Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ 0-1


Ο ΠΑΟΚ «ξελάσπωσε» 
στα Γιάννινα
Με γκολ του Φωτάκη, ο ΠΑΟΚ... ξελάσπωσε στον βούρκο των Ιωαννίνων και επέστρεψε στις νίκες (1-0) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
 «Δικέφαλος» του βορρά έπαιζε με 10 παίκτες από το 64', όμως, επέστρεψε στη 2η θέση, περιμένοντας το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστόπουλος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κούσας, Κώτσιος, Μιχαλόπουλος, Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Μαϊστόροβιτς, Ντιμπαλά, Βάντερσον, Σίσιτς.
ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Κριστιάνο, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς.
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών) Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νιας), Καρσιώτης (Κορινθίας) Γήπεδο: «Οι Ζωσιμάδες»

ΞΑΝΘΗ-ΛΑΡΙΣΑ 0 - 1

Ο Μπλάζεκ το μοναδικό γκολ
Νίκη - οξυγόνο της Λάρισας 
στα Πηγάδια επί της Ξάνθης
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Λάρισα καθώς επιβλήθηκε της Ξάνθης με 1-0 στα Πηγάδια. Η ομάδα της Θεσσαλίας βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και το τρίποντο αποτελούσε μονόδρομος για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Σκόρερ για την ΑΕΛ ο κορυφαίος παίκτης της, ο Μπλάζεκ στο 41'. Η Ξάνθη, η οποία φάνηκε κουρασμένη από την αναμέτρηση μεσοβδόμαδα κόντρα στον Αρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, σίγουρα δεν θα αισθάνεται καλά, καθώς νοιώθει καυτή την ανάσα των ομάδων που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη.
Σε ένα γήπεδο, που έμοιαζε με... πισίνα, το πρώτο ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές ήταν να μπορέσουν να ισορροπήσουν στο γλιστερό τερέν. Σε πολλά σημεία είχαν σχηματιστεί μικρές... λιμνούλες, γεγονός που δυσχέραινε τις προσπάθεις των δύο ομάδων.
Πάντως οι καλές στιγμές δεν έλειψαν κι από τις δύο πλευρές. Ο Σουάνης σχεδόν με το καλημέρα (11') αστόχησε μόνος του απέναντι στον Βιέρα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Σκάτσελ με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Γκσπούρνινγκ να... ξεμουδιάσει αποκρούοντας σε κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κυριαρχώντας στο ........

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-AEK 1-2


Επικράτησε 2-1
 του Πανθρακικού
Η ΑΕΚ πήρε την πρώτη εκτός... λεκανοπεδίου νίκη με σούπερ Σκόκο στην Κομοτηνή
Η ΑΕΚ πανηγύρισε την πρώτη εφετινή νίκη της μακριά από το λεκανοπέδιο Αττικής, επικρατώντας με 2-1 του Πανθρακικού για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Η «Ένωση», που είχε τη συμπαράσταση των φιλάθλων της παρά τη σχετική απαγόρευση για τις μετακινήσεις, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σκόκο (που πέτυχε ένα ακόμα εντυπωσιακό τέρμα), έφτασε του 36 βαθμούς και πλέον περιμένει τον Αρη στο ΟΑΚΑ, στη μάχη για την 4η θέση.
Πολύ κακός ο αγωνιστικός του ΔΑΚ Κομοτηνής, δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν σχετικά καλές για ποδόσφαιρο.
Η «Ένωση» μπήκε στο γήπεδο για να επιβάλλει τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά και να μπει σε ρόλο οδηγού, δείχνοντας ότι δεν την έχουν επηρεάσει οι αρκετές και σημαντικές της απουσίες.
Και τα κατάφερε περίφημα, αφού με τη συμπλήρωση τριών μόλις λεπτών έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Λεονάρντο να σκοράρει, κάτι που τελικά κατάφερε οκτώ λεπτά αργότερα.
Ο συνήθης ύποπτος...
«Δράστης» ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος σημείωσε το ένατο φετινό του τέρμα και.......




Στολές, μάσκες, 
σερπαντίνες, κομφετί...
   Στο ρυθμό της Αποκριάς κινείται όλη η χώρα. Οι πόλεις "ζωντανεύουν" και αρχίζει το καρναβάλι,με την Πάτρα να πρωτοστατεί στις εκδηλώσεις.
    Έντεκα άρματα και περισσότεροι από 30.000 καρναβαλιστές με επικεφαλής πάντα τον βασιλιά Καρνάβαλο, ετοιμάζονται να παρελάσουν το βράδυ και αύριο το μεσημέρι.
    Συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα θα ξεκινήσει η ποδαράτη παρέλαση, στην οποία θα πάρουν μέρος τα μέλη των 108 πληρωμάτων του «κρυμμένου θησαυρού», που αποτελούν την «ψυχή» του πατρινού καρναβαλιού.
Την Κυριακή στις 2.00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Τα άρματα που έχει ετοιμάσει το καρναβαλικό εργαστήριο του δήμου Πατρέων, σατιρίζουν όπως πάντα την επικαιρότητα, ενώ τα άρμα του βασιλιά Καρνάβαλου είναι φέτος «ντυμένο» με τα χρώματα του κλόουν. Το άρμα της βασίλισσας του πατρινού Καρναβαλιού είναι εξ ολοκλήρου άνθινο και έχει το σχήμα καρδιάς, ενώ θα παρελάσουν ακόμα το «Καρναβαλικό Big Bang», που αναφέρεται στην δημιουργία των πλανητών, το «No Smoking» που σατιρίζει την απαγόρευση του καπνίσματος, η «Πράσινη Ανάπτυξη» και το «Τραβάει ο οργανισμός μας το κουπί».     Επίσης θα παρελάσουν τα άρματα «Σάτιρα στην σάτιρα», «Λαχανάκια Βρυξελλών» και «Η μάχη του πάρκινγκ». Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι 30.000 καρναβαλιστές που με την ζωντάνια τους, το χιούμορ, αλλά και την ευρηματικότητά τους, θα επιχειρήσουν να παρασύρουν τους θεατές της παρέλασης στους δικούς τους κεφάτους ρυθμούς. Η παρέλαση θα........

«Ιταλική» μόδα


Μισό εκατομμύριο τόνοι προϊόντων «μαϊμού» 
κατασχέθηκαν στη Ρώμη
Η ιταλική αστυνομία κατέσχεσε 500.000 τόνους πλαστών προϊόντων πολυτελείας που επρόκειτο να κατακλύσουν την αγορά, πολλά από τα οποία ήταν σχεδόν πανομοιότυπα με γνήσια είδη Ιταλών σχεδιαστών.
Όπως αναφέρει το Σάββατο ο ανταποκριτής του BBC, τα προϊόντα «μαϊμού», όπως δερμάτινα είδη, ρούχα και παπούτσια, ανακαλύφθηκαν σε οκτώ εργοστασιακούς χώρους αποθήκευσης ανατολικά της Ρώμης.
Πιστεύεται ότι προήλθαν από την Ασία και ότι επρόκειτο να αποκτήσουν πλαστές ετικέτες από ιταλικές μάρκες, προκειμένου να διατεθούν στην αγορά, κυρίως στους χιλιάδες τουρίστες που είναι πρόθυμοι να αγοράσουν φθηνά «επώνυμα» είδη.
Στην Ιταλία, διεθνές κέντρο της μόδας, ο τζίρος της αγοράς πλαστών προϊόντων εκτιμάται στα 6,9 δισ. ευρώ ετησίως.

ΕΠΣΕ


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ)

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΑΠΑΔΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ 3-0
ΑΙΔΗΨΟΣ-ΠΡΟΚΟΠΙ 3-2
ΣΚΥΡΟΣ-ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ 1-0

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ-ΚΑΘΕΝΟΙ 0-5
ΛΙΜΝΗ-ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ 1-3 

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΠΟΨΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, 
ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ 
ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖΙ.

Μεσούσης της κρίσης


Στα 720.000 ευρώ τα έξοδα παραστάσεως 
του Ζοζέ Μπαρόζο το 2009
Τα ταξίδια και τα έξοδα παραστάσεως του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο κόστισαν 720.230 ευρώ στους φορολογούμενους το 2009, μεσούσης της χρηματοπιστωτικής κρίσης, σύμφωνα με λογιστικό έγγραφο που δόθηκε το Σάββατο στη δημοσιότητα. Τα 27 μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δαπάνησαν περί τα 4 εκατομμύρια ευρώ το 2009, αλλά τα έξοδα παραστάσεως κυμάνθηκαν ανάμεσα στις 5.000 και 16.000 ευρώ, με .........

ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ


Ποιοι είναι οι...βασικοί καρναβαλιστές
στο άρμα του βασιλιά Καρνάβαλου

Παρελάσεις, καντάδες, πυροτεχνήματα, κλέψιμο της νύφης, μουτζουρώματα, το κάψιμο του καρνάβαλου. Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνονται αυτές τις μέρες σε ολόκληρη την Ελλάδα δεν έχουν τέλος, καθώς κάθε πόλη έχει τον δικό της ξεχωριστό τρόπο για να ‘χορέψει’ στους ρυθμούς του καρναβαλιού. Κάποιες περιοχές όμως, με «πρωτεύουσα» την Πάτρα, αποτελούν τους βασικούς καρναβαλιστές στο… άρμα του βασιλιά καρνάβαλου, αφού είναι πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. 
Η αυτοδιοίκηση gr ενόψει του τριημέρου της Αποκριάς προχωρά στην καταγραφή των εθίμων σε όλη την Ελλάδα που αποτελούν την κορύφωση μιας περιόδου τριών εβδομάδων πριν την Καθαρά Δευτέρα που οδηγούν στον αποχαιρετισμό της περιόδου κρεατοφαγίας ή την αποχή από το κρέας (από-κρεώ) ή αλλιώς στο carne (κρέας) vale (χαιρετώ). Άλλωστε, οι Απόκριες αποτελούν ουσιαστικά την εισαγωγή στην περίοδο της νηστείας και προετοιμασίας για το Πάσχα. Καλή Αποκριά!
Πάτρα Συνώνυμο του κεφιού και του ξεφαντώματος, το πατρινό καρναβάλι είναι το πιο...........
ΚΥΡΙΕ ΓΚΑΛΟΥΦΑ, 
ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 
ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ. 
ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ..........

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΣΥΝΟΙΚΙΑ "Η"

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΥΡΙΕ ΖΕΜΠΙΛΗ,
 ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ 
ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΡΑ 
ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ
 ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΥΝΟΙΚΙΑ Η". 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ 
ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 
ΤΟΝ κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ 
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2006. 
ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΕΙΟ. 
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;













ΘΟΛΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ 
ΠΟΥ "ΦΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ!!!


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 
ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ.
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ 
ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 
ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ΚΟΥΠΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.
ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 
"ΠΕΙΡΑΤΗ"
 ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 
"ΜΙΝΙ".
ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 
ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ 
ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ.

Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ.
ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,
ΑΝ Ο κ. ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ 
ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ 
Ή ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ 
ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΑΠΑΝΩΝ,
 ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΑΤΕ;
ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΑΤΗ, ΤΙ ΛΕΤΕ;
ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΚΟΥΡΑ 
ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ;

ΣΧΟΛΙΟ

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ.
ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 
ΤΟΥ κ. ΠΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 
ΕΥΒΟΪΚΟΣ-Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ 
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ 
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ. 
ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ 
ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ "ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ" 
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. 
ΑΣ ΒΓΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ 
ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ. 
ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΨΙΘΥΡΟΥΣ 
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΓΚΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΙΝΕΣ, 
ΟΥΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ, 
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΪΔΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, 
ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.
Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ.....


ΔΗΜΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΑ,
 Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΔΕΠΑΛ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ 
ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ 
ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45΄ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ!!
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, 
ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ 
ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟ!!!
ΚΥΡΙΑ ΕΦΗ ΕΛΠΙΖΩ 
ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΩΣΕΤΕ.
ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ. 

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ


Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου
23- 12 -2009
Π Ι Ν Α Κ Α Σ
Των θεμάτων που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την  Τετάρτη 23- 12 -2009 και των αποφάσεων που λήφθηκαν σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ 97 παρ 6 Ν 3463/2006.
1.  Περί έγκρισης της 39/2009 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου των «Μουσικών Συνόλων Δήμου Χαλκιδέων» που αφορά τον απολογισμό  Οικ. Ετ. 2008 (απεφασίσθη κατά πλειοψηφία με αριθμ. αποφ. 291/09)
2.   Περί έγκρισης της 32/2009 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Α’ ΚΑΠΗ  που αφορά την 2η τροποποίηση του προϋπολογισμού Οικ. Ετ. 2009(απεφασίσθη κατά πλειοψηφία με αριθμ. αποφ. 292/09)
3.  Περί έγκρισης της 12/2009 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου που αφορά την τροποποίηση του προϋπολογισμού Οικ. Ετ. 2009 (απεφασίσθη κατά πλειοψηφία με .........

