Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Champions League


Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια τη Μπορντό,
έχασε 2-1, αλλά έκανε τους Γάλλους να τρέμουν
Ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από τους «8» του Champions League, αλλά λίγο η ατυχία, λίγο η έδρα, δεν του επέτρεψαν να «πιάσει» το όνειρο.
Ηττήθηκε με
2-1 από τη Μπορντό στο «Σαμπάν Ντελμά», αφού οι Γάλλοι προηγήθηκαν στο 5', στο 61' οι Πειραιώτες έμειναν με 10 παίκτες στο 61' λόγω τραβηγμένης αποβολής του Ντάρμπισιρ (υπερβολική η πρώτη κίτρινη) και στο............
65' ο Μήτρογλου ισοφάρισε!
Και ενώ ο Ολυμπιακός πίεζε στο μισό γήπεδο, οι «Γιρονδίνοι» πέτυχαν το 2-1 στο 88' σε μια ανύποπτη φάση και με την υποψία ο σκόρερ να έχει υποπέσει σε επιθετικό φάουλ «πατώντας» πάνω στον Ραούλ Μπράβο, πριν σκοράρει με κοντινή καρφωτή κεφαλιά.
* Δεύτερη κίτρινη και Κόκκινη για τον Μέλμπεργκ, ο οποίος δεν κρατήθηκε στο τέλος του αγώνα και την «έπεσε» στον Μπεκερένσα και μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση των συμπαικτών του για να τον κρατήσουν μακριά από τον διαιτητή που σε διαφορετική περίπτωση κινδύνευε... χειρότερα από τον Σουηδό αμυντικό.
Ανετη πρόκριση της Μπαρτσελόνα
με 4-0 επί της Στουτγάρδης.
Η φάση των «16»
Α' αγ. 16-17/2 & 23/24/2 - Β' αγ. 9-10/3 και 16-17/3   
 Α' αγώνας   Β' αγώνας   
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) - Φιορεντίνα (Ιταλία) 2-1, 2-3
  
Πόρτο (Πορτογαλία) - Αρσεναλ (Αγγλία) 2-1, 0-5
  
Μίλαν (Ιταλία) - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) 2-3, 0-4
  
Λιόν (Γαλλία) - Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 1-0, 1-1
  
Ιντερ (Ιταλία) - Τσέλσι (Αγγλία) 2-1, 1-0
  
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) - Σεβίλη (Ισπανία) 1-1, 2-1
  
Στουτγκάρδη (Γερμανία) - Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 1-1,
  0-4  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μπορντό (Γαλλία) 0-1, 1-2
Φουντώνουν τα σενάρια για Αλεξανδρή
Εν τω μεταξύ, τα σενάρια που θέλουν τον Αλέξη Αλεξανδρή να οδηγεί τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ολοένα και πληθαίνουν. Ο πρώην επιθετικός των «ερυθρολεύκων» φέρεται να είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αμέσως μετά τον αγώνα με την Μπορντό, που όπως φαίνεται θα είναι ο τελευταίος του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.
Με τον Μπάντοβιτς το κλίμα στα αποδυτήρια δεν φαίνεται να είναι και τόσο καλό και έτσι η διοίκηση της ομάδας θεωρεί ότι μια ακόμη αλλαγή στον πάγκο της ομάδας, ίσως να φέρει θετικά αποτελέσματα εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ αλλά και των πλέι οφ, όπου εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί φέτος ο Ολυμπιακός προκειμένου να διεκδικήσει την έξοδο στο Champions League.