Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΔΗ.Κ.Ε.Χ.)
 Σύνθεση μελών ΔΗΚΕΧ
·                     Πρόεδρος:
Ζεμπίλης Θανάσης (Ζήκος Τηλέμαχος)
·                     Αντιπρόεδρος:
Αναγνώστου Δημήτρης (Βοσκός Γιώργος)
·                     Δημότες:
Στεφανοπούλου Λίνα (Σπανού Βασιλική)
Σταμέλου Μαρία
Κωτσή Μαρία
·                     Μέλος Μειοψηφίας:
Αλεξανδράκης Γιώργος (Σταύρος Πετράκης)
·                     Εκπρόσωπος Δικηγορικού Συλλόγου:
(ορίζεται από το σύλλογο)

·                     1. Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών
·                     2. Τμήμα Πολιτισμού
·                     Διοργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων
·                     Πολιτιστικές Δομές

1.1. Απόκριες -Καρναβάλι
1.2. Πάσχα- Χριστούγεννα
1.3. Πολιτιστικό Καλοκαίρι
1.1. Σχολή Τέχνης και Τεχνικής του προφορικού λόγου
1.2. Σχολή θεατρικής αγωγής
1.3. Δημοτικός θερινός κινηματογράφος
1.4. Παραδοσιακό καφενείο
1.5. Δημοτικό "Θέατρο Παπαδημητρίου"
1.6 Δημοτικός Κινηματογράφος "REX"

ΣΧΟΛΙΟ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΤΑ ...........;
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ;


ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ


Κ.Α.Π.Η.
ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 
Μετά  την Συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου Ν. Αρτάκης στις 09/02/2010 ορίσθηκε νέος πρόεδρος και νέο μέλος στο  ΚΑΠΗ του Δήμου Ν. Αρτάκης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο διαμορφώνεται ως εξής: 
Πρόεδρος   Γιώτα Οκτωνιάτη
Αντιπρόεδρος   Θανάσης Μακρής
Γραμματέας   Σταμάτης Τέσκος
Ταμίας     Ελένη Νίττη
Μέλος    Κων/νος Τσεσμετζής
                                                             
Το ΚΑΠΗ Δήμου Νέας Αρτάκης, σας προσκαλεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 5:30 σε μια απογευματινή εκδήλωση όπου θα ακούσουμε χορωδιακά τραγούδια από την Χορωδία του ΚΑΠΗ της Θήβας.

 
Η Πρόεδρος  


Γιώτα Οκτωνιάτη 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ


ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ 
ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
 ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, 
ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ 
ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ 
ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ. 
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. 
ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 
ΚΑΝΟΥΜΕ. 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ!!

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 
ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ 
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ 
ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΙΩΤΕΣ. 
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ 
ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ...........

ΤΑΞΙ


Νέες κινητοποιήσεις
Απεργία των ιδιοκτητών ταξί την Παρασκευή
Χειρόφρενο τραβούν σήμερα Παρασκευή τα ταξί, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει οι ιδιοκτήτες, αντιδρώντας στα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης.
Οι ιδιοκτήτες αντιδρούν στην αλλαγή του τρόπου φορολόγησής τους, που τους επιβάλλει να κόβουν αποδείξεις και να τηρούν βιβλία εσόδων-εξόδων, όπως προβλέπεται πλέον για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Θεοδώρα Τζάκρη


Τι θα προβλέπει για αρμοδιότητες, πόρους και κριτήρια συνενώσεων
 Θ. ΤΖΑΚΡΗ: ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
Μελλοντικά θα δώσουμε το δικαίωμα και σε μετανάστες να εκλέγονται δήμαρχοι

