Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΛΗΛΑΣ


Η Διοίκηση του ΛΗΛΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο εχθές παρά τον άσχημο καιρό που επικρατούσε όλη την ημέρα. Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές μας που αγωνίστηκαν με ψυχή κι έκλεισαν τα στόματα όλων εκείνων που τις προηγούμενες ημέρες και μέχρι την έναρξη του αγώνα προεξοφλούσαν το αποτέλεσμα υπέρ του ΑΟΧ λέγοντας πως η Διοίκηση έχει ''πνίξει'' τον αγώνα.
Δυστυχώς είναι κάθε φορά οι ίδιοι που δεν πατάνε στο γήπεδο κάνοντας κριτική από τα καφενεία σπιλώνοντας ανθρώπους και θίγοντας υπολήψεις.
Άψογοι ήταν και οι οπαδοί του ΑΟΧ που ήταν στο γήπεδο και υποστήριξαν με.......
θέρμη την ομάδα τους.
Το μόνο μελανό σημείο σε όλο τον αγώνα ήταν η απαράδεκτη κίνηση ορισμένων φιλάθλων μας που δεν άφησαν κάποιους λιγοστούς οπαδούς των φιλοξενουμένων να ψωνίσουν από το κυλικείο του γηπέδου.
Άμεση ήταν η παρέμβαση του προέδρου κ.Κικίδη και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. του ΛΗΛΑ οι οποίοι προστάτεψαν τους φιλάθλους του ΑΟΧ και τους οδήγησαν πίσω στην κερκίδα τους.
Είναι εντελώς ανυπόστατα όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση που ανάρτησε συγκεκριμένο blog ότι πετάχτηκαν πέτρες εναντίον οπαδών του ΑΟΧ.
Η Διοίκηση του ΛΗΛΑ ΄κανε το καλύτερο και φιλοξένησε όσους φιλάθλους ήρθαν από τη Χαλκίδα χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό, άλλωστε όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν την όλη προσπάθεια και τα μέτρα που είχαν ληφθεί.
Κόπηκαν 204 εισιτήρια εκ των οποίων 62 στην κερκίδα του ΑΟΧ και 142 στην κερκίδα του ΛΗΛΑ.
Σε αυτά δεν υπολογίζονται τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας.