Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΛΗΛΑΣ 2 - 4


ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ
ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ......

ΕΠΣΕ

ANABOΛΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ

Λογω της κακοκαιρίας που επικρατεί και των χιονοπτώσεων, αναβάλλονται οι παρακάτω αγώνες πρωταθληματων ΕΠΣΕ που ήταν προγραμματισμένοι για την Κυριακή 12-12-2010:

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΚΥΡΟΣ-ΔΥΣΤΟΣ


Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΡΤΕΜΙΣ-ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ.....

Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Πολυτέκνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
της ΠΕνΕΠ
Κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση και πορεία
στις 15/12, ώρα 11πμ. στο Ζάππειο. 


Καλούνται όλοι οι πολύτεκνοι εκπαιδευτικοί (διορισμένοι και αδιόριστοι) μαζί με τα παιδιά τους, να συμμετάσχουν στη μεγάλη κινητοποίηση των εργαζομένων που θα πραγματοποιηθεί την 15η Δεκεμβρίου στην Αθήνα ( η προσυγκέντρωση των πολύτεκνων οικογενειών θα γίνει στις 11π.μ. στο Ζάππειο μαζί με......

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ
ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15-12-2010 ΩΡΑ 11 π.μ. ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

Η Κυβέρνηση, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, επεφύλαξε, για τις πολύτεκνες μητέρες, ως δώρο, τη μεταχείριση, που επεφύλαξε ο Ηρώδης στα νήπια της Βηθλεέμ, o οποίος διέταξε τη σφαγή των νηπίων αυταπατώμενος ότι, με αυτόν τον τρόπο, θα εμποδίσει την παρουσία του Θεανθρώπου επί της Γης.
Έτσι, λοιπόν, η Κυβέρνηση, δια του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λοβέρδου, με το προσχέδιο του νόμου «διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα Υγείας και άλλες διατάξεις», που έδωσε στη δημοσιότητα:
α) Θεσπίζει, για τη χορήγηση του επιδόματος του τρίτου τέκνου και του επιδόματος και της σύνταξης της πολύτεκνης μητέρας, ως όριο οικογενειακού εισοδήματος το ποσό των 40.000 ευρώ (μεικτά) ετησίως (καθαρά 30.000 ευρώ περίπου). Αξιώνει, δηλ. μία πολύτεκνη οικογένεια, με τέσσερα τέκνα, για να της χορηγηθεί το επίδομα ή η σύνταξη, το ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ εισόδημά της να μην υπερβαίνει το ποσό των 5.000 ευρώ ετησίως (30.000:6 όσα τα μέλη της οικογένειας) ή το ποσό των 410 ευρώ μηνιαίως (!!), ποσό που είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας, το οποίο η Υπουργός Εργασίας το προσδιόρισε, προ ημερών, στις 6.000 ευρώ ετησίως το άτομο!!!
β) Καταργεί τη χορήγηση του επιδόματος του τρίτου τέκνου (178 ευρώ μηνιαίως), που λαμβάνουν οι πολύτεκνες μητέρες, οι οποίες έχουν τρίτο τέκνο ηλικίας μέχρι έξι (6) ετών, ανεξαρτήτως του ποιο εισόδημα έχουν ή εάν είναι άνεργοι!!!!
γ) Θεσπίζει το ίδιο παραπάνω όριο για τη χορήγηση της εφάπαξ παροχής των 2.000 ευρώ, που καταβάλλεται για τη γέννηση του τρίτου τέκνου και κάθε τέκνου μετά το τρίτο!!!
δ) Θεσπίζει ως προϋπόθεση της συμμετοχής στις προσλήψεις, για τη μερική απασχόληση, των πολυτέκνων, των τέκνων πολυτέκνων και τριτέκνων και μόνον γι΄ αυτούς το ίδιο παραπάνω όριο!!!
ε) Θεσπίζει το ίδιο παραπάνω όριο εισοδήματος για τις μεταθέσεις των τριτέκνων δημοσίων υπαλλήλων!!!
στ) Το άκρον άωτο της αναλγησίας και της πρωτοφανούς μετά βαρβαρότητος επιδρομής κατά των πολυτέκνων - ακούσατε - θεσπίζει το ίδιο παραπάνω όριο εισοδήματος ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή ειδικώς και μόνον των πολυτέκνων και των τέκνων πολυτέκνων, αλλά και των τριτέκνων, στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!!! Ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει για όλους τους άλλους. Έχει εκλείψει κάθε ίχνος ντροπής. Κατεδάφιση των πάντων!! Οι πολύτεκνοι στην πυρά!!!
ζ) Θεσπίζει το ίδιο όριο, ειδικώς και μόνον για τους πολυτέκνους, τα τέκνα πολυτέκνων και τους τριτέκνους, στις προσλήψεις του Ν. 26431998 (νόμος προσλήψεων για τα ΑΜΕΑ, Πολυτέκνους, Εθνικής Αντίστασης, Αναπήρων πολέμου κ.λπ.)!!!
Το μόνο που δεν θεσπίζει ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου και Υπουργός Υγείας είναι η επιβολή ειδικού φόρου για κάθε τέκνο απο το τρίτο και πέρα, αφού θεωρεί ότι οι παραπάνω οικογένειες, με κατά κεφαλήν ετήσιο εισόδημα 5.000 ευρώ δηλ. 410 ευρώ μηνιαίως, ανήκουν στην κατηγορία εκείνων « που αντικειμενικά δεν έχουν ανάγκη ενίσχυσης», με το επίδομα και τη σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας, όπως αναγράφει στην εισηγητική έκθεσή του!!!
Πράττει δε αυτά, ενώ γνωρίζει, ότι οι ρυθμίσεις αυτές είναι αντισυνταγματικές όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΒΕΤΟ και έχουν εκδοθεί δεκάδες αποφάσεις του Σ.τ.Ε. που κρίνουν το μέτρο αυτό αντισυνταγματικό και παρά ταύτα ο κ. Υπουργός γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε.
Εάν ζούσε ο μέγας εκείνος άνδρας, που ως Ιεράρχης στάθηκε όρθιος απέναντι στην αυθαιρεσία της Αυτοκράτειρας, βλέποντας σήμερα τη σφαγή των πολυτέκνων, ο Ιερός Χρυσόστομος θ΄ αναφωνούσε: «Πάλιν Ηρωδιάς μαίνεται, πάλιν ταράττεται, πάλιν ορχείται, πάλιν ζητεί την κεφαλή των πολυτέκνων επί πίνακι»!!! Τί άλλο θα μπορούσε να ειπεί κάποιος σε μια χώρα, όπου η υπογεννητικότητα έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις και εξ αιτίας αυτής της καταστάσεως έχει μεταβληθεί σ΄ ένα απέραντο γηροκομείο, έχοντας καταντήσει η τρίτη πλέον γηρασμένη χώρα του κόσμου.
Η Κυβέρνηση έχει βάλει στο στόχαστρο τους πολυτέκνους, η αξιωματική αλλά και η λοιπή αντιπολίτευση έχει περιπέσει σε χειμερία νάρκη και ούτε καν σχολιάζει αυτή την επιδρομή κατά των πολυτέκνων και η Πνευματική και Εκκλησιαστική Ηγεσία της πατρίδος μας απολαμβάνει μακαρίως τον ύπνο της, οι δε πολίτες έχουν αναθέσει την τύχη τους «στον αυτόματο πιλότο».
Καταγγέλλουμε αυτή, την χωρίς προηγούμενο από την Κυβέρνηση, κατεδαφιστική επιδρομή κατά των πολυτέκνων. Προφανώς η Κυβέρνηση επείγεται να εγκαταλείψει την εξουσία.
Καλούμε όλους τους πολύτεκνους με τα παιδιά τους με τα παιδικά καροτσάκια τους στη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ζάππειο την Τετάρτη 15-12-2010 ώρα 11 π.μ. για να δώσουμε την απάντηση.
Από το Γραφείο Τύπου
Της ΑΣΠΕ


ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΔΡΟΣΙΑ - ΕΡΕΤΡΙΑ     2 - 1
ΑΥΛΩΝΑΡΙ - Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ     αναβολή
ΑΡΤΑΚΗ - ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ      2 - 1
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ     αναβολή
ΕΥΒΟΪΚΟΣ - ΛΗΛΑΣ     2 - 4

ΣΚΕΠΑΣΤΗ - ΙΣΤΙΑΙΑ     0 - 1 
ΠΙΣΣΩΝΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ     αναβολή  
 ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ    αναβολή

ΑΛΑΤΣΑΤΑ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ  0 - 0


ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ;
ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ;
ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ; ΓΙΑΤΙ;
ΜΑΝΩΛΗ, ΟΥΤΕ Ο κ. ΧΑΤΖΗΣ,
ΟΥΤΕ Ο κ. ΡΟΚΑΚΗΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
Ο κ. ΣΕΦΕΡΛΗΣ,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ
ΤΟ ΕΥΒΟΪΚΟΣ - ΛΗΛΑΣ;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΛΩΝΟΣ

ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΟΥΛΗ, ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
ΤΟΝ .....

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ!!!!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΨΑΝΕ;
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ......

MHNYMA

ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ
ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ,
ΑΦΟΥ ΧΙΟΝΙΣΕ,
ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ
ΘΑ ΕΧΟΥΝ
ΜΑΥΡΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΕΝΑ ......

ΕΠΣΕ - Α2-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α2 Κατηγόρία
2ος Όμιλος



ΑΛΑΤΣΑΤΑ  24
ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ  22
ΣΚΥΡΟΣ  19
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ  19 .....

ΕΠΣΕ - Α2-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α2 Κατηγόρία
1ος Όμιλος


ΙΣΤΙΑΙΑ  21
ΚΑΣΤΕΛΛΑ  20
ΠΙΣΣΩΝΑΣ  18
ΣΚΕΠΑΣΤΗ  17 ......

