Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


Βουλευτής Ν. Ευβοίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Χαλκίδα, 15 Μαρτίου 2010  
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 
Με τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων Καμπιών, Στενής, του Εθελοντικού Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Διρφύων , του αθλητικού Συλλόγου «ΑΕΤΟΙ ΔΙΡΦΥΩΝ», όπως και με τον πρόεδρο της Λέσχης αυτοκινήτων αντίκας «classic microcars club» συναντήθηκε ο βουλευτής Εύβοιας, Σίμος Κεδίκογλου, την..........
Κυριακή 14 Μαρτίου, στη Στενή.
Ο βουλευτής  ενημερώθηκε για τη διοργάνωση της  εκδήλωσης «Δίρφυα 2010», Περιβάλλον- Αθλητισμός- Πολιτισμός, η οποία  θα συμβάλλει στην τουριστική και  πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου Διρφύων.
Σκοπός  της εκδήλωσης, όπως επισημάνθηκε, είναι  μέσα από τη συνεργασία των Εκπολιτιστικών Συλλόγων  να επιτευχθεί η τουριστική προβολή των περιοχών του Δήμου Διρφύων.
Στο πλαίσιο  της εκδήλωσης θα λάβει χώρα  το διάστημα 15 με 16 Μαϊου και το ράλλυ  κλασσικών αυτοκινήτων, με αφετηρία την Αθήνα και τερματισμό τα Καμπιά.
Ο Σίμος  Κεδίκογλου δεσμεύτηκε να στηρίξει την  προσπάθεια των Συλλόγων να συμβάλλουν στην ανάπτυξη ουσιαστικά του Δήμου μέσα από τη συγκεκριμένη δράση, ενώ ανακοίνωσε ότι και ο ίδιος θα συμμετάσχει στο ράλλυ αντίκας.