Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ - Α.Ο. ΚΥΜΗΣ 3-2

Θρίαμβος για τους nerazzuri με την Κύμη!!
ΑΟΧ - Κύμη 3-2
Θρίαμβος για την ομάδα μας στο σημερινό derby με την Κύμη πέτυχε η ομάδα μας, στο 88' με σκόρερ το Βλάσση Μπόκαρη.Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή....Αρκετός κόσμος βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, παραπέμποντας σε σκηνές παλαιότερων αγώνων στη Γ' Εθνική. Εκρηκτική ατμόσφαιρα με τους οπαδούς μας να χρησιμοποιούν καπνογόνα,δίνοντας χρώμα στην κερκίδα.

Το ματς ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος παρά τη συνεχόμενη βροχή εχθές ήταν κάτι παραπάνω από καλός.
Στο 13' ο ΑΟΧ ευτύχησε να προηγηθεί όταν από κόρνερ του Γκαλαμέλου η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά και μετά από την παρέμβαση του Παπαρούνη, κατέληξε με αυτογκόλ στα δίχτυ, ανοίγοντας το σκορ σε 1-0.
Η χαρά των παιχτών και των οπαδών του ΑΟΧ δεν κράτησε παραπάνω από 1 λεπτό, αφού η Κύμη ισοφάρισε σε 1-1 με μακρινό σουτ.
Στο 29' ο Μιχάλης Βλάχος είδε κάποιο κενό στην ομάδα και πέρασε τον Μάριο Καραχάλιο στη θέση του Μανωλεδάκη.
Πέρασαν περίπου 20' για να γίνει κάποια αξιόλογη φάση, όταν το σου του Βεζιρτζόγλου στο 31' βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαρούνη, λειτουργώντας ως καμπανάκι για την άμυνα της Κύμης, αφού 2' μετά στο 33', ο ίδιος παίχτης έβγαλε την σέντρα στο Γιώργο Μάνεση ο οποίος με δεξί σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας της Κύμης για το 2-1, το οποίο ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου.
Το β' μέρος ξεκίνησε με το σουτ του Γκαλαμέλου στο 47' να περνά λίγο άουτ.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για το 3-1 χάθηκε στο 54' όταν ο Αγγελάτος σέντραρε από δεξιά και ο επερχόμενος Μάνεσης πλάσαρε άουτ.
Αφού δεν ήρθε το 3ο γκολ για τους nerazzuri, η Κύμη ευτύχησε να ισοφαρίσει σε 2-2 μετά από μια αδράνεια της άμυνας του ΑΟΧ, στην οποία ο Καλαμπόκας έδωσε ύψος με κεφαλιά στην μπάλα και μετά από πάσα στη μεγάλη περιοχή ο Μόνος δεν κατάφερε σε δυνατό σουτ να αποσοβήσει την ισοφάριση.
Την τελευταία λέξη όμως την είπαν οι παίκτες της ομάδας μας, και αφού προειδοποίησαν και πάλι στο 78' σε σουτ στην κίνηση του Μάνεση που κατέληξε ψηλά άουτ.
Ο μέγας Βλάσσης Μπόκαρης στο 88' στόπαρε την μπάλα στην μικρή περιοχή και με ψύχραιμο σουτ έδωσε τη νίκη με 3-2!!!!!!
Κόπηκαν 280 εισιτήρια.
Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ!!!!!

ΑΟΧ (Μ.Βλάχος): Μόνος, Τσούτης(c), Καλαμπόκας, Μπόκαρης, Μαυρίδης(68' Παρίσης), Γκαλαμέλος, Μπακρής, Αγγελάτος, Μανωλεδάκης(29' Καραχάλιος), Μάνεσης, Βεζιρτζόγλου(89' Καραμούζης).
Στον πάγκο έμειναν:Σολογιάννης, Κοτρώτσιος Ν., Κοτρώτσιος Β.,Μπαϊμπάκης.

Κύμη (Β.Ντόβολης): Παπαρούνης, Γεραντώνης, Μανωλάκης, Ζεεμπέ, Χονβανισιάν, Μαστροκώστας, Ηλίας, Τσαλιαγκός, Μπασινάς, Κουτσαυλής, Τσώκος
Στον πάγκο :Παπακωνσταντίνου, Δελούδης, Μουρίκης, Ντουρέκας, Τέτας, Όμπι, Αποστολίδης.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ Α.Ο.Χ