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ


Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου
έκτακτης συνεδρίασης 15- 01 -2010
Π Ι Ν Α Κ Α Σ
Των θεμάτων που συζητήθηκαν στην έκτακτη  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την  Παρασκευή 15-1 -2010 και των αποφάσεων που λήφθηκαν σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ 97 παρ 6 Ν 3463/2006. 
1.  «Περί έγκρισης πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών του Δήμου Χαλκιδέων». (απεφασίσθη καταπλειοψηφία με αριθμ. αποφ. 1/10)

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ


Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου 
Τρίτης 9- 02 -2010
Π Ι Ν Α Κ Α Σ
Των θεμάτων που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την  Τρίτη 9- 2 -2010 και των αποφάσεων που λήφθηκαν σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ 97 παρ 6 Ν 3463/2006.
1.  Περί επανακατανομής ΣΑΤΑ Π.Ο.Ε. στο οικ. Έτος 2010 .  (απεφασίσθη η αναβολή του θέματος για επόμενη συνεδρίαση  με αριθμ. αποφ. 3/10)
2.   Περί τροποποίησης προϋπολογισμού και ψήφιση πίστωσης για την πληρωμή ανεξόφλητων ΧΕΠ-ΠΟΕ (απεφασίσθη ομόφωνα με αριθμ. αποφ. 4/10)
3.  Περί αντικατάστασης μη επιλέξιμων παραστατικών στο ληφθέν από Τ.Π.& Δ. δάνειο (απεφασίσθη κατά πλειοψηφία με αριθμ. αποφ. 5/10)
4.  Περί έγκρισης τρόπου εκτέλεσης έργων 2010. (απεφασίσθη ομόφωνα με ..........

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ


ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Π. ΦΑΣΟΥΛΑ
ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

    Ο «Καλλικράτης» είναι μια βαθιά τομή, στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.
    Πρόκειται για μια βαθιά θεσμική αλλαγή που επιχειρεί και τολμά η κυβέρνηση.
   
Η κατάργηση των Νομαρχιών, η θέσπιση αιρετών Περιφερειαρχών και η συνένωση Δήμων κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, γι΄αυτό και τη στηρίζουμε.
   
Είναι μια ιστορική αναγκαιότητα, ώστε κάποτε η Αυτοδιοίκηση να πάψει να.........

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΥΡΙΕ ΖΕΜΠΙΛΗ,
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 
ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ 
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ........

Διενεργείται προανάκριση
Επεισόδια στην Ομόνοια 
με έναν νεκρό και έναν τραυματία
Δύο αιματηρά επεισόδια με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Ομόνοιας. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε συμπλοκή με ομάδα αλλοδαπών έχασε τη ζωή του ένας 30χρονος χρήστης ναρκωτικών ελληνικής υπηκοότητας. Οι αλλοδαποί τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον χτύπησαν με μαχαίρι στα πλευρά και στο πόδι. Αργότερα, στις 4.45, επίσης, στην περιοχή της Ομόνοιας ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τραυματισμένο στην πλάτη και στην κοιλιά στη διασταύρωση των οδών Χίου και Μαιζώνος, έναν Γεωργιανό ηλικίας περίπου 30 με 40 ετών, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό. Για τα περιστατικά διενεργείται προανάκριση απο την Ασφάλεια.

ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ


ΚΑΤΟΙΚΟΙ  ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ
ΕΙΠΑΝ «ΟΧΙ» ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΕΩΣ ΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ

   Μετά την Κύμη και οι Κονίστρες βροντοφώναξαν όχι στην δημιουργία ενιαίου Δήμου από την Κύμη έως το Αλιβέρι.
  Υιοθετούν πλήρως το προτεινόμενο, ενόψει της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», σχέδιο της ΤΕΔΚ Εύβοιας , που προβλέπει για τον νομό Ευβοίας εννέα Δήμους, μεταξύ τον οποίων και ένα Δήμο με την συγχώνευση των Δήμων Κύμης και Κονιστρών. Σε αντίθετη περίπτωση δηλώνουν κατηγορηματικά, ότι θα αγωνιστούν δυναμικά για να το επιτύχουν.  
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ
  Η συνάντηση έγινε την Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, στο Άνω Κουρούνι και συμμετείχαν  κάτοικοι και φορείς του Δήμου Κονιστρών, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία της νεολαίας του Δήμου και συγκεκριμένα μετά από ...........

