Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Στην Ξάνθη
 ο Ολυμπιακός
   Στην Ξάνθη δοκιμάζεται σήμερα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός και το έργο των πρωταθλητών θεωρείται δύσκολο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται την νίκη έτσι ώστε να έχει αντίκρισμα η επικράτηση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι «ακρίτες» θα βασιστούν στην αμυντική λειτουργία και τον παράγοντα έδρα.
    Παράλληλα, η ΑΕΚ που διανύει μία από τις δυσκολότερες χρονιές των τελευταίων ετών, φιλοξενείται από τον ανεβασμένο Πανιώνιο, την ώρα που άπαντες στο «στρατόπεδο» της Ενωσης, αναμένουν τις διοικητικές εξελίξεις. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν την νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης, ενώ οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, θα επιδιώξουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα για να συνέλθουν μετά την ήττα από την Εβερτον και τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ.
    Επίσης, ο Παναθηναϊκός που μετρά τρεις αγώνες χωρίς νίκη, θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες και υποδεχόμενος τον Ατρόμητο είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών, όπως και ο ΠΑΟΚ που θα φιλοξενήσει την Λάρισα.
    Τέλος, ανοικτές σε κάθε αποτέλεσμα, είναι οι αναμετρήσεις Λεβαδειακός-Αρης, Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής και Εργοτέλης-Καβάλα.
    

Το πρόγραμμα



Σάββατο 5 Δεκεμβρίου   
16:45 Λεβαδειακός-Αρης              ΣΚΑΪ
19:00 ΠΑΟΚ-Λάρισα                   NOVA   
19:00 Ξάνθη-Ολυμπιακός              ΝΕΤ
   

Κυριακή 6 Νοεμβρίου   
14:30 Πανθρακικός-Αστέρας-Τρίπολης  NOVA
14:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής          NOVA   
16:45 Εργοτέλης-Καβάλα              NOVA    
16:45 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος        NOVA   
19:00 Πανιώνιος-ΑΕΚ                 NOVA