Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΝ. ΛΙΑΣΚΟΣ

Ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση
του κ. Λιάσκου
στα Ψαχνά

Στην ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση που είχε προγραμματιστεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009 στην κεντρική πλατεία των Ψαχνών πλήθος συμπατριωτών του π. Υφυπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης και υποψήφιου Βουλευτή Εύβοιας κ. Αναστάσιου Λιάσκου εξέφρασε με τον πιο δυναμικό τρόπο τη στήριξη του στον αγώνα που δίνει και σε αυτές τις εκλογές.
Απευθυνόμενος στο θερμό ακροατήριο ο κ. Λιάσκος μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «… ως βουλευτής του Νομού και συντοπίτης σας είχα χρέος να αντιδράσω, επιπλέον του κοινοβουλευτικού ελέγχου, καταθέτοντας αναφορά προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας αναφορικά με την πιθανή ύπαρξη επικίνδυνων φερτών ρυπογόνων υλικών σε εγκαταλελειμμένα νταμάρια της ΛΑΡΚΟ Α.Ε. καθώς και στην ανίχνευση ρύπανσης με εξασθενές χρώμιο και άλλα μέταλλα στον υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα που χρησιμοποιείται για την ύδρευση και άρδευση των Δημοτικών Διαμερισμάτων της ιδιαιτέρας πατρίδας μου, του Δήμου Μεσσαπίων...»
Ο κ. Λιάσκος αναφέρθηκε επίσης:
· στη δωρεάν παραχώρηση της τεράστιας ιστορικής συλλογής του στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών μετά την έγκριση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για ίδρυση παραρτήματος του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών στη Χαλκίδα.
·στην ανάγκη συσπείρωσης της βάσης των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, της μόνης παράταξης που μπορεί με ασφάλεια να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την οικονομική κρίση.
·καθώς και στα μεγάλα έργα τα οποία υλοποιούνται ή έχουν ενταχθεί και θα υλοποιηθούν σύντομα στον Νομό της Εύβοιας, στο νομό που αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα ανυπαρξίας περιφερειακής πολιτικής των προηγούμενων «σοσιαλιστικών» και «εκσυγχρονιστικών» κυβερνήσεων της χώρας.