ΕΠΣΕ- ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1

Α1 Κατηγορία


ΚΥΜΗ  30
ΔΡΟΣΙΑ  28
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ  21
ΚΡΙΕΖΑ  20 .....

ΑΠΕΡΓΙΑ

Ενάντια στην «ισοπέδωση» της αγοράς εργασίας
Απόφαση της ΟΤΟΕ
για 48ωρη απεργία στις τράπεζες
 14 και 15 Δεκεμβρίου


Την απόφαση για 48ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στις τράπεζες, στις 14 και 15 Δεκεμβρίου και συγκέντρωση την Τρίτη 14/12, 1.00 μ.μ., στο Σύνταγμα και την Τετάρτη 15/12, 11.00 π.μ., στο Πεδίον του Άρεως, μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεως Ελλάδος (ΟΤΟΕ).



Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ

Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
 ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ.
ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ.
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ
ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,
ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ,
ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ,
ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΤΩΝ ....

ΚΥΜΗ Ή ΔΡΟΣΙΑ;

ΕΣΥ, ΟΤΙ ΠΕΙΣ!!!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.
ΘΑ .......

ΕΠΣΕ

ANABΑΛΛΟΝΤΑΙ
ΠΕΝΤΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ


Λογω της κακοκαιρίας που επικρατεί και των χιονοπτώσεων ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ πέντε αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σήμερα επειδή τα......Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ
ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΙΣΣΩΝΑΣ-ΒΑΤΩΝΤΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΑΦΡΑΤΙ




ΑΡΤΑΚΗ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
 ΤΟΥ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ
ΘΕΛΟΥΝ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
 ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ,
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ.....

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ

ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΨΥΘΙΡΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ Θ' ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΚΥΡΙΟΙ, ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ .......

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΛΗΛΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ
ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΛΑ ΣΗΜΕΡΑ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.......

Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού



Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού η σημερινή και εκατομμύρια παιδιά συνεχίζουν να πεθαίνουν από ασιτία και να εργάζονται υπό άθλιες συνθήκες. Σύμφωνα με στοιχεία της Unicef, σε όλο τον κόσμο περισσότερα από 22.500 παιδιά χάνουν ημερησίως τη ζωή τους από έλλειψη εμβολίων, ακάθαρτο νερό, έλλειψη τροφής ή κακή διατροφή. Εκτιμάται ότι 980.000 - 1.250.000 παιδιά πέφτουν κάθε χρόνο θύματα εμπορίας ανθρώπων (για πορνεία, παιδική εργασία, αφαίρεση οργάνων) και 158 εκατ. παιδιά, ηλικίας 5 - 14 ετών εργάζονται υπό σκληρές και απάνθρωπες συνθήκες. Αισιόδοξο στοιχείο αποτελεί η είδηση ότι εκατομμύρια περισσότερα παιδιά παρακολουθούν σήμερα σχολείο απ’ ό,τι πριν από 10 χρόνια.


Η κατάσταση στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Κοινωνικό Πορτρέτο της Ελλάδας 2010 (ΕΚΚΕ), 450.000 παιδιά και έφηβοι διαβιούν υπό ενδεείς συνθήκες. Κι αν.......

ΝΟ.Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (ΝΟ.Σ.)
ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ν.Δ. ΕΥΒΟΙΑΣ


Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 12:00 μ.μ. στο θέατρο Παπαδημητρίου θα πραγματοποιηθεί Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ.) των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Εύβοιας για τον προγραμματισμό δράσης.

ΝΙΚΟΣ ΡΟΓΚΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνεχίζονται οι προπονήσεις τα φιλικά παιχνίδια αλλά και η συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομής για τη σχολή ποδοσφαίρου.
Ο Ν. Ρόγκας και οι συνεργάτες του κ. Καλέτζης και κ. Μαρίνος κάθε μέρα με περισσότερη όρεξη περιμένουν τους μικρούς αθλητές για να τους διδάξουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου.
Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά αναλόγως την ηλικία. Το κάθε παιδί.....

Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ


ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ (ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ)
ΑΠΟΦΑΣΗ 13/08,12.2010

Δ' ΚΥΠ. 1-12-10 402583 ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΗΛ. ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 5 2+1+2 (αρχ.) 50
Α1 ΚΥΠ. 1-12-10 403333 ΖΗΣΗΣ ΟΡΦ. ΑΡΤΑΚΗ 5 3+2 (αρχ.) 50
Α1 11η 4-12-10 539390 ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ Β. ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 6 4+2 (αρχ.) 60.....

ΕΠΣΕ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

Παρατηρητές
12ης εβδομάδας



11-12-10 15:00 ΑΡΤΑΚΗ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ Αρτάκης
ΦΩΤΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝ.
11-12-10 15:00 ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ Γυμνού
 ΓΑΡΕΦΑΛΛΟΣ ΣΠ.
11-12-10 15:00 ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Αγ. Νικολάου
 ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΧΑΡ.
11-12-10 15:00 ΔΡΟΣΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ Δροσιάς ......

