Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΠΑΣΟΚ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Αυτοί διδάσκουν τα παιδιά μας...
Δείτε ποιοι διδάσκουν τα παιδιά μας!
Αυτοί που ισχυρίζονται ότι την ευθύνη για τις πλέον καταστροφικές πυρκαγιές που έχει ζήσει η Αττική (αυτές που είχαν περίπου τις ίδιες καμένες εκτάσεις με όλες τις πυρκαγιές της Αττικής της τελευταίας 35ετίας) την έχουν όλοι εκτός από την πολιτική ηγεσία της χώρας.Ξεκινάμε λοιπόν να δούμε τι μας λένε:

1) Για τις φωτιές φταίνε οι εμπρηστές!
2) Για όλα φταίνε οι πολίτες!
3) Για όλα φταίνε αυτοί που έχουν σπίτια στις δασικές εκτάσεις!

Για όλα λοιπόν φταίνε όλοι αυτοί! Δε φταίει όμως ο Καραμανλής και η κυβέρνησή του!
Για να πω την αλήθεια κάπου μιλούν και για ευθύνες Καραμανλή. Που δεν ήταν αυστηρός, που δεν είχε τη πυγμή να ξηλώσει το... "πράσινο κομματικό κράτος" κοκ.
Λες δηλαδή και δεν υπήρχαν αυτές οι συνθήκες παλαιότερα.
Τώρα δημιουργήθηκαν οι εμπρηστές και οι καταπατητές! Λες και δε συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς που έχουν τα μεγάλα σπίτια μέσα στο δάσος στελέχη της ΝΔ. Με τη μόνη διαφορά ότι αυτών τα σπίτια δεν καίγονται επειδή βάζουν τις υδροφόρες κρατικών εταιρειών να τα προστατεύουν!Όσο για το περίφημο φταίνε οι πολίτες! Θα σας το επιστρέψω!
"Οι πολίτες", είμαστε όλοι μας. Και αν γαλουχείτε εσείς γενιές και γενιές παιδιών να αποποιούνται τις ευθύνες τους, όπως κάνετε εσείς για να προστατέψετε εαυτούς και αλλήλους, πολύ χαίρομαι που οι πολίτες δεν είναι ακόμη χειρότεροι...!
Και για να πω την αλήθεια, ποσώς με ενδιέφεραν τα σπίτια των μεγαλοκαρχαριών! Δυστυχώς τα περισσότερα από όσα κάηκαν ήταν πάντως σπίτια μικρομεσαίων οικογενειών. Το δάσος όμως τι ακριβώς έφταιγε...?
Α! Ξέχασα! Όσο ωραία και να είναι τα πεύκα δυσχεραίνουν την κατάσβεση της φωτιάς... οπότε έπρεπε να γλυτώσουμε από δαύτα!ΥΓ: Οι παραπάνω αναρτήσεις αναρτήθηκαν στο blog της ΔΑΚΕ πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Χαλκίδας! Μιλάμε για ΤΟ επίπεδο...

apopsignomi.gr
Σχολιο: ΚΥΡΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΝΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΨΑΜΕ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΑΣΟΚ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΓΡΑΜΜΗ.