιδες, χρόνιες γυναικολογικές παθήσεις (σαλπιγγίτις, ενδομητρίτις, ωοθηκική ανεπάρκεια, λευκόρροια καθώς και μερικές περιπτώσεις στείρωσης), αγγειοπάθειες (στην περιφερική κυκλοφορική ανεπάρκεια επιδρά το διοξείδιο του άνθρακα) και παθήσεις του ενδοκρινολογικού κύκλου (επιδρά η αναζωογονητική δράση του Ραδονίου).
Κείμενο: Α. Ζώης
ΑΠΕ

Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΛΟΥΚΙΣΙΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ
ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.
ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ
ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ
ΚΑΡΛΑΤΗΡΑ, Α
ΠΟ ΤΗΝ Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ.

ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

Νευρίασε ο Καβαλιέρε
«Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν»
λέει ο Μπερλουσκόνι και φεύγει για διακοπές
«Δεν υπάρχει τίποτα στην προσωπική ζωή μου για το οποίο πρέπει να απολογηθώ, ούτε καν προς την οικογένειά μου» δηλώνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πριν αναχωρήσει για διακοπές. Έντονα νευριασμένος αυτή τη φορά ο Καβαλιέρε ξεκαθαρίζει πως «δεν προσφέρεται για εκβιασμό».
Τα ροζ σκάνδαλα και η συνέντευξη της κόρης του Μπαράμπαρ, η οποία τον... σφάζει με το γάντι, κυριάρχησαν αναπόφευκτα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην συνέντευξη Τύπου που παραδοσιακά δίνει ο Μπερλουσκόνι πριν αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές διακοπές.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός επέμεινε ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει, λέγοντας ότι τις γελοίες ιστορίες και τους ισχυρισμούς ότι είναι ευάλωτος σε εκβιασμούς διακινούν «άνθρωποι που στρέφονται κατά της πατρίδας τους και πρέπει να ντρέπονται».
Σημειώνεται ότι ένα από τα ερωτήματα που θέτει σταθερά τις τελευταίες εβδομάδες από τις σελίδες της η εφημερίδα Repubblica είναι «αν ο Μπερλουσκόνι κινδυνεύει να πέσει θύμα εκβιασμού εξαιτίας των ευρύτατων, προσωπικών συναναστροφών του».
«Κανείς δεν μπορεί να με εκβιάσει και δεν έχω σκελετούς στην ντουλάπα. Δεν έχω τίποτα για το οποίο πρέπει να απολογηθώ στην προσωπική ζωή μου, ούτε καν προς την οικογένειά μου» είπε στους δημοσιογράφους ο 72χρονος Καβαλιέρε.
Όσο για τη συνέντευξη της κόρης του, τόνισε ότι η Μπάρμπαρα τον υπεραγαπά και η κριτική της δεν στρέφεται προς τον ίδιο.
«Δεν θα καταφέρουν να σπάσουν το ηθικό μου. Δεν προσφέρομαι για εκβιασμό» επανέλαβε.
Στη συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός μεγιστάνας-πρωθυπουργός εξαπέλυσε και ολομέτωπη επίθεση στην κρατική Rai. «Οι ειδήσεις του καναλιού Rai 3, είναι μεροληπτικές. Χθες, οι τέσσερις τίτλοι του κεντρικού δελτίου ήταν όλοι αρνητικοί. Η Rai χρηματοδοτείται από την εισφορά των καταναλωτών και δεν μπορούμε να υπομείνουμε άλλο αυτή την κατάσταση» δήλωσε.Η συντακτική ομαδα του καναλιού, πάντως, διαμαρτυρήθηκε επίσημα και ο πρόεδρος του, δημοσιογράφος Πάολο Γκαριμπέρτι, απάντησε πως «πρέπει να μεταδίδονται όλες οι ειδήσεις, διότι δεν έχουν διαφορετικό χρώμα και γεύση».
Newsroom ΔΟΛ

ΕΠΟ

Εθνική Ανδρών:
Οι διεθνείς για το φιλικό με την Πολωνία
Από την ΕΠΟ ανακοινώνονται οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο κ. Οτο Ρεχάγκελ για τον φιλικό αγώνα με την Πολωνία (12/8/2009, 21:30 Ελλάδας, Μπιντγκόζ): Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Χρήστος Πατσατζόγλου, Αγγελος Χαριστέας, Φάνης Γκέκας, Γιάννης Αμανατίδης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Αλέξανδρος Τζόρβας, Κώστας Χαλκιάς, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Σωτήρης Κυργιάκος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Νίκος Σπυρόπουλος, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Γρηγόρης Μάκος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Λουκάς Βύντρα.
Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 10/8/2009, οπότε είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (19:00, ανοιχτή). Για την Πολωνία θα αναχωρήσει στις 11/8/2009 και ώρα 11:00 και την ίδια ημέρα οι διεθνείς θα προπονηθούν στο γήπεδο του αγώνα (20:00, «City», ανοιχτή για 15΄). Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα αμέσως μετά τον αγώνα.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κέντζι Ογκίγια από την Ιαπωνία και βοηθοί οι συμπατριώτες του Τόρου Σαγκάρα-Γιασουχίκο Γιαμαζάκι. Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Πολωνός Μάρτσιν Μπόρσκι.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Τέσσερις αλλοδαποί κρατούμενοι συνελήφθησαν ενώ επιχειρούσαν να αποδράσουν στις 2 π.μ. σήμερα στο Β΄ "νεκρό" προαύλιο της Β΄ πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού, έχοντας διαφύγει προηγουμένως από το κελί στο οποίο κρατούνταν στον πρώτο όροφο της ίδιας πτέρυγας. Οι κρατούμενοι έγιναν αντιληπτοί από σωφρονιστικό υπάλληλο που εκτελούσε περιπολία, ο οποίος με τη βοήθεια συναδέλφων του τους συνέλαβε.
Όπως διαπιστώθηκε, οι τέσσερις κρατούμενοι έκοψαν με ατσάλινο σύρμα την σιδερόβεργα στο κελί τους και διέφυγαν στο Α΄ "νεκρό" προαύλιο αρχικά χρησιμοποιώντας σεντόνι σαν αυτοσχέδιο σχοινί. Το σεντόνι κρατούσε ο ένας εκ των κρατουμένων, ο οποίος και τραυματίσθηκε στο πόδι, στην προσπάθειά του να πηδήσει στο ίδιο "νεκρό" προαύλιο. Εν συνεχεία, οι κρατούμενοι βρέθηκαν στο Β΄ "νεκρό" προαύλιο, όπου και συνελήφθησαν (το οποίο διαχωρίζεται με σύρμα από το Α΄ ).
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι τέσσερις κρατούμενοι για να καταφέρουν τελικά να αποδράσουν θα έπρεπε να αναρριχηθούν από το Β' "νεκρό" προαύλιο διαδοχικά σε δυο μαντρότοιχους, ύψους 4 και 6 μέτρων αντιστοίχως (στην κατάληξη των οποίων έχει τοποθετηθεί σύρμα τύπου "σερπαντίνας") του κεντρικού προαυλίου, το οποίο φρουρείται συνεχώς από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και εξωτερικούς φρουρούς.
Για την απόπειρα απόδρασης διεξάγεται προανάκριση από το Α. Τ. Κορυδαλλού, ενώ ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας.
Ο ένας εκ των συμμετεχόντων στην απόδραση που τραυματίσθηκε μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού και εν συνεχεία στο Τζάνειο Νοσοκομείο .