ΕΠΣΕ - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Παίδων ΕΠΣΕ
6 αγωνιστική
11-12-10 11:00 ΕΦΗΒΟΣ ΠΑΙΔΕΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ / ΕΡΕΤΡΙΑ ΠΑΙΔΕΣ Γυμνού
 ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΛ.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ
Η πρόεδρος του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε σήμερα με την υπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου. Αμέσως μετά απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Η Δημοκρατική Συμμαχία θα συμμετάσχει στο διάλογο διότι θεωρεί ότι το θέμα της παιδείας είναι πρωτεύων, είναι πραγματικά εθνικός στόχος να αλλάξουμε τη παιδεία μας. Είχαμε μια ουσιαστική κουβέντα με την κυρία υπουργό, θα καταθέσουμε και τις δικές μας απόψεις στη διαδικασία του......

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Συνάντηση εργασίας των συντονιστών και στελεχών
του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων,
παρουσία του Προέδρου και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη



Συνάντηση εργασίας των συντονιστών και στελεχών του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, παρουσία του Προέδρου και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη
Συνάντηση εργασίας των συντονιστών και στελεχών των Δήμων -μελών του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, παρουσία του Προέδρου και Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε στο ......

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ.
ΠΑΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ .....

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΛΙΑΡΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ
ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.
ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ
ΚΑΙ ΔΕΝ .....

ΚΡΥΟ-ΚΡΥΟ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΑΥΤΟ ΤΟ.....

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ
ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ
ΣΤΗΝ.....

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΖΕΜΠΙΛΗ!!!
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ.....

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Υπουργό Οικονομικών, κ. Γεώργιο Παπακωνσταντίνου
ΘΕΜΑ:
Επικείμενη Κατάργηση της ΔΟΥ Λίμνης


Σε συνέχεια των πρόσφατων ανακοινώσεων από την κυβέρνηση σχετικά με τη συγχώνευση και κατάργηση εφοριών, στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης του φοροελεγκτικού μηχανισμού, έχει δημιουργηθεί μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής του νέου Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης - Αγίας Άννας, με την πρόθεση του Υπουργείου Οικονομικών να καταργήσει τη ΔΟΥ Λίμνης. Η συγκεκριμένη ΔΟΥ εξυπηρετεί μία γεωγραφική περιοχή 650.000 στρεμμάτων, με ένα σημαντικό πληθυσμό Ευβοιοτών, που τα τελευταία χρόνια έχουν .....

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέα Λοβέρδο
ΘΕΜΑ:
 Το μέλλον του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου


Η κυβέρνηση ήδη έχει ανακοινώσει σχέδιο Καλλικράτη στις υγειονομικές υποδομές της χώρας, βάσει ενός νέου υγειονομικού χάρτη της χώρας που ανακοινώθηκε τον Απρίλιο. Οι ανακοινώσεις αυτές ευλόγως έχουν προκαλέσει καθολική ανησυχία και.,......

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέα Λοβέρδο
ΘΕΜΑ:
Οι προοπτικές των αγροτικών ιατρείων.
Ποιό το μέλλον του αγροτικού ιατρείου στο Πήλι της Εύβοιας;


Με βάσει το νέο υγειονομικού σχεδιασμό της χώρας που ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, έχει δημιουργηθεί μεγάλη ανησυχία για το μέλλων των ιατρικών υποδομών πρωτοβάθμιας φροντίδας σε πολλές περιοχές του Νομού Ευβοίας, που χαρακτηρίζεται από ιδιόμορφη γεωγραφία, με πολλές απομακρυσμένες, δύσβατες και ......

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Χαλκίδα 10 Δεκεμβρίου 2010
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν Τ Υ Π Ο Υ

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ SUPER MARKETS –
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010, όπως είχε ανακοινωθεί, έλαβε χώρα η συλλογή τροφίμων για την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος (Πανίδου 22, Χαλκίδα, τηλ. 22210.23253), στα Καταστήματα των Super Markets ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στη Χαλκίδα και ΓΑΛΗΝΟΣ (σε όλα τα καταστήματα της Χαλκίδας, της Ερέτριας και της Νέας Αρτάκης).
Η ανταπόκριση των ανθρώπων και σ’ αυτό το κάλεσμα της Τοπικής μας Εκκλησίας για προσφορά στον πλησίον, υπήρξε σπουδαία και συγκινητική, αν ......

ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ

Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΩ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ

Ο κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ,
ΕΧΕΙ .......

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΛΕΠΕ

Να μην καταργηθεί η ΔΟΥ Καρύστου
ζητά η κυρία Περλεπέ



Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατέθεσε ως Αναφορά προς τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών, υπόμνημα διαμαρτυρίας των Μαζικών Φορέων της Νότιας Καρυστίας, με το οποίο ζητούν να μην.....

"ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΛΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ"

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΗΛΑΣ ΚΥΜΗ, ΚΥΡΙΑ ΚΟΚΟΥΡΑ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΗΛΑ.

