Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Στην φάση των «16»
Δυνατά ματς και χαμόγελα για Παναθηναϊκό

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της φάσης των «16» του Κυπέλλου, με την τύχη να χαμογελάει στον Παναθηναϊκό, αφού θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Πιερικό. Ενδιαφέροντα τα υπόλοιπα ζευγάρια, με τα ζευγάρια Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα, Αρης-Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ, να ξεχωρίζουν
Από τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα ο Παναθηναϊκός έχει θεωρητικά το πιο εύκολο έργο, καθώς κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Πιερικό στο ΟΑΚΑ.
Πιο δύσκολα τα πράγματα για τον Αρη, που θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στην Θεσσαλονίκη, αλλά και για τον ΠΑΟΚ που θα παίξει στις Σέρρες.
Τα «ξίφη» τους θα διασταυρώσουν επίσης Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου. Δυνατό ματς αναμένεται να γίνει και στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται την Καβάλα.
Στην έδρα του Θρασύβουλου θα δοκιμαστεί ο Πανιώνιος, ενώ τέλος Καλλιθέα και Τρίκαλα, που είναι οι εκπρόσωποι της Γ` Εθνικής στην φάση των «16» θα παίξουν μεταξύ τους. Συνεπώς, στους '8' θα υπάρξει σίγουρα εκπρόσωπος της τρίτης κατηγορίας.
Οι αναμετρήσεις είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν σε δυο δόσεις, στις 13 και 20 Ιανουαρίου.
Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα

Καλλιθέα - Τρίκαλα
Αρης - Αστ. Τρίπολης
Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ
Ξάνθη - Ολυμπιακός Β.
Παναθηναϊκός - Πιερικός
Λεβαδειακός - Καβάλα
Θρασύβουλος - Πανιώνιος