Μέχρι τις 15 Μαίου θα έχει ολοκληρωθεί η ψήφιση του «Καλλικράτη», τονίζει στη συνέντευξή της προς την αυτοδιοίκηση gr η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Θεοδώρα Τζάκρη.
Προσθέτει δε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στο στάδιο της εξειδίκευσης των πληθυσμιακών, κοινωνικών, οικονομικών, γεωγραφικών, αναπτυξιακών, λειτουργικών, πολιτιστικών, ιστορικών και χωροταξικών κριτηρίων με βάση τα οποία θα γίνουν οι χωροθετήσεις των δήμων. Παράλληλα υπολογίζει ότι θα δοθούν περίπου 4 δις € από το πρόγραμμα «ΕΛΛΑΔΑ» για τα πρώτα χρόνια της νέας αρχιτεκτονικής δομής, ενώ θα χρησιμοποιηθούν και πόροι από το ΕΣΠΑ. 
Όσον αφορά στις αρμοδιότητες οι νέες περιφερειακές αυτοδιοικήσεις παίρνουν αυτές των νομαρχιών και των ..........

Θεατρική Παράσταση
«Τι απέδειξε ο κ. Φάυνμαν»
          Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Χαλκίδας (ΔΗ.Κ.Ε.Χ.), με την αμέριστη συμπαράσταση της Ένωσης Φυσικών Ευβοίας και με την ευκαιρία του Παγκόσμιου Έτους Αστρονομίας,  ανεβάζει στο  Θέατρο Παπαδημητρίου την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:30 την θεατρική παράσταση «Τι απέδειξε ο κύριος Φάυνμαν» με τους  Γιώργο Κοτανίδη και την Ελευθερία Γεροφωκά.
        Το Θεατρικό αυτό έργο αποτελεί ένα νέο ανέβασμα της ιδιαίτερα επιτυχημένης παράστασης “QED” ή «Τι απέδειξε ο κ. Φάυνμαν» του Πήτερ Παρνέλ. Μια κορυφαία μορφή της..........

ΕΠΣΕ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ


ΕΠΣΕ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ


ΕΠΣΕ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ



ΕΠΣΕ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ



ΕΠΣΕ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ



ΕΠΣΕ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ


ΕΠΣΕ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ


ΕΠΣΕ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ


ΑΛΑΒΑΝΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ


ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ


Επιστολή Νομάρχη Αθηνών 
στον πρωθυπουργό
    Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της χώρας, Γιώργο Παπανδρέου, την οποία κοινοποίησε στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο και στον υπουργό Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννη Ραγκούση, απέστειλε σήμερα ο Νομάρχης Αθηνών, Γιάννης Σγουρός.
    Στην επιστολή ο κ. Σγουρός, ζητά να συζητηθεί η πρότασή του, σύμφωνα με την οποία ο νέος θεσμός της Περιφέρειας, να διατηρήσει τον τίτλο Περιφέρεια Αθηνών-Πειραιώς και όχι «Περιφέρεια Αττικής», επικαλούμενος συγκεκριμένα επιχειρήματα.
    Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:
    «Με αφορμή την δημόσια διαβούλευση
για το πρόγραμμα διοικητικής μεταρρύθμισης «Καλλικράτης» και τον συνολικό επανασχεδιασμό του διοικητικού χάρτη της χώρας, η Νομαρχία Αθηνών συμμετείχε ενεργά και κατέθεσε δημόσια τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις της. Θεωρούμε ότι πρόκειται για μια αναγκαία και απαραίτητη τομή στην λειτουργία της δημόσιας διοίκησης, που θα προσφέρει πολλά, τόσο στην εξυπηρέτηση των πολιτών, όσο και στην εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία του κράτους συνολικά. Πρόκειται για την..........