ΛΗΛΑΣ - ΚΥΜΗ 0 - 1



ΜΕ 1- 0 ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ,ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ .ΕΝΤΑΣΗ , ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ......

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΥΠΕΚΑ

Παράταση προθεσμίας
για τη ρύθμιση
των ημιυπαίθριων χώρων


Με τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010, στη Βουλή, η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη ρύθμιση των ημιυπαίθριων χώρων παρατείνεται μέχρι και 28 Φεβρουαρίου 2011 και αφορά τόσο την αυτοπρόσωπη απευθείας υποβολή, όσο και την υποβολή τους με συστημένη επιστολή.
Παρατίθεται ολόκληρο το κείμενο της τροπολογίας- προσθήκης που.....

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΛΕΠΕ

Διατήρηση της ΔΟΥ στη Λίμνη
ζητά η κυρία Περλεπέ


Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατέθεσε ως Αναφορά προς τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών, υπόμνημα διαμαρτυρίας των Εμπορικών Συλλόγων Μαντουδίου και Λίμνης με το οποίο ζητούν να μην....

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. - ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

ΦΑΒΟΡΙ
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ
ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΩΡΕΟΙ - ΚΡΙΕΖΑ

ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙ ΩΡΕΟΙ

ΤΑ ΚΡΙΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΩΡΕΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΜΕ ΝΙΚΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ, ΑΛΛΑ .....

ΛΑΪΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.
ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΘΑ.....

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ - ΚΥΜΗ

ΜΑΤΣΑΡΑ!!!!

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΜΗ, ΑΦΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΚΟΛ
Η ΚΥΜΗ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ.....

ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΨΑΧΝΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ Η Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ.....

Πολιτιστικός Σύνδεσμος Καλλιτεχνών και Φίλων του Ευβοϊκού Κέντρου Τεχνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Καλλιτεχνών και Φίλων του Ευβοϊκού Κέντρου Τεχνών σε διεθνή έκθεση στη Γερμανία, για τα προβλήματα ατόμων με ειδικές ανάγκες
Στη διεθνή έκθεση καλλιτεχνικής δράσης "(C)old  Dear Injured Person" στη πόλη Friedrichshafen της.....

ΔΡΟΣΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

"ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΣΕΙΣ,
ΑΜΥΝΑ ΕΜΕΙΣ'!!

ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΕΡΕΤΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΔΡΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΜΕ 25 ΓΚΟΛ, ΕΝΩ Η....

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΥΒΟΪΚΟΥ,
ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 17

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΗΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΒΟΪΚΟ, ΑΛΛΑ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ .....

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ

"Η ΖΩΗ ΜΟΥ,
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ"

ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ .....

ΑΡΤΑΚΗ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ

"ΠΡΩΤΗ'
ΤΟΥ ΤΟΓΙΑ

Η ΑΡΤΑΚΗ Θ' ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ....

ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΕΧΟΥΝ .....

ΜΗΝΥΜΑ

ΜΑΘΗΜΕΝΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ
ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ

ΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΠΈΟΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ......

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΠΑΜΕ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ



ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤHΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΟ
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ !!!΄


Το ΠΑΜΕ σας καλεί να απαιτήσουμε όλα τα συνδικάτα και οι ομοσπονδίες των ΔΕΚΟ να συνεδριάσουν σήμερα το πρωϊ και με κατεπείγουσες διαδικασίες να πάρουν απόφαση για την κήρυξη 24ωρης απεργίας την Παρασκευή 10 Δεκέμβρη σαν πρώτη απάντηση στην κυβέρνηση που πιθανόν την......

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΕNAE

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΩΣΗ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Συνεδρίαση Δ.Σ ΕΝΑΕ

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010 θα συνεδριάσει το Δ.Σ της ΕΝΑΕ στα γραφεία της ΕΝΑΕ, Μεσογείων 15, 4ος όροφος, με θέματα ημερησίας διάταξης:
- ‘Έγκριση πρακτικών ΔΣ 3-9-2010 και 23-9-2010
- Τρέχοντα Ζητήματα





ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

ΧΑΛΚΙΔΑ

Σήμερα στις 16:00, συνελήφθη από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας 41χρονος αλλοδαπός ο οποίος ήταν ναυτολογημένος με την ....

Σωματεία Λαϊκών Αγορών Νομού Ευβοίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Τετάρτη 08/12/2010 και ώρα 19:30 πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη των Δ.Σ των σωματείων Παραγωγών και Εμπόρων των Λαϊκών Αγορών με θέμα την απόφαση της Επιτροπής του Άρθρου 11 Παρ. 2 του Π.Δ. 51/06 Πρακτικό Νο 11. Που αφορά την μεταφορά της Λ. Αγοράς του Σαββάτου στις 11/12/2010 και την.......

Δελτίο τύπου ΣΔΠ Εύβοιας

Γενική Συνέλευση - Εκλογές
Πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, η έκτακτη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, με θέματα διοικητικό κι οικονομικό απολογισμό κι αρχαιρεσίες.
Υπερψηφίστηκαν οι δύο απολογισμοί (με ένα μόνο παρών) κι ακολούθησαν οι εκλογές.
 Στο ψηφοδέλτιο υπήρχαν μόνο 9 τακτικοί υποψήφιοι, οι....

Σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
από εκτροχιασμό τρένου στην περιοχή του Άργους

Εκτροχιασμός τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Άργους-Τρίπολης σημειώθηκε, για άγνωστους λόγους, στις 21:45 το βράδυ της Πέμπτης, 500 μέτρα πριν....

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΛΗΛΑΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ
ΠΩΣ ΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
 ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ
ΘΑ ΒΓΕΙ ......

ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ  
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ
ΚΑΙ.....
AΛΛΑΓΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
11-12/12/10



- ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΚΑΘΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠ. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΓΟΥΒΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠ. ΤΡΙΑΔΑΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ....

ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΑΣΟ

ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΣΟΣ
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ;
ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ.
ΤΑ ΛΟΥΚΙΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ;

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


Βουλευτής Ν. Ευβοίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Χαλκίδα, 9-12- 2010
Δελτίο Τύπου
Τι θα γίνει με το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και τη θέση αγροτικού ιατρού στο Πήλι;
Στα οξυμένα προβλήματα στον τομέα της υγείας αναφέρεται ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου σε ερώτηση που κατέθεσε την Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, προς τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με αφορμή τις αλλαγές, που θα επιφέρει στον ......

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς: Υπουργό Οικονομικών, κ. Γεώργιο Παπακωνσταντίνου
Κατάργηση της ΔΟΥ Καρύστου

Η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει τη συγχώνευση και κατάργηση εφοριών, στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης του φοροελεγκτικού μηχανισμού. Στο σχεδιασμό του Υπουργείου είναι η κατάργηση σχεδόν του συνόλου των εφοριών β’ τάξης, με εξαίρεση αυτών .....

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ Σ.Γ.

Μια φωτογραφια ειναι χιλιες λέξεις, αυτοί που το ειπαν ηξεραν πολύ καλά τι σημαινει
Όπως.......... αυτή η φωτογραφια μιλάει απο μόνη της για την κατασταση στον Δημο Ληλαντιων
Ενας κάδος πάνω στην στροφή,............εξω απο σπιτι ανθρωπου που ασχολειται με τα κοινά επι σειρά ετων
Ενας καθρέπτης στηριζόμενος μεσα στην........

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΚΑΒΑΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Λίγο πρίν την ορκωμοσία του νέου αιρετού Περιφερειάρχη και του Περιφερειακού Συμβουλίου, διαπιστώνουμε πως το σχέδιο "Καλλικράτης" απαξιώνεται βάναυσα, τόσο από την Κυβέρνηση, όσο και από τους διορισμένους Γενικούς Γραμματείς, με πρακτικές καπελώματος των τοπικών κοινωνιών και των νεοεκλεγέντων οργάνων.
Συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου, στις 17 Νοεμβρίου, αμέσως μετά την ......
ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Ο προπονητής της ομάδας μας κ.Καρβέλης Γιάννης δέχτηκε τιμητική πρόταση συνεργασίας από τον Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ, για την......

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


Βουλευτής Ν. Ευβοίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Χαλκίδα, 7-12- 2010

Δελτίο Τύπου

Με στόχο τη διευκόλυνση των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων στις αγορές του εξωτερικού, όπως της Ρωσίας, και παράλληλα την ενίσχυση της προσπάθειας για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στη χώρα μας ο Ελληνορωσικός Σύνδεσμος και το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο συνδιοργανώνουν ημερίδα με......

ΡΙΤΣΩΝΑ

ΣΙΩΠΗ

ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ.....

ΠΑΣΟΚ

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ .....

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ

ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ

ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΟΠΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ.
ΕΤΣΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑ.....

ΜΗΝΥΜΑ

ΚΥΡΙΕ ΒΑΓΓΕΛΗ,
ΕΜΕΙΣ "ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ"
ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ......

«Πάτωμα» τα 740 ευρώ

«Κλείδωσαν» οι ρυθμίσεις
που επιτρέπουν μείωση μισθών
στον ιδιωτικό τομέα


Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega οι συνομιλίες της υπουργού Εργασίας με την τρόικα για τις επιχειρησιακές συμβάσεις με κάποιες νίκες αλλά και σημαντικές απώλειες: η τρόικα επέβαλε γενικευμένη κατίσχυση των επιχειρησιακών έναντι των κλαδικών συμβάσεων χωρίς όριο μείωσης μισθού. Ωστόσο δέχτηκε να λειτουργεί σαν «πάτωμα» η εθνική συλλογική σύμβαση (740 ευρώ σήμερα) και την ισχύ για 1+1 έτος. Δεν έγινε αποδεκτή η .......

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Βουλευτής Ν. Ευβοίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Χαλκίδα, 7-12- 2010
Δελτίο Τύπου

Σε συγκέντρωση μελών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, Βόρειας Εύβοιας, θα μιλήσει ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010, στην αίθουσα του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιστιαίας, στις 8 το βράδυ.
 
