Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΠΑΣΟΚ


Έλεος
Έλεος πια, κύριοι του ΠΑΣΟΚ.
Έχετε πολύ θράσος για να υποστηρίζετε ακόμη στα κανάλια και γενικότερα στα ΜΜΕ πως για όλα τα δεινά φταίνε τα 5 χρόνια της Ν.Δ. στην κυβέρνηση.
Δεν σας πιστεύει κανείς πλέον γιατί κι εσείς δεν πιστεύετε αυτά που λέτε.
Αλήθεια από πού ήρθατε εσείς. Από τον Άρη; Μήπως είστε από ......
παρθενογένεση;
30 χρόνια εναλλάσσονται στην εξουσία ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. και έφτασαν το χρέος εκεί που το έφτασαν.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει το «ιστορικό» ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ τη δεκαετία του `80 και ποιος την πολιτική του Κώστα Σημίτη και τη φούσκα του Χρηματιστηρίου και ποιος την αδυναμία του Κώστα Καραμανλή να προχωρήσει με γρηγορότερους ρυθμούς στις μεταρρυθμίσεις.
Αλλά τι να πει κανείς στους συντρόφους του ΠΑΣΟΚ. 
Πάρτε παράδειγμα τους βουλευτές Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι έχουν κάνει γαργάρα τα όσα έλεγαν προεκλογικά για τον νομό της Εύβοιας και τώρα που είναι κυβέρνηση κατάπιαν τη γλώσσα τους. 
Φαίνεται ότι τα σκληρά μέτρα τους ήρθαν «κεραμίδα» ή και αυτοί οι ίδιοι δεν αντέχουν τα τόσα ψέματα του Παπανδρέου αφού πλέον δεν έχουν επιχειρήματα για να υποστηρίξουν θέσεις τους και να απαντήσουν στους πολίτες….
Όλοι ξεκάθαρα πλέον σας λένε ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι ψεύτης, γιατί είπε ψέματα στον Ελληνικό λαό, και οι εκλεγμένοι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν ούτε να αντιδράσουν…Αν αυτό δεν λέγεται «ξεγύμνωμα», πώς λέγεται;