ΕΠΟ

Απόφαση Εκτελεστικής Γραμματείας ΕΠΟ

Η εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα με θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος Super League 2009-2010.
Η απόφαση που ελήφθη είναι σύμφωνη με τη θέση που είχε διατυπώσει και ανακοινώσει η ΕΠΟ από τις 17/7/2009 και η οποία επαναβεβαιώθηκε στις 4/8/2009, κατόπιν των σχετικών εγγράφων της Super League, δηλαδή να τηρηθεί το αρχικό αγωνιστικό πρόγραμμα, με ημερομηνία έναρξης 22-23 Αυγούστου 2009.

ΝΕΑ ΛΑΜΨΑΚΟΣ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΘΕΛΕΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ.

Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ
Ο κ. ΣΕΜΠΟΣ,
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ.
ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ,
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.
Η Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ
ΣΤΗΝ Δ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ "ΔΑΝΕΙΚΗ" ΟΜΑΔΑ.

ΑΡΤΑΚΗ

ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΚΗΣ.
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΣ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ
ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ
ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΟΥ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!!
ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ........
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΤΙΡΙΟ
ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ
ΚΑΙ ΤΟ ARTAKI CLUB ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ..
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ!!!!

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ

ΦΩΤΟ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009

ΔΗΜΟΣ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΤΑΚΗΣ
ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Νυφικό με ουρά 2 χιλιομέτρων!
Στο Βιβλίο Γκίνες ελπίζει να γραφτεί το όνομά της μία νύφη στην Κίνα, η οποία στο γάμο της φορούσε νυφικό με μία ουρά μήκους άνω των 2 χιλιομέτρων.
Περισσότερες από τρεις ώρες χρειάστηκαν στους καλεσμένους να περιεργαστούν το φόρεμα, το οποίο ήταν στολισμένο με 9.999 μεταξωτά κόκκινα τριαντάφυλλα.
"Τόσο το μήκος του φορέματος, όσο και ο αριθμός των μεταξωτών ρόδων πάνω του είναι ικανά να γράψουν ιστορία", τόνισε ο γαμπρός Zhao Peng.
Ο Zhao αποφάσισε να κάνει την αίτηση για το βιβλίο των ρεκόρ, εμπνευσμένος από το προηγούμενο, το οποίο κατείχε η Ρουμανία με φόρεμα 1.5 χιλιομέτρου.
Το νυφικό κόστισε 5.856 δολάρια.

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ
"ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ"
ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ. ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
- ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΗΡΕΩΣ
Συμπατριώτες- Συμπατριώτισσες
Η ίδρυση του Ναυπηγείου στο Κυμάσι, δημιούργησε ελπίδες οικονομικήςανάκαμψης στην περιοχή μας.
Ήδη περίπου 30 άτομα εργαζόμαστε στο Ναυπηγείο, προσπαθώντας εμείς καιοι οικογένειες μας να ζήσουμε και να μείνουμε στην περιοχή. Μαζί μαςδουλεύουν στο Ναυπηγείο ντόπιοι εργολάβοι και επαγγελματίες.
Τα πρώτα χρήματα (μισθοδοσίες και προμήθειες από τα ντόπιακαταστήματα) άρχισαν να κινούνται στην περιοχή. Υπάρχει αισιοδοξία καισύμφωνα με τον επενδυτή σχέδιο για νέες προσλήψεις συμπατριωτών μαςγια το χτίσιμο του πλοίου που ήδη υπάρχει στο Ναυπηγείο. Αν όλα πάνεκαλά, το Σεπτέμβρη - Οκτώβρη, πολλά άτομα από την περιοχή μας θαδουλέψουν στο Ναυπηγείο.
Κι όμως ενώ η ελπίδα εργασίας ξαναγύρισε στο Μαντούδι, κάποιοι «γνωστοί - άγνωστοι» άρχισαν τις καταγγελίες προσπαθώντας νασταματήσουν την επένδυση.
Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν με τις ενστάσεις τους τον περασμένο Μάρτη,προσπαθούν να το πετύχουν με τις καταγγελίες τους τώρα.
Ποια συμφέροντα εξυπηρετούν;
Ποιοι δεν θέλουν να γίνει τίποτε στον τόπο μας ;
Ποιοι βολεύονται από την ανεργία και την ανέχεια στην περιοχή μας;
Ποιοι πραγματικά θα την πληρώσουν αν σταματήσει η επένδυση;
Συμπατριώτες ξυπνήστε!
Χωρίς εργασία κανείς νέος δεν πρόκειται να μείνει στο Μαντούδι.
Ούτε άνεργος, αλλά ούτε και επαγγελματίας. Η περιοχή μας πεθαίνεικαθημερινά από την ανεργία. Τα μεγάλα λόγια είναι κουβέντες τωνπαραθεριστών του καλοκαιριού. Αυτοί όμως θα επιστρέψουν στα σπίτια τους, στις εργασίες τους, στις πόλεις τους. Οι ντόπιοι όμως; Εμείς πουόλο το χρόνο είμαστε εδώ πως θα ζήσουμε;
Συμπατριώτες ξυπνήστε !
Κάποιοι παίζουν παιχνίδια
νομίζοντας ότι θα κερδίσουν πολιτικά από τηνακύρωση της επένδυσης.
Όμως αυτοί που πραγματικά θα χάσουμε είμαστε όλοι εμείς οι υπόλοιποι.
Εμείς χρειαζόμαστε εργασία. Εμείς που ζούμε εδώ.
Το Μαντούδι και η περιοχή μας χρειάζεται υγιείς επενδύσεις.
Κανείς δε θίγεται από το Ναυπηγείο

