Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ

H αποστολή του ΠΑΟ με τον Πιερικό
Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αυριανό (17.00) αγώνα κυπέλλου με τον Πιερικό. Στον καταρτισμό της αποστολής, ο Νίκος Νιόπλιας άφησε έξω τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, το Νίκο Σπυρόπουλου και τον Αλέξανδρο Τζόρβα, καθώς θα χρησιμοποιηθεί ένας από τους Γκαλίνοβιτς, Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ. Κατά τα άλλα, εκτός έμειναν οι Μαρίνος, Ρουκάβινα, Σεϊταρίδης, Μαχλελής, Γκάμπριελ και βέβαια τον Σιμάο που βρίσκεται στην Ανγκόλα για το Κόπα Αφρικα.
Ετσι, την αποστολή αποτελούν οι: Γκαλίνοβιτς, Καρνέζης, Σαριέγκι, Δάρλας, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Βύντρα, Νίνης, Λέτο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Κλέιτον, Σισέ, Πετρόπουλος και οι Λάντο Φουσού, Λαγός από την ομάδα νέων.



H αποστολή του Πιερικού με τον ΠΑΟ
Χωρίς κάποιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσει αύριο ο Πιερικός τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας (17:00, Alpha). Η ομάδα της Κατερίνης ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της κι αμέσως μετά ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν 21 ποδοσφαιριστές.
Πρόκειται για τους Καρακούτση, Γουμάγια, Χατζηζήση, Κωνσταντινίδη, Νίκου, Παντελιάδη, Γιαζιτζόγλου, Παστό, Εξουζίδη, Τασίδη, Αγγελόπουλο, Μακρή, Μαρτίνεζ, Τόσκα, Κοντέων, Πέντα, Φρέντερικς, Ρέγιες, Τσιτλακίδη, Γκουγκουλιά και Ολγκίν.