ΠΑΟ-ΡΟΜΑ 3 - 2 -ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ


«Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε»
Τον... ΠΑΟΚ σκέφτεται ο Πατέρας, ενότητα και συσπείρωση από Βγενόπουλο, Γιαννακόπουλο
Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού, που έδειξε να συνέρχεται μετά τη γκέλα με την Καβάλα, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Νικόλας Πατέρας.
«Την Κυριακή σε ένα εύκολο ματς με την Καβάλα, πικράναμε τους φιλάθλους μας. Πικραθήκαμε και εμείς, σήμερα (σ.σ.: Πέμπτη) σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες τις Ευρώπης, δείξαμε για άλλη μια φορά τη δύναμη και την ποιότητα που έχει ο Παναθηναϊκός.
» Τώρα δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε. Να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα το μυαλό μας είναι μόνο στην Τούμπα. Το ματς με την Καβάλα ήταν πολύ κακή παρένθεση και δεν θέλουμε να την ξαναδούμε. Σήμερα (σ.σ.: Πέμπτη) και η διοίκηση και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού νιώθουν δικαιωμένοι με τους παίκτες και το ρόστερ που έχουμε.
» Και εν πάση περιπτώσει, όπως σας είπα και προηγουμένως δεν πρέπει να έχουμε υπέρμετρο ενθουσιασμό. Θέλουμε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Τώρα έχουμε τον .......

ΠΑΟ-ΡΟΜΑ 3 - 2 -ΔΗΛΩΣΕΙΣ


«Ζουν για να φτιάχνουν κλίμα»
Οι βολές του «Σάλπι», η αφιέρωση του Σισέ και τα ψυχικά αποθέματα των «πρασίνων»
Αιχμές για τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες περί διαταραγμένου κλίματος στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, άφησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που αναφέρθηκε περισσότερο στα εξωαγωνιστικά που αφορούν την ομάδα και λιγότερο στα αγωνιστικά.
«Κυνηγήσαμε το παιχνίδι παρότι δεν μας ευνόησε το σκορ. Κάναμε μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ καιρό να χάσει και αυτός της δίνει μεγαλύτερη αξία. Η ρεβάνς αργεί, προέχει το ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά θα δούμε και την Ρόμα. Το κλίμα δεν χάλασε. Ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα στην ομάδα. Το πρόβλημα το δημιουργούσαν όσοι είναι απέξω.
» Κάποιοι ζουν για να δημιουργούν κλίμα και μετά να το φτιάχνουν. Εμείς θα παλεύουμε στο γήπεδο και αυτοί απέξω. Στο τέλος θα δούμε ποιος θα κερδίσει. Εμείς είμαστε μια χαρά. Εγώ ευχαριστώ τον κόσμο που με στηρίζει, με αγαπάει και με έχει στην καρδιά του. Οταν παίζω δίνω τα πάντα για την ομάδα και αυτό έχει σημασία. Εγώ είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή.
» Όταν αποφασίσουν να ηρεμήσουν αυτοί που δημιουργούν το πρόβλημα, τότε θα αποφασίσω και γω ήρεμος για το τι θέλω να κάνω. Αυτό νομίζω ότι το σέβονται οι υγιείς φίλαθλοι. Τώρα όσοι δεν το σέβονται τι να πω... Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον .......

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...


ΝΙΚΟΣ ΝΙΟΠΛΙΑΣ


«Δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες»
Πιθανότητες 50-50 δίνουν για την πρόκριση 
Νιόπλιας και Ρανιέρι
Ικανοποιημένος από τη νίκη που συνοδεύτηκε με ανατροπή, εμφανίστηκε ο Νίκος Νιόπλιας μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ρόμα. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του διαθέτει δυνατότητες, την ώρα που ο τεχνικός της Ρόμα, Κλαούντιο Ρανιέρι υπογράμμιζε πως «δεν πίστευα όμως ότι θα χάναμε στο τέλος». Αμφότεροι, πάντως, δίνουν πιθανότητες 50-50 για την πρόκριση.
Ειδικότερα, ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε:
«Δεν μπορώ να εξηγήσω τη Ρόμα. Ήμασταν καλοί από την αρχή. Αν εξαιρέσω ένα διάστημα στην αρχή. Είχαμε καλό ρυθμό και δεν επηρεάζει ο αντίπαλος. Αποκτά άλλη αξία η ανατροπή απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο, αλλά γιατί είχαμε και ένα κακό τριήμερο. Εδώ στην Ελλάδα η ήττα πονάει, αλλά βρήκαμε τον τρόπο και την ξεπεράσαμε. Και εμείς έχουμε τέτοια αντίδραση στα τελευταία λεπτά.
» Είχαμε καλή φυσική κατάσταση, σωστή τακτική και συγκέντρωση. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν τα πάντα. Κάθε γκολ είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Ειδικά όπως πήγε το ........