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΗΜΟΥ ΚΗΡΕΩΣ
ΚΟΡΚΟΝΙΚΗΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ
ΜΠΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΟΜΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ
ΞΥΔΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
ΑΓΙΑΣΟΦΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΛΙΑΚΟΣ
ΣΤΕΛΙΟΣΑΛΑΤΖΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣΠΑΠΑΘΥΜΙΩΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΡΗΣΒΕΡΝΕΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΠΟ: voriaevia
Αυστηρές οδηγίες από τον ΕΟΦ
Μόνο με ιατρική συνταγή η χορήγηση
των αντι-ιικών από τα φαρμακεία

Στα ράφια των φαρμακείων επιστρέφουν εντός των ημερών τα αντι-ιικά φάρμακα για τη νέα γρίπη με τον Εθνικό Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) να ορίζει αυστηρό πλαίσιο και διαδικασία ελέγχου για τη χορήγησή τους, η οποία θα γίνεται αποκλειστικά με αιτιολογημένη ιατρική γνωμάτευση συνοδευόμενη από συνταγή.
Στην απόφαση που εξέδωσε την Παρασκευή ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων υπογραμμίζεται ότι η διάθεση των αντι-ιικών σκευασμάτων Tamiflu και Relenza χωρίς ιατρική γνωμάτευση και συνταγή αποτελεί παράβαση της φαρμακευτικής νομοθεσίας.
Η γνωμάτευση και η συνταγή θα φυλάσσονται επί διετία στα φαρμακεία και θα είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή για έλεγχο.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί από τους υπευθύνους κυκλοφορίας των φαρμάκων ή από την φαρμακαποθήκη υπερβολική ζήτηση των προϊόντων θα πρέπει να ειδοποιείται άμεσα ο ΕΟΦ.
Οι εταιρείες-υπεύθυνοι κυκλοφορίας των αντι-ιικών φαρμάκων και οι φαρμακαποθήκες υποχρεούνται να ενημερώνουν σε εβδομαδιαία βάση τον ΕΟΦ για τις διατεθείσες ποσότητες αντι-ιικών φαρμάκων ανά προϊόν και ανά νομό.
Ανεξαρτήτως των ανωτέρω, σε περίπτωση που διαπιστωθεί από τους υπευθύνους κυκλοφορίας των αντι-ιικών φαρμάκων ή από φαρμακαποθήκη υπερβολική ζήτηση των προϊόντων αυτών πρέπει να ειδοποιείται άμεσα ο ΕΟΦ.
Φωτοτυπίες των αιτιολογημένων ιατρικών γνωματεύσεων θα πρέπει να αποστέλλονται εβδομαδιαίως από τα φαρμακεία στο Γραφείο Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Τα αντι-ιικά φάρμακα για προληπτική και θεραπευτική χορήγηση έναντι του στελέχους Η1Ν1 επιστρέφουν στα φαρμακεία της χώρας με απόφαση του υπουργείου Υγείας κατόπιν εισήγησης των επιστημόνων του Εθνικού και Επιστημονικού Επιχειρησιακού Συμβουλίου για την Αντιμετώπιση του ιού της νέας γρίπης.
Η ελεύθερη διακίνησή τους είχε απαγορευθεί εξαιτίας του ρεκόρ-πωλήσεων που καταγράφηκε τον Ιούνιο υπό το φόβο της πανδημίας.
Την ίδια στιγμή, οι φαρμακοβιομηχανίες διεθνώς αρχίζουν τις δοκιμές των εμβολίων σε ανθρώπους και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναμένει ότι οι πρώτες εγκρίσεις του παρασκευάσματος είναι πιθανό να δοθούν τον Σεπτέμβριο.
Ο ΠΟΥ διαβεβαιώνει ότι οι διαδικασίες διανομής των εμβολίων κατά της νέας γρίπης Α (H1N1) που βρίσκονται στο στάδιο της παρασκευής δεν θα επισπευσθούν εις βάρος της ποιότητας του παρασκευάσματος.
Προσθέτει, ωστόσο, ότι «οι χρονικοί περιορισμοί σημαίνουν ότι τα κλινικά δεδομένα θα είναι αναπόφευκτα περιορισμένα όταν θα διανεμηθούν τα πρώτα εμβόλια κατά της πανδημίας».
Για τον λόγο αυτό συνιστά «σε όλες τις χώρες που θα διαθέσουν το εμβόλιο να ασκούν εντατική εποπτεία όσον αφορά την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα» του παρασκευάσματος όταν θα αρχίσουν οι εμβολιασμοί.
Στην Ελλάδα οι πρώτες παρτίδες των εμβολίων αναμένονται περί τα μέσα Σεπτεμβρίου, όμως δεν πρόκειται να ξεκινήσει ο εμβολιασμός έως ότου υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλειά τους.
Γιατροί και φαρμακοποιοί έχουν κληθεί σε επαγρύπνηση για τυχόν παρενέργειες από το εμβόλιο ή τα αντι-ιικά φάρμακα.
Newsroom ΔΟΛ

ΠΑΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΠΑΜΕ

Η αντεργατική πολιτική που εφαρμόζεται πότε από τη Ν.Δ. , πότε από το ΠΑΣΟΚ έχει αποθρασύνει τις πολυεθνικές και την κάθε μεγάλοεργοδοσία, έχοντας στόχο την μεγιστοποίηση της κερδοφορίας τους.
Έτσι η γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας WIND δεν αρκέστηκε στο πετσόκομμα, στην αφαίρεση και στο ισοπέδωμα των δικαιωμάτων των εργαζομένων αλλά βαράει «στο ψαχνό», με στόχο την απαλλαγή της από εργαζόμενους και συνδικαλιστές που δίνουν τη μάχη για την οργάνωση των εργαζομένων και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους κόντρα στις επιλογές της.
Μετά την πρόσφατη απόλυση της συνδικαλίστριας Κατερίνας Τζίμα, μέλους του κλαδικού Σωματείου Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής συνέχισε να προκαλεί απολύοντας θρασύτατα την Όλγα Κολιούση εκλεγμένη στο Δ.Σ. του επιχειρησιακού σωματείου.
Η εργοδοσία της WIND ρίχνει το «γάντι» στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Φαίνεται όμως ότι την πληροφόρησαν λάθος τα «ανθρωπάκια της». Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, το ΠΑΜΕ όχι μόνο δεν τρομοκρατείται αλλά είναι σε θέση να απαντήσει αποτελεσματικά σε τέτοιες προκλήσεις.
Προειδοποιήσαμε την εργοδοσία να πάρει πίσω τις καταχρηστικές και παράνομες απολύσεις. Θέλουν πόλεμο θα τον έχουν.
Οι εργαζόμενοι μπορούν να δώσουν απάντηση και να «χαλάσουν» το προφίλ της πολυεθνικής. Να την γνωρίσουν οι εργαζόμενοι και όλος ο λαός σε όλη της την δράση. Για τις κάθε αντεργατικές επιλογές που εφαρμόζει, για το καθεστώς δουλείας που προσπαθεί να επιβάλλει.
Τους λέμε θα κάνουμε κάθε προσπάθεια, θα επιδιώξουμε το «σκάσε και δούλευε» να μην περάσει. Να το καταργήσουμε στην πράξη.
Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους της WIND να δυναμώσουν τον αγώνα τους στο πλευρό των ταξικών δυνάμεων συσπειρωμένοι το Σωματείο τους. Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα όχι μόνο της Αθήνας αλλά ολόκληρης της Ελλάδας μαζικά, ενωτικά, πανελλαδικά θα δώσει την απάντηση στην εργοδοσία το αμέσως επόμενο διάστημα.
Θα σταματήσουμε μόνο όταν οι συνδικαλίστριες εργαζόμενες επαναπροσληφθούν. Θα σταματήσουμε μόνο όταν η εργοδοσία σεβαστεί τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων. Θα σταματήσουμε μόνο όταν οι διεκδικήσεις της εργατικής τάξης και όλων των εργαζομένων γίνουν πράξη.
ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ
Η Εκτελεστική Γραμματεία