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ
 ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ, 
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ 
ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ, 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 
ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟ, 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ 
Ή ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΙ 
ΚΑΙ ............

Η ΕΛΛΑΔΑ ψηλά!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


Χαλκίδα, 13 Φεβρουαρίου 2010  
 « Αιδώς Αργείοι »
  (Σχόλιο στη συνέντευξη του κ. Δημάρχου για τη ΔΕΥΑΧ). 
   
   Το  μακροσκελές κι ανούσιο της συνέντευξης του κ. Ζεμπίλη, αναδεικνύει το μέγεθος της αμηχανίας του και φανερώνει τη μάταιη προσπάθεια του, να στρεβλώσει τα γεγονότα και να δραπετεύσει για ακόμα μια φορά από την πραγματικότητα!
Δύο και πλέον ώρες αγκομαχούσε ο κ. Δήμαρχος να παρουσιάσει το μαύρο, άσπρο, θεωρώντας πως οι Χαλκιδέοι πολίτες, δεν βλέπουν, δεν ακούνε δεν αντιλαμβάνονται!
Η προσβολή της λογικής και η αποθέωση του τακτικισμού σε όλο τους το μεγαλείο!
      Φρόνιμο θα ήταν ο κ. Ζεμπίλης να μην εκτίθεται περισσότερο, απ’ όσο έχει εκτεθεί, στα μάτια των συμπολιτών μας, για τα όσα δραματικά έχουν συμβεί και συμβαίνουν στη ΔΕΥΑΧ, η οποία έχει γίνει θέμα όχι ..........

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2010



ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ 
ΦΡΟΝΤΙΣΕ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ 
ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ 
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΚΥΡΙΕ ΤΑΡΝΑΝΑ,
 Ο κ. ΒΕΤΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ 
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, 
ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ
"ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ" ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ. 
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΤΕ 
ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΣΑΣ, 
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ. 
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΒΕΤΤΑ
 ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, 
ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ 
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ, 
ΑΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ 
'Η ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑΝ 
ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΕΜΠΙΛΗΣ

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΑΧ 
ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 
ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, 
ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ 
Ή ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, 
ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 
ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ
 ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΧ 
ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΠΛΗΡΩΣ 
ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗ.

Εθνική Παίδων


Ελλάδα-Γερμανία 0-1  
Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 0-1 από την αντίστοιχη της Γερμανίας, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Δημ. Στ. Κερατέας.
Η ελληνική ομάδα είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες φάσεις στην εστία των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Γερμανοί ισορρόπησαν τον αγώνα και κατάφεραν με το γκολ του Ντα Κόστα στο 66΄ να ..........

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


 ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

    Από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 

και μέχρι νεωτέρας, 
η συρταρωτή γέφυρα 
Πορθμού Ευρίπου 
θα λειτουργεί, για εξυπηρέτηση 
των αναγκών της ναυσιπλοΐας,
 μόνο τις νυχτερινές ώρες 
από 22:00 έως 04:00 
και τις αργίες.

Σούπερ Λίγκα


Δύσκολη αποστολή
    Το παιχνίδι στη Τρίπολη μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του Ολυμπιακού ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 22ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Πειραιά θέλει μόνο τη νίκη για να μπορέσει να παραμείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά η αποστολή της μόνο εύκολη δεν θα είναι κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου.
   
Φαβορί για τη νίκη είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα υποδεχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο την Καβάλα. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θέλει μόνο τους τρεις πόντους για να ..........

Απάντηση στην επίθεση Παπανδρέου


Να μην αναζητεί άλλοθι στο χθες
 καλεί τον πρωθυπουργό η ΝΔ
«Ο πρωθυπουργός προτίμησε σήμερα έναν ποταμό ύβρεων κατά της ΝΔ, αντί μιας καθαρής εξήγησης για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών» απάντησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος στη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά της προηγούμενης κυβέρνησης στη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος κάλεσε τον κ. Παπανδρέου να «πάψει να αναζητεί άλλοθι στο.......

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ


ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!!!!!


ΕΠΣΕ


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ 
13-14-17 & 18-2-10
Η ΕΔ/ΕΠΣΕ όρισε τους εξής Διαιτητές για τους αναβληθέντες και προγραμματισμένους αγώνες της 13ης, 14ης, 17ης και 18ης Φεβρουαρίου:

13/2/2010
Α2
·     10:00 Σκύρου ΣΚΥΡΟΣ-ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ
ΡΟΥΜΠΗΣ ΣΤ.-ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΑΠ.-ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΠΑΝ.
·     15:00 Παπάδων ΑΟ ΠΑΠΑΔΩΝ-ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΑΡ.-ΜΗΤΡΟΛΙΟΣ ΙΩΑΝ.-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ ΚΩΝ.
·     15:00 Αιδηψού ΑΙΔΗΨΟΣ-ΔΟΞΑ .....

Η ΕΛΛΑΔΑ των Ευρωπαίων


ΕΠΣΕ


ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 13 & 14-2-10
Η ΕΔ/ΕΠΣΕ προέβη στις παρακάτω αλλαγές για τους αγώνες Πρωταθλήματος της 13ης και 14ης Φεβρουαρίου 2010:

·     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ-ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ, αντί Ράζου Στ., ο Λάμπρου Γεωρ.
·     Παίδων ΑΛΚΙΜΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ, αντί Κεραμιδά, ο Παμφίλης

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ"


ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 
ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Το παρασκήνιο της Συνόδου Κορυφής
«Φρένο» από την Μέρκελ στην άμεση 
οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα
Στη διαφωνία της γερμανικής κυβέρνησης οφείλεται η έλλειψη συγκεκριμένου σχεδίου οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, η οποία προκάλεσε νευρικότητα και απογοήτευση στις αγορές.
Σε δημοσίευμα της, την Παρασκευή, η βρετανική εφημερίδα Guardian επικαλείται αξιωματούχους της ΕΕ οι οποίοι φέρεται να δήλωσαν ότι παρά τη δημόσια επίδειξη ενότητας από την Γερμανία και τη Γαλλία και την ανακοίνωση της ΕΕ ότι στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα αλληλεγγύης προς την Ελλάδα, η Γερμανίδα καγκελάριος αντιτάχθηκε σε συγκεκριμενοποίηση του σχεδίου.
Η Ανγκελα Μέρκελ φέρεται να είπε ότι η Αθήνα πρέπει να λύσει μόνη της τα..............

Κλειστά και τα σχολεία


Απεργούν στις 24 Φεβρουαρίου 
και οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης
Τη συμμετοχή των καθηγητών δημοσίων γυμνασίων και λυκείων στην απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ στις 24 Φεβρουαρίου, μετά τους δασκάλους και νηπιαγωγούς, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ).
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση τα κύρια αιτήματα του κλάδου είναι: Καμιά μείωση μισθών και επιδομάτων, όπως προβλέπει το πρόγραμμα σταθερότητας , «ό»χι στην αλλαγή του κοινωνικού χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης και στην αύξηση ορίων ηλικίας, «όχι» στη δυσμενή αλλαγή των εργασιακών μας σχέσεων, τη συνέχιση της ωρομίσθιας και τη μείωση των διορισμών.

ΜΗΝΥΜΑ


"ΚΟΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ"
ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΟΙ ΚΟΤΕΣ-ΚΟΤΕΣ  
ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ 
ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΤΕΣ 
ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ 
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ 
ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΟΙ 
ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ..........

Τριήμερη απεργία
Στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν μετά την Καθαρά Δευτέρα και οι τελωνειακοί
Προβλήματα στην τροφοδοσία της αγοράς με καύσιμα την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να προκαλέσει η τριήμερη απεργία που στην οποία αποφάσισαν να προχωρήσουν οι τελωνειακοί από την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου.
Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου νέα 24ωρη απεργία έχουν προγραμματίσει οι ιδιοκτήτες ταξί, ενώ στις 24 Φεβρουαρίου αναμένεται να παραλύσει η χώρα από την απεργία της ΓΣΕΕ στην οποία θα συμμετάσχει της ΑΔΕΔΥ.

ΠΕΡΛΕΠΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ


Στον  Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας
η κυρία Περλεπέ με το Σωματείο Εργαζομένων 
της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης. 
Την Πέμπτη 11/2/2010 και μετά από πρωτοβουλία  της βουλευτού Εύβοιας του  ΠΑΣΟΚ κυρίας Κατερίνας Περλεπέ  – Σηφουνάκη, ο  Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κύριος Πάνος Μπεγλίτης, συνάντησε στο Υπουργείο τη βουλευτή μαζί με το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ηλεκτρομηχανικής Κύμης, ως .........