ΠΑΟ-ΡΟΜΑ 3 - 2


Τής στέρησε το αυτοκρατορικό γεύμα
Στο φινάλε ο Παναθηναϊκός 
κέρασε... νηστίσιμη πίτσα τη Ρόμα
Ο Παναθηναϊκός, αν και βρέθηκε δύο φορές με την πλάτη στον τοίχο, όχι μόνο δεν ηττήθηκε από τη Ρόμα, αλλά με απίστευτη ανατροπή στα τελευταία λεπτά... γονάτισε την αήττητη σε 20 αγώνες Ρόμα με 3-2 στο... πυρακτωμένο από 65.000 οπαδούς ΟΑΚΑ. Έτσι, την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στη Ρώμη με βάσιμες ελπίδες για την πρόκριση στους «16» του Europa League.
Το ξεκίνημα
Με μια αλλαγή παρέταξε τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Νιόπλιας, αφού προτίμησε να ξεκινήσει τον Σωτήρη Νίνη, αντί του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Οι υπόλοιποι δέκα ήταν οι αναμενόμενοι. Ο Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια, με τους Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλο στην άμυνα, Σιμάο, Κατσουράνη, Καραγκούνη στα χαφ και τους Λέτο, Νίνη και Σισέ στην επίθεση.
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, από την πλευρά του, κατέβασε την Ρόμα με 4-2-3-1 και τους Σέρτζιο στην εστία, Μότα, Ζουάν, Μπουρντίσο και Ρίισε στην άμυνα, τους Πιζάρο, Ντε Ρόσι αμυντικά χαφ και τους Μπρίγκι, Μπαπτίστα, Ταντέι πίσω από τον........

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη, 18Φεβρουαρίου 2010   

    Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Σταύρος Καλαφάτης, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
    «Η κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την κατάργηση της απόσυρσης και την αναπροσαρμογή των τελών κυκλοφορίας αυτοκινήτων, που η κυβέρνηση έφερε, σήμερα, προς ψήφιση στη Βουλή, συνιστά ένα..........

ΠΑΜΕ


Απεργία
    Ενώ η κυβέρνηση έχει αποβάλλει και το τελευταίο «φύλο συκής» και σε πλήρη συνεννόηση και αλληλοϋποστήριξη με τούς ντόπιους και ξένους καπιταλιστές και τους διεθνείς ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς έχει εξαπολύσει την πιο βάρβαρη επίθεση των τελευταίων 10ετιών ενάντια στους εργαζόμενους και στα πλατιά λαϊκά στρώματα, η Γ.Σ.Ε.Ε συνεχίζει τον άθλιο υπονομευτικό ρόλο της.
    Στην απεργιακή της ανακοίνωση για την απεργία στις 24 Φλεβάρη δεν υπάρχει κυβέρνηση πού ψηφίζει και προωθεί την αντιλαϊκή βαρβαρότητα. Δεν υπάρχει ............

ΠΑΣΟΚ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
 ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Αθήνα, 18 Φεβρουαρίου 2010     Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, ορίστηκαν οι Γραμματείς των Τομέων του Κινήματος, ως ακολούθως:
    ΤΟΜΕΑΣ   -     ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    1. Εσωτερικών Λάμπρος Μίχος
    2. Οικονομίας Αφροδίτη Παπαθανάση
    3. Ανάπτυξης Χρήστος Ιωάννου
    4. Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Γιώργος Ηλιόπουλος
    5. Δημοσίων Έργων Μανώλης Στρατάκης
    6. Παιδείας Χρυσή Βιτσιλάκη
    7. Απασχόλησης και ...........