ΛΕΣΧΗ ΕΥΡΙΠΟΥ 4Χ4

ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ
ΛΕΣΧΗ ΕΥΡΙΠΟΥ 4Χ4

Η Περιηγητική Λέσχη Ευρίπου 4Χ4 με την ευγενική χορηγία του Δήμου Ληλαντίων σας προσκαλεί στο δεύτερο φιλικό αγώνα Trial 4Χ4 και MOTO CROSS που διοργανώνει στο τέρμα Παραλίας Λευκαντί στις 8 και 9 Αυγούστου , σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής :
Το Σάββατο 10:00 π.μ.

θα ανοίξει η πίστα για τους προκριματικούς αγώνες MOTO CROSS.
Στις 17:00 μ.μ.
η πίστα θα είναι ελεύθερη για το κοινό το οποίο θα μπορεί , είτε με δικά του τετρακίνητα, είτε με ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα της λέσχης να δοκιμάσει τις ικανότητες του στην εκτός δρόμου οδήγηση υπό την καθοδήγηση έμπειρων μελών της λέσχης Ευρίπου.
Το βράδυ θα συνεχιστεί η εκδήλωση με νυχτερινή OFF ROAD οδήγηση και BEACH PARTY δίπλα στην αμμουδιά υπό τους ρυθμούς της μουσικής.
Την Κυριακή 8:30 π.μ.

θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων που θα λάβουν μέρος στο φιλικό αγώνα Trial. Στις 10:00 π.μ. θα αρχίσει ο φιλικός αγώνας Trial 4Χ4 με τη συμμετοχή ειδικά διαμορφωμένων οχημάτων προερχόμενα από όλες τις λέσχες τετρακίνησης της Εύβοιας και όχι μόνο.
Με τη λήξη του φιλικού Trial θα πραγματοποιηθεί και ο τελικός του MOTO CROSS.
Η απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των Αφοί Κωνσταντίνου Α.Β.Ε.Ε. στο 4 χμ. Χαλκίδας - Ερετρίας .
Η είσοδος για το διήμερο είναι ελεύθερη για όλους και σκοπός της εκδήλωσης είναι η επαφή του κοινού με τα μυστικά της ασφαλούς εκτός δρόμου οδήγησης.

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Την Σερίφ Τιρασπόλ
θα αντιμετωπίσει
ο Ολυμπιακός
στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

Βέβαιος για την πρόκριση του Ολυμπιακού εις βάρος της Σερίφ Τιρασπόλ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra" ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων", Αντώνης Νικοπολίδης.
"Είναι μία καλή κλήρωση για μας. Το μόνο που μένει είναι να γνωρίσουμε αγωνιστικά την αντίπαλη ομάδα. Ξέρουμε ότι μία ομάδα από τη Μολδαβία έχει περιορισμένες δυνατότητες, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Καλύτερα, όμως, να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, να κάνουμε δύο καλά παιχνίδια, να μπούμε στους ομίλους και έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα" είπε αρχικά ο έμπειρος γκολκίπερ και πρόσθεσε: "Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης Ολυμπιακού και Σερίφ. Είναι κάτι άγνωστο για μας. Ουσιαστικά έχουν περάσει στον επόμενο γύρο και θα λάβουν μέρος στο Γιουρόπα Λιγκ, που ήταν ο πρωταρχικός στόχος τους. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Αν είμαστε ο Ολυμπιακός που πρέπει κι αν δεν τους υποτιμήσουμε, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Από το να έχουμε αντίπαλο την Σάλτσμπουργκ ή ακόμα και τον ΑΠΟΕΛ, είναι καλύτερο να έχεις αντίπαλο μία ομάδα από τη Μολδαβία".

Συγκρατημένη αισιοδοξία στον ΠΑΟ

Φαβορί η Ατλέτικο
αλλά έχουμε ποιότητα πρόκρισης

Μολονότι ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης στα πλέι - οφ του Champions League, στο «πράσινο» στρατόπεδο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού», Κώστα Αντωνίου να παραδέχεται ότι «η Ατλέτικο είναι ό,τι πιο δύσκολο θα μπορούσε να προκύψει για μας σε αυτή την κλήρωση. Καμία ομάδα όμως απέναντι στον ΠΑΟ δεν μπορεί να αισθάνεατι υπορβολική σιγουριά...».
Ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Καραγκούνης, είπε:
«Δεν ήταν η καλύτερη δυνατή κλήρωση για μας, ωστόσο έχουμε την ποιότητα για να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πρώτο παιχνίδι, αν εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και δεν δεχθούμε γκολ, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Οι πιθανότητες σε τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω ότι είναι 50-50. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα τα καταφέρουμε ακόμη και αν μας έπεσε ο δυσκολότερος αντίπαλος».

ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Στο πρώτο γκρουπ κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ που παίζει με την Χέρενφεν και το όγδοο η ΑΕΚ που παίζει με τη Βασλούι.
Μπορούν να περάσουν, λένε οι γνώστες του ποδοσφαίρου.
Γκρουπ 1

ΠΑΟΚ-Χέρενφεν

Ντιναμό-Ζάγκρεμπ-Χαρτς

Βέρντερ Βρέμης-Ακτόμπε

Έβερτον-Σίγκμα Όλομουτς

Μπάτε Μπορίσοφ-Λίτεξ

Γκρουπ 8

Σλάβια Πράγας-Ερυθρός Αστέρας

Μπενφίκα-Βόρσκλα Πόλταβα

Βασλούι-ΑΕΚ

Στάμπαεκ-Βαλένθια

ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Στο πρώτο γκρουπ κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ που παίζει με την Χέρενφεν και το όγδοο η ΑΕΚ που παίζει με τη Βασλούι.
Μπορούν να περάσουν, λένε οι γνώστες του ποδοσφαίρου.
Γκρουπ 1
ΠΑΟΚ-Χέρενφεν
Ντιναμό-Ζάγκρεμπ-Χαρτς
Βέρντερ Βρέμης-Ακτόμπε
Έβερτον-Σίγκμα Όλομουτς
Μπάτε Μπορίσοφ-Λίτεξ
Γκρουπ 8
Σλάβια Πράγας-Ερυθρός Αστέρας
Μπενφίκα-Βόρσκλα Πόλταβα
Βασλούι-ΑΕΚ
Στάμπαεκ-Βαλένθια

Δεν θα αναβληθεί η πρεμιέρα

Κανονικά, στις 22 Αυγούστου,
η πρώτη σέντρα της Σούπερ Λιγκ

Δεν θα υπάρξει αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, όπως ανακοίνωσε η εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Απόφαση που οριστικοποιήθηκε μετά την κλήρωση του Champions League και τον ορισμό των αγώνων του Ολυμπιακού με τη Σερίφ στις 19 και 26 Αυγούστου.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα με θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος Super League 2009-2010. Η απόφαση που ελήφθη είναι σύμφωνη με τη θέση που είχε διατυπώσει και ανακοινώσει η ΕΠΟ από τις 17/7/2009 και η οποία επαναβεβαιώθηκε στις 4/8/2009, κατόπιν των σχετικών εγγράφων της Super League, δηλαδή να τηρηθεί το αρχικό αγωνιστικό πρόγραμμα, με ημερομηνία έναρξης 22-23 Αυγούστου 2009».

Κ.Καραμανλής - Πρ.Παυλόπουλος

Με τη Διοικητική Μεταρρύθμιση
καταπολεμάται η γραφειοκρατία

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε συνεργασία με τον Υπουργό των Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία της εφαρμογής του Επιχειρησιακού Προγράμματος για τη «Διοικητική Μεταρρύθμιση».
Ο κ. Π. Παυλόπουλος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ανέφερε ότι αυτή η κυβέρνηση στο Δ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης (δηλαδή στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς 2007-2013) διαμόρφωσε Ειδικό Επιχειρησιακό για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση - το οποίο δεν υπήρχε στο Γ΄ ΚΠΣ - ύψους 630 εκατ. ευρώ με τέσσερις άξονες.
Ο Υπουργός εξήγησε ότι ο πρώτος άξονας αφορά την αναβάθμιση των δημόσιων πολιτικών και των διοικητικών δομών με ύψος 327 εκατ. ευρώ, ο δεύτερος αφορά το ανθρώπινο δυναμικό και το ύψος του είναι 213 εκατ. ευρώ, ο τρίτος άξονας αφορά πολιτικές για την ισότητα - οριζόντια τομή στη Δημόσια Διοίκηση - γύρω στα 65 εκατ. ευρώ και 25 εκατ. ευρώ στον τέταρτο άξονα, που αφορά την τεχνική υποστήριξη.
Πρόκειται, είπε, για ένα πρόγραμμα με το οποίο καταπολεμούμε τη γραφειοκρατία, που αποτελεί τη μάστιγα για τον πολίτη και η καταπολέμηση αυτή αποτελεί τη βάση για να μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε και την άλλη μάστιγα η οποία είναι η διαφθορά.
Ο Υπουργός υπενθύμισε ότι στις 9 Απριλίου 2009 είχε επισκεφθεί την Αθήνα ο κοινοτικός επίτροπος κ.Σπίντλα και "θέσαμε το χρονοδιάγραμμα πάνω στο οποίο θα κινηθούμε άμεσα για την εκτέλεση αυτού του πρωτόγνωρου - όχι μόνο για την Ελλάδα άλλα και για πολλές ευρωπαϊκές χώρες - προγράμματος. Είχαμε πει ότι θα είμαστε έτοιμοι στα τέλη Νοεμβρίου σε ό,τι αφορά την εξειδίκευση του Προγράμματος και αυτό θα συμβεί.
Όπως επίσης, είχαμε πει ότι συνολικά θα είχαν συμβασιοποιηθεί έργα περίπου 85 εκατ. ευρώ και η δημόσια δαπάνη θα φτάσει στο τέλος του έτους στα 30 εκατ. ευρώ. Ήδη, αυτή τη στιγμή προχωρούμε προς αυτή την κατεύθυνση και την ξεπερνάμε από πλευράς προσδοκιών.
Οι προκηρύξεις που έχουν ήδη γίνει είναι 27 και καλύπτουν έργα πάνω από 20 εκατ. ευρώ.
Εικοσιμία προσκλήσεις έχουν ήδη γίνει για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για έργα τα οποία υπερβαίνουν τα 128 εκατ. ευρώ, ενώ οι σχετικές εντάξεις αφορούν έργα τα οποία υπερβαίνουν τα 40 εκατ. ευρώ. Αυτή τη στιγμή η ενεργοποίηση του Προγράμματος έχει ξεπεράσει το 20%".
Όλο αυτό, τόνισε, δείχνει ότι στο τέλος του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς η Ελλάδα θα έχει αξιοποιήσει Κοινοτικούς πόρους για τον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης και σε επίπεδο δομών και διαδικασιών και σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού και ιδίως σε ό,τι αφορά την εφαρμογή του πυλώνα εκείνου που σχετίζεται με την ισότητα των φύλων.

