Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Η "Ακαδημία του Σεξ" στο Βερολίνο!

Επίδοξοι λατίνοι εραστές μπορούν να βελτιώσουν την τεχνική τους "παίζοντας" με τις ερωτογενείς ζώνες γυμνών κούκλων σε μία νέα έκθεση που άνοιξε στο Βερολίνο.
Η "Ακαδημία του σεξ, Amora", που άνοιξε στο Βερολίνο την περασμένη Πέμπτη, καλωσορίζει τους επισκέπτες με το ειρωνικό σλόγκαν "Επιτέλους μία έκθεση που μπορείτε να αγγίξετε τα πάντα"!
Πάνω από 50 οθόνες καθοδηγούν τους επισκέπτες μέσα από τις απόκρυφες περιοχές των ανδρικών και των γυναικείων σωμάτων, προσφέροντας χρήσιμες συμβουλές για όλα, από στριπ τιζ μέχρι στοματικό σεξ, καθώς και πώς να φτάσει κανείς στον τέλειο οργασμό.
Τα πλαστικά μοντέλα είναι συνήθως σε μέγεθος κανονικού ανθρώπου, γυμνά και σε διάφορες στάσεις. Για παράδειγμα σε ένα γυναικείο ομοίωμα ανάβει ένα φως όταν κάποιος αγγίξει το σωστό σημείο. Μία φωνή φωνάζει "Αυτό είναι", όταν κάποιος από τους επισκέπτες αγγίξει το σημείο G.
Παράλληλα, το μουσείο προβάλλει και μικρά clips με διάφορες στάσεις του σεξ, συμπεριλαμβανομένου και του "ιταλικού πολυελαίου", όπου ο θεατής μαθαίνει πώς να καίει 920 θερμίδες την ώρα.
Η έκθεση ξεκίνησε νωρίτερα φέτος στο Λονδίνο, ενώ πρόκειται να "επισκεφθεί" και τη Βαρκελώνη.