Εκκληση του ΠΣΑΚ
να μην δωθούν εισιτήρια
στους οργανωμένους
Με επιστολή του προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών έκανε έκκληση έστω και την ύστατη ώρα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, το Σάββατο μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, να μη διεξαχθεί με την παρουσία «στρατών από χούλιγκαν», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Επίσης, με επιστολή προς τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και τον Αθλητικό Δικαστή και με αφορμή τα επεισόδια στην αναμέτρηση Περιστέρι-ΑΕΚ, ζήτησε να εξαντλούνται όλα τα όρια της αυστηρότητας στα κρούσματα της βίας.

Αναλυτικά:
Επιστολή προς ΕΟΚ:
«Σας κάνουμε και πάλι έκκληση να ακολουθήσετε την πρόταση του ..........

Καραγεωργίου
 "Θέλουμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό"

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό παραχώρησε ο Νίκος Καραγεωργίου. Ο προπονητής του Εργοτέλη είπε μεταξύ άλλων: «Το Σάββατο συνεχίζονται τα δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Το όνομα του αντιπάλου μας, του Ολυμπιακού, είναι κίνητρο για εμάς. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Βέβαια δεν.........

ΓΣΕΕ

Δηλώσεις του Προέδρου της ΓΣΕΕ,
Γιάννη Παναγόπουλου για τα οικονομικά μέτρα
και την ευέλικτη εργασία.
18/2/2010
    Δηλώσεις του Προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου για τα οικονομικά μέτρα και την ευέλικτη εργασία     Σε ερώτηση δημοσιογράφων για τη λήψη νέων μέτρων από την κυβέρνηση σε περίπτωση που αποτύχουν τα ήδη υπάρχοντα ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ απάντησε:     «Είμαστε σίγουροι ότι οι αγορές που πήραν λίγο “αίμα” με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν τώρα θα ζητήσουν “σάρκα”, που σημαίνει πιο σκληρά πιο επώδυνα μέτρα. Εκφράζω τη ριζική διαφωνία μου, γιατί εκτός των άλλων τα μέτρα θα έπρεπε να είναι κοινωνικά δίκαια πράγμα που μέχρι στιγμής δεν το έχουμε δει γιατί απευθύνονται μόνο στους μισθωτούς και στους συνταξιούχους, ενώ η επιχειρηματικότητα μένει στο απυρόβλητο. Αυτοί που τόσα χρόνια συσσώρευαν πλούτη πρέπει επιτέλους να πληρώσουν και κυρίως να επενδύσουν, ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα το μεγάλο πρόβλημα της οικονομίας και της.........

ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


Προσπάθεια «διαφυγής»

Κύριε Συμεών Κεδίκογλου (βουλευτής του ΠΑΣΟΚ), άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ήταν η απάντησή σας στα όσα αναφέρθηκε η ανακοίνωση του Δήμου Αρτάκης.
Αμφισβητείτε τα όσα είπε ο Δήμαρχος κ. Πρατσόλης;
Αν ναι, τότε είναι ψεύτης και συκοφάντης.
Μίλησε όμως με έγγραφα και στοιχεία, ενώ εσείς...

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΣΤΑΡ,
ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
Τελευταία μόδα μεταξύ των διασήμων - και λόγω οικονομικής κρίσης - έχει γίνει να «προσφέρουν» τις μεγαλοπρεπείς κατοικίες τους για λίγες ημέρες ξεκούρασης σε όποιον κοινό θνητό μπορεί ν’ αντέξει βέβαια το κόστος…
Ονειρεύεστε να κολυμπήσετε στην ίδια πισίνα που κάνει τις βουτιές της η Kate Hudson; Να κοιμηθείτε στην αγαπημένη σουίτα της  Madonna με θέα τον ωκεανό; Μπορείτε αν θέλετε να περάσετε δύο αξέχαστες εβδομάδες στην αγαπημένη γωνιά του Mick Jagger στην Καραϊβική.
Εκεί θα μπορέσετε να ρίξετε μια ματιά σε προσωπικές του ............

