Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010


Δεν ασχολούνται άλλο στον ΟΣΦΠ
Αδοξο τέλος στις προσπάθειες
 Καστίγιο για επιστροφή
Ο Νέρι Καστίγιο έκανε τα αδύνατα δυνατά για να ξαναφορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι εφικτό, αφού οι επιτελείς των πειραιωτών υπογραμμίζουν πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν άλλο με την περίπτωσή του. 
Για ακόμα μία μέρα, ο Καστίγιο βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας, προκειμένου να πιέσει καταστάσεις και να κάνει την ύστατη προσπάθεια, ώστε να αλλάξει το σκηνικό και να βρεθεί η χρυσή τομή.
Μέχρι και λεφτά από την τσέπη του είναι αποφασισμένος να βάλει για να αποσπάσει το «ναι» της Σαχτάρ και να του επιτραπεί να αγωνιστεί ως δανεικός στους.........
«ερυθρολεύκους» για τον επόμενο 1,5 χρόνο.
Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί, καθώς οι απαιτήσεις των Ουκρανών αντί να μειώνονται αυξάνονται. Η τελευταία πρότασή τους έκανε λόγο για 2,3 εκ. ευρώ για 18μηνο δανεισμό του.
Η θέση του Ολυμπιακού είναι αμετάβλητη και περισσότερα από 1,5 εκ. ευρώ δεν πρόκειται να δώσουν για την επιστροφή του Μεξικανού.
Η στάση της Σαχτάρ, η οποία έχει αλλάξει πολλές φορές γνώμη και συνεχίζει τα παιχνίδια, έχει εκνευρίσει τους πειραιώτες και για αυτό δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενέργειες.
Οι διουκούντες τον Ολυμπιακού ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν περισσότερο με την περίπτωση Καστίγιο και παράλληλα τονίζουν πως δεν πρόκειται να κινηθούν για άλλη μεταγραφική ενίσχυση.