 

Εγκληματική ενέργεια βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.


Τα πτώματα δύο ανδρών βρέθηκαν
μέσα σε σακούλες στη χωματερή Άνω ΛιοσίωνΤα πτώματα δύο ανδρών βρέθηκαν την Τετάρτη μέσα σε σακούλες στη χωματερή των Άνω Λιοσίων.
Ενώπιον του μακάβριου θεάματος βρέθηκε ρακοσυλλέκτης, ο....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΚΕΔΚΕ

Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΚΕ
Δηλώσεις προέδρου ΚΕΔΚΕ Ν.Κακλαμάνη
 για τα οικονομικά των ΟΤΑ και τις εργασιακές σχέσεις
 στην Τοπική Αυτοδιοίκηση



Τα οικονομικά των νέων δήμων και οι εργασιακές σχέσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν μεταξύ άλλων τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΚΕ.
Αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ κ.Νικήτας Κακλαμάνης προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:
«Τα κυρίως θέματα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΚΕ ήταν τα .....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΚΕΔΚΕ

Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΚΕ -
Δηλώσεις του επικεφαλής του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Απόστολου Κοιμήση
για το προσωπικό καθαριότητας στους ΟΤΑ
Με αφορμή το ζήτημα που τέθηκε από τον ΕΣΔΚΝΑ στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΔΚΕ , για το προσωπικό καθαριότητας, ο επικεφαλής του «Αυτοδιοικητικού Κινήματος» Δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης, έκανε την.....

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

lilas-kimi


Επειδή όλες αυτές τις μέρες, έχω βαρεθεί να διαβάζω για τρια οφσαϊντ, εικοσιδύο πλάγια και πενηνταδύο κόρνερ...., που αφορούν τον αγώνα Λήλας-Κύμη, έχω να παρατηρήσω τα εξής.Ημουν στο συγκεκριμένο αγώνα και οι αμφισβητούμενες φάσεις ήταν τρεις.
Η πρώτη κίτρινη στον Μπισμπικόπουλο ήταν αυστηρή,
 της κ.Κούκουρα της ξέφυγε ένα οφσάϊντ
και το πέναλτυ που δόθηκε στο Λήλα δεν ήταν πέναλτυ.Ως προς το ....

ΕΠΣΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
11 & 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

12η αγωνιστική
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


11/12/2010 15,00 ΑΡΤΑΚΗ -ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ
11/12/2010 15,00 ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ- ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΓΥΜΝΟΥ
11/12/2010 15,00 ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ -ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
11/12/2010 15,00 ΔΡΟΣΙΑ -ΕΡΕΤΡΙΑ ΔΡΟΣΙΑΣ......

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ
ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ......

ΕΠΣΕ

ΦΙΝΑΛΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΜΟ

Την ήττα (1-2) γνώρισε και σήμερα η Μικτή Νέων της Εύβοιας από τη Δ. Αττική στο Ενωσιακό γήπεδο. Ετσι τέλειωσε τις υποχρεώσεις της χωρίς να κερδίσει ούτε ένα βαθμό, αφού ηττήθηκε σε όλους τους αγώνες της.
Στο σημερινό αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 στο 55' και .....

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς: Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέα Λοβέρδο
ΘΕΜΑ: Νοσοκομείο Χαλκίδας


Την Πέμπτη, 2/12 σε Επίκαιρη Ερώτηση μου σχετικά με τα Νοσοκομεία του Νομού Ευβοίας, προσήλθε ο αξιότιμος Υφ. κ. Τιμοσίδης, όπου απαντώντας σχετικά και ειδικότερα στο τμήμα που αφορούσε το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, που ήδη έχει συμβασιοποιηθεί με κατασκευαστική εταιρεία, κατόπιν διαγωνισμού, δήλωσε ότι η....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.
Ο κ ΗΛΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
ΕΙΝΑΙ ......

Λευτέρης Αυγενάκης

Στρίμωξε τον Υπουργό Δικαιοσύνης
ο Λευτέρης Αυγενάκης
για το θέμα του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης
από το βήμα της Βουλής


Ο Υπουργός αρνήθηκε εκνευρισμένος να δώσει σαφές χρονοδιάγραμμα για την ίδρυση και να δεσμευτεί δημόσια
Φανερά εκνευρισμένος απάντησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Χ. Καστανίδης, από το βήμα της Βουλής στις πιέσεις που δέχτηκε από το Βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος του ζήτησε σαφές χρονοδιάγραμμα και δημόσια δέσμευση για την ίδρυση του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης στο πλαίσιο της τοποθέτησής του στην επί των άρθρων συζήτηση του νομοσχεδίου με τίτλο «Εξορθολογισμός διαδικασιών και επιτάχυνση της διοικητικής δίκης και άλλες διατάξεις» το πρωί της Τετάρτης, 8 Δεκεμβρίου. Μάλιστα ο αρμόδιος Υπουργός, απέφυγε να δεσμευτεί σχετικά με το χρονοδιάγραμμα ίδρυσης του ,,,,,,,
Στο τελικό στάδιο το ν/σ
για τις εργασιακές σχέσεις


"Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ρυθμιστούν, όμως είμαστε σε καλό δρόμο", δήλωσε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη, αναφερόμενη στο νομοθετικό πλαίσιο που αφορά τις.....

