Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΣΕ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Κ. ΚΟΥΣΚΟΥΤΗ
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ.

Με αφορμη την κληση σε απολογια της ομαδας της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ βασει του αρθρου 15 του πειθαρχικου κωδικα για μπουκαλια και καπνογονα που πεταχτηκαν εντος γηπεδου από φιλαθλους της, o προεδρος κ.ΚΟΥΣΚΟΥΤΗΣ, ο οποιος υπογραφει την απολογια εκ μερους του Δ.Σ. θεωρησε σωστο να μας ειρωνευτει με τα γραφομενα του και να την κοινοποιήσει στον τύπο.
Μας αναγκάζει λοιπόν να απαντήσουμε και να υπενθυμισουμε στον κ. προεδρο της ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ότι μεχρι πριν δυο χρονια ήταν μελος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ε. και ήταν υπερμαχος των προστιμων για τα σωματεια που δημιουργούσαν προβλήματα με τη συμπεριφορά φιλάθλων και παραγόντων τους και ποτέ δεν ειπε «όχι» σε πολύ πιο βαρια προστιμα σε ομαδες και παραγοντες. Δεν μπορει λοιπον σημερα να μιλαει για «προστιμοεισπρακτικη πολιτικη». Είναι το λιγοτερο υποκρισια αυτό, όταν μολις περυσι ο ίδιος εκανε ενσταση στην ομαδα του ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ για χρεος της ομαδας της Νοτιου Ευβοιας για 1 ευρώ στην κυριολεξια.
Εμεις κ ΚΟΥΣΚΟΥΤΗ, ποτε δεν επιδιώξαμε την καταξιωσή μας μεσα από το ποδόσφαιρο. Η καταξιωση ενός ανθρωπου ερχεται μεσα από την συμπεριφορα του και την κοινωνικη παρουσια του σε ολες της εκδηλωσεις της ζωης. Από εσας λοιπον, δεν θελουμε μαθηματα συμπεριφορας, ειτε ποδοσφαιρικης ειτε κοινωνικης. Είναι πλεον καιρός να μαθετε να λειτουργειτε με τους κανονες που υπαρχουν σε κάθε κοινωνικη εκδηλωση στη ζωη μας. Και το ποδοσφαιρο είναι μια κοινωνικη εκδηλωση με όρους και κανονες που πρεπει να τηρουνται απ όλους. Εάν αυτό δεν μπορειτε να το αποδεχτείτε είναι πλεον καιρος να αποχωρησετε και να ασχοληθειτε με ότιδηποτε άλλο σας αρεσει και που πιθανον δεν θα εχει όρους και κανονες.
Να ειστε σιγουρος ότι δεν θα λειψετε στον ποδοσφαιρικο κοσμο της ΕΥΒΟΙΑΣ.


ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Ε.