Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Ασεμνη χειρονομία και γιουχαΐσματα
«Φεύγω εάν...» από Μπάγεβιτς, το «φύγε» και το «...να!»


Σε έξαλλη κατάσταση εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά τον αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο λέγοντας πως «η κοροϊδία σταματάει εδώ! »
Ντρέπομαι για όσα έχουν συμβεί, αλλά δεν θα πω περισσότερα γιατί θα γελάει ο κόσμος. Εάν μείνω εγώ, θα φύγουν πέντε παίκτες από την ΑΕΚ. Αν δεν φύγουν, δεν θα ξαναπαίξουν με μένα προπονητή. Συγχαρητήρια στο Θρασύβουλο».
Εκνευρισμένος ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους και δεν διευκρίνησε ποιους εννοεί.
Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Θρασύβουλου, Νίκος Κεχαγιάς, είπε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτό που κατάφεραν ήταν πολύ σημαντικό απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. »
Η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε λίγες ώρες να γιορτάσουμε, γιατί μετά θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».
«Φύγε γιατί θα μας βρεις μπροστά σου» και η απάντηση... «να»!
Επεισόδια συνέβησαν κατά την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ με τους οπαδούς να ζητούν από τον Μπάγεβιτς να φύγει από την «Ένωση»:
«Τι περιμένεις και δεν φεύγεις; »Φύγε από μόνος σου γιατί διαφορετικά θα μας βρεις μπροστά σου» είπαν αγανακτισμένοι από τον αποκλεισμό, κάποιοι οπαδοί, ενώ ο Μπάγεβιτς έχασε την ψυχραιμία του και απάντησε με τη γνωστή άσεμνη χειρονομία... «να»!
Εξάλλου, κανείς παίκτης της ΑΕΚ δεν είχε το κουράγιο να μιλήσει μετά το τέλος του αγώνα και όλοι αποχώρησαν από τα αποδυτήρια κατευθυνόμενοι προς το πούλμαν με σκυμμένα κεφάλια με αρκετούς από αυτούς να δέχονται, επίσης, τα πυρά των οπαδών που περίμεναν για να τους «γιουχάρουν».
Αποδοκιμασίες και στους Θρακομακεδόνες
Περίπου 150 οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν στο προπονητήριο στους Θρακομακεδόνες μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τον Θρασύβουλο για να αποδοκιμάσουν παίκτες και τεχνική ηγεσία.
Οι φίλοι της ΑΕΚ μαζεύτηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις της ομάδας, αποδοκιμάζοντας εντόνως τους παίκτες και τον Μπάγεβιτς.
Η παρουσία δύο διμοιριών των ΜΑΤ απέτρεψε από το να πάρουν άλλη τροπή οι αποδοκιμασίες και οι φίλοι της Ενωσης περιορίστηκαν απλά στα... γιουχαΐσματα.
Δημητριάδης: «Είναι ντροπή να φοράτε τη φανέλα της ΑΕΚ»
Με πολύ σκληρά λόγια
μίλησε στα αποδυτήρια ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, προς τους παίκτες.
«Είναι ντροπή να φοράτε τη φανέλα της ΑΕΚ. Είναι ντροπή να γίνονται αυτά στην ΑΕΚ» είπε χαρακτηριστικά.Και συνέχισε:
«Είναι ντροπή να φοράτε τη φανέλα της. Όποιος θέλει να σηκωθεί να φύγει. Η ΑΕΚ θα προχωρήσει με αυτούς που θέλουν και μπορούν. Στεναχωρήσατε τον κόσμο. Τον πικράνατε. Έναν κόσμο που είναι από την αρχή δίπλα σας. Θα φάτε μεγαλύτερο πρόστιμο ο καθένας ξεχωριστά και μετά όλοι μαζί».
Πάντως, ο Δημητριάδης απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για το ποιους παίκτες εννοούσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ότι πρέπει να φύγουν.
«Αυτό είναι δικό μας θέμα» είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, προανήγγειλε την επιβολή προστίμου μεγάλου ύψους.
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr