Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ



Άμυνα παιδική χαρά είχε σήμερα η ομάδα μας με αντίπαλο την ομάδα του Ολυμπιακού Χαλκίδας με αποτέλεσμα να δεχτεί 3 γκολ όσα δεν είχε δεχτεί μέχρι το σημερινό παιχνίδι.
Καλύτερος ο Ολυμπιακός και καλά διαβασμένος απέναντι σε μια ομάδα που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 1ο λεπτό του αγώνα και αμέσως μετά να χάσει 2 κλασσικές ευκαιρίες με ....
τον Γιώργου.
Ο αντίπαλος ισσορόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει στο πρώτο 45λεπτο. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να είναι υποτονική και αυτό να της κοστίσει το 2ογκολ απο τους παίκτες του Ολυμπιακού, ωστόσο ούτε αυτό ήταν αρκετό να μας αφυπνίσει και η ανωτερότητα των ερυθρολεύκων στο γήπεδο να είναι εμφανής.
Όμως προς το τέλος του παιχνιδιού φέραμε το ματς στα ίσα και αμέσως μετά έχασε τετ α τετ ο Γκούμας πλασάροντας τον τερματοφύλακα και η μπάλλα να περνάει μόλις άουτ, ο θεός όμως είχε άλλα σχέδια που ήθελαν τους αντίπαλους παίκτες να πανηγυρίζουν το 3ο τους γκολ στην εκπνοή του αγώνα.
Συνοψίζοντας οι παίκτες του Ολυμπιακού ήθελαν το παιχνίδι και έπαιξαν με πάθος και ήταν αποτελεσματικοί σε όλες τους τις ενέργειες ενώ εμείς κάναμε μια απο τις χειρότερες εμφανίσεις δείχνοντας το κακό μας πρόσωπο .
Ας ελπίσουμε η ήττα αυτή να μας αφυπνίσει γιατί ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την Κύμη στο γήπεδό της το επόμενο Σάββατο το οποίο είναι πολύ δύσκολο και τυχόν αδιαφορία εκεί θα μας κοστίσει πολύ ακριβά. Πολύ καλός ο διαιτητής του αγώνα και οι βοηθοί του.
 
ΑΠΟ ΤΟ BLOG του ΛΗΛΑ