ΠΑΟ-ΡΟΜΑ


Υποδέχεται τη Ρόμα
   Τη Ρόμα υποδέχεται ο Παναθηναϊκος (22.00-ΑΝΤ1), με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διατηρεί ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην ιταλική πρωτεύουσα.
    Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια καλούνται να ξεπεράσουν την ήττα-σοκ που.......

ΕΠΣΕ


ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΗΣ
- ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ
Η ΕΔ/ΕΠΣΕ ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων για τη σχολή Διαιτησίας.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, με αρχή την
Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, στις 17:00. Ακόμη, ανακοινώνεται ότι την ίδια ημέρα, στις 15:30, στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, θα πραγματοποιηθούν αγωνιστικές δοκιμασίες για όσους Διαιτητές δεν είχαν συμμετάσχει προηγουμένως. 

ΕΔΩ ΨΑΧΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ


Πολυτεχνείο 
δεν έχουν στα Ψαχνά 
αλλά έχουν ΤΕΙ!!!

Δυσκολίες, ντέρμπι, η μάχη των μαχών και διάφορα τέτοια ανέκδοτα κυκλοφορούν παντού για τον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ – ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ!!!
Ψυχραιμία και ηρεμία, κύριοι.
Τίποτα από αυτά δεν ισχύει.
Ένας ακόμη αγώνας είναι για τα παιδιά του ΗΡΑΚΛΗ. Στον αγωνιστικό χώρο δεν θα υπάρξει καμία μάχη και κανένα ντέρμπι και καμία δυσκολία.
Ο κ. Πριόνας και...

ΕΥΒΟΙΑ


Α1 Κατηγορία

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος αρχίζουν και πάλι οι αγώνες όλων των κατηγοριών και φυσικά της Α1.
Δεν είναι το θέμα ποιος παίζει με ποιον αλλά πού ..........

 Ε.Δ.Δ.Α.Κ.Ο.Δ.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΥΝΘΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ            
«Ο ΟΛΥΜΠΟΣ» 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
18/02/2010 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το  Δ.Σ. και τα μέλη σας  προσκαλούν στην κοπή της 
βασιλόπιτας του συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί 
το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010, ώρα 21:00
στην  εξοχική ταβέρνα  «ΠΥΡΓΟΣ» στο Γυμνό  Αμαρυνθίων. 
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε 
όλοι μαζί με πλούσιο  φαγοπότι και ζωντανή  μουσική.

ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ


«Κομματική» 
ταφόπλακα;
Ο κ. Ραγκούσης, ο υπουργός, είναι έξυπνος άνθρωπος και άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης και δεν θα πέσει στη παγίδα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει την «κομματική ταφόπλακα» στον ........

ΠΡΟΤΑΣΗ


Διάλογος τώρα

Κυρίες και κύριοι Δήμαρχοι, εσείς που θέλετε κι εσείς που δεν........

ΕΠΣΕ


ΠΙΣΣΩΝΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ο αγώνας Α2 κατηγορίας
 ΠΙΣΣΩΝΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ
θα διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ
20-2-2010,
ώρα 15.00
και όχι την Κυριακή 21-2-2010

ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ


Καλημέρα, 
κύριε Δήμαρχε

Στις Κονίστρες, απ` ότι λένε οι φορείς του Δήμου , δεν θέλουν σε......

ΔΗΜΟΣ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ


Κύριε Κατσούλη, 
τι λέτε;

Τι λέει ο Δήμαρχος κ. Κατσούλης;
Γιατί δεν ακούει την πλειοψηφία των δημοτών του, οι.........

ΔΗΜΟΣ ΤΑΜΥΝΑΙΩΝ


Σχεδόν ομόφωνα 
για «μικρό Δήμο»

Τι ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο του .....