Αιτήσεις διορισμού καθηγητών Μουσικής

Από τη Δευτέρα
η υποβολή των αιτήσεων
για τον διορισμό των καθηγητών μουσικής
Οι αιτήσεις διορισμού θα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Από τις 10 μέχρι και τις 13 Αυγούστου μπορούν οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ16.01, ΠΕ16.02 και ΤΕ 16 της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να υποβάλλουν τις αιτήσεις για τον διορισμό τους, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε οποιαδήποτε Διεύθυνση ή Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.Συγκεκριμένα, καλούνται να υποβάλλουν αιτήσεις διορισμού όσοι περιλαμβάνονται:
-Στους πίνακες αναπληρωτών σχολικού έτους 2009-2010 ως εξής:
1. Με πραγματική προϋπηρεσία 30 μηνών και παιδαγωγική επάρκεια, όπου απαιτείται.
2. Με πραγματική προϋπηρεσία 24 μηνών και μία τουλάχιστον επιτυχία σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του κλάδου τους.
3.Στον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών για την κάλυψη του ποσοστού 40% των κενών οργανικών θέσεων του κλάδου ΠΕ16.01.
-Στους πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ 2008 για την κάλυψη του ποσοστού 60% των κενών οργανικών θέσεων.
Το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει, ακόμη ότι όσοι υποψήφιοι είχαν υποβάλει αίτηση με την αριθμ. 41592/Δ2/09-04-2009 εγκύκλιο και κρίθηκαν διοριστέοι για το σχολικό έτος 2008-09 αλλά δεν έγινε ο διορισμός τους, θα διοριστούν το σχολικό έτος 2009-2010 χωρίς να χρειάζεται να επανυποβάλουν σχετική αίτηση. Τα ονόματα αυτών περιλαμβάνονται στον σχετικό Πίνακα στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ www.ypepth.gr.
*Aνακοινώνεται ακόμη ότι μετά την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων αναπληρωτών των κλάδων ΠΕ06 και ΠΕ33 Δ/θμιας Εκπ/σης, δίνεται η δυνατότητα στους υποψήφιους εκπαιδευτικούς να υποβάλουν ένσταση από 10-8-2009 μέχρι 12-8-2009 σε οποιαδήποτε Διεύθυνση ή Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΘ. - ΣΥΡΙΖΑ

Η ίδρυση νέου Μουσείου στη Χαλκίδα
καρκινοβατεί 15 χρόνια
Ερώτηση στον Υπουργό Πολιτισμού κατέθεσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λεβέντης αναφορικά με την ίδρυση του νέου Μουσείου στη Χαλκίδα, που οι πολίτες της το περιμένουν εδώ και 15 χρόνια:
"Με την αρ. 38/13.12.94 απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η ίδρυση του νέου Μουσείου Χαλκίδος στο συγκρότημα της Αρέθουσας. Μάλιστα για το σκοπό αυτό είχε ενταχθεί και στο Περιφερειακό πρόγραμμα Στερεάς Ελλάδας με προϋπολογισμό 800 εκατ. δραχμών.
Μετά από 10 χρόνια απραξίας κι αφού ήδη είχε απωλεσθεί η συγκεκριμένη χρηματοδότηση, επανέρχεται το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο με προκήρυξη-πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση εκπόνησης της σχετικής μελέτης και των αντίστοιχων τευχών δημοπράτησης του έργου «επισκευή και μετατροπή του κτιρίου Αρέθουσα σε Διαχρονικό Μουσείο».
Χρειάσθηκε να περάσουν άλλα 5 χρόνια απραξίας για να εγκριθεί τον περασμένο Μάϊο η ανωτέρω ανάθεση και ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού ότι έχει εξασφαλίσει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και το ποσό των 3.623.711 ευρώ για την ολοκλήρωση του έργου.
Όμως σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Χαλκιδέων το συγκεκριμένο έργο δεν χρηματοδοτείται, αφού δεν εντάσσεται στις προτάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος για ένταξη στο ΕΣΠΑ.
Κατόπιν αυτών και επειδή οι κάτοικοι και οι φορείς της πόλης διαμαρτύρονται δίκαια για τον εμπαιγμό που υφίστανται από τους φορείς της Πολιτείας, ερωτάται ο κ. Υπουργός:
· Τι μέτρα προτίθεται να πάρει άμεσα, ώστε να χρηματοδοτηθεί με τα ανάλογα κονδύλια για να λειτουργήσει επιτέλους το νέο Μουσείο της Χαλκίδας στο κτιριακό συγκρότημα Αρέθουσα";

Ο ερωτών Βουλευτής
ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

ΑΥΛΩΝΑΡΙ

"ΑΓΝΩΣΤΩΝ" ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ
Το Αυλωνάρι μέσα από τα ελάχιστα παράθυρα των "κλουβιών"
Ξαφνικά, στην θέση «Ρουπατσία»
εντός του οικισμού του Αυλωναρίου ξεφύτρωσαν σπιτάκια κακοφτιαγμένα και μικρά, 49 τμ το κάθε διαμέρισμα. Τελικά επτά από αυτά έχουν αγοραστεί από Τσιγγάνους δικαιούχους Δανείων ύψους 60.000 Ευρώ. Πρόκειται για Τσιγγάνους που κατοικούν στην Καλαμάτα, στις Σέρρες, στην Πάτρα, στην Κρήτη και στον Κορυδαλλό, χωρίς καμία σχέση με την Εύβοια και ειδικά με την περιοχή του Δήμου Αυλώνος.
Γενική Άποψη των "κατοικιών"
Η κατασκευαστική Εταιρία
σχεδιάζει σε δύο στρέμματα να κτίσει δεκαέξι σπιτάκια 49τμ το καθένα και να στεγάσει αντίστοιχο αριθμό πολυμελών οικογενειών. Για την ποιότητα της κατασκευής δεν γίνεται λόγος. Αθλία. Προφανώς τόσο ο κατασκευαστής όσο και ο μηχανικός αλλά και η Τράπεζα που τους στηρίζει δεν θεωρούν τους Τσιγγάνους ανθρώπους που αξίζουν στοιχειωδώς ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα 60.000 Ευρώ.