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σήμερα, 08/12/2010, οι βουλευτές της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος και Κώστας Τζαβάρας κατέθεσαν 15 Eρωτήσεις στα Υπουργεία που αναφέρονται παρακάτω, σχετικά με τις χορηγίες και συμβάσεις μεταξύ ΜΚΟ και .....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ MHNYMA

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ
ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΟΝ .....

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Επιστολή
προς το Δήμαρχο Χαλκιδέων
Θανάση Ζεμπίλη


Αγαπητέ Θανάση,
Όπως ανακοίνωσα χθες με δελτίο τύπου, το νέο νοσοκομείο Χαλκίδας, απερρίφθη από το ΕΣΠΑ με απόφαση της γεν.γραμ. Περιφέρειας κας. Διαμαντοπούλου, με ημερ. 17/11/10 και αρ.πρ. 8687.
Θεωρώ το όλο θέμα εμπαιγμό και παραπλάνηση, ιδιαίτερα όταν.....

ΠΕΡΛΕΠΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΚΥΡΙΑ ΠΕΡΛΕΠΕ
ΤΙ .....

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Επιστολή
προς τους βουλευτές της Εύβοιας


«Κυρία συνάδελφε,
Όπως ανακοίνωσα χθες με δελτίο τύπου, το νέο νοσοκομείο Χαλκίδας, απερρίφθη από το ΕΣΠΑ με απόφαση της γεν.γραμ. Περιφέρειας κας. Διαμαντοπούλου, με ημερ. 17/11/10 και αρ.πρ. 8687.
Ειλικρινώς, δε γνωρίζω αν ήταν στη.....

ΟΓΑ

Από την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου η καταβολή
των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ



Από την Παρασκευή 10 έως τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, θα καταβληθούν τα οικογενειακά πολυτεκνικά επιδόματα (επίδομα 3ου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα, πολυτεκνικό επίδομα τρίτεκνης οικογένειες Ν. 3631/08, ισόβιες συντάξεις και εφάπαξ παροχή 2.000 ευρώ Ν. 3454/2006) του ΣΤ΄ διμήνου 2010 σε 436.337 οικογένειες, όπως αναφέρει η διοίκηση του ΟΓΑ σε σχετική ανακοίνωση.





ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΡΑΣ

ΝΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΓΙΑ .....

ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Οργάνωση:
Ελληνορωσικός Σύνδεσμος, Αθήνα




Θέμα:
«ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ:
ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ:
ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ»


Συνδιοργάνωση:
Ελληνορωσσικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Αθήνα
Με τη συνεργασία:
Πρεσβείας Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αθήνα / Πρεσβείας Κυπριακής Δημοκρατίας, Αθήνα / Πρεσβείας Ελλάδας, Μόσχα / Πρεσβείας Ελλάδας, Λευκωσία / Ρωσο-Ελληνικού Συνδέσμου Φιλίας, Μόσχα / Κυπρο-Ρωσικού Συνδέσμου Φιλίας και Πολιτιστικών .....

ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ

"ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ"!!!

ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ....

Α1-ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ - ΚΥΜΗ
ΔΡΟΣΙΑ - ΕΡΕΤΡΙΑ
ΑΥΛΩΝΑΡΙ - Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΑΡΤΑΚΗ - ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ
ΩΡΕΟΙ - ΚΡΙΕΖΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚ. - ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ
ΕΥΒΟΪΚΟΣ - ΛΗΛΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LEADER ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ,
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 4 ΤΟΥ Π.Α.Α. 2007-2013.
Ο Υπουργός, Κώστας Σκανδαλίδης υπέγραψε τη σύμβαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Ομάδας Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) "Αναπτυξιακή Εύβοιας Α.Ε.", για την υλοποίηση τοπικού προγράμματος LEADER, στο πλαίσιο του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 - 2013. Με την υπογραφή της παρούσας σύμβασης, οι συμβάσεις που έχουν συνολικά υπογραφεί μέχρι ......

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ- ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 1-1-2011 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΑΦΟΥ .....

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ




ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΗ;
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;
ΧΑΤΖΗΣ-ΠΑΓΟΥΡΑ ΜΑΖΙ;

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.
ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΕΤΡΑΕΞΥΠΝΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ.....

Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ

ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ,
 ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΚΑΡΒΕΛΗ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ
Ο κ. ΚΑΡΒΕΛΗΣ
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ......

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Η Οργανωτική Επιτροπή του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ο.ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΠΑΕ- ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σας προσκαλεί σε συνέντευξη τύπου η οποία θα.....

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ

ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ, ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΕΜΠΙΛΗΣ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ.....

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;
ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ .....