Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Παρελθόν από ΑΛΑΤΣΑΤΑ
ο Τάσος Ταυταρίδης,
που ανέλαβε το ΛΗΛΑ Βασιλικού

Αφού έσπασε όλα τα ρεκόρ παραμονής στον πάγκο της ομάδας, αποχώρησε από αυτήν μετά από συζήτηση με τους διοικούντες κοινή συναινέσει μιας και τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα έχουν καθηλώσει τη συμπαθή ομάδα των Αλατσάτων στην ουρά της βαθμολογίας με λίγες ελπίδες, περισσότερες όμως μαθηματικά, για την παραμονή της στην Α΄Κατηγορία.
Μετά από 11 χρόνια παραμονής στον πάγκο των Αλατσάτων, ο Τάσος Ταυταρίδης που γνώρισε χαρές και λύπες, αλλά και ανόδους στην ομάδα που δημιούργησε, αποφάσισε μετά από φιλικό διάλογο με τους διοικουντες να αποχωρήσει από την ομάδα.
Μετά την αποχώρηση του Τάσου Ταυταρίδη η υπό τον κ. Κωνσταντίνου, αφού ευχαρίστησε τον τέως προπονητή της ομάδας για όλα όσα προσέφερε σε αυτήν, συζήτησε και έκλεισε συμφωνία με τον Σούλη Τζοτζώκο ο οποίος ανέλαβε τις τύχες της ομάδας με στόχο φυσικά τη παραμονή της στην κατηγορία.
Λίγες μέρες μετά τη λύση της συνεργασίας του με τα Αλάτσατα και μετά από αστραπιαία συζήτηση με τους διοικούντες, ο Τάσος Ταυταρίδης ανέλαβε τον ΛΗΛΑ Βασιλικού.