Οι εργασίες γίνονται νυχθημερόν με πακιστανούς απλήρωτους και ανασφάλιστους εργάτες
Εάν κατοικήσουν ποτέ εκεί οι δεκάεξι οικογένειες θα εγκατασταθούν τουλάχιστον 100 άνθρωποι. Με ότι αυτό συνεπάγεται σε ένα χωριό ούτε 700 μονίμων κατοίκων.
Η τοπική κοινωνία συναναστρέφεται και αγαπά τους Τσιγγάνους, αφού κατοικούν ελάχιστες σήμερα οικογένειες τσιγγάνων και έχουν ενταχθεί στον κοινωνικό της ιστό. Το τελευταίο που μπορεί να της προσάψει κανείς είναι ο ρατσισμός. Και όμως η παρουσία ενός τόσο μεγάλου αριθμού ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με την τοπική κοινωνία, είναι φυσιολογικό και αποδεκτό να γεννά φοβίες, αγανάκτηση και οργή. Και όλα αυτά όχι γιατί η Πολιτεία αποφάσισε κάτι τέτοιο αλλά γιατί ένας Κατασκευαστής και ένα κύκλωμα στο οποίο μετέχουν και οι δήθεν εκπρόσωποι Τσιγγάνων, με τις ευλογίες, όπως φαίνεται της Τράπεζας στήσανε μία ακόμη «μηχανή» για να εκμεταλλευτούν τις δανειακές παροχές μιας ψευδεπίγραφα «ευαίσθητης» αλλά βαθειά ρατσιστικής Πολιτείας. Δεν είναι καθόλου τυχαία η ομοιότητα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Αντιφωνητής” της Θράκης, φ.244 Μάρτιος 2008 (http://www.antifonitis.gr/).Παντελώς, προκλητικά και «μαφιόζικα» αγνοήθηκε ο Δήμος Αυλώνος, όλα κινήθηκαν εν κρυπτώ μέχρις ότου τους χρειάστηκε η συμμετοχή του Δήμου για να νομιμοποιήσουν την διαδικασία εκταμίευσης των Δανείων.
Όσο για την ποιότητα της κατασκευής; όσο λιγότερα υλικά τόσο περισσότερα κέρδη.
Τώρα είναι η ώρα του ξεσκεπάσματος. Το σύστημα που πριν το Αυλωνάρι είχε κτυπήσει στον Πισσώνα του Δήμου Διρφύων κτύπησε και τώρα λάθος πόρτα. Εμείς θα πούμε ονόματα για να προστατεύσουμε και άλλες τοπικές κοινωνίες της Εύβοιας. Καλό είναι να μαζευτούν και να εξαφανιστούν.
Την Δευτέρα 3 Αυγούστου διατάχθηκε πάυση των εργασιών από την Πολεοδομία Κύμης. Την επομένη και τα μεσάνυκτα της Τρίτης προς Τετάρτη οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά.


Απόδειξη η σκάφη με την φρέσκια λάσπη.

ΧΑΛΚΙΔΑ


ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΓΩΝΕΣ Δ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ;
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ Ή ΘΑ ΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ;

ΛΑΪΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ,
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ...
ΑΝ ΓΙΝΕΙ...
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΖΕΜΠΙΛΗ;
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ . ΞΥΓΚΟΓΙΑΝΝΗ;

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ
ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,
ΣΤΑ ΜΕΣΣΑΠΙΑ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος
ύψους 10,0 εκατ. Ευρώ
για έργα Βελτίωσης – Κατασκευής
στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο
Αφορά έργα βελτίωσης και κατασκευής στο Πρωτεύον και Δευτερεύον Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο, τη Διαδημοτική και τη Δημοτική Οδοποιία

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έδωσε στη δημοσιότητα πρόσκληση ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στον Άξονα Προτεραιότητας «2» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ 2007 – 2013» με τίτλο «Υποδομές και Υπηρεσίες προσπελασιμότητας Στερεάς Ελλάδας», με στόχο τη Βελτίωση – κατασκευή οδών εκτός αυτοκινητοδρόμων και εθνικής οδοποιίας.
Με την παρούσα πρόσκληση θα χρηματοδοτηθούν με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Παντελή Σκλιά έργα Βελτίωσης - Κατασκευής στο Πρωτεύον και Δευτερεύον Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο, τη Διαδημοτική και Δημοτική Οδοποιία, ύψους 10,0 εκατ. Ευρώ.
Οι προτάσεις που θα επιλεγούν θα χρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.
Οι προτάσεις που θα υποβληθούν θα πρέπει να συμβάλλουν στον ειδικό στόχο του Άξονα Προτεραιότητας και να συνεισφέρουν στην εκπλήρωση των σχετικών δεικτών παρακολούθησης, οι οποίοι είναι:
·Ολοκλήρωση των ενδοπεριφερειακών οδικών αξόνων που διευκολύνουν
oτην διάχυση των αναπτυξιακών ευκαιριών,
oτην διασύνδεση του μεταφορικού δικτύου της Περιφέρειας με τους μεγάλους διευρωπαϊκούς και εθνικούς μεταφορικούς άξονες,
oτις διαπεριφερειακές ροές και μετακινήσεις ατόμων, προϊόντων και υπηρεσιών,
oτις διανομαρχιακές συνδέσεις,
oτις συνδέσεις αστικών κέντρων αλλά και μικρότερων οικιστικών συνόλων,
oτις παρακάμψεις αστικών και τουριστικών κέντρων,
oτις συνδέσεις με λιμενικές υποδομές που εξυπηρετούν επιβατικές και εμπορευματικές κινήσεις.
oτη βελτίωση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας, μέσω της βελτίωσης των τεχνικών χαρακτηριστικών των οδικών αξόνων που παρουσιάζουν σχετικά προβλήματα, καθώς και χρήση κατάλληλου εξοπλισμού για την διαχείριση των οδικών ατυχημάτων
Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν
αυτοτελώς με σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής τους στην ΕΔΑ Στερεάς Ελλάδας εφόσον είναι πλήρεις, ή τίθενται σε αναστολή μέχρι την ημερομηνία συμπλήρωσης του φακέλου εφόσον δεν είναι πλήρεις αρχικά, μέχρι την κάλυψη του διαθέσιμου προϋπολογισμού.
Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων, την συμπλήρωση των ΤΔΠ και άλλες διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στους Ι. Κούτσικο, τηλ. 2231350907, e-mail:
gkoutsikos@mou.gr, Π. Λαθούρη, τηλ. 2231350912, e-mail: plathouris@mou.gr και Θ. Σιάππα τηλ 2231350903, e-mail: tsiappas@mou.gr .
Περαιτέρω πληροφορίες για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΗΠΕΙΡΟΥ 2007-2013», το σύστημα διαχείρισης του Ε.Π., το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης των πράξεων που εντάσσονται στο εν λόγω Ε.Π., τους κανόνες επιλεξιμότητας των δαπανών των πράξεων, καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία για την υποβολή των προτάσεων (όπως οδηγίες για τη συμπλήρωση ΤΔΠ/Υ, πίνακας επιλεξιμότητας δαπανών, δεικτών φυσικού αντικειμένου, εξειδίκευση κριτηρίων αξιολόγησης προτάσεων, και άλλα έγγραφα αναγκαία για την εξέταση της πρότασης) βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση
www.stereaellada.gr/espa.htm. Ο ανωτέρω δικτυακός τόπος αποτελεί βασικό εργαλείο επικοινωνίας της ΕΔΑ Στερεάς Ελλάδας με το σύνολο των ενδιαφερομένων για το Ε.Π. και ανακοινώνεται σε αυτόν κάθε σχετική πληροφορία.

