Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Ψάχνει τη νίκη στο «Βικελίδης»


Έτοιμη για τον ημιτελικό του Κυπέλλου
η Καβάλα απέναντι στον Αρη
Με τους Ντουγκλάο, Ρινκόν και Ντιέ στη διάθεση του Ααντ Ντε Μος θα αγωνιστεί η Καβάλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Αρη, στον πρώτο ημιτελικό (17:00) του κυπέλλου. Οι τρεις παίκτες εξέτισαν την τιμωρία τους στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Τα πλέο οφ μετά την ήττα στο κυριακάτικο παιχνίδι αρχίζουν και.......
απομακρύνονται καθώς οι «αργοναύτες» υπολείπονται πέντε βαθμούς του Αρη. Έτσι όλοι στη μακεδονική ομάδα στοχεύουν σε πρόκριση στον τελικό του θεσμού επί των «κίτρινων».
Σε σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος οι Καβαλιώτες θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Ιτάνζ, με τους Ντουγκλάο και Μούρ στο κέντρο της άμυνας και τους Παβίσεβιτς, Γκβοζντένοβιτς στα άκρα. Στα χαφ θα παίξουν οι Ντιέ, Ντικρόκ, ενώ στις πτέρυγες οι Ορούμα και Ρινκόν. Στην επίθεση θα είναι οι Ονουάτσι και Σμολάρεκ.
Ο Ολλανδός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, δύο εκ των οποίων θα αποκλειστούν λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Αναλυτικά η αποστολή: Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Σιόντης, Σμολάρεκ, Ορούμα, Κατεργιανάκης, Ντικρόκ, Ρινκόν, Γκβοζντένοβιτς, Οικονόμου, Λάκης, Γιάννου, Ντουγκλάο, Θεωδορέλης, Ντιέ, Μαραγκός, Μεντί, Σουλτανίδης, Ονουάτσι, Μούρ.