Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Champions League μέρος 2ο

H πρεμιέρα του Ολυμπιακού στους «16»
και η «μάχη» Ίντερ-Τσέλσι

Ο Ολυμπιακός θα μπει ξανά, την τετάρτη σε ευρωπαϊκή τροχιά, καθώς θα υποδεχθεί στο «Καραϊσκάκη» τη Μπορντό (21:45), στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Champions League.

Η ομάδα του Πειραιά θέλει ένα καλό αποτέλεσμα, προκειμένου να ενισχύσει τις ελπίδες της και να διεκδικήσει τη πρόκριση στην επόμενη φάση, ενόψει και της ρεβάνς στην έδρα της γαλλικής ομάδας.
Στον αγωνιστικό τομέα, μπορεί ο Ντουντού να δήλωνε αισιόδοξος για την πορεία του.......
 τραυματισμού του και τη συμμετοχή στο πρώτο ματς με την Μπορντό, ωστόσο η πράξη άλλα έδειξε...
Ο Βραζιλιάνος ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα και ως αναμενόταν έμεινε εκτός της αποστολής την οποία ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Εκτός έμεινε και ο Ντιόγκο ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Εργοτέλη.
Από εκεί και πέρα, το αγωνιστικό πρόγραμμα του επόμενου διημέρου περιλαμβάνει μεγάλα παιχνίδια, με σημαντικότερο την μάχη στο Μιλάνο μεταξύ της Ιντερ και της Τσέλσι.
Κεντρικό πρόσωπο βέβαια ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος θα βρεθεί κόντρα στην ομάδα του Λονδίνου, με την οποία είχε σπουδαίες επιτυχίες στα χρόνια που ήταν στη τεχνική της ηγεσία.
Δύσκολη αποστολή θα έχει η Μπαρτσελόνα στη Γερμανία κόντρα στη φορμαρισμένη Στουτγκάρδη, ενώ η Σεβίλλη θέλει το θετικό αποτέλεσμα στην Ρωσία κόντρα στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να κάνει το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
ΤΡΙΤΗ
Στουτγκάρδη (Γερμανία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 
ΚΑΙ Ολυμπιακός-Μπορντό (Γαλλία)
ΤΕΤΑΡΤΗ

Ιντερ (Ιταλία)-Τσέλσι (Αγγλία) 
ΚΑΙ ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Σεβίλη (Ισπανία)