Δ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ;
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΤΥΠΑ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
ΣΗΜΕΡΑ ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΑΝΤΩΣ
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ,
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΤΥΠΑ.

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

για επενδύσεις στην μεταποίηση
και εμπορία γεωργικών προϊόντων
Η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Ν.Α. Ευβοίας κάνει γνωστό στους ενδιαφερομένους επενδυτές, ότι προκηρύχθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το μέτρο 123Α που αφορά «Επενδύσεις στη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013.
Λεπτομέρειες εφαρμογής του προγράμματος μπορούν να αναζητηθούν στο ΦΕΚ 1391/τόμος Β1/13-7-2009, στο διαδίκτυο www.agrotikianaptixi.gr, καθώς επίσης και στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Ν.Α. Ευβοίας, Παπαναστασίου 10α Χαλκίδα, κ. Α. Ράπτης-Σ. Σπαρτινός, τηλ: 2221353921, -2

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Προσκαλεί, κάθε ενδιαφερόμενο φορέα-Ιδιώτη,
για Δημόσια Διαβούλευση
στα πλαίσια του Leader του ΠΑΑ

Στα πλαίσια της διαδικασίας διαβούλευσης η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ Α.Ε. καλεί να παρευρεθεί:
-Ο κάθε ενδιαφερόμενος Τοπικός φορέας(σύλλογος, συνεταιρισμός κ.α)
-Ο κάθε ενδιαφερόμενος Δημότης(επενδυτή/Υποψήφιος Επενδυτής)-Αγρότης, των Δήμων:
* Ληλαντίων* Ερέτριας* Ανθηδόνος* Αυλίδος
να παραστεί για την συμμετοχή τους στις διαδικασίες κατάρτισης του «Σχεδίου Τοπικού Προγράμματος Leader του Π.Α.Α 2007-2013» Νομού Ευβοίας (Κεντρική Εύβοια), και της σύστασης Ειδικού Οργάνου, ως Επίπεδο Λήψης Απόφασης, την Τοπική «Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος LEADER(Ε.Δ.Π. LEADER του Π.Α.Α)» Νομού Ευβοίας (Κεντρική Εύβοια).

Ο Πάπας βγάζει δίσκο!


Διαθέτει δική του ιστοσελίδα,
είναι στο Youtube και το Facebook
και τώρα πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ.
Όχι, δεν πρόκειται για κάποιον διάσημο καλλιτέχνη,
αλλά για τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ'!
Σε αυτό ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
θα ψέλνει λιτανείες και ύμνους
και θα απαγγέλλει προσευχές
σε πέντε γλώσσες.
Μαθητής καπνίζει
42 τσιγάρα για τιμωρία...

Ένας μαθητής από τη Μαλαισία αναγκάστηκε να καπνίσει 42 τσιγάρα, όταν η διεύθυνση του σχολείου ανακάλυψε μέσα στο φοριαμό του ένα τσιγάρο και έναν αναπτήρα.
Ο 16χρονος Μοχάμαντ Αλιφ Αριφίν, δήλωσε ότι δεν γνώριζε πώς βρέθηκε το τσιγάρο στα πράγματά του, αλλά ο (πανέξυπνος...) διευθυντής του σχολείου και ο eπιστάτης του κοιτώνα επέλεξε να τον τιμωρήσει μπροστά στους συμμαθητές και τους καθηγητές του.
"Κράτησε περισσότερο από δύο ώρες. Αναγκάστηκα να καπνίζω τέσσερα τσιγάρα μαζί μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 42 τσιγάρων", δήλωσε ο Μοχάμαντ Αλιφ στην εφημερίδα New Straits Times". H διεύθυνση του σχολείου τον έστειλε ακολούθως σπίτι του ενημερώνοντας τους κηδεμόνες του ότι είναι αδιάθετος.
Η θεία του μαθητή δήλωσε ότι ο ανιψιός της έβηχε συνεχώς. "Μετά από δύο ημέρες παρατήρησα ότι τα χείλη του ήταν πρησμένα και τον ανάγκασα να μου πει τι συνέβη. Δεν μπορούσε να φάει επί πέντε ημέρες". Ο θείος του παιδιού μήνυσε τον διευθυντή του σχολείου.

MENS' ART

Α.Ο.Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ,
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ.
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ
κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΙΟΝΑΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΘΑΜΕ
ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΣΕΧΕ.
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΠΗ
ΜΗ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,
ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΝΑΙ.
ΓΙΩΡΓΟ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ,
"ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ"!!!
ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
ΑΦΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΙΧΕΛΗΣ

ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝΕ
ΠΩΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΕΡΤΙΠΗ
ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΗ ΜΙΧΕΛΗ
ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ
ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ κ. ΣΕΜΠΟ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΩΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο κ. ΜΙΧΕΛΗΣ
ΣΤΟΝ κ. ΤΕΡΤΙΠΗ ΑΦΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ
ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.

ΝΕΑ ΛΑΜΨΑΚΟΣ

ΜΗΝΥΜΑ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΝΕ
ΠΩΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
ΣΕ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ
ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ,
ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ
ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!!
ΣΧΟΛΙΟ: ΦΙΛΕ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΑ ΟΣΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΠΕ. ΑΝ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΦΟΥ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΖΕΜΠΙΛΗ.
ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟ
ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΔΚΕ

troktiko

"ΕΛΕΥΘΕΡΟ"
και πάλι.
"στον αέρα" και πάλι
το troktiko.blogspot.com,
μετά από μια περιπέτεια
περίπου 11 ωρών.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΒΟΗΘΟΣ
ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Ο ΡΟΥΜΠΗΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε το Σεμινάριο για τους Βοηθούς Γ' Εθνικής, στην Καλαμάτα.
Βραβεύθηκε από την ΚΕΔ ο Σταύρος Ρουμπής ως ο πρώτος Βοηθός, σε βαθμολογίες, στην Γ' Εθνική, για την χρονιά 2008-09.
Τα θερμά συγχαρητήρια κι από την ΕΔ/ΕΠΣΕ και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΣΤΟΝ ΕΥΒΟΪΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,
ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ
ΠΩΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ,
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 9
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ
ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ κ. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΛΙΑΡΗΣ,
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ κ. ΡΟΓΚΑ
ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ
Ο ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ,
ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ κ. ΤΑΥΤΑΡΙΔΗΣ
ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΛΛΕΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ
ΚΑΛΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ!!

Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,
ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΟΓΚΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Η Α.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,
ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ .
ΟΙ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.
ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΝΕΑΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.