ΠΡΟΣ ΕΠΣΕ

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ 
Ή ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
 Ή ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ, 
ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ 
Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣΕ 
"ΜΑΛ--Α" 
ΠΟΙΑ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ;
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΠ;;;;;;;
ΠΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ 
ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;;

ΕΠΣΕ


ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΑΓΩΝΩΝ 6-7/2/10
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
6 αγωνιστικές
και 60 ευρώ χρηματική ποινή: Α. ΚΟΣΚΕΡ (ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ) 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ χρηματική ποινή: Ι. ΡΑΖΟΣ (ΚΑΣΤΕΛΛΑ) 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ χρηματική ποινή: Σ. ΜΩΡΑΪΤΗΣ (ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ χρηματική ποινή: Χ. ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ (ΑΥΛΙΔΑ), Α. ΧΝΑΡΗΣ (ΑΕΚ), Δ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΙΚΑ), Ν. ΣΕΛΙΜΗΣ (ΓΟΥΒΕΣ)
Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1 αγωνιστική
και 10 ευρώ χρηματική ποινή: Ι. ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (ΚΑΜΑΡΙΑ), ΑΘ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ (ΟΠΑ)
Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
4 αγωνιστικές και 40 ευρώ χρηματική ποινή: Γ. ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ (ΠΑΟΧ), ΙΩ. ΣΥΚΙΩΤΗΣ (ΜΕΤΟΧΙ ΚΗΡ.) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ χρηματική ποινή: Χ. ΜΑΚΡΗΣ (ΑΧΛΑΔΕΡΗ), Ν. ΦΑΣΣΑΣ (ΚΕΡ. ΜΥΤΙΚΑ), Π. ΜΠΑΡΣΑΚΗΣ (ΠΑΟΧ), Χ. ΖΗΣΙΜΟΥ (ΜΕΤΟΧΙ ΚΗΡ.) 

ΕΠΣΕ


ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΕΩΝ
ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ-ΑΡΤΑΚΗ

Ο αγώνας για το πρωτάθλημα ΝΕΩΝ 
Εξω Παναγίτσα-Αρτάκη 
ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ και θα διεξαχθεί 
την Τετάρτη 24-2-2010, 
ώρα 15,30 

ΕΠΣΕ


AΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 17-2-10
-Στο σωματείο: ΑΟ Ατταλης επιβάλλεται ποινή χρηματικού προστίμου 50.00 ευρώ λόγω μη παρουσίας γιατρού στον αγώνα 14/2/10 με Γούβες που ήταν γηπεδούχο. -Στο σωματείο: Ευβοϊκός Γουβών επιβάλλεται ποινή χρηματικού προστίμου 50.00 ευρώ για την απρεπή συμπεριφορά του παράγοντα κ. Σελίμη στον αγώνα με Προκόπι (7-2-10). -Επιβάλλεται ποινή Αυστηράς επίπληξης στο πρόεδρο του ΑΟΧ Β. Ταρνανά, τον παράγοντα του Ολυμπιακού Μετοχίου κ. Συκιώτη και στον προπονητή του ΟΠΑ Θ. Αναγνώστου. - Ο αγώνας ΝΕΩΝ ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ-ΜΑΡΜΑΡΙ/ΚΑΡΥΣΤΟΣ κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ των φιλοξενουμένων και επιβάλλεται χρηματική ποινή 150 ευρώ στον ΑΟ Κονιστρών. - Επίσης καλούνται σε απολογία τα σωματεία ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ και ΜΕΤΟΧΙ ΔΙΡΦ. 

ΕΠΣΕ


AΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΔΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 20-2-2010 - Ο αγώνας ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ-ΑΛΚΙΜΟΣ (20/2/10, στο γηπ. Τσαλίκη/Παπίλα) θα αρχίσει στις 10.00.
- Ο αγώνας (από αναβολή) ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ-ΕΥΡΙΠΟΣ θα διεξαχθεί ΣΑΒΒΑΤΟ 20-2-2010, ώρα 11.45 στο γηπ. Τσαλίκη/Παπίλα)
- Ο αγώνας ΕΡΜΗΛΙΟΣ - ΝΕΑΠΟΛΗ θα διεξαχθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 24-2-2010, ώρα 15.30 στο γηπ. Δροσιάς και
- Ο αγώνας ΕΥΡΙΠΟΣ - ΑΛΑΤΣ/Α.ΕΛΕΟΥΣΑ θα διεξαχθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 24-2-2010, ώρα 15.30 στο γηπ. ΕΝΩΣΙΑΚΟ 

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ


Άποψή μας

Δεν πιστεύουμε πως υπάρχει η όποια δικαιολογία για να αποχωρεί κάποιος από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα όταν συζητούν τον προυπολογισμό.
Κύριοι, «τα είπε όλα» ο κ. Παπαγεωργίου. «Αισθάνεστε ρόμπες ξεκούμπωτες»;
Ακόμη κι αν το έλεγε αυτό ο Δήμαρχος κ. Καρυστινός, έπρεπε να .......

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ


Σπύρος Παπαγεωργίου

Ο Σύμβουλος της αντιπολίτευσης 
κ. Παπαγεωργίου 
αποχώρησε από τη συνεδρίαση 
του Δημοτικού Συμβουλίου 
για να μην δημιουργηθεί θέμα, 
όπως είπε, με τους υπόλοιπους 
της αντιπολίτευσης αλλά τόνισε 
πως δεν αισθάνεται «ρόμπα ξεκούμπωτη» 
και για αυτό δεν θίγεται.

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ


Χρήστος Καρυστινός

Ο Δήμαρχος κ. Καρυστινός 
τόνισε πολλές φορές πως ο Δήμος Ληλαντίων 
στη νέα διοικητική μεταρρύθμιση 
θα έχει κυρίαρχο ρόλο 
και κάποιοι σε αυτόν τον ρόλο 
ξέρουν πως δεν θα τα καταφέρουν, 
γι` αυτό και προσπαθούν
να σταματήσουν και αυτούς 
που θα είναι 
και πάλι πρωταγωνιστές.

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ


Γιώργος Γούτος

«Έχω μια απορία. 
Τι διαφορά υπάρχει 
ανάμεσα στη ρόμπα 
τη ξεκούμπωτη 
και τη ρόμπα 
την κουμπωμένη;».
Κύριε Γούτο
η διαφορά είναι πως την κουμπωμένη 
κάποιος πρέπει να την ξεκουμπώσει, 
ενώ η ξεκούμπωτη 
δεν έχει τέτοιες δυσκολίες.

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ


Ο Αντιδήμαρχος
 κ. Γεροντίτης

«Η Αντιπολίτευση 
δεν είχε τι να πει 
για τον προυπολογισμό 
και γι` αυτό αποχώρησε 
και ως αφορμή χρησιμοποίησαν 
κουβέντες του καφενείου». 

Αυτά είπε ο αντιδήμαρχος 
κ . Γεροντίτης.

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ

Χρήστος Καρυστινός

Ο Δήμαρχος κ. Καρυστινός είπε: 

«Κάποιοι ουραγοί και τσιράκια 
προσπαθούν να βγάλουν 
από τη μέση 
τους πρωταγωνιστές.
 Οι κομπάρσοι αποχωρούν,
 οι πρωταγωνιστες μένουν».

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ


«Ρόμπες ξεκούμπωτες»!!!
Τι ήταν πάλι αυτό;

Πώς είναι δυνατόν να ακούγονται αυτά μέσα σε αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου;
Είναι γεγονός και το λένε όλοι πως η ψήφιση του προυπολογισμού είναι κορυφαία στιγμή για ένα Δημοτικό Συμβούλιο.
Κι όμως, η αντιπολίτευση του Δήμου Ληλαντίων αποχώρησε από τη συνεδρίαση επειδή, όπως είπε ο κ. Λυμπέρης, ο Δήμαρχος κ. Καρυστινός τους χαρακτήρισε «ρόμπες ξεκούμπωτες»!!
Κύριε Λυμπέρη, μέγα λάθος. Ακόμη κι αλήθεια να ήταν αυτό, τι .........